Solicitare CMR / TURCIA - MEDITERANA // ANTALYA

Vonresort Golden Coast Side sau Delphin Botanik Platinum Alanya

Trimisă în 18.10.18 14:08
de MihaFloGD [Braşov]
» VIZUALIZĂRI: 3068

Buna ziua.

Va rog, ce ne recomandati Vonresort Golden Coast sau Delphin Botanik Platinum?

Noi, familia noastra, iubim atat marea cat si topoganele.

Anul acesta, pentru prima data in Turcia, am fost la Aquasis Didim unde a fost minunat.

Recomandarile dvs ne sunt de real folos tinand cont ca suntem incepatori in Turcia.

Multumim.


  • PERIOADA: iunie, iulie 2019 -- NOPŢI CAZARE: 10
  • BUGET: 2000 eur -- TRANSPORT: individual
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 2 -- VÂRSTA: 14 si 14

Răspunsuri — pag 2 / 2

nrs †SE[Craiova]42r[20.10.18 12:17]

@nicole33:

fii sigura ca nici eu nu incurajez bautul sucurilor care coloreaza, era un exmplu extrem. ca e Cappy sau Falez tot un pahar de suc pe zi bea printesa, asta fara restrictii doar pentru ca asa s-a invatat de mica.

noi nu avem o problema cu marimea camerei, cat timp incapem noi si bagajele e ok, o camera de 25 mp ne e suficienta daca nu e prea incarcata cu mobilier, asta nu inseamna ca refuz un apartament de 48 mp (ca la Aria) daca mi se ofera in loc de camera standard .

am calatorit mult inainte sa apara printesa, desi era mult mai greu ca acum (nu exista low cost sa poti zbura in diverse locuri, nu era internet sa afli informatii, erau vize) si pot face diferenta intre ce era prioritar atunci si ce e prioritar acum. ca sa iti dau un alt exmplu: intre un resort care nu indeplineste conditiile printesei si trebuie sa tai din ele dar ofera Chivas, Courvoisier si Bailley's si unul care ofera tot ce vrea ea dar are bauturi locale il aleg pe al doilea fara sa clipesc.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

SUFLETELPM[Bucuresti]2r[20.10.18 16:37]

@nrs:

Vezi tu, adevarul este intotdeauna la mijloc.

Eu nu am fost deloc incantata cand nu-mi puteam dezlipi copila de la aquaparc. Am dus-o la mare la 1400 km pentru plaja si pentru baie in mare, nu pentru apa cu clor din piscina. Am negociat cu ea intens orele la tobogane cu cele petrecute pe plaja, mai ales ca abia invata sa inoate si doream sa faca progrese in acest sens.

Sucurile si inghetatele le primea in functie de ce manca la masa.

Noi nu consumam alcool, dar am observat ca hotelurile care includ in concept multe bauturi de import, ofera si mancare la alt nivel calitativ, aspect foarte important pentru noi. Nu cred ca au fost simple coincidente. Nu am primit icre negre sau rosii, dar am avut mereu variante gustoase si sanatoase pentru noi si pentru copil, fara probleme de sanatate de orice fel.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (5 voturi)

nrs †SE[Craiova]42r[20.10.18 17:57]

topoganele functioneaza in general 4 ore pe zi (din care 2 ore in perioada de pranz cand e de stat in camera nu in soare) deci eu cred ca e suficient timp si pentru mare, noi aveam program clar cand e de topogane si cand este pentru mare, la piscine nu ne ducem deloc. si noi suntem la inceput cu inotul, dar tocmai ca incercam sa exersam in locuri fara valuri

despre mancare ai dreptate cu cat bauturile sunt mai de calitate cu atat si masa are lucruri mai de calitate. din fericire inca nu am fost in Turcia la un hotel unde sa nu am ce manca, nu inseamna ca e timpul pierdut

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

MihaFloGD[Braşov]10r[20.10.18 18:17]

@nrs: Buna seara,

.

Ca o completare.

Copii nostri sunt buni innotatori si in afara celor 4 ore petrecute la topogane inotau asa zise ture de bazin olimpic atat in mare cat si in piscine.

