Solicitare CMR / TURCIA - MEDITERANA // ANTALYAîncărcată de pe telefon!

Antalya - hotel similar IC Santai

Trimisă în 16.10.17 11:14
autor cezartutSV [brasov]
» VIZUALIZĂRI: 3416

Turcia din nou

Astept sfaturi pentru a ma ajuta sa aleg

Vara trecuta am avut o experienta frumoasa la IC Santay

Ptr vara 2018 as opta ptr un hotel fie el si in Alanya (optam ptr transfer privat sa mai scutim din timpul de transfer) Side sau Belek dar care sa aibe topogane si facilitatile ptr copii ca si la IC santay si sa fie in prima linie fata de mare

Stiu, si mi-ar place hotelurile din lantul Stone si Papilon, dar nu avem buget suficient ,asa ca astept alte propuneri

Multumesc frumos


  • PERIOADA: 18 iunie -- NOPŢI CAZARE: 7
  • BUGET: 1500-2000 € -- TRANSPORT: Avion bucuresti
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 2 -- VÂRSTA: 2/6

Răspunsuri — pag 2 / 2

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[21.10.17 12:15]

@cezartut:

copilul cel mic nu va mai fi infant, clar prețul va fi mai mare, oricat as vrea nu pot majora bugetul de 2000 €

Am intuit corect. Cea mai importantă diferenţă între un copil sub doi ani şi unul de doi ani împliniţi o constituie faptul că va plăti mai mult de 35 euro biletul de avion. La hoteluri va trebui să le cauţi doar pe cele care îţi permit cazarea gratuită cu doi copii în cameră dublă. Unele hoteluri vor trebui tăiate de pe listă, dar încă nu este cazul să te îngrijorezi, deoarece încă te vei încadra la suficient de multe .

M-am gandit si la varianta cu masina personala sau achizitionarea pachetului separat cu escala la istambul dar ne va fi greu cu 2 copii, relativ mici cu rabdare

Varianta cu maşina personală îţi oferă un plus de aproximativ 600 de euro de alocat suplimentar la cazare, bani frumoşi, care ţi-ar permite alegerea unui hotel excelent. Dar nu trebuie subestimată dificultatea unui drum lung cu doi copii micuţi.

La varianta zborului cu escală la Istanbul luat separat mă gândesc şi eu de fiecare dată, având o asemenea experienţă cu Turkish Airlines în 2014, fac simulări fel de fel, dar în final ajung tot la maşina din dotare . Poate nu am nimerit eu perioadele de ofertă la Turkish, dar anul acesta toate simulările făcute la diferite momente de timp, inclusiv cu mai puţin de o săptămână înainte de plecare, mi-au returnat acelaşi rezultat 474 euro doi adulţi, cu un orar de zbor foarte convenabil, câştigam şi prima şi ultima zi de sejur , la care se mai adăuga costul transferului de la aeroport la hotel şi retur. În cazul meu, clar nu merita, o cursă charter costând tot la fel şi fără escală, trambalare etc., dar eu intram la cazare duminica, zi în care niciun touroperator nu avea zboruri.

Mai exista varianta low cost cu Pegasus, ceva mai ieftină, însă nu atât de ieftină încât să merite restul dezavantajelor, dar eu nu am mai găsit bilete decât la ore nepotrivite şi total inacceptabile. Să ajung seara la ora 22 şi la 23 la hotel însemna o zi complet pierdută, dar plătită cu peste 100 de euro.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

denisucuPM4r[22.10.17 12:55]

@calincheita:

Daca bine retin acum 1-2 ani cochetai cu ideea de a merge la Gural Belek, dar iti dadea cu virgula pretul datorita unui nepot.

Poti incerca anul acesta, la o prima strigare am vazut pe prima saptamana din iulie (atunci vreau sa merg eu) pret de 2130 eur la 2+1.

E peste Belvile, iar aquaparcul este peste Delphin ca nr. de topogane si cred ca si la conceptul pe bauturi.

Concluzia asta am tras-o dupa o discutie cu Nicole in ecourile de la reviewul meu la Port Nature.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (2 voturi)

calincheitaSR6r[22.10.17 13:12]

@denisucu: La Delphin deluxe anul trecut am simțit puțin nevoia de spatiu, am simțit nevoia unei piscine principale mai elaborate. Gural Premier cred că ar satisface această nevoie.

Mă mai uit la Rixos Sungate, deși nu sunt foarte favorabile review-urile, mai ales cele de pe tripadvisor.

Îmi place foarte mult Gloria Golf din Belek și mă pun pe gânduri piscinele de la Titanic Deluxe din Belek.

Maria 55 mă tot provoacă cu Xanadu dar parcă nu are acel "Je ne sais quoi".

Mai vedem, aștept să văd cu ce vin touroperatorii dar parcă aș vrea să încerc altceva deși Delphinurile sunt de vis.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[22.10.17 13:40]

@denisucu:

E peste Belvile, iar aquaparcul este peste Delphin ca nr. de topogane si cred ca si la conceptul pe bauturi.

O, da. Nici nu se compară. Gural Premier Belek este un hotel dintr-o clasă superioară. Noi doi l-am prins anul trecut la un preţ foarte bun, de obicei fiind mai scump .

Cazarea, plaja, mâncarea, băutura la Gural sunt peste Belvil. Despre aquapark nu pot să mă pronunţ, cel de la Belvil fiind construit în anul următor vizitei mele acolo.

