ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 13.03.2020
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 10.07.09
STATUS: TITAN
LUNA
MAR-2020

Din viața comunității AmFostAcolo

NOTĂ ARTICOL OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC TEMPORAR ori RESTRÂNS
Articolul poate fi votat cu voturi simbolice (+/-1PMA)
Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele...

Prospect utilizare AFA

TIPĂREȘTE

De astăzi ȋntr-o săptamană aveam mare petrecere, a apărut ȋnsă un intrus, cu un nume deja de istorie si isterie, Coronavirus – nume de cod, COVID-19.

Și cum au apărut pe net o mulţime de informaţii mai mult sau mai puţin adevarate, promovare de produse medicinale sau nu ȋncât toata lumea a ȋnceput să citească prospectele să vadă ȋn ce masură un produs ȋi poate ajuta sau nu, asa că am decis că azi vom discuta despre prospecte şi instrucţiuni de utilizare. Trebuie sa mai si glumim.

Mulţi dintre voi ştiu că lucrez ȋn industria farma (dar asta contează mai puţin), şi asta înseamnă că un medicament trece şi prin mâinile mele, dar la fel de bine poate ajunge la mine ȋn calitate de pacient.

Hai să fim cinstiţi, câţi dintre voi citiţi prospectul? Dacă este lung (îl mai numim în astfel de situaţii cearceaf), s-a rupt filmul in mod sigur şi nu ajungeţi la final. De citit, o faceţi o parte dintre voi daca nu il cunoasteţi, insă de multe ori mergeţi pe mâna medicului sau farmacistului care vi l-a prescris. Ȋn fine, dacă ar fi să o luăm ad-literam, zău că nu mi-aş dori să merg pe mâna cuiva, poate fi dureros.

Dar să revenim, imaginaţi-vă prospectul ȋmpotriva sindromului (dureros sau nu), numit AFA (adică mai pe româneşte Am Fost Acolo), şi am copiat un prospect de pe piaţă ȋnlocuind informaţia după cum este aplicabil şi după cum vedeţi mai jos:

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 1/2008

Prospect: Informaţii pentru utilizator

AFA (Am Fost Acolo) medicament cu eliberare prelungită

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să luaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

- Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.

- Dacă aveţi orice întrebări suplimentare, adresaţi-vă administratorului sau celorlalţi useri.

- Acest medicament a fost prescris nu numai pentru dumneavoastră. Trebuie să-l daţi si altor persoane. Nu le poate face rău, mai ales dacă au aceleaşi semne de boală ca dumneavoastră.

- Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, pentru a elucida cauza, adresaţi-vă administratorului sau celorlalţi useri, sau citiţi regulamentul.

Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4.

Ce găsiţi în acest prospect:

1. Ce este AFA şi pentru ce se utilizează

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi AFA

3. Cum să luaţi AFA

4. Reacţii adverse posibile

5. Cum se păstrează AFA

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

 

1. Ce este AFA şi pentru ce se utilizează

Acest medicament conţine multă informaţie, voie bună şi alţi excipienţi ce ajută la starea de bine şi de confort a utilizatorului. AFA aparţine unui grup de medicamente cunoscut sub denumirea de eliberante ale canalelor de informare.

AFA este utilizat pentru tratamentul tensiunii arteriale mari sau mici (depinde cum utilizăm) sau a durerilor de piept în caz de stress sau hiperexcitabilitate.

Pentru tensiunea arterială crescută: AFA acţionează prin relaxarea vaselor de sânge prin inducerea unei stări de bine. Astfel fluxul de sânge curge mult mai uşor şi scade tensiunea arterială. Scăderea tensiunii arteriale reduce suprasolicitarea inimii.

Pentru tensiunea arterială scăzută: citiţi clasamentul şi dacă nu vă convine ceva, veţi simţi cum vă creşte tensiunea brusc. Ȋncercaţi ȋnsă să vă temperaţi emoţiile, AFA ţine la voi.

 

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi AFA

Nu utilizaţi AFA

- dacă sunteţi alergic la buna dispoziţie, emoţie, informare, prieteni,

- dacă nu stiţi sau nu vreti să citiţi.

- dacă aveţi un atac brusc de Coronavirus sau nu stiţi ce alt motiv sa invocaţi.

Atenţionări şi precauţii

Înainte să luaţi AFA, asiguraţi-vă că aveţi ceva timp la dispoziţie.

Partenerul dumneavoastră (sau colegii de sait) va (vor) avea o grijă deosebită:

- dacă aveţi tensiune arterială scăzută şi v-a fost prescris AFA. Tensiunea arterială nu cred că poate să scadă şi mai mult cu acest tratament, eventual poate sa crească.

