Solicitare CMR / ROMÂNIA - MUNTENIA

Cazare zona Buzau

Trimisă în 25.04.17 14:09
autor ChloePR [Bucuresti]
» VIZUALIZĂRI: 9144

Salutare tuturor,

Intentionez sa-mi petrec mini-vacanta de 1 Mai in zona Buzaului; pentru a nu fi foarte departe de atractiile turistice din zona, unde ar fi mai bine sa-mi stabilesc cartierul general?

Optiunile ar fi pensiunea Stejarul (Mierea) sau complexul Magura

Aveti alte recomandari? Sarata Monteoru ar fi o optiune de cazare sau e departe de obiective?

Ca si obiective, am dori sa bifam: manastirea Ciolanu, Vulcanii Noroiosi, muzeul Chihlimbarului, trovantii, platoul Meledic, asezarile rupestre; am vrea sa facem si drumetii si nu excludem nici plimbarile cu bicicleta.

M-ar ajuta si o "grupare" pe obiective, astfel incat sa ne optimizam drumurile.

Multam' fain!


  • PERIOADA: mai -- NOPŢI CAZARE: 3
  • BUGET: 150 lei/camera
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 10

Răspunsuri

adri-nicoPR79r[25.04.17 15:22]

Clar la Compleul Magura despre care am scris citeva articole - de ex. aici

Va mai recomand Pensiunea Casa Matei care se afla pe drumul spre Vulcanii Noroiosi si de aici puteti face alte trasee turisticei, cei de la pensiune avind toate informatiile necesare. Stiu ca organizau si curse de rafting pe apa Buzaului. Acum nu stiu ce au in program de 1 Mai. Mincarea este buna, preturile decente.

A mai aparut un obiectiv despre care am aflat de la televizor si anume "La Fierbatoare". Mai multe amanunte nu va dau, gasiti la pensiune sau... le veti vedea la fata locului. Nu am apucat sa vizitam din cauza vremii nefavorabile.

Sint multe atractii si veti putea face un program impreuna cu personalul de acolo. Intrebati de Loredana.

Va doresc vacanta frumoasa si sa ne descrieti frumos imprejurimile Buzaului.

Daca timpul va permite, mergeti si la Satul dacic, Tabara de scuptura de la Naeni unde peisajele sint nemaipomenite, Biserica dintr-o piatra si... daca aveti curaj si va plac drumetiile, incercati Chilia lui Ambrozie. Am povestit pe site despre toate acestea. Cititi articolele ca sa stiti cum sa va pregatiti.

Daca mai aveti intrebari, va stau la dispozitie pina joi inclusiv.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4200 PMA (6 voturi)

Adi RozJR1r[25.04.17 16:20]

Buna ziua,

ceea ce va doriti dvs, noi am reusit in luna august 2014, in 5 zile.

Si noi ne'am gandit atunci la aceleasi doua variante de cazare.

Am optat pentru Pensiunea Mierea nu pentru ca acolo cazarea presupunea un efort financiar mai mic, ci pentru ca ne'a placut pozitia vilei, pentru ca agreem afacerile de familie, ce se apropie mult de agro-turism, pentru ca am crezut in facilitatile oferite si promovate de site si in amabilitatea gazdei, ce ne'a fost "transmisa" in timpul unei convorbiri telefonice introspective. Pensiunea este detinuta si administrata de o familie foarte cumsecade. Doamna Geta raspunde la telefon [...] si va poate oferi cazarea, la un pret usor negociabil. Pensiunea este foarte solicitata de sarbatori si cred ca se impunea o rezervare mai din timp.

De asemenea, in week-end gazduieste evenimente de familie (nunti, botezuri) si se intampla ca si unele dintre aceste sa fie ocupate.

In afara de vila/pensiunea mare, proprietarii mai detin, in proximitate o cabana ce, deobicei este folosita de grupuri mari, fara pretentii.

In Pensiune, in 2014, camerele erau extrem de curate. Restaurantul, unul fara pretentii deosebite, de asemenea curat. Exista si un ospatar de exceptie acolo, cu mult bun simt, Florin.

