Răspunsuri încărcate @AFA [p.1 /284]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

dianamea, 02.08.21 20:51»Am revenit azi din Thassos. La urcarea pe ferryboat din Limenas spre Keramoti nu se verifica nimic. La vama Nymphea Makaza am stat o ora si jumatate. La Ruse Giurgiu nu e coada. Cei care intra in carantina mai asteapta putin pana se intocmesc formalitatile.
LA CMR ÎN DIRECT - „Live” din Grecia - scris de Admin în secțiunea [CMR GRECIA]
Zapaceala, 02.08.21 15:27»Salutare. Nimic nou de pe frontul din sud in ultima luna? Ne iau actele sau ne lasa sa tranzitam? Care mai e procedura in vama?
LA CMR Amenda noul sistem - scris de cloverina în secțiunea [CMR BULGARIA]
DUDU, 02.08.21 10:03»@Artiglio: multumesc
LA CMR ÎN DIRECT - „Live” din Grecia - scris de Admin în secțiunea [CMR GRECIA]
Artiglio, 02.08.21 09:50»@DUDU: Se primește mai devreme! Vacanță de vis să ai!
LA CMR ÎN DIRECT - „Live” din Grecia - scris de Admin în secțiunea [CMR GRECIA]
Artiglio, 02.08.21 09:47»31.07.2021: La Promachonas (07.30) vameșii greci și bulgari în aceeași gheretă la două ghișee diferite, merge repede, oprești doar o singură dată! La Ruse-Giurgiu (14.00) control doar la ai noștri: - De unde veniți? - Din Grecia... - Sunteți veccinați? - Da! (arăt certificatele) - Drum bun! N-am văzut testări, DSP, etc...
LA CMR ÎN DIRECT - „Live” din Grecia - scris de Admin în secțiunea [CMR GRECIA]
DUDU, 02.08.21 09:41»Buna ziua, am completat azi PLF pentru sosire in Grecia in data de 08.08.2021 si am primit deja formularul pe mail cu cod de bare. Trebuie sa mai primesc si altceva la ora 00:00 inainte inainte de sosire sau s-a schimbat procedura si acuma primesti codul mai devreme?

Multumesc.

LA CMR ÎN DIRECT - „Live” din Grecia - scris de Admin în secțiunea [CMR GRECIA]
laurak, 01.08.21 15:54»Tocmai am trecut vama din Grecia (01 august). Am stat 2 ore la vama Giurgiu (intre orele 7 si 9) si la Makaza 1 ora (intre orele 15-16). Au testat toti titularii de PLF. Drumul din Bulgaria a fost plin de politie si mi s-a parut foarte prost.

Vacanta placuta tuturor!

LA CMR ÎN DIRECT - „Live” din Grecia - scris de Admin în secțiunea [CMR GRECIA]
cris1982, 01.08.21 11:45»@Carmen Ro: Eu sper că aveţi CASCO ca să vă recuperaţi ceva din pagubă. Să nu vă aşteptaţi ca poliţia să găsească hoţul şi să vă restituie maşina, că aşa ceva nu se va întâmpla niciodată. Am povestit cazul prietenului meu care a păţit ceva similar în urmă cu 3 ani, când poliţia nu a întreprins nimic pentru rezolvarea cazului. Mai mult de atât, din cauza faptului că reprezentanţii hotelul nu au făcut nimic pentru ajutarea păgubitului, există bănuiala unei complicităţi între aceştia şi hoţi.

Eu mă bucur că v-aţi expus problema pe acest site şi că atenţionaţi oamenii, pentru că unele persoane cred că furtul maşinilor în Bulgaria este doar o legendă aruncată cu interes în mass - media, pentru a descuraja românii să-şi petreacă concediile în Bulgaria.

După acel incident, prietenul meu îşi face vacanţele doar în Grecia, Bulgaria doar o traversează şi nu mai opreşte nici măcar ca să alimenteze maşina.