- dacă suferiţi de o afecţiune cardiacă în care inima nu poate face faţă suprasolicitării inseamnă că cititi un articol emoţionant. Aşa e AFA, plină de emoţie, iar simptomele se vor atenua.

- dacă suferiţi de diabet, nu este cazul să fie necesară ajustarea tratamentului antidiabetic. Doar că nu trebuie să vă folosiţi şi imaginaţia cand citiţi articolele dulci, sau măcar incercaţi să nu vă mai uitaţi la poze.

AFA împreună cu alte produse similare

De obicei se tolerează reciproc, atenţie însă la informaţia împărtăşită

AFA împreună cu alimente şi băuturi

AFA se poate administra cu sau fără alimente.

Nu beţi suc de grepfruit şi nu mâncaţi grapefruit în timpul tratamentului cu AFA. Mai bine o bere sau un vin bun, dar şi alte variante pot intra in calcul.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea

Hai sa fim cinstiti, în oricare dintre aceste situaţii, AFA se poate administra fără reţineri şi nu trebuie să vă adresaţi pentru întrebări suplimentare nici administratorului şi nici altor useri.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Nu conduceţi vehicule şi nu folosiţi utilaje dacă simţiţi nevoia de a utiliza AFA, situaţie în care vă este afectată atenţia. Aceasta se aplică în special la începutul tratamentului, dar şi în combinaţie cu alcoolul, asa ca trageţi pe dreapta, administrati-vă o doza scurtă de AFA şi porniţi mai departe.

AFA conţine lactoză

Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să nu-l întrebaţi înainte de a utiliza AFA. Acest produs oricâte dulcegării conţine, nu vă va afecta.

 

3. Cum să luaţi AFA

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus cine vi l-a recomandat sau conform ghidului de utilizare.

Discutaţi cu administratorul sau alti useri dacă nu sunteţi siguri.

Formula AFA este astfel concepută încât să luaţi produsul de câte ori vreti pe zi, nu creează supradozare, dar poate da dependentă, însă asta nu e rău.

Doza uzuală de întreținere este de 2-3 articole AFA, la fiecare 8 ore (adică de trei ori pe zi), dar dorinţa dumneavoastră poate crește sau scădea doza, în funcţie de cât timp aveti la dispoziţie. Doza maximă este limitata doar de numarul articolelor (ţinem cont si de ecouri).

Doze mai mici pot fi prescrise pentru utilizatorii ceva mai ocupati.

- Articolele vor fi înghiţite întregi. Nu fragmentati, spicuiti sau anulati pasaje – dacă faceţi acest lucru articolele nu vor mai acţiona corespunzător. Dacă aveţi dificultăţi la înghiţire, problema e la voi, ori nu inghititi destinatia, ori nu inghititi autorul, însa nu schimbaţi tratamentul, poate vă trece.

- Continuaţi să luaţi medicamentul atâta timp cât vă „simteti“in stare.

Luaţi medicamentul în fiecare zi, indiferent de oră, de preferat pe durata intregii zile.

Luaţi medicamentul cu un pahar cu apă, suc, bere, vin.

Puteţi lua medicamentul cu sau fără alimente.

Utilizarea la copii

Acest medicament este recomandat pentru utilizare si la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani pentru că există doar date limitate privind siguranţa şi eficacitatea la acest grup de populaţie, si statistica arată că sunt puţini membri in această categorie de varstă.

Dacă luaţi mai mult AFA decât trebuie (dar cine stie cat trebuie?)

Dacă luaţi o doză mai mare decât cea prescrisă sau o supradoză, nu solicitaţi ajutor medical, s-ar putea chiar să vă facă bine.

Dacă uitaţi să luaţi AFA

Trebuie să luaţi imediat doza obişnuită şi apoi să luaţi în continuare medicamentul la orele obişnuite, lăsând să treacă cat mai puţin timp până la doza următoare.

Eventual luaţi o doză dublă pentru a compensa dozele uitate.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă administratorului sau altor useri, sau recitiţi regulamentul.

 

4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest produs poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Reacţiile sunt însă de scurtă durată si nu sunt letale.