In privinta traseelor (Pensiunea Mierea este cel mai bine pozitionata pentru a le gestiona), noi ne'am organizat astfel:

ziua 1:

- statiunea Sarata Monteoru

- Manastirea Ciolanu

- Tabara de scluptura Magura

- Trovantii de la Ulmet (atentie la traseul catre ei, te poti pacali usor)

- cazare ora 17

ziua 2:

- Lacul Moceanu

- Platoul Meledic

- Focul viu

- Plescoi, pentru "pravalia" cu carnati si alte afumaturi

ziua 3:

- Vulcanii noroiosi

ziua 4:

- Cascada Casoca

- Muzeul de Chihlimbar Colti

ziua 5:

- Asezarile rupestre

- Pensiunea si crama La Butoaie

Ne'am cazat luni si am eliberat sambata, la pretul de 90 lei/noapte.

Va doresc un sejur placut! Judetul Buzau este minunat!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 5600 PMA (8 voturi)

webmasterX[25.04.17 16:23]

@Adi Roz: Numere de telefon, adrese de mail și alte date ce pot fi considerate informații personale nu pot fi menționate în mesajele publice.

Puteți trimite, in schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (click pe "nume_utilizator", apoi pe linkul TRIMITE MESAJ PERS - e afişat cu roşu în usercard-ul acelui utilizator)...


doru1962JR[25.04.17 16:27]

@Chloe: Buna ziua. Cam multe obiective, pentru doar cateva zile.

Sa incepem cu cazarea: Stejarul Mierea, poate fi o optiune buna, in schimb complexul Magura, dupa cate stiu eu, nu ofera cazare la bugetul dvs. Sarata Monteoru nu este departe de obiective si ofera un numar mai mare de unitati de cazare. At fi o alegere bun, iar in plus aveti o piscine la in hotel din zona.

Acum, excursiile:

Asezarile rupestre si trovantii se gasesc in aceeasi comuna: Bozioru. La intrarea in satul Bozioru trebuie sa opriti si sa intrebati localnicii de Babele de la Ulmet. Se urca vreo 2 kilometri, pe un drum pietruit, recomndata este o masina de teren, dar se ajunge si cu o masina obisnuita, dar nu prea bengoasa! S ervine in drumul principal si se continua drumul pana in satul Bozioru, centru, de unde pleaca in drum tot spre stanga, spre Satul Fisici si... tot inainte. Obiectivele sunt semnalizate. Bozioru se afla, la aprox. 60 km de mun. Buzau. Asezarile rupestre, de fapt se afla pe teritoriul a doua commune, Bozioru si Colti, doar ca nu se poate trece cu auto dintr-o comuna in alata, Colti aflandu-se pe in alt traseu, pe valea Buzaului, spre Nehoiu.

La Colti, la muzeul Chihlimbarului, se ajunge, din Buzau, se allege destinatia Nehoiu, iar din localitatea Patarlagele, aprox. 55 km de Buzau, pana in statia Petrom din Patarlagele, se ia in dreapta, se trece raul Buzau si dupa 100 metri de la pod se merge catre stanga, catre Colti. In dreapata se ajunge in localitatea Panatau, unde se afla Manastirea Carnu. De la patarlagele la Colti sunt aprox. 10 km, drum bun, asphalt, dar cam ingust.

Daca o sa stati in sarata monteoru, aveti posibilitatea sa alegeti in drum nou, absolut minunat, numai prin padure, iar dupa 13 km, dupa ce se termina coborarea ajungeti la manastirea Barbu. Iesiti apoi in drumul care vine dinspre Buzau, dupa ce ati trecut in fir de apa, paraul Niscov, o luati la stanga (nu spre Buzau), iar din localiutatea Hales, o luati la dreapta pana la manastirea Ciolanu, aprox. 10 km. Acolo, puteti vizita, pe langa manastire si tabara de sculptura, in aer liber. Va continuati drumul, deci nu va intoarceti, iar la vreo doi km de Ciolanu, se face o ramificatie in stanga, catre schitul Cetatuia, unde sunt doua biserici, una destul de veche si una noua. O legenda spune ca, regele Carol at fi vrut ca la Cetatuia sa ridice palatal (si nu la Peles), dar calul s-at fi speriat, iar regale a considerat asta ca in semn rau. In drum catre schit s-a deschis o pensiune noua, unde se poate manca. Se continua drumul si se ajunge in drumul Buzau - Brasov, la complexul Magura de care poimeneati.

