Solicitare CMR / ROMÂNIA - = LITORAL =

Litoralul romanesc / 2 stele / buget minim / vedere la mare

Trimisă în 27.12.15 19:32
autor Tani78SV [Baia Mare]
» VIZUALIZĂRI: 5337

Buna tuturor

Bugetul meu este foarte mic (450 lei cazarea, prefer 6-7 nopti, inceput de iulie) si caut un hotel foarte aproape de plaja, obligatoriu camera cu balcon, din care sa se vada marea.

Da, caut si lampa lui Aladdin de asemenea

Excludem din start Mamaia, nu intra deloc in bugetul meu, eventual doar in iunie sau septembrie, eu avand concediu in perioada 1-10 iulie.

Anul acesta, un buget de maxima austeritate de asemenea, am ales hotelul Gloria din Eforie Sud. Am mers pregatita pentru ce e mai rau, dar raportul calitate / pret a fost decent. Din balcon vedeam marea (din lateral, e drept, dar o vedeam), plaja fff aproape iar pentru o mamica singura cu un bebe a fost perfecta nefiind aglomerata si statiunea linistita (pentru altii parasita).

Ceva in acest gen as cauta si pentru anul ce vine si inainte sa merg in acelasi loc mi-am permis sa va cer parerea.

Mai sunt alte hoteluri asemanatoare, oare? Ce am mai gasit pe net in Saturn de exemplu (Aida parca) se vedeau clar copaci mari in fata hotelului care mi-e ca nu ma vor lasa sa vad marea din balcon

Orice idee este binevenita! In asteptarea unui raspuns eu va multumesc anticipat pentru timpul acordat.


  • PERIOADA: inceput de iulie -- NOPŢI CAZARE: 6
  • BUGET: 450 lei -- TRANSPORT: individual
  • ADULŢI: 1 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 3

Răspunsuri — pag 2 / 2

Cecilia TomescuJR1r[28.12.15 12:53]

Eu am fost anul trecut la hotel Majestic in Jupiter si ti l-as recomanda cu mare drag. Este la 3*, ar intruni cam tot ce-ti doresti. Daca-ti faci rezervare de acum s-ar putea sa ai o surpriza placuta si cu costurile.

Este un loc curat, linistit, cu vederea la mare chiar nu este nici o problema si se mananca foarte bine.

It doresc sa alegi bine si sa ai un concediu placut!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

banalPM11r[28.12.15 17:24]

Hotel Banat - Olimp, este nerenovat nu are balcon dar vezi marea din camera pe trei parti ale hotelului, 99,9% prinzi camera cu vedere la mare. Pret 5 nopti 365 ron - 535 cu mic dejun; 6 nopti 438 ron - 632 cu mic dejun; 7 nopti 500 ron — la agentia cu care merg eu in Romania. Daca te intereseaza iti trimit mesaj privat cu numele agentiei. Preturile sunt cu early book. ptr. 2 persoane

sau Hotel Atena Saturn cu urmatoarele preturi 5 nopti 360, 6 nopti 432, 7 nopti 524

in alta ordine de idei daca gasesti hotelul cu balcon in pretul acela sa ne anunti si pe noi . Multa bafta!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmasterX[28.12.15 18:51]

@banal

Hotel Banat - Olimp, este nerenovat nu are balcon dar vezi marea din camera [... ] sau Hotel Atena Saturn

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)


gabip30JR2r[28.12.15 21:51]

@Tani78 - daca poti achita zilele acestea sigur prinzi o reducere mai buna decat la targul de turism care va fi 25-28 februarie 2016 in Bucuresti, e al treilea an in care comand in octombrie si platesc pana in 31 decembrie si ulterior, am vazut ca am economisit cam 30% fata de alte perioade ulterioare... deja anul acest au crescut preturile fata de anul trecut la Meteor - Jupiter cu 25% la early-booking!!!

Asa ca, daca ai gasit o oferta in care te incadrezi, nu mai sta prea mult pe ganduri. Si eu recomand Meteor / Jupiter - merg pentru al treilea an consecutiv, dar e ceva mai scump.

Intr-adevar Saturnul e o statiune de familisti, copii destui, gasesti si zone uitate de lume si bantuite dar si o esplanada superba pentru plimbare, noi doar am vizitat statiunea, nu am avut si cazare acolo.

Si acolo sunt golfulete gen Cometa - Jupiter dar nu pot spune cum stau cu pietrele... din apa.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

dobrinSV3r[28.12.15 21:58]

Hotel Cometa, Jupiter ar fi, poate, o idee. Nu trebuie sa aveti mari pretentii, este hotel de 2* (e partial renovat si am inteles ca acolo unde au modernizat are 3 *). Oricum, este curat, asta stiu sigur.

Hotelul este chiar pe plaja, marea este "la fereastra".

