Solicitare CMR / TURCIAîncărcată de pe telefon!

Sejur iunie Turcia, plaja nisip, gradina, zona animata

Trimisă în 10.05.22 09:56
autor AndreeaStarJR [Bacău]
» VIZUALIZĂRI: 4757

Ce zona recomandati din Turcia care sa indeplineasca cumulat următoarele cerinte:

Antalya, plaja nisip, gradina, bar pe plaja, zona animata unde sa te poti plimba seara, eventual ce excursii ati facut (cam ce distante sunt catre obiective turistice care intereseze un copil de 5 ani, nu biserici). Mulțumesc anticipat!


  • PERIOADA: Iunie -- NOPŢI CAZARE: 7
  • BUGET: 1500€ -- TRANSPORT: Avionul preferential din Bacau
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 5

Răspunsuri — pag 2 / 3

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[12.05.22 01:11]

@nrs:

ciudata prezenta lui Royal Alhambra intre celelalte hoteluri, cu toate ca verificand acum vad ca au aparut niste oferte cu reducere la acest hotel

Este simplu: Royal Alhambra a venit acum în mai cu o reducere incredibilă de 45% pentru sejururi până la 2 iulie, de se vor zgâria pe ochi cei care au rezervat mai scump prin ianuarie.

Şi celelalte hoteluri ale lanţului Stone au ieşit cu reduceri mari, chiar foarte mari pentru momentul la care vorbim, semn că nu au prea avut clienţi pentru perioada mai-iunie. Sper doar acesta să fie singurul motiv.

ca de obicei ofertele sunt facute de cate un agent care nu a fost niciodata in Turcia si habar nu are unde sunt plasate hotelurile, sau ca in Kemer cam greu nisip si intrare lina in apa!

Din păcate, superficialitatea, ca să nu zic habarnismul, apare tot mai des în acest domeniu.

Eu am găsit şi în Kemer plajă cu nisip, desigur adus şi completat an de an, şi intrare destul de lină în mare, în Beldibi la Rixos Sungate şi la hotelul din stânga acestuia, un fost hotel Amara, dar sunt perfect conştientă că acestea sunt doar excepţia care confirmă regula. Tot la un Rixos, dar în Tekirova, am găsit pe plajă la malul mării pietre ascuţite şi tăietoare, mai rele decât cele de pe calea ferată, unde am şi reuşit să mă tai de două ori la acelaşi picior, de-mi venea să merg în mâini de tare ce mă durea. Ştiu că trebuia să am papuci, dar i-am uitat acasă şi nu am mai cumpărat alţii pentru 2-3 zile, celelalte trei hoteluri la care mergeam având plaje ok.

apoi vin pe aici turistii si se plang ca X este un hotel groaznic in loc sa se duca la agentie sa ii intrebe de m-ati trimis acolo

Deşi nu-mi place deloc, deja m-am obişnuit ca unii să descopere AFA doar când au ceva de reclamat .

Pe lângă vina agenţiei care nu ţine cont de dorinţele turiştilor, cel mai probabil din lipsă de interes în a-i consilia corespunzător, dar şi din neştiinţă, eu cred că şi oamenii sunt vinovaţi atunci când habar nu au unde merg şi de ce . Cum să nu fii interesat şi să nu te documentezi când este vorba de vacanţa ta, nu a agentului de turism???

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[12.05.22 01:33]

@Yoda:

Eu v-as recomanda sa faceti asa cu recomandarile de hoteluri pe care le primiti: cautati hotelul pe booking, vedeti note, poze, amplasare pe harta. Pe urma, cautati hotelul pe tripadvisor si pe google maps. Vedeti cat e de departe de plaja, cat are curtea, eventual poze cu plaja, ca sa vedeti cum este (cu sau fara pietre, lata, ingusta, samd.), cum sunt imprejurimile hotelului.

La sfaturile foarte bune date mai sus, eu aş mai adăuga unul, foarte important pentru mine: studierea conceptului all inclusive sau cum s-o numi el al fiecăruia din hotelurile rămase pe lista scurtă. Ajută şi la aprecierea corectă a nivelului hotelului şi nici nu mai are omul aşteptări fanteziste, cum că ar trebui să primească şi luna de pe cer

Eu aleg hotelurile dupa principiul: nota peste opt pe booking, peste 4.0 pe tripadvisor si peste 4.4 pe google maps..... Si bineinteles, sa se incadreze in bugetul pe care mi l-am stabilit.