Dupa parerea mea, trovantii si asezarile rupestre se fac intr-o zi, iar in alta zi, traseul cu Ciolanu si Colti. A, scuze, tot in ziua aceasta, cu Colti se poate face vizita Vulcanilor.

Tot pe drumul dintre Buzau si Nehoiu (Brasov), la 20 de km de mun. Buzau, in localitatea Satuc, se face dreapta daca se vine dinspre Buzau, sau stanga daca se vine de sus in jos, se trece in pod peste raul Buzau, apoi imediat in stanga, iar la aprox. 200 metri, in dreapta si apoi tot inainte pana in localitatea Policiori, de unde se ia in dreapta, se ajunge cam dupa 3-4 kilometric la vulcani.

Platoul Meledic, unde exista un lac, dar si cea mai lunga pestera in sare din Europa, pestera 6S, nevizitabila. Se ajunge: din mun. Buzau, se allege directia Focsani, se iese din municipiu, se trece raul Buzau si imediat in dreapta spre directia Lopatari, o bretea pe sub pod. Se merge aprox. 50km, se trece de o stanca aflata in albia raului, niumita Grunj, se continua drumul pana la intrarea in satul Lopatari, se ramifica catre stanga, catre satul Trestioara, apoi, cam la 5 km, exista o raspantie, catre dreapta, drum care ajunge la Meledic.

Ma opresc aici, mai sunt recomandari, lacul Mocearu si Focul Viu de lka Lopatari, dar si altele.

Sper ca nu am plictisit.

Daca doriti, mai intrebati

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 6300 PMA (10 voturi)

SofiaZCH[25.04.17 16:30]

@Chloe: Buna ziua, din pacate nu m-am cazat la nici o pensiune in Buzau, dar despre Magura am auzit lucruri bune.

E o pensiune noua in zona care va intereseaza - pensiunea-cetatuia.ro, am auzit lucruri bune despre ei. Este fix in zona manastirii Ciolanu, destul de izolata de drumul principal.

Sau o alta varianta - Pensiunea Stejarul [..] - mancarea foarte buna si activitati pentru cei mici.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

ChloePRAUTOR SOL125r[25.04.17 16:33]

Multumesc tuturor pentru sugestii.

Am facut deja rezervare la Magura; topicul ramane deschis doar pentru recomandarile legate de obiectivele turistice.


webmasterX[25.04.17 16:42]

@SofiaZ: Aşa cum scrie în mai multe locuri pe aici, referirile la agenţii (sau alte entităţi comerciale) care activează în România (sediu / sait etc) sunt interzise explicit (şi) pe acest sait. Vezi, de exemplu, textul scris cu roşu mai jos.

Aceste informaţii se pot însă trimite fără probleme prin mesaje private (vezi mai jos, la finalul textului scris cu roșu, cum).


Adi RozJR1r[25.04.17 17:15]

Nici o problema!

O sa ies din clubul dvs select...


SofiaZCH[25.04.17 17:18]

@webmasterX: Scuze, nu am fost atenta si am trimis mesajul public.


78catJR[25.04.17 17:22]

@Chloe: Pensiunea Lacul Mocearu. Pensiune din lemn rotund, mancare traditionala., numai cu produse din localitate sau facute de cei de la pensiune.

Aveti un lac special cu apa dulce pe un munte de sare care a aparut prin surparea delului si multe alte facilitati.

In apropiere, lacul meledic, focul viu, o biserica foarte veche din lemn si alte atractii turistice.

zona a fost testata si declarata de autoritati cu poluare zero. cred ca am vazut si niste clipuri de acolo filmate de canal d, emisiunea Tara in bucate daca nu ma insel.

Bafta!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

dex20UC[25.04.17 18:26]

Buna ziua,

Vă recomand Pensiunea Cetatuia de la Magura (este în drum spre mănăstirea Ciolanu). Aceasta se afla cam la mijloc față de obiectivele pe care doriti sa le vizitati. Dacă optati pentru Sarata Monteoru, va recomand Pensiunea Casa cu Tei, nu o sa va para rau.

Acolo puteti degusta mâncăruri tradiționale specifice Buzăului. Trebuie să încercați " tigaia picanta", este excelenta!

