Solicitare CMR / TURCIA

Delphin Palace Deluxe Collection vs. Granada Luxury Belek

Trimisă în 18.01.22 11:12
de Mihai777UC [Cluj Napoca]
» VIZUALIZĂRI: 1200

Am gasit oferte similare ca pret la cele doua resorturi.

Mentionez ca am un copil de 8 ani si dorim o vacanta la care activitatea de entertaiment are un rol mai mare chiar decat calitatea mancarii si a bauturii din resort.

Pe care dintre cele 2 ma sfatuiti sa il aleg?

Eventual si alte propuneri, tinand cont de buget (2100 euro, inceput de Septembrie).

Va multumesc!


 • PERIOADA: Septembrie -- NOPŢI CAZARE: 7
 • BUGET: 2100 -- TRANSPORT: avion
 • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 8

Răspunsuri la solicitare

georgesanduSV[Bucuresti]1r[18.01.22 11:32]

@Mihai777: Buna ziua! Recomand Granada Luxury Belek, este mult peste Delphin - vezi impresii.

Atat doar ca Granada nu este pe plaja, dar se asigura transportul la plaja.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

iri elenaSV[Bacau]3r[18.01.22 11:45]

Eu personal merg anul acesta a treia oara consecutiv la Delphin Deluxe, puteti vedea si citi impresiile mele de la acest hotel - vezi impresii.

Il recomand din toate punctele de vedere!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

Mihai777UC[Cluj Napoca][18.01.22 12:04]

@iri elena: multumesc pentru raspuns, dar hotelul de care intrebam este din Lara, dumneavostra ati mers la cel din Alanya.


tm67bruPA[Timişoara]ConsAFA2r[18.01.22 12:18]

Pt mine personal, alegerea (dintre cele 2) ar fi FOARTE simplă: Delphin Pallace.

Asta pentru că este orientat în mod particulatr pentru familiile cu copii (luna parc, aqua parc pt copii, colț restaurant pt copii BINE reprezentat etc)

Granada este luxos și fain — dar nu are această orientare particulară (pt familii cu copii)

N.B.: tm67bru este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 5600 PMA (8 voturi)

iri elenaSV[Bacau]3r[18.01.22 12:47]

@Mihai777: Scuze nu am fost atenta! Dar tot il recomand dun toata inima! 🙂


aandrei2SV[Lupeni [HD]]1r[18.01.22 12:49]

La acelasi pret, Granada e mai luxos si servicii ceva mai bune, DAR pentru ce doriti Dvs adica distractia copilului, cred ca Delphin e mai bun. Probabil Nicole va da un raspuns mai detaliat.


Mihai56JR[bucuresti]1r[18.01.22 12:57]

Mihai56: Pentru ca m-ai solicitat, iti voi recomanda sa te inspiri de la cei care au fost la aceste hoteluri in 2021, pentru ca din 2020 pana acum multe lucruri s-au schimbat in impresiile turistilor si implicit in comportamentul hotelierilor fata de all inclusiv si de meniul oferit odata cu pandemia Covid.

Celor care vor dori sa "contreze" cea ce am scris eu ii rog sa se abtina, anticipat. Stiu ca sunt multe "viespi"carora le place sangele si sa intepe!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + -1 PMA (1 voturi)

Rusu LacramioaraJR[Bacău]1r[18.01.22 13:47]

Bună ziua

Eu vă recomand Royal Taj Mahal sau Royal Alhambra, amândouă sunt pe plajă, apa este mică la intrare cu nisip. Cea mai bună echipă de animație pentru copii și nu numai le-am întâlnit la Royal Taj Mahal. De asemenea aveți AquaPark și parc de distracții. Fetița mea a fost foarte încântată.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

webmasterX[București][18.01.22 13:49]

@Rusu Lacramioara:

Eu vă recomand Royal Taj Mahal sau Royal Alhambra, amândouă sunt pe plajă [... ]

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestor destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


