Solicitare CMR / TURCIA

Siguranta si evolutia turismului turcesc in 2016

Trimisă în 09.06.16 10:22
autor Gratian*GD [Oradea]
» VIZUALIZĂRI: 50962

Buna ziua,

As dori sa va intreb pe cei care ati fost anul acesta in Turcia, mai precis prin zona Antalya, Belek, cum este turismul?

Si din punct de vedere al sigurantei cum v-ati simtit?

De aceea intreb pentru ca la tv si in presa se vorbeste ca in anul 2016 a scazut turismul cu circa 40 % datorita faptului pentru ca nu mai merg rusii.


  • PERIOADA: august
  • BUGET: 1580
  • ADULŢI: 2

Răspunsuri — pag 4 / 15

giulianiSR[29.06.16 17:22]

@all-

Nu am intentia de a fi carcotas, insa ma intereseaza sa aflu ceva. Am vazut lume care merge in Turcia in concediu chiar daca exista anumite riscuri acum, am vazut pe aici persoane care merg de 2-3 ori pe an in Turcia, chiar in aceeasi zona sau persoane care de 6-7 ani merg in concediu tot acolo.

Eu ma gandeam (si ma gandesc inca) ca nu-i de mine Turcia, principalul motiv fiind ca nu-s adeptul sa ma duc undeva si sa stau 7 zile intr-un resort... ok, o sa spuneti ca asta faci si in Maldive sau Seychelles, insa acolo e altceva. Vazand ca multi fac asa cum nu as face eu, am inceput sa ma intreb daca chiar gandesc bine sau nu.

Asadar intrebarea mea e: exista aici pe site un ghid general pentru Antalya sau Turcia in general (ma refer la concediu pe litoral in special) in care sa gasesc explicatii in legatura cu ce inseamna un concediu in Turcia in general? Si de ce ar fi mai bun decat unul tot la mare in Italia, Spania, Portugalia sau Franta, tari cu o mare traditie turistica, cu frumoase statiuni si orase de litoral si cu o diversitate mai mare a activitatilor pe care le poti face in concediu?

Multumesc!

PS: Daca nu e locul potrivit, sa ma anunte cineva si o sa deschid un alt fir de discutie.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + -1 PMA (1 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA81r[29.06.16 18:28]

@nitul -

Am cumpărat sejurul pe 15.01.2016., mâine la 7,45 am avion către Antalya, nu pot să vă spun Cum mă simt.

Dacă pleci în Antalya cu o cursă charter, zbori direct Bucureşti-Antalya fără a avea vreo treabă cu Istanbulul.

Este normal să fii stresat, asemenea evenimente nu bucură pe nimeni. Ştiu cum m-am simţit eu în urmă cu vreo jumătate de an când am plecat din ţară, într-o ţară arabă aflată sub avertizare MAE, chiar a doua zi după atentatul din Mali, care a avut loc într-un hotel, cu morţi, luare de ostatici etc.

Toţi prietenii mă întrebau dacă mai am curaj să plec. Am avut curaj, am plecat şi am avut vacanţa pe care mi-am dorit-o.

Concediu plăcut şi să ne povesteşti la întoarcere!

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA81r[29.06.16 18:44]

@giuliani -

PS: Daca nu e locul potrivit, sa ma anunte cineva si o sa deschid un alt fir de discutie.

Evident, nu există nicio legătură cu subiectul acestui fir de discuţie.

Asadar intrebarea mea e: exista aici pe site un ghid general pentru Antalya sau Turcia in general (ma refer la concediu pe litoral in special) in care sa gasesc explicatii in legatura cu ce inseamna un concediu in Turcia in general?

Fiecare om este diferit. Nu poţi face un ghid universal valabil despre ce ar fi de făcut în concediu, indiferent de ţară. Ce-mi place mie este posibil să nu-ţi placă ţie şi viceversa.

Există destule minighiduri AFA despre destinaţii şi obiective din Turcia care merită a fi vizitate, din care fiecare îşi poate alege ce consideră că l-ar interesa.

Si de ce ar fi mai bun decat unul tot la mare in Italia, Spania, Portugalia sau Franta, tari cu o mare traditie turistica, cu frumoase statiuni si orase de litoral si cu o diversitate mai mare a activitatilor pe care le poti face in concediu?