Ne-a placut sa-i vedem toata ziua ocupati cu miscarea decat stand pe sezlonguri plictisiti, butonand pe telefoane.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

SUFLETELPM[Bucuresti]2r[20.10.18 18:55]

@nrs:

"topoganele functioneaza in general 4 ore pe zi (din care 2 ore in perioada de pranz cand e de stat in camera nu in soare) deci eu cred ca e suficient timp si pentru mare, noi aveam program clar cand e de topogane si cand este pentru mare"

La hotelul la care ai fost tu. Dar sa te vad cum te descurci cu convinsul cand copilul vede ca orarul de functionare este 10-12.30 si 13.30-18.00. Zona aquaparcului este umbrita, asa ca nu tine nici scuza cu soarele. Noi nu am avut alta solutie decat negociatul si chiar cate un mic santaj. Poate alti parinti au alte tehnici.

Este mai usor sa inveti sa inoti in mare decat in piscina. Asa am invatat si eu la vremea mea si tot asa mi-am invatat si copila si a functionat. Evident cand nu sunt valuri.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

nrs †SE[Craiova]42r[20.10.18 19:21]

chiar am scris recent despre un hotel cu extra program!


travelpointGD[Craiova]12r[20.10.18 22:20]

@MihaFlo: Mergand in Antalya unde sunt sute de resorturi ar fi pacat sa va limitati cautarea doar la cele doua resorturi amintite de tine, asa ca eu recomand Royal Taj Mahal sau Royal Dragon din Side. Desi pot extinde recomandarea la intregul lant hotelier Stone, ma limitez doar la cele doua pentru simplu motiv ca am fost la acestea.

RTM si RD sunt doua resorturi invecinate, primul fiind mai nou, cu camere foarte spatioase si tot ce inseamna hotel "nou", celalat fiind mai vechi dar avand servicii foarte bune. Aquaparkul este fantastic, plaja este cu nisip fin, intrarea iin mare este lina, mancare foarte buna, si, in plus fata de majoritatea hotelurilor cu aquapark, au si luna park distractiv si gratuit. Un bonus binevenit pentru copii si nu doar pentru ei. Garantat va veti simti bine.

Asadar: aquapark super, camera super, masa super, servicii super, plaja super, luna park super. Este chiar mai mult decat ai solicitat!

PS. In ce ma priveste, fara doar si poate as alege sa stau mai bine 7-8 nopti la Royal TM sau RD decat 10 nopti la vonresort.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nrs †SE[Craiova]42r[21.10.18 10:49]

mai degraba 5 nopti la Taj Mahal, 7 nopti fac deja 2600 euro! sunt hoteluri din clase total diferite


MihaFloGD[Braşov]10r[21.10.18 10:58]

@travelpoint: Buna ziua.

Multumim pentru recomandare.

Hotelurile sunt superbe dar la bugetul nostru de 2000 eur, 7 nopti ne incadram in luna mai (inainte de vacanta copiilor).

Suntem decisi sa nu depasim acest buget (ptr 7-10 zile) de cazare ptr ca ne dorim dupa sejur 2 zile la The Land of Legends si pe drumul de intoarcere poate inca o oprire de 2 zile.

Vrem sa vedem mai multe locuri cu un buget de 2500-3000 eur.

O zi frumoasa!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

webmaster45[Bucureşti][21.10.18 11:42]

@travelpoint:

Eu recomand Royal Taj Mahal sau Royal Dragon din Side. Desi pot extinde recomandarea la intregul lant hotelier Stone, ma limitez doar la cele doua pentru simplu motiv ca am fost la acestea.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestor destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


MihaFloGD[Braşov]10r[21.11.18 08:32]

@MihaFlo: Buna ziua.

Revin cu multumiri utilizatorilor care m-au ajutat in alegerea primei noastre vacante in Antalya.

Recomandarile si explicatiile dansilor au fost de real folos.

Ne-am marit bugetul initial si am redus din numarul de nopti asa ca in final am rezervat si achitat avans pentru hotel Delphin Be Grand Lara.

Va multumim, din nou si va dorim vacante frumoase!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

  • AFIȘATE rsp [31-41] — din total 41 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.17401790618896 sec
    ecranul dvs: 1 x 1