Eu nu mă cramponez atât de mult de notele de pe saiturile de specialitate. Evident, că nu aş alege un hotel cu o notă foarte mică, dar nici nu mă entuziasmez când găsesc unul cu peste 9 sau 9,50. Notele sunt date în funcţie de aşteptările turiştilor de la hotelul respectiv şi arată mai mult "value for money" decât calitatea în mărime absolută. În plus, notele mari arată satisfacţia turiştilor din categoria celor cărora li se adresează hotelul respectiv, în timp ce nemulţumiţii sunt cei care au ales un hotel care nu li se potriveşte, ei având alte standarde şi alte aşteptări. Dacă preţul este micuţ, eşti dispus să treci mai uşor cu vederea unele minusuri, în timp ce la un preţ mare şi o scamă te poate enerva.

Şi chestia cu încadrarea în bugetul stabilit este valabilă doar până la un punct. Şi aici pentru mine raportul calitate preţ este mai important, astfel că sunt dispusă să plătesc, ştiu eu, o sută două de euro în plus dacă feelingul îmi spune că voi primi mai mult

Acum, este o discutie: unele hoteluri sunt in linia intai, dar mergi mai mult pana pe plaja decat de la alte hoteluri aflate in linia doi sau trei.

Nu este acelaşi lucru. Percepi mai puţin deranjant distanţa atunci când drumul este prin resort, la umbră, mai ciuguleşti ceva ici colo în drum, mai te opreşti la un bar sau la altul , decât să umbli pe străzi prin soare, praf şi printre maşini.

La celebrul Mardan distanţa de la hotel la plajă era de 900 metri, foarte mult ar zice unii, însă nu am auzit plângeri la acest capitol, chiar dacă mergeai de-a lungul piscinei imense de ţi se lua. La plecarea din cameră, eu mă opream mereu să verific încă o dată dacă nu am uitat ceva esenţial (ţigări, telefon, cremă), să nu fiu nevoită să mă întorc. Exista şi un tractoraş până aproape de plajă, dar nu l-am folosit niciodată.

La Seginus mergeam mult mai puţin şi totuşi nu prea mi-a plăcut pentru că ieşeam în stradă.

Vezi că şi la Jacaranda vei avea ceva de mers până la plajă

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (5 voturi)

AndreeaStarJRAUTOR SOL[12.05.22 08:42]

@nicole33: am inteles din cele mentionate, Royal Alhambra e net superior celorlalte. Dar, avand in vedere ca la 1700 € am primit oferte de 5 * (teoretic unele, practic mai putin la altele), ma gandesc daca as putea gasi hoteluri de 4*, pana in 1500€?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[12.05.22 09:26]

@AndreeaStar:

Sigur ca găsești hoteluri de patru stele cu pana in 1500 euro însă NU merita compromisul.

Colegii ti-au explicat foarte bine mai sus cum este cu stelele astea, însă au omis sa-ti spună și ca acestea deseori nu au nicio legătura cu stelele hotelurilor din România sau din restul Europei.

Cand tm67bru ti-a zis ca sunt hoteluri de patru stele mai bune și mai scumpe ca umele de cinci, a avut dreptate, dar aceste situații sunt rare, fiind doar excepțiile care confirma regula. La modul general, diferențele dintre hotelurile de patru și cele de cinci stele din Turcia sunt destul de mari și oricum mai mari ca diferența de preț.

Sfatul meu este sa iei Alhambra cât îl mai prinzi la prețul asta fără sa mai alergi după altele.

Deseori chiar 200 euro in plus pot face diferența între un sejur reușit și unul nesatisfăcător

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (5 voturi)

AndreeaStarJRAUTOR SOL[12.05.22 09:58]

@nicole33: Incerc sa inteleg punctul tuturor de vedere, insa eu am ajuns la concluzia ca vreau sa merg in Turcia prin excludere. Vreau in concediu la mare, la inceputul verii, astfel incat sa fie suficient de calda apa marii, cu zbor direct. La noi in tara nu am cum in aceasta perioada, in Grecia e posibil sa fie-posibil sa nu fie, iar Turcia este destinatia urmatoare pe care am luat o in calcul.