Dacă ajungeti la Muzeul Chihlimbarului din comuna Colți, nu ratați si biserica in stanca de la Alunis la aproximativ 4 km de muzeu.

Ceea ce doriti sa vizitati, se poate face fara probleme in 2 zile. Vulcanii Noroiosi, platoul Meledic (cu lacul Meledic), muntii de sare de la Manzalesti si Grunjul se pot vizita intr-o singură zi. Puteti merge si la barajul de la Siriu si cascada Casoca-Siriu unde se ajunge cu masina lejer pe drumul catre cabana 14 Scaune.

Vă doresc o zi buna!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

dex20UC[25.04.17 18:29]

@SofiaZ: Pensiunea Cetatuia se afla la aproximativ 1km de drumul principal, drum de piatra.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

ReportHotelsJR1r[25.04.17 19:01]

Buna ziua,

Recomandari:

Grupate: Manastirea Ciolanu

Tabara de sculptura de la Poiana Pinului (dar multe dintre sculpturi sunt in poienile de pe langa manastirea Ciolanu)

Biserica Cetatuia

Monteoru (cu scurtatura prin padure -cand coborati de la Ciolanu)

Interesant ar mai fi sa vedeti si locul unde a fost descoperita "Closca cu puii de aur" -parte din Tezaurul Romaniei-in Pietroasele- cu toate ca sunt foarte putine detalii in acest sens si e cam in camp si cam neamaenajat.

Cramele de la Pietrosele-de la statiunea viticola-asta daca va este permis accesul si bineinteles un vin bun de Pietroasele

Ziua 2:

Trovantii de la Ulmet

Lacul Moceanu

Focurile vii de la Terca

Platoul Meledic

Muntele de sare

Vulcanii Noroiosi (interesant ar fi sa reusiti sa vedeti si pacleel mari si Paclele Mici- hilar dar mai mari ca si activitate sunt Paclele Mici)

Pentru Muzeul de Chihlimbar combinat cu Biserica in Piatra si asezarile rupestere (daca doriti sa le vedeti pe toate aveti nevoie de 1 zi intreaga -mers pe jos prin padure, dealuri, etc. si de preferat adulti, cu copii e destul de greut).

Daca nu doar Muzeul si Biserica in Piatra.

Apoi:Cascada Casioca

Barajul de la Siriu

Vârful Penteleu

Stânca lui Persescu

Piatra Corbului

Daca ajungeti in zona Buzaului trebuie neaparat sa incercati: branza de oi de la Gura Teghii, tuica de pruna de la Gura Teghii, Nehoiu, pastravul curcubeu, carnatii si pastrama de oaie de Plescoi, vinul de Pietroasele, si covrigii de Buzau. Si mai sunt cateva, dar... deocamdata atat.

Drum bun, vreme buna si vacanta placuta.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

sebigeaninaSR2r[25.04.17 19:20]

Salut, pot să îţi fac o recomandare complex Măgura îl cunosc bine am fost de multe ori la restaurant de revelion ori cu diverse ocazii pentru că eu stau la 25 de km, despre cazare nu ştiu nimic dar am fost mulţumit de mesele servite aici.

Nu o să regreţi alegerea făcută mai ales că observ ai şi făcut rezervarea. Şi în plus şi poziţia faţă de toate obiectivele de vizitat din zonă.

Dacă vrei mai multe detalii pot să îţi dau mai multe detalii.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

viorelgeorgescuSR5r[25.04.17 20:25]

dupa parerea mea "Magura " ar fi o alegere buna.

De aici intr-o zi puteti merge la Monteoru fara sa va intoarceti prin Buzau, un drum foarte bun si foarte frumos, pitoresc peste dealuri, cu care ocazie puteti vizita tabara de de "Magura " manastirea Ciolanu, si apoi statiunea "Sarata Monteoru "in ziua a doau puteti merge sa vedeti "Vulcanii noroiosi "faceti o oprire si in Pleșcoi pentru pastrama si carnatii renumiti sosea foarte buna

cu totul va ia cam 4 ore (la vulcani vizitati totul intr-o ora sau cel mult o ora si jumatate, oprirea la Plescoi 1 ora (poate luati o gustare si drumul cu totul 1 ora si jumatate cel mult... cu poze, pauze de o bere sau un suc;