Mihai777UC[Cluj Napoca][18.01.22 14:42]

@Rusu Lacramioara: foarte interesanta propunerea, o sa ma uit si pe cele doua Royal. Multumesc!


artemisa24PA[Piteşti]11r[18.01.22 16:23]

Eu personal am fost in luna septembrie 2021 la Delphin Be Grand in Lara - vezi impresii... nu stiu cum va fi intrarea in mare (noi am prins perioada cu valuri) dar in ceea ce priveste distractia pentru copii si cu copii... ti-l recomand

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

marcel1967SV[Bucuresti]1r[18.01.22 16:32]

@Mihai777: Salut. Pentru copii as alege Granada Luxury Belek - vezi impresii. Am fost in 2021 si au un parc acvatic interesant pentru copii. O zi buna.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nicole33APL[București]ConsAFA70r[19.01.22 00:02]

@Mihai777:

Fiecare din cele două hoteluri în discuție are plusurile și minusurile sale. Doar tu poți decide care sunt mai importante pentru familia ta și care nu.

Mentionez ca am un copil de 8 ani si dorim o vacanta la care activitatea de entertaiment are un rol mai mare chiar decat calitatea mancarii si a bauturii din resort.

Îmi este greu să înţeleg cum cineva pune distracţia copilului mai presus de calitatea mâncării, dar... în fine.

Delphin Palace este pe plajă în timp ce Granada Luxury este la aproape doi kilometri de plajă (1,75 km), dar oferă transport gratuit la plajă. Una este să admiri marea din balconul camerei, una din bucuriile unei vacanţe la mare şi alta este să vezi casele localnicilor, ca acasă la bloc

Granada este mai nou construit şi mai modern decât Palace, dar camerele standard nu sunt neapărat mai spaţioase, decât dacă ai noroc.

Plaja este mai spaţioasă şi intrarea în mare este mai lină la Palace decât la Granada.

Aquaparkul de la Granada este mai nou şi mai interesant decât cel de la Palace, dar şi cel de la Palace îmi pare suficient de antrenant pentru un copil de opt ani.

LunaParkul de la Delphin este complet gratuit, în timp ce Amusement Parkul de la Granada este contra cost.

Restaurantele a la carte sunt gratuite la Delphin şi contra cost la Granada. La fel şi narghileaua, pentru cei interesaţi de această experienţă.

La capitolul băuturi de import posibil ca Granada să stea mai bine decât Delphinul, însă pentru copii importante sunt sucurile fresh disponibile gratuit la Delphin cât este ziua de lungă.

La capitolul mâncare, Delphinul stă foarte bine, aceasta fiind variată şi bine gătită. La Granada nu am stat, nu mă pronunţ.

Dintre cele două eu aş alege Delphin Palace. Părerea mea!

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 7700 PMA (11 voturi)

nicole33APL[București]ConsAFA70r[19.01.22 00:19]

@Mihai777:

Am văzut că ţi-au fost recomandate şi două hoteluri Royal din zona Side, ceva mai departe de aeroport decât Lara sau Belek.

La hotelurile Royal plăteşti mai puţin, deoarece copilul de opt ani beneficiază de gratuitate, în timp ce la Delphin are doar o reducere de 50%, însă, în afară de plaja mai frumoasă, mai lată şi cu intrarea foarte lină în mare şi de camerele mai spaţioase, la toate celelalte capitole sunt sub hotelurile Delphin. Pentru mine este importantă o mâncare cât mai bună şi mai corect gătită, iar Delphinii nu m-au dezamăgit niciodată din acest punct de vedere.

Şi Royalurile au Aquapark şi Lunapark gratuit, cu menţiunea că Taj Mahal împarte aceste atracţii cu Royal Dragonul alăturat, posibil cu aglomeraţia aferentă.

Echipele de animaţie se mai schimbă de la un an la altul, iar în septembrie chiar şi cei mai activi animatori sunt deja obosiţi şi plictisiţi, deci nu aş conta pe ce a fost în alt an.