LA CMR Bulgaria, la ce sa fim atenti - scris de cazimirt în secțiunea [CMR BULGARIA]
Carmen Ro, 01.08.21 11:43»@Yoda: Hotelul l-am mentionat in plangerea depusa la politia bulgara, pana la finalizarea cercetarilor in dosarul penal nu il pot nominaliza, astept solutionarea acestuia, ieri urma ca dosarul sa fie repartizat procurorului de caz, speram sa obtinem un raspuns, pentru ca am renuntat la dreptul de a fi informati de stadiul lucarilor de urmarire penala, in caz contrar ar fi trebuit sa ne prezentam in persoana ori de cate ori intervenea un aspect nou. Cu stima!
LA CMR Bulgaria, la ce sa fim atenti - scris de cazimirt în secțiunea [CMR BULGARIA]
Yoda, 01.08.21 11:19»@Carmen Ro: Poti sa ne spui numele hotelului?
LA CMR Bulgaria, la ce sa fim atenti - scris de cazimirt în secțiunea [CMR BULGARIA]
Carmen Ro, 01.08.21 11:00»Buna ziua, referitor la intrebarea daca se mai fura masini in Bulgaria raspunsul este DA, BMW-ul nostru a fost furat din parcarea hotelului situat in Sofia, in noaptea de vineri spre sambata, 29.07-30.07.2021. Procedura de declarare a furtului la politie este FOARTE COMPLICATA, trebuie raportat la sectia de politie de proximitate, in prezenta unui traducator autorizat de catre MJ. Am avut suportul reprezentantilor Consulatului Roman la Sofia, multumim domnului Consul Maziliu. Precizam ca majoritatea bulgarilor nu inteleg limba engleza, astfel incat e aproape imposibila comunicarea! Masina a fost furata conform tiparului clasic, exact inainte de check-out, banuim complicitatea patronului hotelului care nu ne-a oferit nici un fel de ajutor, personalul de la receptie uitand brusc limba engleza! Speram ca atentionarea noastra sa le foloseasca viitorilor turisti, din ce am urmarit in presa locala furturile si talhariile au revenit in Bulgaria in acest sezon, in care sufera din lipsa turistilor nemti, rusi si englezi si ii jecmanesc la propriu pe romani, inclusiv la cursul de schimb valutar, la aberantele taxe pentru fotografierea catedralelor, care nu se aplica si turistilor bulgari, etc! In opinia mea, Bulgaria, pe care am vizitat-o de 6 ori in ultimii ani, a regresat in timp la obiceiurile de acum 10-15 ani!
LA CMR Bulgaria, la ce sa fim atenti - scris de cazimirt în secțiunea [CMR BULGARIA]
essential1975, 01.08.21 09:10»@crysti: Ai primit mai sus mai multe sugestii de cazari si de activitati. Giurgiu are o oferta saraca.

Eu as alege Ruse doar pentru faptul ca as trece granita si nu as mai prinde coada care se formeaza dimineața (cand probabil veti pleca spre destinația finală)

LA CMR Cazare in Giurgiu sau împrejurimi - scris de crysti în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
Suzu, 01.08.21 01:56»La hotelul heaven din sunny beach știe cineva câte locuri de parcare sunt sau dacă este în apropiere vreo parcare mai sigura? Menționez ca mașina mea are nici 2 luni... Sper ca nu am deranjat și mulțumesc...
LA CMR Bulgaria, la ce sa fim atenti - scris de cazimirt în secțiunea [CMR BULGARIA]
nicole33, 31.07.21 22:41»@Aliona R:

Ne dorim sa testam ceva nou - zbor cu balonul in Cappadocia dar nu ne incanta varianta circuit asa cum promoveaza zona agentiile noastre din tara.

Nici pe mine nu m-ar încânta varianta de circuit, aparent foarte ieftină pentru perioadele de extrasezon şi capete de sezon, dar adăugând diverse alte chestii, nici nu mai este la fel de tentantă. Presupune cazarea la hoteluri destul de modeste şi dezavantajos poziţionate, multe "vizite" obligatorii, plus distanţe foarte mari de parcurs cu autocarul.

Ne dorim cateva zile de plaja in zona Antalya, dar si implinirea acestui vis. Exista posibilitatea de a rezerva o optionala in siguranta din zona Antalya spre Cappadocia cu zbor cu balonul inclus?

Anii trecuţi am văzut şi această opţională în lista celor oferite în Antalya atât de touroperator, cât şi de agenţiile locale, dar nu-mi amintesc prea multe detalii, deoarece pe mine nu mă interesa sub această formă. Dacă reuşesc să găsesc flyerele de la agenţii ţi-aş putea da şi nişte preţuri, însă nu cred să merite să pierzi minim două zile din vacanţa din Antalya, dacă eşti norocoasă şi vei putea zbura chiar în dimineaţa următoare ajungerii în Cappadocia.

Eu ţi-aş sugera o altă variantă care să împace şi capra şi varza: fă-ţi vacanţa în Antalya doar cu excursii în imediata apropiere şi relaxare la plajă şi încearcă să ajungi în Cappadocia într-o altă vacanţă cu o excursie opţională cu plecare din Istanbul, preferabil cu avionul, să stai acolo câteva zile pentru a fi sigură că vei prinde o zi cu condiţii optime de zbor, între timp având posibilitatea de a vizita împrejurimile, întreaga zonă având multe de oferit, nu doar zborul cu balonul.