Poate că un concediu în Turcia nu este neapărat mai bun decât unul în ţările enumerate de tine, dar, garantat, îţi oferă un raport calitate preţ mult mai bun. Condiţiile şi serviciile oferite de turci nu le vei regăsi nicăieri în altă parte decât, eventual, la preţuri mult mai mari. Singura ţară care mi-a oferit ceva asemănător, dar totuşi sub turci, a fost Republica Dominicană, însă nu poţi compara un zbor de o oră şi jumătate până în Antalya cu unul de treisprezece ore până în Punta Cana.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

krisstinnaAU34r[29.06.16 19:06]

@giuliani: Dragul meu coleg, fii sincer te rog și spune-mi dacă TU pleci anul acesta în vacanță. Am impresia că-ți place doar să vorbești cu noi, deschizi "fire", ești amuzant, ești "vorbăreț". Unde îți dorești TU să călătorești anul acesta? Eu nu am înțeles unde, când, cum! Sunt tare curioasă! Îmi poți dezvălui? Mulțumesc!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

nrs †SE42r[29.06.16 19:31]

@giuliani -

depinde ce vrei de la vacanta. daca vrei sa lenevesti la soare si sa ai un raport foarte bun pret calitate mergi in Turcia, daca vrei sa petreci in cluburi mergi in Ibiza, daca vrei sa vizitezi locuri despre care ai citit in cartile de istorie mergi in Grecia. in concluzie depinde de ce vrei pentru a gasi locatia ideala

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

paponePA3r[29.06.16 21:04]

@giuliani - Omuleee, ai vazut numele acestui toic? Adica Siguranta si evolutia turismului turcesc in 2016? Ce legatura are intrebarea ta aici??? - intrebarea se vede mai jos- E mai ceva ca nucile in perete pe care le fac eu, dar macar eu sunt celebru pentru ale mele

Asadar intrebarea mea e: exista aici pe site un ghid general pentru Antalya sau Turcia in general (ma refer la concediu pe litoral in special) in care sa gasesc explicatii in legatura cu ce inseamna un concediu in Turcia in general? Si de ce ar fi mai bun decat unul tot la mare in Italia, Spania, Portugalia sau Franta, tari cu o mare traditie turistica, cu frumoase statiuni si orase de litoral si cu o diversitate mai mare a activitatilor pe care le poti face in concediu?

PS: Si eu sunt offtopic, dar macar rog stergerea acestui ecou odata cu cel al tau - pe care l-am raportat.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

nitulGD5r[29.06.16 21:58]

@nicole33: și ca totul să fie perfect la ora 19 sunt anunțat că plecarea va fi la ora 8 și 10 minute. Trebuie să fim în aeroport cu 3 ore înainte de decolarea avionului.


giulianiSR[29.06.16 22:09]

@krisstinna -

Nu o sa va raspund in acelasi mod ca sa pastrez totusi firul civilizat, insa nu stiu daca e problema dumneavoastra asta. Daca tot urmariti cu atata atentie discutiile amuzante pe care le-am initiat s-ar putea sa va dati seama, nu sunt sigur insa dar sunt mari sanse sa fie indicii suficiente. Eu am pus o intrebare, am spus ca nu vreau sa deschid neaparat un nou topic si accept si raspunsuri in privat. Nu e nevoie sa imi sariti si mie in cap asa cum faceti cu initiatorul acestei discutii, toata lumea are o parere proprie si nu trebuie sa fim toti de acord cu ea.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

webmaster45[29.06.16 22:18]

@giuliani

Intervenţiile tale sunt off topic şi aş dori să se încheie aici. În caz contrar, trecem la sancţiuni.

Avertismentul este valabil şi pentru cei care ţi-au răspuns la "frământări".


nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA81r[29.06.16 22:20]

@nitul -

O mică întârziere la plecare nu este ceva neobişnuit în cazul curselor charter. În unele cazuri se recuperează pe parcurs.

Îţi doresc un sejur plăcut!

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA

Gratian*GDAUTOR SOL3r[29.06.16 22:42]

@papone: Dupa toate atentatele din Turcia, cum poți tu susține ca aceasta tara este sigura?


Gratian*GDAUTOR SOL3r[29.06.16 22:50]

@cloverina: Draga colega,

Nu ai de unde sa știi câta pauza vor face teroriștii între atentate sau cand si unde se va întâmpla din nou pe teritoriul Turciei.

