ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 21.10.2023
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Timisoara
ÎNSCRIS: 28.07.08
STATUS: ADM
TIMP CITIRE: 7 MIN

Cel mai așteptat / cel mai important eveniment al anului 2024 — și al ultimilor 5 (cinci!) ani

TIPĂREȘTE

Nu-mi vine să cred că, în 2024, vor fi trecut 5 ani de la ultima Întâlnire — amfostacolo.ro/hotel9.php ... le-afa&id=24725. Au fost cei 2 ani ai pandemiei, în care Întâlnirile au fost fie interzise complet (oficial), fie nerecomandate / iar eu, mă știți, am fost categoric împotriva asumării oricărui risc al unei reuniuni în spații închise. Am avut, apoi, acei 1-2 ani „pierduți” — o MARE nereușită personală, nu am fost capabil să organizez nicio Întâlnire — cu excepția reprogramatei „Caravana AFA în Alpii austrieci și Dolomiți” (super-reușită, păcat că s-a scris atât de puțin, ulterior, despre „cum a fost” )

Așteptările au luat, în sfârșit, sfârșit :) — așa cum am anunțat recent într-un fir de discuții administrative, vom relua tradiția, în 2024, la mijloc-final de martie. (decizia a fost luată cu MULT timp înainte)

UNDE: nu pot să vă spun încă, dar până cel târziu la sf de noiembrie voi alege / anunța oficial.

CÂND: în wekendul 29-31 martie 2024 (cel mai probabil) — sau în cel dintre 22-24.03 // funcție de cum găsesc disponibilități ȘI de preferințele voastre. [actualizat ulterior] a rămas weekendul 22 - 24 martie 2024

VOM AVEA: toate activitățile deja cunoscute, care au făcut ca Întâlnirile AFA să fie atât de reușite

- program de excursie / excursii pentru vizitarea obiectivelor din oferta turistică a zonei, poate cu degustare de vinuri, vedem // cu autocar inclus, asigurat de AFA

- foc de tabără (funcție de disponibilitatea / posibilitatea viitoarei noaste gazde de a ne ajuta în această privință)

- concurs gastronomic pe regiuni = dacă vom avea minim 2-3 echipe (regiuni) înscrise

- tombola AFA

- premierea câștigătorilor Concursului Anual AFA — pentru anii 2019 - 2020 - 2021 - 2022 - 2023 — o grămadă de cupe! unii dintre voi va trebui să lăsați loc liber în bagaje, când le pregătiți! :)

- seara festivă, petrecere cu muzică live (sper să putem rezolva) sau DJ

- surprize

ȚINUTA RECOMANDATĂ (pentru seara festivă — nu e obligatoriu): boem - boho / gypsy style etc

==

Va fi probabil un eveniment mai restrâns -- comparativ cu Întâlnirile precedente, dedicat în special sărbătoririi -- și onorării -- membrilor cu cea mai importantă contribuție la informarea comunității, în ultimii 5 ani — vezi mai jos

===

PREȚ: evident nu poate fi știut / comunicat decât după stabilirea zonei și a hotelului în cauză. Cel mai probabil va fi, ca de obicei, mai mic decât cel care poate fi găsit pe booking.

Am însă câteva anunțuri importante, aici — vom avea reduceri, dar și unele taxe suplimentare! (dacă va fi cazul, vezi mai jos)

1. Pentru că la final de 2023 voi sărbători 15 ani de la înființarea AFA, am decis că utilizatorii clasați în primele 15 locuri în clasamentul anual vor avea cazarea gratuită (evident și mesele incluse în pachet) — pentru 2 adulți.

Este vorba despre locurile 1-15 din clasamentele anilor 2019-2024!

Adică de utilizatorii: adrianbogdan; adso; Aurici; AZE; Carmen Ion; crismis; Dan&Ema; Dana2008; Floryn81; irinad; iulianic; krisstinna; Marius 72; maryka; Michi; Mika; Mioritik????????; mishu; mprofeanu; nicole33; robert; Safta Radu; tata123 ????; ungureanica; ⭐ValentinB_88⭐. (ordinea = evident alfabetică)

La care se vor adăuga cei clasați pe primele 15 locuri la final de 2023. Toți cei de mai sus vor avea pachet gratuit, (cazare + masă + activități), suportat de AFA.

Inițial, intenționam să anunț și o reducere de 15% pentru orice ocupant al primelor 100 de locuri între 2019-2024; dar după ce am estimat costurile pentru gratuitatea de mai sus (depășește cu mult posibilitățile mele, dar mă voi descurca cumva, poate cu un sponsor, poate cu un credit, în ruptul capului nu renunț!), am abandonat această reducere - cel puțin pe moment.

 

2. Voi rezerva cel mai probabil 40-50 de camere. Evident, majoritatea va fi probabil alocată grupului de câștigători menționați mai sus — vedem, prima dată, câți dintre ei vor & reușesc să vină.

La fel de evident — vor fi camere și pentru cei care doresc să vină, dar nu se găsesc în „pachetul câștigătorilor 2019-2024” .

Alocarea camerelor pentru aceste solicitări se va face în ordinea poziției ocupate în Clasamentul final al anului 2023 amfostacolo.ro/top-users.php?ac=1&tx=500.

IMPORTANT: funcție de nr de camere pe care reușesc să le rezerv și de nivelul solicitărilor, este posibil ca utilizatori fără o activitate „semnificativă” pe AFA să poată spera să prindă locuri.

Acești utilizatori vor trebui însă să plătească o taxă suplimentară — dacă doresc să ni se alăture, calculată astfel:

(eventuala) TAXĂ SUPLIMENTARĂ = (10 - NrRevs publicate pe AFA în 2023) * 10% / 2

[actualizare 27.11.2023] noua formulă: Suprataxa = (5-NrRevs2023) * 10%

De exemplu:

- dacă vor să vină, dar nu au scris niciun review în 2023 — pot veni doar dacă plătesc o taxă suplimentară de 50%

- dacă au publicat, în 2023, doar 4 reviews-uri în 2023 — va trebui să plătească o taxă suplimentară de (10-4) * 10 / 2 = 30% — (5-4) * 10% = 10%

Dacă au publicat cel puțin 10 5 reviews-uri pe AFA, în 2023, pot veni fără nicio taxă suplimentară — cu condiția, evident, să prindă locuri disponibile (reamintesc: alocarea = în ordinea poziției din Clasamentul Final 2023)

***

ACTUALIZARE IMPORTANTĂ 2024: Am renunțat la „taxa penalizatoare”, toată lumea va plăti tariful normal, indiferent de nr de revs scrise în 2023 (sau orice alte criterii)

===

Ok, gata — pe moment

Vă voi ține la curent, constant, cu actualizări — dacă doriți să fiți înștiințați AUTOMAT, abonați-vă la acest fir de discuție — vezi jos de tot butonul ACTIVEZ ABONAMENT („VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review” .

Pentru că destui utilizatori nu au mai intrat pe site, de o vreme (Octombrie este perioada cu cea mai scăzută activitate lunară -- așa a fost dintotdeauna, așa va fi mereu) — voi anunța Întâlnirea și pe newsletterul nostru — dacă doriți & nu sunteți încă abonat/ă, vă puteți abona și acolo — o puteți face în pagina amfostacolo.travel, jos de tot, în dreapta = „Newsleterr-ul nostru”

-

Am ținut neapărat să anunț cât mai DIN TIMP Întâlnirea AFA 2024, chiar dacă nu avem încă locația și prețul — pentru a vă da posibilitatea să vă planificați DIN TIMP evenimentele personale dorite în 2024.

Rezervați-vă a 2-a jumătate a lunii martie 2024 pentru MULT-așteptata, superba Întâlnire Anuală AFA

 

====== [actualizare 30.11.2023] ======

Iată și „cifrele” = datele exacte referitoare la Întânirea AFA 2024

LOCUL Întâlnirii: Păltiniș — Complex Alpina-Casi plus (posibil) câteva pensiuni „din vecini”

PREȚUL: 1.000 lei / familie pentru 2 nopți cazare cu demipensiune; pachetul include acces la piscina interioară, saună, SPA; foc de tabără (vineri seara); excursii și activități

Băuturi incluse: la MD: ceai, cafea, apă; la cină: cafea, apă, „vinul casei” (cantitate rezonabilă, ca pentru ne-băutori = băutori ocazionali)

REGIMUL COPIILOR: 50% discount sub 7 ani; 25% discount între 7 și 14 ani; peste 14 ani = regim de adult

-

NB: Regimul celor 11 suite-duplex (2 dormitoare, 1 singură baie; unul dintre dormitoare este accesat prin intermediul unei scări interioare)

- suitele sunt destinate, în principiu, familiilor cu 3 sau 4 membri (dacă doresc!)

- ele pot fi însă alocate și pentru 2 familii a câte 2 membri, dacă ambele solicită acest lucru, la un preț de 850 lei / familie (cum ar veni, 15% reducere)

--

PROGRAMUL — „în mare” (detaliile pot urma săptămânile / lunile următoare)

VINERI

ora 14: ora oficială de check-in; primirea participanților, înmânarea ecusoanelor, predarea pachetelor de tombolă etc

- program liber (de ex: piscina interioară, saună etc)

1800: foc de tabără, mini-concurs gastronomic pe regiuni // tema: aperitive (solide & lichide!) pentru cină.

2000: cina

2130: concurs mimă - cu premii! (cuvinte, expresii exclusiv de pe AFA!)

2300: karaoke

SÂMBĂTĂ:

0800: micul dejun

1000: excursie organizată

1800: premiile AFA

2000: cina

2130: tombola AFA, mini-karaoke, momente artistice

2230: petrecerea AFA

Nu vor lipsi unele suprize (să sperăm)

DUMINICĂ

0900: micul dejun

1000: semnarea diplomelor de participare

1200: check-out

Programul poate suferi modificări

 

Lista de înscrieri

poate fi consultată aici: amfostacolo.ro/intalniri- ... php?id=31#lista


[fb]
---
Trimis de Admin in 21.10.23 09:44:45
Validat / Publicat: 21.10.23 10:05:31

VIZUALIZĂRI: 24730 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

301 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 O poză selectată aleatoriu (ca să nu fie articolul chiar „chel” fără poze) de la Întâlnirea AFA 2018 Alba Iulia. Poza a fost împrumutată de la review-ul lui kellyboy -- și avea ca text descriptiv, acolo: „Nu, nu s-a terminat petrecerea! :)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]
[1 PMA]
PUNCTAJ CRT: 0 PMA (std) PLUS 62 PMA (din 62 voturi)
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.

ECOURI STICKY: importante, "concluzii" etc
NOTĂ: ecourile STICKY sunt "extrase" şi afişate prioritar, la începutul şirului de ecouri; ele se regăsesc, totuşi, ŞI în succesiunea cronologică, "normală" a şirului de ecouri
27-11-2023, 19:15 - Admin

În ciuda unor „actualizări” majore familiale, am reușit să merg înainte cu pregătirile (deși nu așa rapid cum doream) și suntem foarte aproape de anunțarea locului și a prețurilor

Am căutat / verificat multe variante, inclusiv prinMoldova (mi-ar fi plăcut, mult), dar ofertele primite -- prețuri FOARTE mari, care se preconizează să fie ȘI MAI mari, la anul! — m-au descurajat.

Până la urmă va fi undeva în centrul țării — mai precis (relativ aproape de) cel „geometric” — iar prețul va fi în jur de 1.000 lei / familie

Până atunci = până la anunțarea locului ales, am un alt anunț

- numărul de camere va fi limitat la 37 + alte câteva (13-15, vedem), „în imediata apropiere”

- „concurența” va fi POSIBIL mare, astfel că departajarea se va face, precum am anunțat, de locul din clasamentul general 2023

- dacă vă doriți să fiți cât mai siguri că veți „prinde o cameră”... îl voi parafraza pe Lenin: scrieți! scrieți! scrieți!

- scrieți = pentru (1) a avansa în clasamentul general 2023 și - dacă sunteți în această situație - (2) pentru a evita să plătiți suprataxa!

-

Apropo de suprataxa de participare, am și aici 2 anunțuri:

1. am actualizat formula de calcul. Noua formulă = (5 – NrRevs2023) * 10%

- dacă ați scris minim 5 revs în 2023 = nu plătiți nicio suprataxă

- dacă la 31.12.2023 veți avea, de exemplu, 3 revs scrise în 2023 — veți plăti o supra-taxă de (5-3) * 10 = 20%

2. banii adunați din eventualele suprataxe se vor contabiliza separat, într-un cont care va contribui la ediția 2024 a campaniei „Trimitem o familie nevoiașă la mare!”

(am scris „va contribui” pentru că sumele vor fi probabil foarte mici față de necesarul de a trimite o singură familie! intenționăm să trimitem măcar 2-3 = precum în 2023, poate mai multe; diferența va fi asigurată din alte surse)

Actualizare 2024: s-a renunțat la suprataxa, toți participanții vor plăti prețul normal.

29-11-2023, 10:10 - Admin

Câteva precizări privind regimul celor care beneficiază de gratuitate (primii 15 clasați în anii 2019, - 2020 - 2021 - 2022 - 2023)

- este important să știm câți vor veni sigur -- pentru a ști câte camere suplimentare rezervăm (trebuie vorbit din timp pentru ele, nu cu 1-2 săpt înainte!)

1. utilizatorii cu gratuitate (voi denumi acest grup, mai departe, F15) trebuie să se înscrie pe listă până cel târziu în 31.12.2023 (termenul limită pentru ceilalți va fi 19.01.24)

2. cei din F15 trebuie să plătească avansul de 400 lei!

Avansul le va fi însă restituit, dacă nu se retrag SAU dacă se retrag din diferite motive până în 31.01.24 (dacă se retrag ulterior — avansul le va fi restituit doar dacă găsesc un înlocuitor).

Dacă vin la întâlnire (nu s-au retras) — avansul le va fi restituit în prima zi a Întâlnirii, în numerar sau prin virament.

3. cei din F15 au garantată o cameră, gratuit (până în 31.01.24); în plus, nu vor plăti nicio „suprataxă” (sunt exceptați de la prevederea minim X revs în 2023)

— dar tipul de cameră (și amplasarea acesteia = în „unitatea de bază” sau în „imediata apropiere” ) îl vor alege împreună cu ceilalți care au plătit avansul, în ordinea din Clasamentul anului 2023.

[Alegerea camerelor = undeva la început de martie; procedura vă este deja cunoscută: voi publica o listă cu toate camerele disponibile; apoi vă voi suna, în ordinea din Clasament și vă veți alege una din camerele disponibile în acel moment]

--

În invit deci pe utilizatorii care au gratuitate (F15) să citească cu atenție cele de mai sus (1-3) — și să se înscrie până cel târziu 31.12.2023!

PS1: Înscrierea pe listă nu vă obligă la nimic! Vă puteți retrage oricând, cu restituirea avansului, dacă retragerea se face înainte de termenul stabilit

PS2 — (pt că am fost întrebat): F15 se pot, eventual, înscrie și după 31.12.2023, dar în acest caz nu vor mai beneficia de gratuitate...

-

[adăugat ulterior] pentru a le fi mai ușor, reamintesc componența grupului F15: adrianbogdan; adso; Aurici; AZE; Carmen Ion; crismis; Dan&Ema; Dana2008; Floryn81; irinad; iulianic; krisstinna; Marius 72; maryka; Michi; Mika; Mioritik????????; mishu; mprofeanu; nicole33; robert; Safta Radu; tata123 ????; ungureanica; ⭐ValentinB_88⭐. (ordinea = evident alfabetică)

Plus cei care se vor clasa în primele 15 locuri în 2023

30-11-2023, 11:05 - Admin

Și acum „cifrele” -- vor fi inserate și în articolul inițial, cel care a anunțat Întâlnirea

LOCUL Întâlnirii: Păltiniș — Complex Alpina-Casi plus (posibil) câteva pensiuni „din vecini”

PERIOADA: 22-24 martie 2024

PREȚUL: 1.000 lei / familie pentru 2 nopți cazare cu demipensiune; pachetul include acces la piscina interioară, saună, SPA; foc de tabără (vineri seara); excursii și activități

Băuturi incluse: la MD: ceai, cafea, apă; la cină: cafea, apă, „vinul casei” (cantitate rezonabilă, ca pentru ne-băutori = băutori ocazionali)

REGIMUL COPIILOR: 50% discount sub 7 ani; 25% discount între 7 și 14 ani; peste 14 ani = regim de adult

-

NB: Regimul celor 11 suite-duplex (2 dormitoare, 1 singură baie; unul dintre dormitoare este accesat prin intermediul unei scări interioare)

- suitele sunt destinate, în principiu, familiilor cu 3 sau 4 membri (dacă doresc!)

- ele pot fi însă alocate și pentru 2 familii a câte 2 membri, dacă ambele solicită acest lucru, la un preț de 850 lei / familie (cum ar veni, 15% reducere)

--

PROGRAMUL — „în mare” (detaliile pot urma săptămânile / lunile următoare)

VINERI

ora 14: ora oficială de check-in; primirea participanților, înmânarea ecusoanelor, predarea pachetelor de tombolă etc

- program liber (de ex: piscina interioară, saună etc)

1800: foc de tabără, mini-concurs gastronomic pe regiuni // tema: aperitive (solide & lichide!) pentru cină.

2000: cina

2130: concurs mimă - cu premii! (cuvinte, expresii exclusiv de pe AFA!)

2300: karaoke

SÂMBĂTĂ:

0800: micul dejun

1000: excursie organizată

1000: alternativ, pentru cine preferă: drumeție ușoară în M. Cîndrel (spre cabana MGS) - ghid & coordonator = Mika

1800: premiile AFA

2000: cina

2130: tombola AFA, mini-karaoke, momente artistice

2230: petrecerea AFA

Nu vor lipsi unele suprize (să sperăm)

DUMINICĂ

0900: micul dejun

1000: semnarea diplomelor de participare

1200: check-out

Programul poate suferi modificări

30-11-2023, 11:33 - webmaster26

Dacă alegeți să veniți cu trenul până în Sibiu, aveți mai jos câteva info ajutătoare

Din gara Sibiu pleaca autobuzul 22 acum are trei curse pe zi spre Platinis -07:00/11:00/16:00, spre Gara - 09:00/13:30/17:30.

In Paltinis, statia de sosire Paltinis 1U / plecare 1C este la 130m de Alpina-Casi maps.app.goo.gl/2W7JkiAGBc7oUNLd8

Orarul in cazul in care se modifica il gasiti reactualizat dand click pe Platinis si Gara

==

Dacă veniți cu autocar Dacos / Autogara Turnisor (Atlassib)

Orar Dacos gasiti aici dacos.com.ro . sosirea este in Autogara Atlassib – linga Kaufland Strand. De aici fie cu un taxi fie cu autobuzul 1 se merge in statia de la Facultatea de Drept maps.app.goo.gl/2sWDKQMF7a7Xjsdu6 de unde se ia autobuzul 22. Plecarile spre Platinis = 07:07/11:07/16:07. La intoarcere sosirea in Sibiu este in statia de la Piata Aurel Vlaicu, de acolo cu taxi sau autobuzul 1 pina la autogara maps.app.goo.gl/2SLKT7hLvwMSzmFq6 Sosirile in Aurel Vlaicu = 09:53/14:23/18:23

==

Varianta autocar Fany / Autogara Transmixt (Autogara 1)

Orarul il gasiti pe autogari.ro. Statie de sosire/plecare este in autogara Transmixt care este chiar linga gara. De acolo direct autobuzul 22 la fel ca si in varianta in care ajungeti cu trenul.

[by Admin: extraordinar de util; l-am setat PINNED]

30-11-2023, 12:39 - Admin

@adrianaglogo: Contul pentru plata avansului este afișat în pagina cu Lista de înscrieri (sus de tot) -- pt orice eventualitate, îl redau și aici:

RO42 BRDE 360S V101 9069 3600

Deschis la BRD pe numele meu - Cornel Bociort

12-01-2024, 14:34 - Admin

IMPORTANT: NU se vor percepe niciun fel de taxe penalizatoare -- toată lumea va plăti tariful normal, indiferent de nr de revs scrise în 2023

Aveam de gând să anunț de Crăciun (2023), dar evenimente majore din viață m-au „deraiat” complet, toată acea / această perioadă (nu am ajuns nici la Păltiniș, pentru „inspecția” obișnuită, dar voi merge, cândva, săptămânile viitoare)

21-01-2024, 12:49 - Admin

Ok, hai să avansăm cu „chestiile organizatoare” în domeniul „alocare camere

1. diferența de plată trebuie plătită până cel târziu în 8 martie 2024 (voi afișa, mâine, sumele totale și diferența de plată, în tabel lista înscrieri)

2. alocarea pe camere se va face în 09.03.2024, începând cu ora 10 — în ordinea din Clas 2023 amfostacolo.ro/intalniri- ... d=31&o=18#lista

-

IMPORTANT: procesul de alocare a camerelor va fi LIVE pe grupul nostru de FB -- o combinație între conv telefonice și postări acolo, de fapt = când vă vine rândul să alegeți, fie scrieți acolo care e preferința voastră, fie veți fi sunați de mine și veți alege telefonic

Dacă nu sunteți încă înscriși acolo și vreți să urmăriți „în direct” procesul -- înscrieți-vă în grupul AFA / FB

amfostacolo.ro/intalniri- ... d=31&o=18#lista

[actualizare 22.1.24] Am renunțat la anunțul transmiterii live a alocărilor, pentru unii pare să fie tare complicat de înțeles cum s-ar desfășura un asemenea proces.

sfârşit listă ecouri STICKY; mai jos găsiţi ecourile în ordinea cronologică, "normală"

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 11

301 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 301
Carmen Ion [21.10.23 10:23:44] »

@Admin: MI-NU-NAT!!!

Abia aștept Marea Întâlnire.

Și ce surpriză extraordinară să beneficiez de gratuitate! Mulțumesc mult, Cornel! ❤️

rothscris / TELEFON [21.10.23 10:58:59] »

Salut cu bucurie revenirea intalnirilor, salut cu respect munca adminului fiindca stiu si inteleg logistica din spatele celor 3-4 zile de distractie.

Spun prezent cu sau fara loc asa ca anunt de acum *voi fi in zona*

Cornel astept cu bucurie si nerabdare urmatoarele vesti, acum am un motiv sa scormonesc in arhiva, mai ales ca in curand plec iar in Sahara egipteana si am nevoie eu de informatiile mele salvate in ciorne

Zile faine si drumuri bune tuturor

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][9 voturi]
Cornel [21.10.23 11:05:03] »

update: Cei premiați vor primi cupele doar dacă țin un discurs — minim 1, maxim 15 minute, se acceptă și „prelungiri” — atunci când sunt „strigați”

NB: 1. să nu ziceți că nu ați știut, pregătiți-vă de pe acum „schița” discursului

2. să nu vă mirați dacă voi veni cu o cască de protecție, la premiere -- mă gândesc că s-or fi adunat destule desupra capului meu, în acești ani

-

[adăugat ulterior] și sigur se vor mai aduna și altele, până atunci -- sau chiar „atunci”

Zoazorescris / TELEFON [21.10.23 11:06:03] »

@Admin: Bună dimineața și de la Brăila!

Când speram mai puțin, uite că se mai întâmplă și minuni și mai vin și vești bune!

Ca și @roth, voi fi acolo, cu sau fără loc. Chit că-mi voi rezerva undeva in zonă, tot vreau sa fiu cu voi!

Întrebare: câte articole trebuie sa am ca să nu plătesc taxele suplimentare?

Va îmbrățișez cu dor și nerăbdare, Zâna Zbangie! ????

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][10 voturi]
Admin [21.10.23 11:06:50] »

@roth: nu-mi imaginam și nu-mi imaginez, sincer, vreo Întâlnire fără suportul / ajutorul voluntarilor, cu tine cap de listă

Mulțumesc.

Zoazorescris / TELEFON [21.10.23 11:08:12] »

@Admin: ???????????? Vrei una de inginer petrolist? Că am eu! Nouă! ????????????????

Cornel [21.10.23 11:09:39] »

@Zoazore:

Întrebare: câte articole trebuie sa am ca să nu plătesc taxele suplimentare?

Ai 11 articole publicate în 2023, deci răspunsul e -- mai trebuie să scrii 25 de articole anul acesta

Glumesc -- ai depășit deja pragul minim necesar, poți veni „fără taxe suplimentare” chiar dacă nu mai scrii nimic până în 31 decembrie (eu sper totuși să mai ai ocazii și să mai scrii!)

-

ps: Nici fără tine nu-mi imaginam vreo Întâlnire

-

[adăugat ulterior]

Vrei una de inginer petrolist? Că am eu! Nouă!

Pliz noteaz-o rezervată definitiv și irevocabil (de casca de petrolist, aia nouă, vorbesc)

Pușcașu Marin [21.10.23 11:10:35] »

@Zoazore: Dac-am înțeles eu bine formula lui @Admin, ai deja suficiente pe 2023, chiar unul în plus. Dar poți să mai scrii, că nu se supără nimeni

L.E. Nah , c-a fost Cornel mai iute de taste ca mine

Și mai L.E. @Admin , o vestă antiglonț ....ăăăă , pardon , antiouă ( nefierte , neprăjite , nepoșate ) , o fi bună ?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][10 voturi]
Zoazorescris / TELEFON [21.10.23 11:13:07] »

@Admin: Mulțumesc mult! Nu mai am decât două de scris, dar timpul ăsta al meu e foarte limitat! Voi incerca sa le fac pe toate bine

AZEscris / TELEFON [21.10.23 11:47:52] »

Asta a fost cea mai buna veste astazi.

Cornel multumim!!!

Zoazore [21.10.23 11:52:26] »

@ghisor: Multumesc, @Admin, pentru ziua asta frumoasa!

Multumesc @ghisor! Sper sa nu se supere nimeni ca va dau de votat!

Dar sa termin intai cu santierul din casa si apoi sper sa am putin mai mult timp!

ANILUscris / TELEFON [21.10.23 12:09:23] »

@Admin: Mulțumim pentru vestea asta bună! Am notat în calendar perioada și așteptăm informații noi despre locația întâlnirii!

Hai să vedem dacă anunțul ăsta mult așteptat mai impulsionează pe cineva să scrie mai mult... mă aștept la o avalanșă de articole ????... vom vedea!

Și eu mai am ceva de scris și sper să prind loc fără taxe suplimentare... în condițiile în care al meu soț mai face glume cu activitatea mea pe aici ???? (nici nu pot scrie)...

Să fim sănătoși și așteptăm vești!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][14 voturi]
k-latorscris / TELEFON [21.10.23 12:37:50] »

@Admin: & @all:

Incantațiile pe care userii site-ului le-au făcut să aducă AFA meeting se pare că au avut succes! ????

Ce poate să se mai întâmple mai frumos în weekend-ul ăsta după așa un anunț!?

V-am invidiat sincer când am citit și vizualizat fotos&video de la trecutele întâlniri, așa că mi-am dorit și eu să fiu acolo cu voi. Știu că nu sunt printre cei îndreptățiți să aibă vreo pretenție sau să obțină ceva... ci doar printre cei cu speranța că vor prinde un loc!... iar speranța moare ultima ????

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][13 voturi]
Cornel [21.10.23 12:51:48] »

Am înlocuit „ilustrația video-muzicală a zilei” , din prima pagină a site-ului*, cu mai vechiul „un-fel-de-imn AFA” — „Așa-s prietenii / HiQ”

youtube

Cred că nu o voi mai schimba până în martie 2024!

-

[le] sincer, mi-au dat un pic, un pic de tot, lacrimile ascultându-l — și urmărindu-l!

-

[lle] *) ilustrația video-muzicală a zilei, din prima pagină a site-ului, este afișată doar la accesarea de pe desktop / laptop.

Cornel [21.10.23 13:13:01] »

Offf... am lăsat youtube să meargă mai departe -- n-a durat mult și-mi pune...

E din ciclul „dacă doriți să vă re-amintiți” (de pe la alte Întâlniri, pentru cei care n-au fost acolo), dacă vreți

Michi [21.10.23 13:42:59] »

@cornel: Doamne, ce anunţ extraordinar! Cornele, ţi-ai făcut bine socotelile cu atâtea premii şi gratuităţi? Pur şi simplu sunt extaziată!

Acum îmi pun problema dacă Dzeu mă ajută să pot participa, ultima dată am fost la Slănic cu soţul în 2017. Timpul şi dizabilităţile nu au lucrat în favoarea mea, ei şi ce dacă nu mai semăn? bucuria e aşa de mare, că trecem peste asta. S-o găsi vreun samaritean să mă aducă şi pe mine, chit că pb. am să stau numai în hotel sau aplic expresia mea favorită ˝cu o maşină la scara obiectivului de vizitat˝. Felicitări Cornel, AFA REDIVIVUS!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][8 voturi]
Michi [21.10.23 13:59:47] »

@cornel: Mai sus am scris eu Mama Michi dar de emoţie am încurcat expeditorul

Admin [21.10.23 14:12:44] »

@Michi: Dumitale ai scris bine, ca Michi -- programul s-a „bâlbâit”

„S-a bâlbâit” = când am editat eu (acum vreo 20 min) mesajul dumitale (am inserat doar un ENTER, pe la mijloc) -- și hop, a apărut ca fiind scris de Cornel // iar eu nu am observat „bâlbâiala”

Ceva-i bai, cu programul care editează ECOURILE, trebuie să cercetez / repar

-

[LE = adăugat ulterior] Gata, s-a rezolvat

sebigeanina [21.10.23 14:59:32] »

Cea mai tare veste Admin, de când așteptam acest anunț. A trecut cam mult timp de la ultima revedere AFA. Aștept cu nerăbare să ne revedem.

doinafil [21.10.23 16:15:58] »

@Admin:

Uraaaaaaaa!!! ???????????? Ce veste minunată!!! De când o așteptăm... Se pare că nici noi nu vom plăti taxe suplimentare (până acum eu am 11 articole scrise, Mihai are 14 și sperăm să mai scriem până la final de an)

Suntem tare, tare bucuroși că ne vom revedea! Să dea Domnul să fim sănătoși cu toții!

P. S. Unii dintre noi am plătit un avans pentru întâlnirea de la „Sâmbăta” . Putem conta pe el și să dăm diferența?!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][8 voturi]
Admin [21.10.23 16:17:15] »

@doinafil:

Unii dintre noi am plătit un avans pentru întâlnirea de la „Sâmbăta” . Putem conta pe el și să dăm diferența?!

Categoric.

⭐ValentinB_88⭐ [21.10.23 20:45:58] »

Salutare. Foarte interesant, mulțumim de actualizare și de informații.

Pare că sunt pe short-list-ul de VIP-uri ????. Am anunțat deja soția că am câștigat din nou pe AFA și este suuuuper încântată! ????

La fel și eu... urmăresc în continuare actualizările despre subiect. Noi ne dorim să venim! ????