Ziua a patra Bozioru unde, daca este timp frumos nu trebuie sa ratati "Babele de la Bozioru "

drumul de la Magura este bun pana in satul ULMET unde va trebui sa lasti masina in"parcarea" (in fata unei case de gospodar) si sa obtineti informatii de la localnici... acum doi ani erau si cateva indicatoare...

sa aveti apa de baut ca este de mers la pas cam mult (sa aveti incaltaminte adecvata) si de urcat e adevarat drumul este accesibil, usor fara obstacole, dar e de mers cam 5 km, dar merita din plin... e ceva ce rar se poate vedea... (o cautare pe google despre "Babele de la Bozioru " o sa va convinga...

La hanul Magura nu stiu pretul de cazare (eu sant buzoian si nu am dormit acolo, in schimb mancarea este foarte buna si au preturi accesibile.

In functie de timpul ramas puteti da o fuga la baraj la Siriu e de vis...

Va doresc drum bun, si zile senine, fara ploaie...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

Dan&EmaTIT466r[25.04.17 22:05]

@Chloe:

Desi nu cred ca mai era cazul sa ii dreptate buzoiencei @adri-nico, o voi face totusi

Complex Magura este indiscutabil cel mai bine plasat pentru gandurile multe pe care le aveti pentru vizitarea acestei zone atat de ofertante ca si obiective turistice, in care si eu voi reveni curand.

Despre Complex Magura am scris aici vezi impresii. iar despre unele obiective aici precum Vulcanii Noroiosi vezi impresii sau Cascada Casoca (Pruncea) vezi impresii.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

Marci VasileUC[25.04.17 22:23]

Buna seara!

Complexul Magura este cumva in centrul obiectivelor pe care doriti sa le vizitati. Ceea ce doriti sa vizitati se afla in 3 directii opuse. Eu as lasa pe altadata Valea Slanicului (pentru Platoul Meledic, Focul viu de la Terca, lacul Mocearu, zona lacuri de la Bisoca), as ramane cu obiectivele de pe Valea Buzaului si mi-as face urmatorul program:

Ziua 1: as lua-o catre Buzau, as merge la Berca pentru vulcani, Fosta Mănăstire Berca, actualmente Schitul ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, Manastirea Ratesti (sau ce-a mai ramas din ea) si la Pirscov pentru Bozioru, Fisici, cu revenire la cazare pe acelasi drum.

Ziua 2: as lua-o in sus, pe DN 10 catre Brasov, pentru muzeul chihlimbarului de la Colti, bisericile rupestre de la Alunis. Pe aici drumul este rau, dar zona este foarte frumoasa. Daca ar mai ramane timp, as tine spre barajul de la Siriu. Revenirea la cazare pe acelasi drum.

Ziua 3: as face check-out-ul si as lua-o pe drumul catre Schitul Cetatuia (ar merita vazuta cabana de acolo, care se afla pe un drum lateral), tabara de sculptura de la Magura, Manastirea Ciolanu, Poiana Pinului, Hales si as parasi drumul care duce catre oras, as face la dreapta catre Manastirea Barbu avand iesirea in Monteoru. Este un spectaculos drum turistic, nu ratati! In Monteoru exista Mina de Petrol, unica in Europa si singura de acest fel in exploatare din lume, declarata monument istoric, dar si tiroliana!

Apoi mi-as continua drumul catre Bucuresti.

Am structurat traseul astfel incat sa va puteti bucura de natura si nu numai de stat in masina...

Sper ca am dat informatii bune! Macar am incercat

Daca mai pot fi de folos cu ceva, o voi face cu drag!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

cristisch2003PA72r[25.04.17 23:26]

@Chloe: Complexul Magura este recomandarea mea, Sarata Monteoru este putin mai departe,

nu ar strica sa faceti un drum pe traseul de la Complex - Nifon - Ciolanu - se iese spre Mierea (la stanga, si de aici se poate urmari traseul prin Leiculesti spre Sarata Monteoru, sau spre dreapta, spre Tisau, se poate ajunge la ruinele vechii Manastiri Barbu).