Asta cu liniștea dupa, doliu si investigații, eu cred ca nu ai dreptate.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + -1 PMA (1 voturi)

Gratian*GDAUTOR SOL3r[29.06.16 22:55]

@Corina70: Eu cred ca rușii neputând merge in Turcia de anul trecut, sau orientat spre alte destinații, si acum cred ca nu vor mai veni asa multi ca si in anii trecuți.


paponePA3r[29.06.16 23:00]

@Gratian - Ti-as raspunde ca sustin in continuare acest lucru, pentru ca atentatele au fost in Istanbul. La fel cum cred ca si Belgia (Bruxelles) e o tara sigura, cum cred ca si Spania (Madrid) este o tara sigura, cum cred ca si Anglia (Londra) este o tara sigura, cum cred ca si Franta (Paris) este o tara sigura. Sau Bulgaria (Burgas), Norvegia (Oslo), Finlanda (Helsinki), sunt tari sigure. Apoi ti-as mai spune ca in toate orasele dintre paranteze au avut loc atentate in ultimii 10 ani.

Dar cum nu urmeaza ca tu sa pleci in niciuna dintre tarile de mai sus in afara de Turcia, ma abtin si nu-ti mai zic toate astea

PS: Te rog pe mine sa ma ignori de acum incolo - eu as face-o, dar nu pot sa promit... Am un defect... nu-s deloc ignorant.

Toate cele bune!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

cloverinaPA11r[29.06.16 23:09]

@Gratian: Eu renunț să mai scriu pe acest fir de discuție, care de altfel ar fi fost foarte bun de urmărit, dacă nu ar fi avut ca subtitlu "drobul de sare sau lipsa asumării". Toți susțin același lucru: pui piciorul afară din țară? Îți asumi! Că e în Istanbul, că e în Antalya, că e în Bruxelles.

Nu te va încânta cu absolut nimic să îți spunem noi că acum, astăzi, 29 iunie 2016, într-un resort din Antalya lumea dansa pe mese. Nu te va încânta cu nimic să ți se spună pe 31 iulie că în Istanbul lumea se plimbă liniștită pe străzi. Și e absolut normal să nu te încânte! Pentru că ține de fiecare modul în care se raportează la lucruri și evenimente.

Eu eram capabilă să zbor la Istanbul și azi de dimineață. Nu că aș avea vreun curaj nebun, însă modul meu de a mă raporta la viață e cu totul altfel prin prisma trăirilor mele. Asta nu te face pe tine, om precaut, să fii nebun.

Însă nu înțeleg ce urmărești prin acest fir de discuție. Confirmări nu vei primi. Sfaturi o grămadă. Toate raportate la propriile experiențe și la propriile dorințe legate de vacanță. Cred că ar fi mai util pentru tine să discuți cu soția sau cu partenera de drum și să stabiliți dacă vă permiteți să vă asumați acest risc. Dacă plecați cu mașina, dacă vă va tremura piciorul pe accelerație. Dacă plecați cu avionul, dacă vă veți ține și cu dinții de centură. Dacă veți pune capul pe pernă nopțile. Este fix o problemă personală și extrem de subiectivă. So, deal with it!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 7000 PMA (10 voturi)

auracheSV[29.06.16 23:45]

@aurache - Ca urmare a evenimentului din aeroportul Ataturk din Istanbul am sa motivez mai clar concluzia mea: "Eu nu numai ca nu vad motiv de ingrijorare pentru vacanta in Antalya (...) ".

Aeroportul din Antalya are 2 terminale: unul pentru zboruri internationale si altul pentru zboruri interne. Aceste terminale se afla la distante mari unul de altul iar accesul cu auto se face pe trasee diferite. E clar ca in aeroportul international vor accede in principal autocarele si microbuzele companiilor turistice care vor fi pline cu turisti luati din hotel.

Desigur ca pot fi si turisti care sa vina cu taxiul sau cu transfer privat, insa prezenta unui astfel de mijloc de transport atrage imediat atentia si teoretic ar fi luat in supraveghere. Nu cred ca e cazul sa ne dam cu presupusul despre cum procedeaza fortele de securitate cand apare un autoturism atunci cand 90% din vehiculele care debarca pasageri sunt autocare.

Ceea ce vreau sa subliniez e, ca datorita acestei divizari, aeroportul din Antalya, are pentru zborurile internationale, procedee de securitate mai sigure si mai usor de aplicat decat aeroportul din Istanbul, Bucuresti, Barcelona sau alt oras, unde accesul pentru intern si international se face prin acelasi loc.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

laurakPM9r[30.06.16 00:31]

@aurache: Aeroportul Ataturk are si el doua terminale si ca sa-l tranzitezi de la un terminal la altul ai nevoie de vreo jumătate de oră pentru ca treci prin mai multe filtre de control, care probabil că acum sunt mai multe.