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

gabip30JR2r[28.12.15 22:02]

@Tani78 - apropo de Mamaia, eu am prins la inceputul lunii august anul acesta, un bilet la Aurora in Mamaia prin Litoralul pentru toti, pe care am platit 477 lei 2 adulti si 2 copii (adica inca 20% din bilet, fara pat suplimentar) in perioada 01-07 septembrie, cand am prins si canicula oficial!! ce nu am prins in iulie in Jupiter...

deci, urmareste si aceasta oportunitate, la anul...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmasterX[28.12.15 22:04]

@dobrin

Hotel Cometa, Jupiter ar fi, poate, o idee

@gabip30

un bilet la Aurora in Mamaia prin Litoralul pentru toti, pe care am platit 477 lei 2 adulti si 2 copii

Ne-am bucura să putem citi impresiile voastre de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, aveţi ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribuiţi la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când veţi solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care vă răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" vostru turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul vostru, locurile în care aţi fost, unde v-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Puteți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găsiţi şi în pagina 1)


gabip30JR2r[28.12.15 22:05]

@dobrin - cauta te rog prin oferte si ai sa descoperi ca Meteor e cotat la 3 stele fata de Cometa de 2 stele, si are si tarife mai mici decat Cometa.

Si nici eu nu recomand mancarea, in primul rand ca am 2 copii care nici nu mananca o portie intreaga, nici nu au rabdarea sa stea la masa pana la sfarsit, dar deh, asa sunt copii, stiti si voi, neastamparati

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

dobrinSV3r[28.12.15 22:11]

@gabip30 - Da, e posibil sa aveti dreptate. Eu spuneam ca ar putea fi si Cometa o idee. Sigur ca, dupa un studiu atent, se gasesc hoteluri de mai buna calitate la preturi similare sau, cum spuneti dumneavoastra, chiar mai bune.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

bigu_2006_rapidGD6r[28.12.15 22:24]

@gabip30 - in golfuletele Saturnului nu prea sunt pietre in apa, intrarea este lina in apa, la cometa-meteor /jupiter in golfulete... e varza!


bigu_2006_rapidGD6r[28.12.15 23:02]

@gabip30 - in nici un caz nu mancati la meteor cu copii! o faceti pe riscul vostru! acum 3 ani nepoata mea de 7 anisori atunci, s-a pricopsit cu o toxiinfectie de la niste papanasi! culmea, la ultima masa, cea de pranz dupa care am plecat acasa! la 8 seara eram in bucuresti, la 12 noaptea la urgenta la grigore alexandrescu cu nepoata!

haios a fost ca acel desert, ultimul, a fost si singurul desert... adevarat din tot sejurul! in rest waffers si compot din borcan nu se stia de care! nici ospatarii nu stiau! le-am zis sa se uite pe borcan, era de cirese!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

diaconugJR1r[29.12.15 11:31]

In 2015 am fost la hotel Banat din Olimp. Poti citi review-ul meu. Corespunde cerintelor tale, doar ca nu au balcoane ci niste geamuri mari, poti sa cauti poze ca sa vezi.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

RomiketeUC1r[02.01.16 12:15]

@Tani78 - Buna ziua, Hotel Banatul din Olimp are oferte de pret asemanatoare cu cererea dumneavoastra insa nu cred ca are balcon, dar marea se vede din camera


irina2015PM3r[15.01.16 14:36]

puteti sta la particulari, gasiti apartamente cu vedere la mare langa plaja atat in Mangalia cat si in Constanta, apartamentele sunt utilate acum cu tot ce e necesar si ati avea conditii mai bune decat la hotel

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

calatorulPA2r[23.01.16 16:40]

Vazand atatea raspunsuri cu sfaturi utile am vrut sa nu mai adaug si eu inca o optiune, dar pot spune ca am stat in iunie la Olimp nu la Amfiteatru ci la Belvedere, despre care am si scris pe AFA. Desi pesronalul hotelului se straduieste sa faca fata cererilor turistilor, hotelul e nerenovat de mult, mobilierul vechi si obosit, nu mai zic de bai si balcoane. Dar vederea de la balcoanele camerelor de la etajele superioare este excelenta, desi preturile mi se par inca mari pentru cele 2 stele care i-au mai ramas hotelului, caci avea 3 dar a pierdut una acum cativa ani. Ce-i drept sunt multe scari pana la plaja, dar nu sunt greu de coborat, mai greu sunt de urcat la intoarecere. Iar Olimpul pare o statiune abandonata.

Cel mai ieftin am stat la 2 Mai intr-o pensiune cu ferestrele spre mare, dar statiunea e mica si nu prea ai ce face acolo. Locatii mai bune ar fi intr-adevar Meteor sau Cometa ori un hotel de la CAp Aurora din grupul Topaz Onix etc, dar toate astea au plaje mici si inghesuite si apa cu bolovani greu de facut baie. Alegere inspirata si succes!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

  • AFIȘATE rsp [31-46] — din total 46 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.1191508769989 sec
    ecranul dvs: 1 x 1