La vreo 2800 euro ţi-aş fi recomandat Delphin Be Grand care are mult mai multe facilităţi pentru copii decât Palace, exact pe partea de entertainment care te interesează pe tine.

Alegere inspirată!

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 6300 PMA (9 voturi)

IerzaJR[Bucuresti]1r[20.01.22 21:14]

@Mihai777: Îți aduc în vedere că Luna Park-ul de la Delphin nu a funcționat anul trecut în perioada de 10 zile când am fost noi cazați - vezi impresii.

Unul din motivele pentru care alesesem hotelul era Luna Park.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

m liviuPA[Râmnicu Vâlcea]40r[20.01.22 21:38]

@nicole33: Nicole țin sa precizez ca la un singur copil sub 9 ani la Delphin este gratuit. Eu asa știu... Poate au schimbat regulile dar asa era...

Și eu as alege Delphin Palace înaintea celor din grupul Stone.

Despre Granada nu m as pronunța...

Nici eu nu as alege un hotel care nu este pe plajă. Am avut anul acesta oferta pe Royal seginus puțin sub Delphin Palace și chiar dacă este mai nou, camerele mai mari și un Aqua parc mult mai atractiv am ales tot Delphin Palace. Faptul ca este pe plajă și are servicii bune au înclinat balanta tot spre Palace.

Toate cele bune!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

nicole33APL[București]ConsAFA70r[21.01.22 00:17]

@m liviu:

Nicole țin sa precizez ca la un singur copil sub 9 ani la Delphin este gratuit. Eu asa știu... Poate au schimbat regulile dar asa era...

Într-adevăr, la Delphin Palace un singur copil sub 10 ani (9,99) beneficiază de gratuitate. Am corectat eroarea strecurată în răspunsul anterior. Făcusem înainte o simulare pentru Delphin BeGrand, unde, la fel ca la Delphin Imperial, copilul beneficiază de gratuitate doar înainte de a împlini 7 ani (6,99) şi nu am mai fost atentă.

Și eu as alege Delphin Palace înaintea celor din grupul Stone.

În ultimii ani Delphinii au rămas constanţi la servicii, în special la mâncare, în timp ce hotelurile Stone au înregistrat o scădere.

Despre Granada nu m as pronunța...

Nici eu nu as alege un hotel care nu este pe plajă. Am avut anul acesta oferta pe Royal seginus puțin sub Delphin Palace și chiar dacă este mai nou, camerele mai mari și un Aqua parc mult mai atractiv am ales tot Delphin Palace.

Şi eu prefer hotelurile aflate în primul rând faţă de mare, dar am făcut şi două excepţii cu Royal Seginus şi cu Titanic Golf Belek, unde am revenit şi anul următor.

Seginus este în rândul al doilea, dar poţi beneficia de vedere la mare dacă plăteşti în plus pentru asta. Eu am avut o vedere la mare foarte bună pe partea cu Saturn Palace şi cu Adalya. Totuşi nu aş compara cei maxim trei sute de metri de la Seginus la plajă cu distanţa de 1,75 kilometri în cazul Granadei.

Nici camerele de 64 metri pătraţi de la Seginus nu se prea pot compara cu camerele de maxim 27 metri pătraţi de la D. Palace, mai ales dacă ai şi copii, nici aquaparkul nu se compară, nici LunaParkul, cele de la Royal fiind mai noi şi mai frumoase, dar fiecare alege ce consideră mai potrivit pentru familia lui.

Anul acesta şi eu am fost tentată de o revenire la Delphin Palace după cinci ani , însă am şi alte variante mai interesante, dar şi mai scumpe, aşa că urmează să mă decid până nu expiră reducerile de early booking.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 7000 PMA (10 voturi)

artemisa24PA[Piteşti]11r[21.01.22 09:45]
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

mihaisteaJR[Iaşi]1r[24.01.22 21:02]

@nicole33: ma bucur sa aud atâtea lucruri bune despre Delphini mai ales ca am fost și eu anul trecut (vezi impresii),

dar vreau sa te întreb care hotel ar putea sa concureze în Belek cu Delphin Palace și care sa fie apropiat de acesta ca servicii și preț.