Seară bună.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][4 voturi]
mprofeanuscris / TELEFON [21.10.23 21:06:09] »

@Admin: Mă bucur pentru această întâlnire! Mulțumesc pentru gratuitate! Aștept marea întâlnire AFA! Să fim sănătoși cu toții! ????

Zoazore [21.10.23 21:26:24] »

@cornel:

Pliz noteaz-o rezervată definitiv și irevocabil (de casca de petrolist, aia nouă, vorbesc)

A ta sa fie! Din tot sufletul! Adjudecat! ????

Mika [22.10.23 11:18:40] »

@Admin: O veste buna, bine că știu din timp ca să pun intâlnirea in calendar. Mă simt onorată să fiu printre nominalizați????

robert [22.10.23 11:29:04] »

super surpriză! Felicitări pentru initiativă. Noi spunem de-acu prezent și votăm weekend-ul 29-31 martie! ; -) Deja îmi pregătesc discursul!

P.S.De curiozitate mi-am numărat și eu articolele din 2019 până în prezent. Cu 280 cred că mă încadrez și eu în targhet! ????

P.S. 2 Nu am fost eu la toate, dar din cele la care am ajuns de departe mi s-a părut cea mai tare cea de la Alba Iulia! Sper să repetăm experienta!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][4 voturi]
Zoazore [22.10.23 11:36:40] »

@robert: Eu as vota 22-24 martie. Celalalt chiar nu pot pleca. Este inchiderea pana pe 7 luna urmatoare.

Mirindascris / TELEFON [22.10.23 11:58:09] »

Interesanta informație. O inițiativa bine venita. Trebuie sa mai scriu niște articole. ????

mishu [22.10.23 13:25:41] »

@Admin: Nici nu stiu cu ce sa incep! Cred @Cornel ca degeaba vrei casca de protectie, vestea asta buna acopera tot trecutul, cred ca de mult nu am mai primit vesti atat de bune si de abia astept sa particip, si imi doresc sa si ajut, asa ca mai poti conta pe 2 maini... de fapt 4 cu ale lui @ADY57. Norocul lui cu mine, ca altfel ar fi trebuit sa plateasca supliment daca voia sa vina .

De abia astept sa va vad pe toti, sa uitam chiar de orice urma de protectie si sa ne imbratisam, uite intre timp s-au intamplat atatea nenorociri incat o imbratisare ne trebuie fiecaruia.

Sa ne auzim si sa ne vedem cu bine.

Si ca sa nu imi ies din mana: "Votat cu FOARTE mare drag! "

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][13 voturi]
icata24 [22.10.23 13:32:05] »

Eu sunt unul dintre cei care nu a mai scris pe AFA, cu munca, cu deplasările, alea alea.

De dorit să ajungem evident, nu am lipsit la ultimile patru, sau cinci/șase dacă socotim și mini AFA, om vedea, nu pot fi ipocrit să mă apuc acum de scris ca nebunu, pe unde am mâncat vreo pizza sau ceva, dar de călătorit am tot călătorit.

Vedem, cum se anunță când/unde/ce și cum.

Simțeam io de dimineață că după ce a Anglia a pierdut aseară, va aduce ziua de azi și ceva bun tati.

Spor la scris!

Deci azi e 22 Octombrie, un articole pe zi, chiar două în zilele libere... ăăăăă, da, tunde!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][13 voturi]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
68 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Admin, adrianaglogo, adrianbogdan, Alina Roxana, Alina53, alinafulg, ANILU, ARA, aurora56, AZE, balasa violeta, BOGDAN DSN, calincheita, Cornel, crismis, Dan&Ema, Dana2008, danita, Denisa13, dianamea, Dida2017, doinafil, DOINITA, dorgo, Dragoș_MD, elviramvio, fredutza, gojavaler, hlli, icata24, ioana74, irinad, iulian68, iulianic, IzaN, k-lator, kelyboy, kmy, krisstinna, Marius 72, maryka, MICAGEO, Michi, Mika, Mioritik, Mirinda, mishu, Mitica49, mmierla, mprofeanu, msnd, nicole33, Nina1909, pepsi70ro, profesor73, Pușcașu Marin, robert, roth, Safta Radu, sandybell, Soso42, tata123 🔱, urjanclaudiu, xpac, Yolanda, zlatna, Zoazore, ⭐ValentinB_88⭐
Alte articole din această RUBRICĂ2024 Întâlnirea anuală AFA redivivus:

  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.060659885406494 sec
  ecranul dvs: 1 x 1