Accesul din exterior de asemenea este separat la terminalul internațional fata de cel domestic.

Bombele de la aeroportul din Istanbul au fost în zona de intrare în aeroport si nu înăuntru.

Problema nu cred ca se pune ca mai pot fi atentate sau nu în Turcia, pentru ca putem fi în orice tara de pe glob si dacă-i apuca nebunia pe astia, sa mai facă un bum.

Eu una mai am o săptămână până plec în Kemer si abia aștept, îmi asum acest risc si pentru mine si pentru familia mea.

Vacante cat mai plăcute si fără incidente!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

Corina70SR9r[30.06.16 10:03]

b_monica20SV[30.06.16 12:57]

Cineva live acum din Antalya pe aici, sa ne spuna cum stau lucrurile pe acolo. Cum e la aeroport, s-au innasprit normele de siguranta? Noi plecam maine dimineata spre Antalya. Cum ajung si dau de net o sa va comunic ce si cum.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

tm67bruPACONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA3r[30.06.16 21:20]

La aeroportul din Antalya (terminalul 2!! -- şi aici sunt zboruri internaţionale, nu numai pe Terminal 1, cum spune cinvea mai sus): confirm că s-au înăsprit măsurile de securitate - am zburat azi înapoi spre Timişoara:

- fiecare maşină NON-bus turistic este *oprită* la intrarea în aeroport şi *percheziţionată* (mă rog, poate e prea dur termenul, dar maşinile mici, inclusiv taxiurile, sunt examinate atent)

- sunt acum 3 rânduri de controale (cu scanare bagaje, fiecare) -- s-a mai introdus un al treilea control, pentru bagajele de mână, chiar înainte de ghişurile de control paşapoarte

- în plus, chiar înainte de îmbarcare, bagaje de mână mai măricele sunt din nou examinate, manual, de personalul de acolo.

Mergeţi liniştiţi, în aeroporturi nu vor mai fi probleme - cel puţin o vreme

-

În schimb, în resortul în care am fost eu - Euphoria Tekirova - NU am prea văzut măsuri de securitate. Chiar NU mi-a plăcut că atunci când am reintrat în hotel (la întoarcerea dintr-o excursie), nu ne-a întrebat nimeni nimic - în condiţiile în care NU aveam brăţări!! (Euphoria Tekirova nu foloseşte sistemul de brăţări). Şi aveam bagaje cu noi! (cumpărături)

Practic părea că poate intra oricine, oricând, cu orice bagaj. Pfff... Asta (acolo, la acel hotel) NU e bine...

N.B.: tm67bru este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4900 PMA (7 voturi)

b_monica20SV[30.06.16 21:28]

@tm67bru: multumesc mult pt informatii, noi plecam maine dimineata si avem ceva emotii.


Corina70SR9r[30.06.16 21:53]

@tm67bru: Oare n-ar fi util sa le trimiti celor de la hotel un mail in care sa-i atentionezi asupra acestui aspect? Sau sa postezi pe facebook, pe pagina oficiala a hotelului? Zic si eu, paza buna trece primejdia rea.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

tm67bruPACONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA3r[30.06.16 22:00]

După ce-mi trag sufletul, probabil o să le scriu.

O fac pentru ceilalţi turişti, nu pentru hotel -- nu mi-a plăcut poziţionarea lor generală în relaţiile cu clienţii = turiştii lor. Probabil şi datorită "crizei" acute de personal - ar cam trebui să-şi şi suplimenteze personalul cu minim 50%... (o să le scriu şi asta)

N.B.: tm67bru este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

printesa82PM2r[03.07.16 00:01]

Mai sunt trei saptamani pana cand plecam si noi in Kemer. Si vreau sa va spun ca dupa evenimentele astea neplacute si triste... parca mai mult astept sa ajung pe litoralul turcesc. Nu mai am rabdare, numar zilele AMR-ul, de parca as fii in armata .

Eu i-mi fac probleme doar ca stiu ca va trece foarte repede timpul acolo. Trebuie sa fim optimisti, cu gandul ca plecam in concediu si nu ni se va intampla nimic rau.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

AndoxPACONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA1r[03.07.16 11:54]

Uite aici cine-i acum în Antalya

Oare lui nu i-a fost frica sa zboare in Antalya? Oare de ce a ales Antalya cand putea alege orice destinatie din lumea asta?