Nu cunosc Belek, dar unele mi se par scumpe, iar unele suspect de mici.

La mine este vorba de 3 adulți.

Asta în cazul în care ne dorim sa încercăm și altceva.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nicole33APL[București]ConsAFA70r[24.01.22 23:45]

@mihaistea:

ma bucur sa aud atâtea lucruri bune despre Delphini mai ales ca am fost și eu anul trecut

Delphin Palace este asemănător hotelului Delphin Deluxe pe partea de cazare şi servicii, dar are avantajul poziţionării în Lara, foarte aproape de aeroport, are o plajă incomparabil mai bună şi o intrare în mare foarte prietenoasă. În plus, nu este în pustietate, ieşi din hotel şi deja eşti în zona cu magazine şi tot ce vrei, iar oraşul Antalya este aproape şi uşor accesibil. Din toate aceste motive şi preţul este, firesc, mai mare.

Dacă tot ai fost mulţumit după experienţa anului trecut, şi ştiu că ai fost , poţi încerca anul acesta un alt Delphin din Lara, Palace sau Imperial.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 7000 PMA (10 voturi)

nicole33APL[București]ConsAFA70r[25.01.22 00:10]

@mihaistea:

dar vreau sa te întreb care hotel ar putea sa concureze în Belek cu Delphin Palace și care sa fie apropiat de acesta ca servicii și preț.

Credeam că după mai multe solicitări CMR deja ştii că o recomandare utilă poţi primi doar detaliind clar ce anume te interesează, care este bugetul disponibil, perioada sejurului, transport etc.

Nu cunosc Belek, dar unele mi se par scumpe, iar unele suspect de mici.

Hotelurile bune din Belek chiar sunt scumpe şi pe bună dreptate. Cele care ţi se par suspect de ieftine sunt, evident mai slabe şi cel mai probabil poziţionate în Bogazkent, dar vândute ca fiind în Belek .

Belek este staţiunea mea preferată din zona Antalyei, pentru resorturile luxoase, cu teritorii generoase şi multă verdeaţă.

Delphinii au preţ bun anul acesta când toate s-au scumpit.

Din experienţele mele în Belek singurul hotel aproapiat ca preţ ar fi Alva Donna Exclusive din Bogazkent. Următorul care s-ar apropia ca servicii, fiind cred peste Delphin, dar şi peste 3000 euro ar fi Papillon Belvil din Kadriye. Celelalte hoteluri la care am fost cazată şi de care am fost foarte mulţumită sunt clar peste Delphin, cu servicii mai bune, dar şi cu preţ mai mare: Adam & Eve, Papillon Zeugma, Titanic Golf Belek, Gural Premier Belek, Susesi, Selectum Belek, Sueno Deluxe Belek.

La mine este vorba de 3 adulți.

Pentru trei adulţi cu avionul în august, eu nu aş recomanda niciun hotel sub 3000 euro.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 8400 PMA (12 voturi)

mihaisteaJR[Iaşi]1r[25.01.22 07:36]

@nicole33: Multumesc!


 • [22] total răspunsuri, până acum
 • Sunteți NELOGAT (neautentificat) -- pagina vă este afișată din cache, versiunea din 28.05.22 -- 12:30:50 (acest segment de cache se va actualiza în 28.05 20:30:50)
  Pentru a accesa versiunea curentă, actualizată „la secundă”: rog logați-vă — folosiți meniul „VIZITATOR” sus-dreapta;
  • Dacă nu aveți un cont AmFostAcolo, vă puteți crea unulCONT NOU

  SCRIE UN RĂSPUNS

  Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
  • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
  • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
  Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

  Abonament

 • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
 • #M#D
   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.322578907013 sec
  ecranul dvs: 1 x 1