Nu avem pretentii f. mari de la hotel, fiind cu copilul, nu voi avea timp sa ma bucur de serviciile pe care le-ar oferi un hotel de top, sa merg la masaje, spa, jacuzzi sau sa avem pretentii sa mancam nu stiu ce fonfleuri (cu atat mai putin copilul), sau sa avem la discretie bauturile cele mai fine.

In locul acestor facilitati, as aprecia mai mult un hotel considerat "modest" pt unii care au mers in cuplu in concediu, dar care sa aiba alte tipuri de facilitati: plaja cu nisip, bar pe plaja, un parc in zona in care sa ne putem plimba, sau care pune la dispozitie jocuri gen masa de biliard/hockey, biciclete spre inchiriere.

Cand se merge in concediu fara copii, evident ca anumite persoane ar avea alte pretentii, dar deocamdata nu ma situez acolo. Traim totusi vremuri tulburi, incerte si chiar daca detin o anumita suma, as opta pt ceva mai accesibil, chiar daca nu are aceleasi standarde ca Alhambra.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[12.05.22 11:03]

@AndreeaStar:

îmi pare rău ca nu ai înțeles mesajul pe care am dorit sa-l transmit. Nu am recomandat hoteluri din categoria celor frecventate de mine tocmai pentru ca am încercat sa țin cont de bugetul limitat alocat de tine acestei vacante din care jumătate îl dai pe avion.

Tocmai pentru ca mergi cu un copil micuț este important sa alegi un hotel care sa-ti ofere cât mai multe facilitați pentru acesta, iar hotelurile Royal sunt printre putinele care oferă gratuit Luna Park, se exemplu.

Nu m-am referit nicio secunda la Spa masaje și latele asemenea, care oriunde sunt la extra cost.

Alhambra chiar îți oferă o plaja minunata, cum nu va exista in România vreodată, plus intrare lina in mare doar cu nisip, perfecta pentru copii.

Referitor la mâncare este bine sa știi ca aceasta este cu atât mai buna cu cât hotelul este mai cu ștaif. Și nu ma refer la fonfleuri sau alte mofturi, ci la PROSPEȚIMEA mâncării, esențială pentru cei mai sensibili sau pentru copii.

La un hotel modest mâncarea este făcută din ingrediente de slaba calitate, iar riscul reciclării acesteia este maxim. Eu nu sint dispusă sa mi-l asum.

Sa nu uiți de Pașapoartele obligatorii pentru adulti, Turcia nefiind in UE

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (5 voturi)

AndoxPACONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA1r[12.05.22 11:42]

Pe criza asta eu inteleg ca toata lumea vrea mai ieftin. Mai ales pentru o prima vizita in Antalya poti alege si un hotel mai slabut ca de foame nu mori nicaieri. Insa trebuie sa ajustezi pretentile si sa fii realista ca pretul dicteaza calitatea.

De ex Diamond Beach zona Side- cu plaja foarte buna numai ca este la 250-300 m de hotel cam pe la 1250 euro la inceput de iunie.

amfostacolo.ro/oferte-spe ... =1&sid=5#OA1410

sau Lonicera World Resort - zona Alanya tot cu plaja buna cu nisip si teritoriu cu multe facilitati pentru copii dar mai departe de aeroport - cam 90 km, asta il gasesti pe la 1400-1500 euro dar are disponibilitati foate putine ca e foarte cautat.

amfostacolo.ro/oferte-spe ... =1&sid=1#OA1057

Sau Kaya Side - zona Side cu teritoriu foarte fain, plaja cu nisip si un pic de pietris la intrare in apa dar nederanjant. Asta pe la 1500 euro

amfostacolo.ro/oferte-spe ... =1&sid=5#OA1430

Variante sunt... Chiar si la 1000 euro un 5* low cost in zona Alanya

N.B.: Andox este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

⭐ValentinB_88⭐PR39r[12.05.22 11:44]

Intreb si eu nu dau cu parul... inteleg din ce s-a scris pe aici ca ar fi prima data cand mergeti in TR... ? De ce va complicati cu Antalya si nu alegeti o locatie "mai incoace"? Kusadasi, Didim, etc... cred ca ar fi ceva mai ieftin. Cu banii propusi de dvs gasiti servicii mai bune, hoteluri mai ok, posibil sa si ajungeti mai repede la cazare, lucru binevenit cand in "echipa" se afla un junior...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

AndoxPACONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA1r[12.05.22 11:49]

Pentru ca vor sa mearga cu avionul. Pentru ca transferul pana in Kusadasi este foarte lung - peste 200 km cu un copil mic nu cred ca ar fi prea fain...