Aquaparkul de la Gural este peste aquaparkurile tuturor Delphin-ilor, cu excepția lui Be Grand. Varietatea şi calitatea băuturilor de import incluse în concept depăşeşte cu mult ceea ce se oferă la oricare Delphin, am verificat personal

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

calincheitaSR6r[22.10.17 13:42]

@nicole33: Cu siguranță e și pe lista noastra scurtă! 2100 mi se pare super ok pentru ce oferă


nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[22.10.17 13:53]

@calincheita:

Cu siguranță e și pe lista noastra scurtă! 2100 mi se pare super ok pentru ce oferă

Crede-mă, chiar merită cu prisosinţă banii daţi.

Îmi place foarte mult Gloria Golf din Belek și mă pun pe gânduri piscinele de la Titanic Deluxe din Belek.

Gloria Golf a fost mereu un hotel scump. Este un progres faptul că în cele din urmă şi Gloriile au introdus conceptul all inclusive, dar preţul acestora este încă unul prea mare pentru bugetul meu, aşa că deocamdată mă mulţumesc să trag cu ochiul peste gard şi atât.

Piscinele de la Titanic Deluxe Belek sunt uimitoare, tot resortul este extraordinar, spectacolele sunt mult peste medie, dar toboganele sunt absolut obişnuite, la fel de anoste ca la celelalte hoteluri Titanic. Drumul până la plajă este o experienţă distractivă, plaja este liniştită şi foarte ok, dar intrarea în mare este ceva mai abruptă comparativ cu majoritatea hotelurilor din Belek, iar mie tocmai din acest motiv mi-a plăcut .

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

calincheitaSR6r[22.10.17 14:12]

@nicole33: Îmi place la Gural și conceptul de Holiday Village, cu multe viluțe răsfirate.

Pentru mine topoganele spectaculoase nu sunt o prioritate. Mai potrivite pentru copilul meu sunt facilitățile gen barca piraților, castelul cu trasee construit in piscină. Soția se bronzează, mai citește o carte, mai pe Facebook. Mie îmi place să mă joc cu copilul, să ne bălăcim împreună. Andrei, ca orice copil, e ahtiat după cățărări, stropiri cu pistoale cu apă, topoganele de dimensiuni mai reduse care se termină în apă nu prea adâncă.

Eu muncesc destul de mult, seara ajung deseori la 8-9 acasă așa că în vacanța de vară o săptămână în Antalya și una la noi, pe litoral sunt de 4 ani regulă și recuperăm timpul. Dar mai mult decât atât îi place să se joace și să fie în preajma altor copii așa că facilitățile de care ziceam mai sus atrag ca un magnet o puzderie de alți copii -parteneri de joaca ceea ce a fost iarăși un MAAAARE minus pentru noi atât la Delphin Deluxe cât din ce vad lipsește și la alte Delphin-uri mai puțin la BE Grandios.

Totuși, apa în piscinele in care sunt construite centrele de joacă de la Gural Premier mi se pare mai adâncă decât cea de la BE Grand ceea ce e ar fi un plus, la 6 ani nefiind antrenant pentru un copil să se scalde in apă până la gleznă. Tocmai a trecut Gural in capul listei.

Totuși, clasamentul mai poate suferi modificări în funcție de oferte.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

maria55 †SECONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA21r[22.10.17 15:40]
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

calincheitaSR6r[22.10.17 15:47]

@maria55: M-aș duce către Gural mai mult decât spre Gloria din 2 motive: prețul mai mic și faptul că e mai aproape de mare.


denisucuPM4r[22.10.17 15:53]

@calincheita: Alege liniștit Guralul.

Eu anul acesta oscilam între Gural si Sueno de Luxe. Băiatul meu va avea în iulie 12 ani împliniți astfel că Sueno tot așa la o primă strigare iese pe la 2800.

Asa că rămân pe Gural, unde voi merge a doua oară.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[22.10.17 16:11]

@denisucu:

Eu anul acesta oscilam între Gural si Sueno de Luxe. Băiatul meu va avea în iulie 12 ani împliniți astfel că Sueno tot așa la o primă strigare iese pe la 2800.

Au cam sărit preţurile la Sueno Deluxe şi mă aşteptam să se întâmple aşa. Mă felicit pentru inspiraţia de a-l alege în primul an, chiar în prima lună de la inaugurare în 2015. Acum nu mă mai apropiam de el din motive de preţ, desigur, pentru că altfel l-am revăzut în septembrie şi arăta la fel de tentant .

Şi ca să fiu sinceră până la capăt, "inspiraţia" mi-a venit de la un CMR de pe AFA .

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

webmasterX[22.10.17 23:25]

@denisucu:

Asa că rămân pe Gural, unde voi merge a doua oară.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)


denisucuPM4r[23.10.17 10:31]

@webmasterX: Am fost impreuna cu @Ioana1976 si am considerat ca reviw-ul ei acopera in mare cam tot, asfel incat eu nu mai am mare lucru de adaugat. Notele acordate de ea se reflecta in decizia mea de a reveni la Gural.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

cezartutSVAUTOR SOL4r[22.11.17 17:48]

Final fericit

Castigatorul a fost gural premier belek, un pic peste buget dar merita

Mulțumesc tuturor pentru informatii

Vacante cat mai reusite sa avem


cezartutSVAUTOR SOL4r[24.11.17 10:13]

@calincheita: nuu, din 9 iunie


  • AFIȘATE rsp [31-48] — din total 48 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.21857094764709 sec
    ecranul dvs: 1 x 1