N.B.: Andox este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (2 voturi)

b_monica20SV[03.07.16 12:06]

Buna tuturor, am aterizat vineri in Antalya, stam la hotel camelya fulya in side.

Totul e ok, nimeni nu pare stresat aici, ne simtit in siguranta.

Nu e inghesuiala fiind mai putini rusi deci e numa bine.

Vacante placute.

P.S doar ghizi turistici nu-mi plac deloc, nu sunt amabili, sunt flegmatici ????

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

cryss27PM5r[05.07.16 14:37]

Buna ziua! Am revenit de cateva zile din Antalya - Lara - hotel Delphin Palace.

Am remarcat, la intoarcere, o sporire a masurilor de siguranta in sensul ca se face un control amanuntit la intrarea in aeroport: scanarea tuturor bagajelor si a persoanelor, prin filtre ca cele amplasate la scanarea bagajelor de mana.

Apoi se merge la predarea bagajelor de cala si eliberarea biletului de avion. Apoi se scaneaza iar bagajele de mana si persoanele.

Am avut emotii ca pe orice aeroport dar am revenit cu bine.

Vacante minunate tuturor!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

webmasterX[05.07.16 14:56]

@cryss27 - ooo, Delphin Palacee...

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)


GabrielaGPR36r[06.07.16 10:49]

Buna ziua. Desi am mai scris pe firul acestei discutii doresc sa revin cu un mic update Am ajuns in Antalya, mai exact in Belek. De 6 zile sunt aici si primesc foarte multe feedbackuri.

Sa incep cu inceputul : aeroportul din Istanbul, Sabiha Gokcen. Nu am vazut masuri de siguranta suplimentare. Un singur om inarmat la intrare, care statea totusi la o distanta destul de mare...

Doua filtre de securitate, ca deobicei. La al doilea filtru de securitate, cel spre poarta de imbarcare am "scapat" cu sticla de apa in geanta... ceea ce nu ar trebui sa se intample.

Intr-adevar pe aeroport era foarte multa lume, aglomeratie, chiar haos pot spune dar nu m-am simtit amenintata in nici un fel. Avioanele au avut ceva intarziere dar asta depinde si de unde vin.

Pe aeroportul din Antalya: liniste totala. Vorbesc de terminalul de sosiri interne, nu cel international (pentru ca veneam din Istanbul).

Nu am vazut un control, nimic. Doar un filtru care era si anul trecut si acum 2 ani si acum 3 ani (deci nu a fost amplasat acum ca masura suplimentara de securitate). In acel filtru sunt trecute doar bagajele de tranzit, cum a fost si cazul bagajului meu.

Alti oameni mi-au spus ca pe sosiri internationale au vazut oameni inarmati care stateau si pazeau autocarele in care se urcau turistii. Nu pot confirma acest lucru pentru ca eu nu am vazut asa ceva.

In Belek am inteles ca este liniste, bazarul nu mai este plin.

In hotel atmosfera este placuta, oamenii stau la plaja fara frica si se bucura de servicii. Acum este a doua zi de bayram si hotelul nostru este plin.

Nu cred ca exista motive de frica... eu una ma simt in siguranta.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (4 voturi)

Iulian MUC[11.07.16 06:05]

Buna

am fost in Antalya (Lara) in perioada 15.06 - 22.06 inainte de atentatul de la Istanbul. Este pentru a 10-a oara cand merg in Turcia.

Impresii:

-gradul de ocupare este intradevar redus 50 - 60%. Unele lanturi hoteliere (Delphin) au decis sa inchida din hoteluri.

-este mult mai liniste in resort. Lipsesc rusii si aglomeratia facuta de ei. Au aparut mai multi turci si mai multi romani datorita preturilor scazute.

-calitatea serviciilor parca a scazut un pic. Se vede ca datorita gradului redus de ocupare fac economii. Sint mai putini angajati si nu se mai face risipa ca de obicei.

- in bazar si mall bate vantul. Poate in sezon va fi altfel dar atunci se vedea ca sunt disperati.

-securitatea este in regula. Controalele la aeroport sunt aceleasi de anul trecut. Nimic nu te face sa crezi ca exista risc de atentate. Chiar daca au marit numarul patrulelor de securitate asta nu se vede.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

  • AFIȘATE rsp [91-120] — din total 443 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.25049114227295 sec
    ecranul dvs: 1 x 1