N.B.: Andox este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA

AndreeaStarJRAUTOR SOL[12.05.22 11:51]

@⭐ValentinB_88⭐: Motivul este zborul, din Bacau sunt curse doar in Antalya, nu venim cu masina.


⭐ValentinB_88⭐PR39r[12.05.22 12:13]

Pentru ca vor sa mearga cu avionul. Pentru ca transferul pana in Kusadasi este foarte lung - peste 200 km cu un copil mic nu cred ca ar fi prea fain...

Pai nu este aeroport in Izmir? De la izmir in Kusadasi de exemplu, nu sunt nici 70 km, adica ai de mers o ora cu transferul.

Motivul este zborul, din Bacau sunt curse doar in Antalya, nu venim cu masina.

Am vazut ca mergeti cu avionul, dar sunt curse si din Bacau in Izmir de exemplu, directe. Eu am cautat pe un site de profil curse Bacau - Antalya si am gasit doar cu escala (in Brussles-Londra/), timp total 11-12 ore.

Si pentru ca apa este mai rece si pentru ca serviciile nu sunt neaparat mai bune... si pentru ca plaja nu este chiar grozava peste tot...

Asta cu apa mai rece... nu cred ca m-a interesat vreodata ce temperatura are apa marii atunci cand plec in concediu. Dar na, fiecare cu piticii lui, unii cu temperatura apei, altii (eu) cu parcatul masinii. ????

Apoi fiind cu un junior, nu cred ca vor sta prea mult pe plaja... probabil ca baza va fi tot piscina de bebelusi din cadrul hotelului.

Cu serviciile mai bune sau nu, discutabil, depinde de la hotel la hotel. Nu cred ca este ok sa catalogam o statiune per total ca avand servicii mai mult sau mai putin ok. Pot sa fie hoteluri unul langa altul, unul sa fie top, altul sa fie praf... cum catalogam statiunea din care fac parte in cazul acesta?

Despre plaja iar discutabil, or fi unii mai pretentiosi. Marea este la fel peste tot... nisip si dupa, multa apa. Ca o fi nisipul mai fin, trecerea spre mare mai treptate, etc, da... nu zic ca nu ar fi asa.

___

Poate ca in cazul dvs, nu este cea mai fericita alegere mersul in Turcia, cel putin nu atat de departe, mai ales cu un copil mic, care cine stie cum suporta timpul de asteptare in aeroport, imbarcarea, mersul cu avionul, debarcarea, etc. Apoi mai punem si faptul ca sunteti pe ultima suta de metri, nu ati rezervat nimic si s-au dus toate reducerile iar preturile tot bubuie in perioada aceasta.

Cu acesti bani cred ca ati putea gasi inclusiv in RO destule locatii frumoase, fara grija pasapoartelor, vamilor, avioanelor, transferurilor de la aeroport, timpului pierdut, etc.

Este doar parerea mea, fara nici o intentie de a jigni pe cineva! Pana la urma fiecare face cum crede ca este mai bine pentru el.

Alegeri inspirate! ????

