Solicitare CMR / CROAȚIA

Acte trecere frontiere spre Croatia

Trimisă în 20.01.17 16:10
autor alessia-dianaJR [Roman]
» VIZUALIZĂRI: 9814

imi puteti spune daca, pt a tranzita Bosnia-Herzegovina, Serbia, Muntenegru e nevoie obligatoriu de pasaport sau se poate trece doar cu buletinul?


  • PERIOADA: iunie
  • BUGET: 1000 e -- TRANSPORT: individual
  • ADULŢI: 4

Răspunsuri — pag 2 / 2

DORICAPM3r[27.01.17 09:21]

Am spus-o de atitea ori, o mai repet, am trecut in cele 12 tari, fara pasaport-BOSNIA si HERZEGOVINA, MUNTENEGRU, ALBANIA, SERBIA, MACEDONIA si altele. Nu-mi place sa o ,,labartez'', sint omul faptului concret, sint baiat de invatatori, cred, cu toata taria, ca m-au invatat ce inseamna respect, bun simt, sa am tupeu, dar nu prostesc, sa tac cind trebuie, sa vorbesc, cind e necesar, sa nu ma las ,,calcat in picioare''de nimeni, sa fiu cuviincios, etc. Nu o tin ,,langa'', am zis si o sa repet aceasta mereu, ca nu mi-a trebuit pasaport. Despre ce, vorbim? Nu sint nostalgic, asa ii zic eu, asa e. A era sa uit, nu primesc sfaturi de la nimeni! Cu toate ca sint la senectute, primesc si acum, sfaturi, povete, s. a., de la parinti! Parca mi-ati fi semnat sentinta, mi-ati dat ,,un ultimatum''cu idicatii clare, idei puerile, insignifiante. Viata-i frumoasa, are mult mai multe lucruri importante, pe care nu le observam dar ne impiedicam de fapte nesemnificative. In concluzie, nu primesc sfaturi, de la nimeni! CORNEL.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + -1 PMA (1 voturi)

zlatnaAU16r[27.01.17 10:15]

@DORICA: Nu vreu să continuaţi acestă polemică. Îi dau dreptate colegului Nasshu, sunt peroane mai în vârstră care încă au buletine de identitate de tip vechi pe suport de hârtie. Când s-a trecut la Cărţile de identitate (CI) ei aveau valabilitatea buletinelor pe viaţă şi nu au fost nevoiţi să le schimbe (după o anumită vârstră se dădea buletinul fără limită la valabilitate). Persoanele (probabil sunt puţine) care posedă un astfel de Buleit (tip vechi) nu pot trece graniţa cu el şi au nevoie de paşaport. În ţările în care nu e nevoie de paşaport se poate trece cu Carte de Identitate fără nici o problemă.

În toate ţările menţionate de dv. se poate trece cu CI nu cu BI. (nu contează cum îi spunem noi acasăsCI sau BI, când scrie pe site trebuie să informăm cititorul corect).

Cu acestea cred că se încheie şi acestă polemică.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4200 PMA (6 voturi)

DORICAPM3r[27.01.17 10:58]

Nu-i nici o polemica, d-na ZLATNA, n-ati inteles chintesenta problemei, nu cred ca era cazul sa va erijati intr-un fel de judecator si sa-i dati dreptate unuia sau altuia, nici n-a fost ideea aceasta. Si, sa va mai spun ceva, eu am raspuns d-rei ALESSIA, din ROMAN, care intreba daca trebuie pasaport sau buletin, sa mearga in MUNTENEGRU, SERBIA, BOSNIA si HERZEGOVINA. Am raspuns eu si JANINA din OLT. De ce atitea lamentari, pareri, contraziceri de la colaterali? Ce aveti fratilor, de ce nu stati, in ,,banca voastra? Cei pe care ii interesa lucrul acesta, au inteles, vad foarte bine, atita timp, cit nu mai insista, vedeti-va de problemele cotidiene, ignorati faptele insignifiante. Viata-i frumoasa, dar cu o conditie, sa ne-o facem noi! S-auzim numai de bine si sa nu uitam sa ne vedem fiecare de ale lui1

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + -1 PMA (1 voturi)

popa sorinaJR1r[02.02.17 15:33]

@alessia-diana: Buna, se poate trece cu cartea de identitate.


  • AFIȘATE rsp [31-34] — din total 34 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.040519952774048 sec
    ecranul dvs: 1 x 1