Solicitare CMR / TURCIAPINNED

ÎN DIRECT - „live” din Turcia!

Trimisă în 21.06.20 14:09
autor Admin [Timisoara]
» VIZUALIZĂRI: 106672

Turcia... nu stă la fel de bine precum Grecia sau Cipru, din punct de vedere al libertății de deplasare, ori al numărului actual al cazurilor de COVID, de exemplu

Cu toate acestea, din informațiile mele sunt deja turiști români în Turcia -- granițele au fost deja deschise pentru tranzitul AUTO; în viitorul apropiat este posibilă și reluarea zborurilor

Dacă sunteți pe drum, ori dacă sunteți deja acolo - scrieți-ne, aici, pe scurt, cum e; foarte mulți oameni și-ar dori să-și poată face și anul acesta concediul pe acolo.


  • PERIOADA: - -- NOPŢI CAZARE: -
  • BUGET: - -- TRANSPORT: -
  • ADULŢI: -

Răspunsuri — pag 12 / 44

nrs †SE42r[04.09.20 13:57]

@Daniela33:  

eu zic ca este mult mai bine fara acea autoservire unde toti isi bagau mainile in mancare!

​unde sunt acum poti lua 100 de feluri nu zice nimeni nimic, cand ajungi la un ospatar te intreaba cate bucati vrei din fiecare fel si iti pune cate ceri ,

​la un moment dat un chelner mi-a umplut farfuria cu fripturi, eu i-am zis sa mai dea jos el a luat una, eu am zis sa mai ia si s-a uitat mirat 

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (5 voturi)

YodaPA16r[04.09.20 14:00]

@Daniela33:  

cred ca e deranjant ca se pune mancarea de personal pe farfurie si nu mai e de fapt self cateringul cu care eram obisnuiti.

Eu cred ca asta este un lucru de apreciat in contextul actual. ​

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3150 PMA (5 voturi)

ovy2k5PM1r[04.09.20 14:01]

@nrs:  Daniela33 și eu subscriu este mult mai bine așa să fii servit!


ovy2k5PM1r[04.09.20 14:09]

@Daniela33:  Mie la Susesi/Belek mi-a plăcut foarte mult, servicii foarte bune: singura locație unde băuturile racoritoate erau la sticlă/doză, berea tuborg gold și calsberg (sticlă peste tot), iar la barul din recepție se putea servii alte 5 feluri de bere de top.

Curățenie exemplară.

Ghidul spunea că au cele mai bune servicii din stațiune.

La Sensitive se plângeau de mâncare și băuturi!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

M'LiviuPA48r[04.09.20 17:43]

@nrs:  Bine spus. E mai safe asa. Poți merge cu farfuria sa ți iei mai multe feluri. Vacanta plăcută în continuare. Așteptăm impresii!  


Daniela33PM1r[04.09.20 20:56]

Multumesc frumos pentru  informatii, imi puteti spune de ex. daca cei care servesc  iti ating farfuria? Nu sunt paranoica, chiar deloc... sotul insa este si e foarte atent la detalii de astea din pacate. Din punctul meu de vedere e mai safe sa o ating doar eu. Din ce am citit pe la multe hoteluri turistii se plang tocmai de igiena, tin minte ca  erau oripilati ca cel care debaraseaza masa e si cel care aduce bauturile, tacamurile, etc... cu aceleasi manusi. Cred ca pandemia asta  a scos paranoia la suprafata din multi... asta ca sa fac haz de necaz.    Tot astept recenzii referitoare la Gural Premier Tekirova de anul asta...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[04.09.20 23:15]

@Daniela33:  

cred ca e deranjant ca se pune mancarea de personal pe farfurie si nu mai e de fapt self cateringul cu care eram obisnuiti.

Cred că este mult mai sigur aşa, astfel evitându-se ca fiecare turist să atingă cleştii şi paletele de servire, să răscolească prin tăvile cu mâncare sau să ia mâncarea efectiv cu mâna. Am văzut nu o dată turişti care îşi puneau în farfurie cartofii prăjiţi cu mânca, deoarece aveau randament mai bun decât cu cleştele sau paleta speciale. ​

Nici eu nu stiu cum va fi cu masa, eu de regula puneam pe farfurie si 5-6 feluri diferite de mancare, prefer sa gust cat mai multe, nu ma axam pe unul singur... si nici sa car n farfurii nu vream!!

Vei putea şi acum să ceri să ţi se pună în aceeaşi farfurie câte feluri de mâncare doreşti, dar specialiştii sunt de părere că amestecarea mâncărurilor nu este o practică prea sănătoasă, putând conduce cu uşurinţă la indigestii. ​

​Din cauza asta intervine aglomeratia si cozile deranjante cu care poate nu erau obisnuiti unii...

Cozile şi aglomeraţia pot fi evitate cu uşurinţă dacă hotelul asigură un număr suficient de ospătari şi/sau alegând să mergi la masă la o oră mai puţin solicitată, fie la începutul programului, fie spre sfârşit. La hotelul la care vei merge nu există riscul de a nu mai găsi mâncare. ​

De ex la hotelul la care voi merge eu peste 2 sapt. Gural tekirova  apar multe recenzii negative pe un site de profil din strainatate.

Personal nu văd utilitatea de a mai citi impresii în preajma plecării, zarurile fiind deja aruncate. Acestea sunt utile în faza de documentare când te ajută în alegerea hotelului. ​

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[04.09.20 23:33]

@ovy2k5:  

Mie la Susesi/Belek mi-a plăcut foarte mult, servicii foarte bune: singura locație unde băuturile racoritoate erau la sticlă/doză, berea tuborg gold și calsberg (sticlă peste tot), iar la barul din recepție se putea servii alte 5 feluri de bere de top.

Cu riscul de a mă repeta, încerc să-ţi mai explic o dată.

Pot înţelege entuziasmul firesc după o primă vacanţă reuşită în Turcia, toţi am trecut prin asta, dar nu-ţi înţeleg insistenţa şi nu mi se pare deloc corect să faci afirmaţii nefondate precum cea subliniată mai sus.

Faptul că singurul hotel la care ai fost tu cazat în Turcia oferea băuturi îmbuteliate nu înseamnă nicidecum că acesta este singurul hotel din Turcia care oferă asemenea servicii. Crede-mă că am primit de-a lungul anilor băuturi îmbuteliate la destule alte hoteluri turceşti, iar numărul acestora este foarte posibil să crească anul acesta din motive de igienă.

Curățenie exemplară.

Chestia cu curăţenia este discutabilă. Am fost şi eu la Susesi în urmă cu vreo trei ani şi am avut ghinionul să nimeresc poate cea mai leneşă cameristă din tot hotelul, dar nu-mi permit să generalizez.

Ghidul spunea că au cele mai bune servicii din stațiune.

Ghizii spun adesea multe poveşti turiştilor suficient de naivi să-i creadă.

După multe hoteluri vizitate în Belek şi nu numai, îţi garantez că Susesi, un hotel bun şi care şi mie mi-a plăcut, nu se află nici măcar în primele zece hoteluri din Belek, deci, mai uşor cu exagerările.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[04.09.20 23:50]

@Daniela33:  

imi puteti spune de ex. daca cei care servesc  iti ating farfuria? Nu sunt paranoica, chiar deloc... sotul insa este si e foarte atent la detalii de astea din pacate. Din punctul meu de vedere e mai safe sa o ating doar eu.

Safe sau unsafe, este o naivitate să crezi că tu eşti singura persoană care atinge o farfurie după spălarea acesteia., însă dacă regulile de igienă sunt respectate nu ar trebui să existe surprize neplăcute. Farfuriile se spală în maşini de spălat vase, de unde sunt scoase de un angajat, stivuite pe un cărucior, aduse în restaurant şi stivuite din nou în suporturile pentru farfurii care le menţin calde sau la capătul meselor cu mâncare, iar până în momentul în care pui tu mâna pe ea, acea farfurie a fost deja atinsă de două ori.

Tacâmurile am înţeles că sunt oferite clienţilor ambalate individual, deci safe, la fel sarea, zahărul, piperul etc. ​

Din ce am citit pe la multe hoteluri turistii se plang tocmai de igiena, tin minte ca  erau oripilati ca cel care debaraseaza masa e si cel care aduce bauturile, tacamurile, etc... cu aceleasi manusi.  

Purtarea de către personal a mănuşilor permite dezinfectarea mâinilor (în fine, a mănuşilor) de oricâte ori este necesar fără a le afecta pielea mâinilor. ​

Pentru evitarea stresului la restaurant, nimeni nu te împiedică să-ţi dezinfectezi chiar tu, suplimentar, toată vesela şi tacâmurile pe care le foloseşti.

​Sunt convinsă că în aceste vremuri virusate nimeni nu are curajul să plece în vacanţă fără Mona ​ şi fără şerveţele, geluri etc.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

mandiSV3r[05.09.20 08:33]

@nicole33:  Noi suntem in Delphin Imperial peste tot in hotel dozatoare cu dezinfectant șervețele umede antibacteriene si masti! In camera primesti in fiecare un pachet sanitar!


nrs †SE42r[05.09.20 09:00]

@Daniela33:  

da, cei ce servesc iti​ ating farfuria, dar nu o fac la orice restaurant? daca te servesti singur esti convinsa ca acea farfurie nu a fost atinsa de alti turisti? la un hotel ospatarul iti punea ce voiai in farfurie apoi cand terminai comanda ti-o dadea, o data am uitat sa iau ceva si dupa ce am luat farfuria mi-am amintit, am intins farfuria sa imi puna ce mai voiam, nu a luat-o ci mi-a pus rosiile pe o farfurie noua. acolo era regula clara, pentru ca am mai vazut faza, farfuria atinsa de turist nu mai este luata inapoi de chelner ci se ia o noua farfurie!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[05.09.20 09:02]

@mandi:  

Noi suntem in Delphin Imperial peste tot in hotel dozatoare cu dezinfectant șervețele umede antibacteriene si masti! In camera primesti in fiecare un pachet sanitar!

Sunt absolut convinsă că toate hotelurile au luat măsurile sanitare impuse, aplică regulile de protecţie şi s-au dotat corespunzător cu toate materialele necesare, pentru că altfel nu ar fi fost posibil să funcţioneze anul acesta. Chiar dacă nu este absolut necesar, eu voi pune în bagaj şi propriile produse de dezinfectare, chiar dacă poate le voi căra degeaba​, dar, mergând cu maşina, nu am limită de greutate ca la avion. Am şi eu fixurile mele, gen plecat mereu în vacanţă cu propriile prosoape şi propriile cosmetice, chiar dacă merg la hoteluri foarte bune, astfel că şi acum voi pleca cu cel puţin o cutie de măşti şi alte cele

Tonul tău optimist mă face să cred că Imperialul se prezintă anul acesta conform aşteptărilor tale şi mă bucur.

Vacanţă plăcută în continuare şi să ne povesteşti la întoarcere! ​​

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (5 voturi)

tm-tcPM8r[05.09.20 09:18]

Tocmai am revenit de la Selectum Luxury și scriu aici câteva lucruri pana apuc sa scriu și un review.

​Fiind a doua vizita aici, după cea din 2019, pot sa spun ca hotelul a scazut putin, dar cel putin pentru mine totul e de inteles. Încă oferă prea multe ținând cont ca s-a deschis la 15 August și cea mai mare parte din sezon a fost pierdută.

​Mancare de varietate usor, foarte usor, mai scăzută, băuturi putin mai lungite, dar nimic foarte deranjant.

​Serviciile au scazut, sunt in continuare mult peste alte hoteluri, dar eu pot compara cu anul trecut, pentru ca numărul de angajați este limitat pentru obținerea certificatului de safe Tourism. Toti muncesc din greu, încearcă sa fie drăguți, dar se vede ca nu sunt destui.

​Zona de vile și Aquapark inchisa, funcționează doar aquaparkul pentru copii, dar se oferă o zi gratuită la land of legends care pt mine cel putin a compensat lipsa aquaparkului.

Ca și măsuri de Prevenție, totul este curățat frecvent, tot staff ul poarta, fără exceptie, cu sfințenie masca (și au fost 47  de grade, nimeni nu și -a dat jos masca).

​In restaurant in general nu se crează aglomerație, dar trebuie sa spun ca au fost momente, dar gestionate rapid de staff. Se ia temperatura la intrare in hotel și la intrare in restaurante. Turiștii nu sunt obligați sa poarte masca in niciun spațiu (nici măcar restaurant, in zona de bufet).

​Sunt inspectați frecvent, vedeam des echipe care vin neanunțat in inspecție.

​A fost sincer o saptamana in care am uitat de nebunia de la noi (doar de nebunie, nu de reguli)  si deși nu merg la acelasi hotel de 2 ori, da mai de 3, cred ca tot la Selectum voi reveni și anul următor...

PS: Hotelul este PLIN de romani, 30-40 de camere noi pe zi de romani. Dacă am vazut 10 familii de ruși și încă atatea de nemți a fost ok, iar hotelul funcționează la capacitate maxima (exceptie zona de vile inchisa anul acesta). Unde te intorci auzi romana. In 14 ani de Turcia eu asa ceva nu am mai vazut, dar spun cu bucurie ca cei mai multi sunt foarte ok, dar evident, ca peste tot, sunt și unii care ne fac de rusine. De ce am ținut sa precizez asta? Pentru ca mi se par inadmisibile și absurde pretentiile si aroganta unora, și vorbesc de niște situații pe care le-am vazut cu ochii mei.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 5600 PMA (8 voturi)

sebigeaninaSR17r[05.09.20 18:04]

@Daniela33:  Bună ziua, acum o săptămână am sosit din Turcia după un sejur de 7 nopți charter cu avionul.

​Din aeroport am observat că au luat măsuri foarte bune de distanțare, începând cu camere de termoscanare prin care am trecut fără probleme, până și la toalete la bărbați au exclus unele dintre chiuvete și pișoare.

​La hotel în camere am găsit un chit cu gel dezinfectant și servețele umede cu alcool de 70 grade, la toaletele publice au instalate aparate de dezinfectare a aerului care erau programate.

​La restaurante toate tacâmurile erau ambalate individual in pungi de hârtie plus pe mese găseai un pachet cu un servețel umed cu alcool plus un servețel uscat sigilat.

​La toate intrările la restaurante, baruri, toalete erau puse dozatoare cu dezinfectant.

​În holul hotelului la recepție am trecut prim cameră cu termoviziune exact ca la aeroport.

​La toți turiști care plecau la cumpărături la poarta hotelului le era măsurată temperatura.

​Pe aleile hotelului în fiecare zi am observat angajați cu diverse mașini care spălau și dezinfectau pe jos, mai mult fiecare angajații din sectorul piscinelor dimineață dezinfectau fiecare masă de plastic de la șejlonguri.

​Alt aspect foarte important toți angajații purtau măști indiferent de locul de muncă, în schimb turiști nu erau obligați. 

​Am fost la Alva Donna World Palace Kemer.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

mandiSV3r[05.09.20 19:00]

@nicole33:  da asa este ma simt safe,   nu pot sa zic ca sunt lipsa de ceva! Iar am venit la 5 stele sa fiu servită si nu ma deranjează ca trebe sa cer si sunt servită.  


nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[05.09.20 19:26]

@tm-tc:  

Mă bucur că şi al doilea sejur la Selectum a fost reuşit.

​​

Zona de vile și Aquapark inchisa, funcționează doar aquaparkul pentru copii, dar se oferă o zi gratuită la land of legends care pt mine cel putin a compensat lipsa aquaparkului.

Ştiam că este închisă zona de vile şi chiar m-a sursprins acest lucru, deoarece acestea permiteau o distanţare mult mai bună faţă de hotel, scăpai şi de lifturi şi de aglomeraţia unui hotel plin, iar copilaşii puteau zburda în voie pe iarba dintre căsuţe.

În plus, se diminuează drastic teritoriul disponibil al resortului, iar turiştii sunt văduviţi de bucuria plimbărilor prin acea zonă extrem de liniştită seara. ​

Oferta cu o zi la Legends este extraordinară şi o dovadă că hotelul îşi respectă turiştii. Eu am fost la Legends de două ori tot gratuit, dar eram cazată în hoteluri Rixos. ​

Unde te intorci auzi romana. In 14 ani de Turcia eu asa ceva nu am mai vazut, ​...

Pentru mine nu cred că ar fi fost neapărat o bucurie să-mi petrec vacanţa într-un hotel "invadat" de compatrioţi. Prea multă gălăgie, mulţi vorbesc tare şi strigă unii la alţii.   M-am simţit mult mai bine în hoteluri cu puţini români, unde nu mi-a lipsit "socializarea".

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

tm-tcPM8r[05.09.20 19:33]

@nicole33:  zona de vile este inchisa, zic ei, ca sa aibă izolator in caz de ceva și pentru ca sunt obligați sa țină capacitatea scăzută. Mie nu mi se pare ca asta e o masura de preventie... adică erau pline pline cele 2 corpuri principale, o camera liberă nu era, deci toti înghesuiți.  

Adevarata explicație cu vilele e ca se construiește Selectum Dreams, structura de beton fiind deja ridicată și se așteaptă sa se deschidă la anul.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

arubPM7r[09.09.20 11:13]

Bună tuturor citesc pe grupurile germane al hotelurilor din Turcia (Facebook) exemplu Be grand resort Lara ca de azi noapte s-a dat un ordin guvernamental de ministerul turc cum ca masca e obligatorie peste tot în locurile publice inclusiv pe plajă.

​Este cineva sa confirme dacă este adevărat dacă s-au impus aceste masuri? -  și în resorturi ma refer la piscinele și plaja administrata de un anumit hotel.

​Poate sunteți acum în Turcia și puteți da detalii dacă schimbat ceva de azi dimineață referitor la purtat masca.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

hanibalbogdanPM16r[09.09.20 11:26]

Buna ziua.

Avand in vedere ca anul acesta am ratat litoralul turcesc m-am gandit sa nu ratez definitiv Turcia asa ca in weekendul 25.09 - 27.09 intentionez sa fac o excursie la Istanbul.

Rog colegii de forum sa ma ajute cu informatii de ultimul moment.

Traseul ales este Ruse – Byala – Veliko Tărnovo – Gurcovo – Yambol – Elhovo - Lesovo - Hamzabeyli – Edirne (centura) - Istanbul. Drumul il cunosc destul de bine.

Ma intereseaza informatii de ultimul moment taxe granita, lucrari drum probleme Covid Istanbul, si orice informatie. Multumesc

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Corina70SR9r[09.09.20 11:31]

@arub:  Da, știrea este adevărată. Ordinul a fost dat, cum se va respecta în resorturi - rămâne de văzut. Amenda pentru nepurtarea măștii este destul de mare (900 lire turcești).

"As of 8 September the wearing of masks is mandatory at all times outside the home throughout Turkey.

​This includes, but is not limited to, all public places, including streets, side streets, parks, gardens, picnic areas, markets, sea side and public transportation including Metro, buses, taxis and ferries.

​Masks are also mandatory in all shops, restaurants, hairdressers and barber shops.

​There will be strict inspections to ensure the measures are being carried out.

​Those who do not abide by this rule may be issued with a fine of 900 TL (approximately £106).

​ Follow Turkish announcements and local media for up to date information."

Sursa (căci MAE doarme, ca de obicei) :

gov.uk/foreign-travel-adv ... key/coronavirus

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

arubPM7r[09.09.20 11:40]

@Corina70:  mersi de răspuns. Aștept ceva vești de la cineva care este acum în Turcia sa ne spună cum este implementata măsură în resort.  


codrinGD[09.09.20 11:50]

@arub: La Zeugma azi turiștii nu poartă masca. Nici măcar în restaurant.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

mandiSV3r[09.09.20 12:03]

@arub:  eu sunt momentan in Turcia nu ni s -a impus purtarea de masca pe plaja!  

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

hanibalbogdanPM16r[09.09.20 13:47]

Nu stiu ce sa mai cred.

Turcia 80 mil. locuitori aprox 100.000 teste zilnice - max. 1.500 cazuri pe zi. SA ia asa masuri?

Spania - Italia teste sub 50.000,   mii de cazuri zilnice nu au luat asemenea masuri.

Poate fi un fake news?

Deja ma gandesc daca sa mai plec sau nu in Istanbul? Parca nu as vrea sa ma plimb 8-10 ore pe zi cu masca pe fata peste tot.

Isi fac rau singuri?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

YodaPA16r[09.09.20 14:31]

@hanibalbogdan:

1. Nu sunt 1500, ieri au fost 1700 si sunt pe trend crescator: worldometers.info/coronav ... /country/turkey

2. Nu stim daca sunt intr-adevar 1500, sau 1700, sau mai multe. Daca "cei care stiu cum sta treaba" au hotarat sa inaspreasca masurile, atunci poate ca stiu ei ceva. Poate ca situatia e mai grava decat se da publicitatii si sultanul nu vrea sa ajunga la imbolnaviri in masa. Purtatul mascutei pe strada era obligatoriu si inainte.

3. In toate tarile a crescut numarul de cazuri. Spania, Franta si Israel stau cel mai prost, dar si Austria, Croatia, Olanda trag tare. Asta este, ne-am relaxat.

4. Eu nu cred ca e "fake news".

Decizia apartine fiecaruia, dar ia in considerare ca Istanbulul este foarte aglomerat si acolo este concentratia cea mai mare de cazuri.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

NasshuSE7r[09.09.20 14:47]

@hanibalbogdan: 

Poate fi un fake news?

Nu este fake news, este chiar real news.

Fara masca, in Turcia, doar in casa/resedinta (pesemne si auto personal). In rest peste tot.

In plus dupa ora 24 se taie 'muzica' live sau inregistrata. 

E vorba de o circulara trimisa in toate provinciile Turciei.  E foarte posibil in acea circulara sa fie mai multe masuri , agentiile prelund doar ceea ce era ''interesant'' pentru un turist.

Stirea este preluata de foarte multe agentii de presa (serioase) din lume.

MAE (nu doarme, cum zice cineva mai jos, ba din contra informatiile de acolo sunt foarte bune si reale, e cred ca printre putinele siteuri guvernamentale UTILE) insa nu poate publica stiri din 'surse' sau discursuri la televizor. Pesemne si in Turcia se vor emite niste hotarari/decrete (nush cum functioneza ei) gen hotararile/legile/ oug-uril e de la noi care intra in vigoare DOAR dupa publicarea lor in MO (la noi, pesemne e ceva similar si la ei) . Abia atunci va aparea (sau ar trebui) informatia si pe site-ul MAE.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

NasshuSE7r[09.09.20 15:12]

@Yoda: 

2. Nu stim daca sunt intr-adevar 1500, sau 1700, sau mai multe.

Conform ministerului sanatatii din Turcia au fost 1704 cazuri, dar nu ieri ci pe 7.09.

Datele pentru ziua de ieri nu au fost publicate inca.

Siteul ministerului si unde sunt informatiile cele mai 'oficiale ' este

covid19.saglik.gov.tr/TR- ... rum-raporu.html

Tot in acele rapoarte se prezinta si cazurile  pe regiuni.

Tabloul general

covid19.saglik.gov.tr/TR- ... us-tablosu.html

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

YodaPA16r[09.09.20 15:56]

@Nasshu:  In tabloul general sunt date si rezultatele pentru ieri (08.09.20): 1761. Exact cat spune in linkul pe care l-am pus eu mai sus. Dar nu asta este important. Cred ca nu ai inteles ceea ce voiam sa spun: eu nu sunt foarte sigur ca sunt 1761. Se poate ca in realitate sa fie mai multe?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

crp1972GD6r[09.09.20 16:04]

@hanibalbogdan:  eu am fost in luna august si obligativitatea purtarii mastii era doar in magazine, mall-uri. Pe strada purtau cam 60% masti. Politisti treceau pe linga tine si nu-ti spuneau nimic.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

  • AFIȘATE rsp [331-360] — din total 1316 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.4512791633606 sec
    ecranul dvs: 1 x 1