Daca va ajuta cu ceva, pe site am scris destule postari cu ce puteti vedea in zona Buzaului, cu mentiunea sa fiti foarte atenti la drumurile care sunt, de multe ori, infecte!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

Gina CristeaJR1r[25.04.17 23:48]

@Chloe: Buna, Sugerez ca idee de vacanta zona Colti, asezarile rupestre, ghid local Diana G. (pag FB cu acelasi nume).

Tot aici puteti vedea si Muzeul Chihlimbarului, trovantii, si minunatele asezari rupestre de pe Valea Buzaului cum ar fi Bisericuta lui Iosif, Chilia lui Dionisie Torcatorul, Biserica de la Alunis, vestitul varf Turtudui si multe alte vestigii insotiti de ghidul local, inegalabila noastra Diana.

Ca si locatii de cazare ar fi pensiunea Nicoara ori Casa Nica

Am descoperit aceste minunate locuri in urma cu vreo 5 ani si pe cuvant de onoare chiar creeaza dependenta. Sunt unice.

Calatorie minunata!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

webmasterX[26.04.17 00:03]

@Gina Cristea: Numere de telefon, adrese de mail și alte date ce pot fi considerate informații personale nu pot fi menționate în mesajele publice.

Puteți trimite, in schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (click pe "nume_utilizator", apoi pe linkul TRIMITE MESAJ PERS - e afişat cu roşu în usercard-ul acelui utilizator)...


CATAASSR52r[26.04.17 09:52]

@adri-nico: Ma intereseaza si pe mine Complex Magura. As vrea sa ma opresc acolo 2-3 zile in septembrie, cand venim de la mare.

Nu gasesc o oferta de pret pe site-ul lor. Ai idee cam cat ar fi noaptea de cazare?

Multumesc anticipat.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

ChloePRAUTOR SOL125r[26.04.17 09:54]

@CATAAS: iti raspund eu, ca tocmai am facut rezervare

Costa 150 lei camera dubla/noapte, fara mic dejun; pentru pat suplimentar +30 lei/noapte

Astea sunt preturi pentru perioada 28 aprilie - 1 mai.

Micul dejun e a la carte, la restaurantul hotelului

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (2 voturi)

laurast75UC[26.04.17 13:19]

@Chloe: Buna,

Iti recomand cazare la complexul Magura. Locatia este superba, camerele din cate stiu sunt OK iar meniul la restaurant foarte diversificat, bun si nu foarte scump. Aveau de inchiriat si ATV-uri. De aici puteti merge spre manastirea Ciolanu si tabara de sculptura de la Magura (e chiar in apropierea manastirii). Distanta de la complex pana la manastire cam 5-10 min maxim (cu masina). Tot in zona mai puteti vizita si Schitul Cetatuia.

Un alt traseu ar fi Meledic-focul viu. Distanta ar fi cam de o ora jumate - doua pana la Meledic iar de aici la focul viu inca max 45 min. Singura problema este drumul, cam prost, cu multe gropi. Peisajul este de milioane! Daca mergeti spre Meledic luati mancare la voi. Nu exista restaurante doar magazine cu diverse (dar nu prea recomand). Plecati de dimineata ca sa reusiti sa va intoarceti pana seara.

Cat despre trovanti si muzeul chihlimbarului, sa-mi fie rusine, dar nu am ajuns si nu a-si putea sa-ti dau informatii.

Daca va cazati la Mierea, pensiunea e OK, se poate manca la ei, e in padure, au poneii, pasari diverse si un spatiu de joaca prt copii cu tiroliana. Problema e ca sunteti cam izolati si nu prea aveti ce face in zona. Distantele catre traseele enumerate anterior sunt mai mari.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

naicUC1r[26.04.17 23:59]

@Chloe: complexul Magura asigura acces la toate obiectivele si are preturi decente. De acolo ajungi la Ciolanu in 10 minute unde ai o zona faina pt bike. Pt 2-3 zile este de ajuns vulcanii noroiosi cu manastirea Ratesti, Ciolanu cu tabara de sculptura Magura iar plecarea prin Monteoru.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

CRiSTiAN 70CH[27.04.17 15:08]

Salut, si eu iti recomand Complex Magura, nu are rost sa-ti mai argumentez.


  • [25] total răspunsuri, până acum
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.43547105789185 sec
    ecranul dvs: 1 x 1