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

nrs †SE42r[12.05.22 12:24]

alaturi de temperatura apei care eu zic ca este foarte importanta pt ca mergi la mare pt mare nu sa stai la piscina, piscine sunt peste tot, anul acesta mai este o problema cu preturile. culmea si eu am oscilat intre Kusadasi si Antalya, dar preturile nu sunt deloc convenabile, ca exemplu anul trecut la inceput de septembrie am dat 130euro/noapte acum la mijloc de iunie aceasi camera costa peste 200 euro asa ca mitul cu preturi mai mici s-a cam dus. toate hotelurile in care am stat in 2021 au crescut cu minim 25% si anul trecut nu am luat early booking

cat despre zbor la Izmir acela e zbor de linie, deci iti organizezi singur transferul cu alte costuri, ea din Bacau are charter si transferul asigurat

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

⭐ValentinB_88⭐PR39r[12.05.22 12:29]

Eu pe toate site-urile am gasit Bacau- Antalya doar cu escala... poate mi-a scapat ceva. In restu, nu va contrazic.


nrs †SE42r[12.05.22 12:32]

tu ai cautat zboruri de linie nu chartere, aceste nu se vand decat de catre agentii care vor sa iti dea tot pachetul adica cazare+ transport, rar vei reusi sa iei decat un loc in avion daca nu iti iei si cazarea prin agentia respectiva

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[12.05.22 12:35]

@⭐ValentinB_88⭐:

Charterele din România nu aterizează pe Izmir, ci pe Milas la Bodrum, apoi urmând un transfer foarte lung pana la Kusadasi de peste doua ore și jumătate in funcție de trafic și de numărul opririlor. Ar fi prostie curată.

Pe Izmir poti ajunge cu Turkish după ce faci escala pe Istanbul sau cu low-costul turcesc cu escala pe Sabiha.

Transferul la hotel te privește personal, deci alte costuri.

Si asta din București. Din Bacău nu știu, nu cred.

Si da, temperatura apei marii este importantă la început de sezon

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[12.05.22 12:42]

@AndreeaStar:

pentru ca tot a venit vorba de avioane, bănuiesc ca vei pleca mai târziu de începutul lunii Iunie, pentru ca primele chartere din Bacău le-am văzut abia in 9-10 Iunie, așa-i?

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

YodaPA16r[12.05.22 12:46]

@nicole33:

Charterele din România nu aterizează pe Izmir, ci pe Milas la Bodrum, apoi urmând un transfer foarte lung pana la Kusadasi de peste doua ore și jumătate in funcție de trafic și de numărul opririlor. Ar fi prostie curată.

Eu am facut asta odata, prin anul 2000, cred. Trebuie spus ca drumul este foarte frumos, mi-a placut foarte mult. N-a fost vina mea, am mers prin agentie.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

AndoxPACONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA1r[12.05.22 12:57]

Ce de discutii degeaba. Chiar trolling. Pe unii nu-i inteteseaza sa ajute userul sa ia o decizie ci doar sa se bage inseama. Si noi restul si mai prosti, ii raspundem... Pffff

N.B.: Andox este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA

⭐ValentinB_88⭐PR39r[12.05.22 13:05]

@Andox: Vad ca nu ai mai scris o recenzie de... 7 ani dar esti consilier AFA pe Turcia si vad ca detii multe informatii. Poate ne mai "luminezi" si pe noi cu recenzii noi asupra locatiilor pe care le tot recomanzi pe aici, mai ales pentru noi astia mai "trolli" care nu suntem asa de plimbati in lume.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + -1 PMA (1 voturi)

AndreeaStarJRAUTOR SOL[12.05.22 13:21]

@nicole33: pt 16 iunie era oferta pe care am primit o.


nrs †SE42r[12.05.22 13:52]

@⭐ValentinB_88⭐: cand iti recomnda ceva Andox stie ce vorbeste nu este genul care iti ofera ceva la 1700 euro pe stancile din Kemer desi tu vrei plaja cu nisip fin, e un pic diferit fata de noi, un alt fel de turist de aceea nu scrie recenzii, dar da sfaturi foarte bune

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

⭐ValentinB_88⭐PR39r[12.05.22 14:24]

Am inteles, tot respectul, serios vorbind, dar uitandu-ma pe profilul lui Andox vad doar 1 (una) bucata recenzie pe Turcia, in schimb mii de ecouri si raspunsuri la CMR-uri... n-ar strica sa mai scrie pe unde a fost sau cum scrie adminu:

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nrs †SE42r[12.05.22 14:48]

el nu solicita aici informatii despre o locatie, el da informatii despre locatii

intradevar am cam inceput sa vorbim pe langa subiect, fara sa o ajute pe autoarea intrebarii aceste discutii. ma opresc si eu.