LA CMR Zbor cu balonul Cappadocia - excursie optionala din Antalya - scris de Aliona R în secțiunea [CMR TURCIA]
Yoda, 31.07.21 22:12»@rudy:

Știe cineva care mai e situația cu incendiile din Antalya?

dailysabah.com/gallery/fo ... ery_image=56545

apnews.com/article/lifest ... e1089492d2e0be2

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
k-lator, 30.07.21 20:16»@crysti: Bună,

În loc să căutați o cazare în Giurgiu - un oraș mic și cu puține atracții, după cum au spus și preopinenții mei - v-aș recomanda să treceți granița la vecinii bulgari și să vă cazați acolo.

Seven Generations Winery, un hotel din localitatea Mechka, la 22 km vest de Ruse, este așezat într-o podgorie, cu vedere superbă către Dunăre. Nu numai priveliștea este cea care va face șederea frumoasă, ci și degustarea de vinuri pe care o oferă vinăria

În plus, chiar orașul Ruse are lucruri de oferit. Dacă doriți să vă inspirați, puteți să citiți aici pe AFA articole foarte interesante scrise de colegi:

@Yersinia Pestis - vezi impresii

@crismis - vezi impresii

@iulianic - vezi impresii

Orice ați alege, vă doresc vacanță plăcută!

LA CMR Cazare in Giurgiu sau împrejurimi - scris de crysti în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
k-lator, 30.07.21 19:48»@Aliona R:

Bună,

Poate că ar exista această posibilitate, doar că între Antalya și Cappadoccia sunt vreo 570 de km, ceea ce face ca deplasarea cu mașina să dureze cel puțin vreo 7 ore, iar cu avionul nu știu dacă merită efortul, având în vedere că și zborul cu balonul este la prețuri între 150-180 euro/persoană (cele mai scumpe sunt ale celor care zboară la altitudini mai mici, deci și avantajul de a face cele mai bune fotografii/filmări).

La astea se adaugă, desigur, noaptea de cazare în Cappadochia (nu prea am înțeles la ce se referă bugetul de 500 de euro), pentru că - după cum probabil știi, astfel de zboruri încep dimineața devreme, înainte de răsăritul soarelui, aceasta fiind de fapt cireașa de pe tort!

Părerea mea este că pentru a avea parte de o experiență de acest gen trebuie să îți rezervi timp pentru o perioadă de cel puțin 2/3 nopți in Cappadocia, care are mai multe de arătat, nu doar zborul cu balonul cu aer cald!

Succes în alegere și vacanță plăcută.

LA CMR Zbor cu balonul Cappadocia - excursie optionala din Antalya - scris de Aliona R în secțiunea [CMR TURCIA]
onutza_aaa, 30.07.21 19:36»@tm-tc: Bună! Clar ca în Turcia nu este nicaieri ❤️! Totuși Egiptul poate oferi surprize plăcute.

Încearcă hotelurile Jaz Aquamarine, Dan Beach, Cleopatra, sau Tropitel. In aceasta ordine (poate locul 3 pe locul 2 ar spune unii... dar e chestiune de gusturi ar spune alții).

Nu sunt tocmai hoteluri ieftine ci sunt hoteluri de mijloc spre top însă sunt acele tipuri de hoteluri cu personal care te vor face sa te tot întorci în Egipt nu neapărat la hotelurile de top.

Concediu plăcut!

LA CMR Hotel Hurghada similar hotelurilor de top din Antalya - scris de tm-tc în secțiunea [CMR EGIPT]
Deborah77, 30.07.21 11:36»Si eu va sfatuiesc sa va reorientati spre Ruse. Orasul este f frumos si aveti multe obiective in imprejurimi, inclusiv o pestera f frumoasa
LA CMR Cazare in Giurgiu sau împrejurimi - scris de crysti în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
iulianic, 30.07.21 09:59»Pentru obiective turistice în Giurgiu, te invit să accesezi O plimbare la Giurgiu, Trecut și prezent la Giurgiu și Din nou la Giurgiu

Găsești acolo obiective turistice de toate genurile. Depinde ce preferi.

Cât despre cazări - cu mențiunea că locuind la 60 km distanță, noi nu ne-am cazat în Giurgiu - pot spune că am remarcat două locații potrivite ca amplasament pentru cei care vor să treacă granița.

Hanul Cosminului - la intrarea în oraș, venind dinspre București, lângă intersecția cu statuia Prietenia.

Motel Prietenia (cu restaurant) - mai aproape de punctul de trecere a frontierei.

LA CMR Cazare in Giurgiu sau împrejurimi - scris de crysti în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
pagină generată în 0.0117449760437 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM