Solicitare CMR / ROMÂNIA - = LITORAL =

Hotel cochet pt tineri casatoriti - Romania sau Bulgaria?

Trimisă în 04.06.18 16:24
autor SlavicSV [Bucuresti]
» VIZUALIZĂRI: 4098

Salutare comunitate

Vrem sa ne destresam cateva zile dupa nunta, la plaja. Saptamana de miere va fi in noimebrie in Cuba sau Peru (nu ne-am hotarit inca)

Dupa o cautare pe booking si o sperietura a preturilor hotelurilor de pe litoralul romanesc (90-100 euro/noapte cu mic dejun), m-am orientat catre Bulgaria, unde am mai fost (de ex Topola Sky).

Problema ca cele mai dragute hoteluri (dupa poze-rating-si-pret) erau epuizate.

Nu am vrea un hotel mastodont gen all inclusive, am vrea ceva putin mai cochet si linistit (inca nu avem copii).

Problema cu alegerea hotelului in romania este ca stelele in sine nu zic prea mult.

Problema cu cele din Bulgaria este ca cele dragute sunt cele mari cu AI/UAI.

Stiu ca nu avem foarte multe optiuni din cauza perioadei scurte dinaintea plecarii: 19-23 iunie, dar daca aveti sugestii - sunt binevenite.

Multam.


  • PERIOADA: 19-23 iunie -- NOPŢI CAZARE: 4
  • BUGET: 90-100 euro / noapte -- TRANSPORT: masina
  • ADULŢI: 2

Răspunsuri — pag 2 / 2

olteanul2010PA46r[05.06.18 18:35]

Eu as recomanda Royal Helena Park 5* (vezi impresii) din Sunny Beach cu UAI sau fratele geaman Royal Helena Sand cu HB. Poate va incadrati in Buget. Ambele sunt hoteluri de dimensiune medie.

In Sunny Beach aveti la 2 pasi Old Nesebar care este mirific.

Bineinteles merita sa luati in calcul si Hotelul Regina Maria din Balcik sau Hotelul Therma Palace din Kranevo

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

webmasterX[05.06.18 22:36]

@kristy_brasov:

Va recomand cu caldura Hotel Slavyanski direct pe plaja celei mai tari statiuni din Bulgaria adica Sunny Beach.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


Mi haiJR2r[06.06.18 08:39]

Recomand Grecia / Insula Creta eventual cu mic dejun, cu charter + inchiriere masina 2-3 zile si deplasare pe insula Chrisi din Ierapetra.

Cazarea nu e musai sa fie pe malul marii, pt ca peisajele sunt superbe indiferent de unde privesti.

As recomanda inchirierea masinii pt tot sejurul. Astfel va puteti deplasa la mai multe plaje (de citit regulile de circulatie si conditiile de asigurare in caz de accident + cum tb procedat in caz de eveniment rutier).

Recomand si instalarea aplicatiei DSU pe un dispozitiv cu Android.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

OceaniaJR[06.06.18 09:15]

@Slavic: Fericire maxima sa aveti!

Va recomand hotel Lilia, Nisipurile de Aur, cu demipensiune, hotel pe plaja, cu vedere la mare.

Sau hotel Majestic din Sunny Beach, tot pe plaja, conditii super, demipensiune. vezi impresii

Nu sunt foarte intime dar au conditii bune si ca pret sunt sub bugetul afisat.

Va doresc numai bine!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

POPIIGD2r[06.06.18 09:37]

Salut! Recomand Bulgaria- White Lagoon Resort-Kavarna.

Am fost acolo de 1 iunie-3 nopti cazare + AI- pret f bun 1100 lei, pt 2 persoane.

Mancarea f buna, curatenie, hotel de nefumatori. Ff. cochet, liniste- un loc bun pt. reincarcarea bateriilor.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmasterX[06.06.18 10:33]

@Oceania:

Va recomand hotel Lilia, Nisipurile de Aur,

@POPII:

Recomand Bulgaria- White Lagoon Resort-Kavarna

Ne-am bucura să putem citi impresiile voastre de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, aveţi ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribuiţi la o medie mai reprezentativă a acestor destinații.

În plus, când veţi solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care vă răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" vostru turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul vostru, locurile în care aţi fost, unde v-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Puteți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găsiţi şi în pagina 1)


laura chissSV4r[07.06.18 09:01]

@Slavic: Imi pare rau ca nu-ti pot spune despre un hotel anume, dar am un sfat... in Bulgaria noi nu vom mai merge niciodata!

Trebuie sa ai grija foarte mare de masina (chiar fiind parcata in parcarea hotelului), altfel poti sa te intorci fara masina!

Mancarea, pentru oameni mai cu pretentii, nu este de calitate, micul dejun oribil, in general, angajatii hotelurilor ne trateaza cam de sus... dar romanii sunt fericiti si nu vad asta.

Fiind usor de ajuns si ieftin, e adunatura multa pe acolo! Poate in statiunea Albena sa gasiti un hotel mai scump, serviciile poate vor fi pe masura! Acolo nici cu masina nu aveti probleme... Oricum bulgarii sunt niste saracii plini de nesimtire!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

steli68PM4r[07.06.18 09:44]

Motivul pentru care merg in Albena este acela ca au mai multe bariere cu plata si cred ca o masina se scoate mai greu de acolo,

iar in ce priveste alimentele din restaurant au fost mereu bune, o parte din ele sunt din productia lor proprie.

Am fost si la Nisipurile de Aur şi la Sunny Beach, dar aici in Albena am gasit ce cautam, liniste, mancare buna (nu de fite), locuri de agrement si de plimbare pe jos, cu bicicleta, cu masinutele electrice etc.

Oricum pretul e mult mai mic decat la noi, eu am mers ani de zile in Mangalia, dar acum totul e jalnic.

Bulgarii au o oarecare antipatie fata de noi, dar ospatarii, barmanii, bucatarii nu au fost necuviinciosi, mai nepoliticosi au fost cei de la receptie.

Acum cateva zile la Malibu receptionera mi-a aruncat tichetul de parcare si cei 30 de leva inapoi pentru ca i-am spus ca la ceilalti a taxat cu 30 leva si mie mi+a cerut 40 leva in conditiile in care am venit toate cele 3 familii in acelasi timp.

Astept sa se refaca si litoralul nostru asa cum era odata.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

cris1982PACONSILIER ONORIFIC AFA / ROMÂNIA46r[07.06.18 09:57]

Referitor la comentariul lui @laura chiss, povestesc și eu ce a pățit un prieten de-al meu căruia i s-a furat mașina din parcarea hotelului, din Bansko, iarna trecută. Se pare că furturile sunt la comandă și hoții sunt pe mână cu autoritățile.

Prietenul meu a cerut imaginile preluate cu camera de luat de vederi a hotelului și se vedea clar cum hoții au deschis mașina, au pornit-o și au plecat cu ea.

În mod normal, prietenul s-a dus la poliție, însă a simțit că polițiștii nu vor să-l ajute. Ridicau neputincioși din umeri și n-au făcut nimic.

A avut casco la mașină, a reușit să recupereze doar 20.000 euro, deși plătise cu un an în urmă 30.000 euro pe ea. Se devalorizase într-un an.

Pentru a beneficia de casco, i s-a cerut o dovadă de la poliție cum că i-a fost furată mașina. Poliția nu a vrut să-i dea dovada, doar prin mari intervenții.

Concluzia este că cei care aveți mașini scumpe, mai bine le lăsați acasă. Mașinile ieftine nu sunt în pericol.

După această pățanie, păgubitul nu vrea să mai audă de Bulgaria, deși până atunci era fan al pârtiilor din Bansko.