AndreeaStarJRAUTOR SOL[12.05.22 16:38]

@Andox: m-am uitat peste aceste hoteluri, intr-adevar, diferente sesizabile... Am mai primit o oferta mai low, aveti cunostinte mai exacte despre ele: Galeri Resort Hotel, Sunmelia Beach Resort, Water Side Resort, Crystal Paraiso Verde, Oz Hotels Sui?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

AndoxPACONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA1r[12.05.22 18:04]

@AndreeaStar: Pe bune? Le-ai spus si ce doresti? Adica plaja cu nisip, gradina etc?

Niciunul nu are plaja buna. Galeri si Oz SUI sunt in zona Okurkalar la vreo 90-100 km de aeroport, plaje cu pietris si intrare foarte abrupta in mare. Au teritorii mici, nici vorba de gradina. Sunmelia la fel are plaja prosta si intrare in mare abrupta. Plus servicii naspa.

Crystal Paraiso este in Bogazkent un sat langa Belek la 600-700 m de plaja - te duc cu tractorasul la plaja- dar plaja este cu nisip /pietris si nici intrarea in mare nu e grazava.

Water Side Resort nu-l cunosc dar zona unde este amplasat nu este cu plaja OK.

Chiar sunt curios ce pret au? Si de ce ti-au fost propuse...

N.B.: Andox este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (5 voturi)

YodaPA16r[12.05.22 18:22]

Water Side Resort nu-l cunosc dar zona unde este amplasat nu este cu plaja OK.

Plaja e cu pietricele pe malul marii. Hotelul e pus in mijlocul campului, departe de orice, cu teritoriu mic. In plus, o aripa a hotelului e la circa 15 metri de o aripa a hotelului Bosphorus Sorgun. Numai bun sa socializezi si sa faci cunostinte noi.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

nrs †SE42r[12.05.22 20:38]

@Andox:

eu cred ca singurul criteriu pt recomandarile primite este pretul. in rest se poate ca cei de la agentie sa nu stie sa ii arate pe harta unde este Turcia

este un talmes balmes de recomandari care sigur nu tin cont de criteriile cerute gen plaja cu nisip, intrare lina, gradina

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[12.05.22 23:59]

@Yoda:

Eu am facut asta odata, prin anul 2000, cred..... N-a fost vina mea, am mers prin agentie.

Scuze. Nu am vrut să sune atât de dur. Ideea este că îmi este greu să-i înţeleg pe cei care îşi cheltuie aiurea banii pe avioane care costă mai mult decât hotelul all inclusive şi mai sunt nevoiţi să suporte şi un transfer lung şi obositor.

Şi nu aş recomanda nici duşmanilor un sejur cu avionul la Kuşadasi

Trebuie spus ca drumul este foarte frumos, mi-a placut foarte mult.

Sunt convinsă .

Nu ştiu cum arăta drumul acesta prin 2000, dar, ţinând cont de ritmul alert în care se dezvoltă infrastructura rutieră în Turcia, mă pot gândi la ce este mai rău. Am parcurs acest drum cu maşina şi în 2007 şi în 2010, iar în 2016 aproape că nu mai recunoşteam nimic. În ultimii doi ani am tot umblat prin Bodrum şi apoi spre casă, dar cu maşina este altceva.

O fi frumos drumul ăsta, dar tot lung este, iar cu autocarul nu este cea mai mare plăcere dacă ai rău de mişcare. Mai ales că nici scurta porţiune de autostradă nu este musai de folosit, dacă alegi drumul prin Soke.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[13.05.22 00:03]

@nrs:

eu cred ca singurul criteriu pt recomandarile primite este pretul..... este un talmes balmes de recomandari care sigur nu tin cont de criteriile cerute gen plaja cu nisip, intrare lina, gradina

Şi impresia mea a fost că ofertele au fost date ţinând cont DOAR de preţ.

Nu cred că agenţia este singura vinovată de acest talmeş balmeş. O parte de vină poate avea şi clientul care insistă să plătească cât mai puţin posibil pentru sejurul respectiv şi atunci primeşte ce a cerut: ieftin şi atât.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

  • AFIȘATE rsp [31-60] — din total 82 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.51737904548645 sec
    ecranul dvs: 1 x 1