N.B.: cris1982 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația ROMÂNIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

alinafulgPA6r[07.06.18 11:50]

@laura chiss: Am fost in Bulgaria în vacanța de vară de cinci ori dar nu m-am simtit niciodată discriminată in vreun fel pentru că eram româncă. Toti angajatii hotelurilor s-au purtat bine, ba chiar in Sunny Beach și la Kranevo au fost excesiv de amabili.

In privinta masinilor, cat am fost eu acolo in vacanță nu am auzit să se fi furat cuiva și credeti-mă că am văzut în parcare masini foarte scumpe. Nu contest faptul că pot exista cazuri izolate de furt, dar ce credeti la noi nu se fură?

Raportul pret calitate, îmi pare rău să o spun, este mult în favoarea petrecerii vacantei pe litoralul bulgăresc.

Spre exemplu anul acesta datorită faptului că sotul meu a primit vestitele tichete de vacantă, am căutat ceva pe litoralul nostru și din păcate am găsit cazare cu mic dejun la preturi asa de mari că in tara vecină primeam la acelasi preț si all inclusive.

Am fost de mult mai multe ori in Grecia in vacantă, iubesc tot ce poate însemna o vacanță acolo, însă preturile sunt altele, dar asta este o altă discuție.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

olteanul2010PA46r[07.06.18 20:19]

Cred ca furtul masinilor in Bulgaria este mai mult legenda, cum sunt si haiduci bulgari si politia care te pandeste pe sosele.

Pot spune ca in ultimi ani drumul spre litoralul bulgaresc este destul de leger din punct de vedere al politiei, in mod sigur pe autostrada soarelui gasesti mai multa politie romana.

In anul 2009 masina noastra (Ford Mondeo IV) avea 2 luni cand am fost in Albena si o avem si acum.

Hotelurile recomandat de mine Royal Helena Park si Sand au parcarea in curtea complexului inchisa cu poarta, paznic si camere de luat vederi. Deasemenea parcarea este gratuita si noua ni se pare foarte sigura.

Am ceva indoieli despre Nisipurile de Aur. Din cate am citit se pare ca se fura sporadic la comanda masini aproape noi de lux (Audi, BMW, Mercedes, etc) de culoare neagra.

Am fost deasemenea de trei ori in Velingrad iar odata am parcat pe stada in fata hotelului. La alte 2 hoteluri parcarea a fost destul de sigura: la Velina in curtea hotelului iar la Wella Hils in parcarea subterana ambele cu paznic la intrare.

Politia bulgara isi face de putin de cap pe drumul spre Grecia in zona Sofia - Kulata, cred ca o razbunare ca nu mergi la ei pe litoral.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

du_mitruJR1r[11.06.18 09:40]

Marina aparthotel sau Helios hotel din Balcic cred ca vi s-ar potrivi de minune.


laura chissSV4r[12.06.18 08:49]

@olteanul2010: Cum poti spune ca furtul de masini este o legenda??? Daca nu ai patit tu acest lucru inseamna ca nu s-a intamplat??? Nu incerca sa dezinformezi! Au patit foarte multi acest lucru, dar nu stiu din ce motive nu spun! Ai indoieli pentru Nisipurile de Aur? Atunci da-mi crezare! Eu am patit-o rau! Cu aceasta ocazie am aflat ca sunt foarte multe cazuri! Unele nerezolvate nici azi! Unii romani daca au facut scandal in disperare, au fost arestati! A trebuit sa apelam la ambasada noastra din aceasta jegoasa tara!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

cris1982PACONSILIER ONORIFIC AFA / ROMÂNIA46r[12.06.18 13:21]

@laura chiss: Și la TV au apărut câteva cazuri. Dar toată lumea are impresia că lui nu i se poate întâmpla până nu ajunge el însuși o victimă.

N.B.: cris1982 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația ROMÂNIA

  • AFIȘATE rsp [31-44] — din total 44 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.13855910301208 sec
    ecranul dvs: 1 x 1