 

Reacţii adverse grave

Dacă observaţi:

- reacţie alergică gravă, apărută brusc, inclusiv foarte rar şoc (de exemplu dificultăţi în respiraţie, puls rapid) inseamnă că tocmai s-a afisat intalnirea anuală AFA. Opriţi-vă, dacă sunteţi in maşină trageţi pe dreapta, liniştiţi-vă, trageţi aer in piept, intraţi pe site şi apăsaţi butonul de inscriere. In cateva minute, aceste simptome vor dispărea

- alte reacţii alergice care provoacă bătăi rapide ale inimii, probabil sunt date de emoţia intalnirii. Cu timpul ne vom obişnui şi simptomele se vor atenua (nu vor dispărea, dar nu provoacă decesul)

 

Reacţii adverse mai putin grave

În afară de reacţiile adverse enumerate mai sus, acestea sunt alte efecte secundare ale AFA, începând cu cele mai frecvente:

Reacţiile adverse frecvente (pot afecta până la 1 din 10 persoane):

- dureri de cap

- stare generală de rău

- constipaţie

Reacţii adverse mai puţin frecvente (pot afecta până la 1 din 100 persoane):

- frisoane

- gură uscată

- indigestie sau stomac deranjat

- flatulenţă

- greaţă

- migrenă

- ameţeli

Reacţii adverse rare (pot afecta până la 1 din 1000 persoane):

- senzaţie de furnicături, senzaţii de înţepături

Reacţii adverse cu frecvenţă necunoscută (care nu poate fi estimată din datele disponibile)

- somnolenţă

- dureri la nivelul ochilor

- dureri articulare

- dureri musculare

Toate aceste simptome dispar de obicei la oprirea tratamentului cu AFA. Asta nu inseamna ca reacţiile adverse se datoreaza AFA, dar aşa o sa vedeţi că alta este cauza, prin urmare cauza este la voi, asa că reincepeţi tratamentul cu AFA, monitorizand totodată şi felul in care vă trataţi personal.

Raportarea reacţiilor adverse/ Sesizare greseli/ continut sau limbaj inadecvat

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă administratorului AFA sau colegilor. Asta nu inseamnă că reacţiile adverse işi vor găsi rezolvarea, dar măcar veţi şti că aţi incercat.

De asemenea, puteţi sesiza greşeli/conţinut sau limbaj neadecvat direct prin intermediul butonului dedicat acestui scop şi cineva va prelucra informaţia

Raportând unele reacţii adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii corecte privind siguranţa acestui

produs.

 

5. Cum se păstrează AFA

Lăsaţi acest produs la vederea şi îndemâna copiilor, poate se prinde.

Acest produs nu are data de expirare asa ca nu există restricţii privind utilizarea lui.

A se păstra/citi la orice temperatură.

 

6. Conţinutul produsului şi alte informaţii

Ce conţine AFA

-Substanţa activă este informaţia turistică de orice fel: cazări, călătorii, restaurante sau articolele adresate comunităţii

- excipienţi: multă voie bună, un strop de zâmbet, şi bună dispoziţie.

***

Ȋn speranţa că am adus măcar un zâmbet pe feţele voastre, vă doresc un weekend minunat.


---
Trimis de mishu in 13.03.20 20:55:15
Validat / Publicat: 13.03.20 22:42:02
VIZUALIZĂRI: 1444
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
46 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 63 PMA (din 63 voturi)

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

46 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 46
webmasterX [13.03.20 22:40:45] »

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Din viața comunității AmFostAcolo, DE LA LUME ADUNATE - COMUNITATE" (deja existentă pe sait) - rubrică dintr-o secțiune OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC RESTRÂNS!

[Rubrica inițială: BUFFER CĂLĂTORIE]

cornel [13.03.20 22:54:17] »

Inedit, deosebit, extraordinar!

mishu [13.03.20 22:56:45] »

@cornel: Mulțumesc frumos, AFA e bucuria, mângâierea de care avem nevoie mai ales acum. Sa ne auzim și sa ne vedem sănătoși.

nelu73 [13.03.20 22:57:15] »

Bună, foarte bine descris. M-am,, înbolnavit" și ma tratez cu AFA. Ca să nu am reacții,, adverse "împreună cu alți AFA-iști cei drept mult mai puțini din cauza,, Coronei" O sa ducem spiritul AFA la Sâmbăta. În rest să auzim numai de bine și să ne revedem sănătoși la următoarele întâlniri AFA.

Dan&Ema [13.03.20 23:05:07] »

@mishu:

Mishu, genial (a) ! 💊

doinafil [13.03.20 23:57:09] »

@mishu:

Ai punctat foarte bine: ! AFA este un medicament care face bine, la care nu mai poți să renunți dacă te-ai virusat, iar originalitatea „prospectului” este suuuper!

(asta ca să mă exprim ca majoritatea tinerilor care nu pot dezvolta o părere și o rezumă doar la: „suuuper! ”)

Felicitări, Mihaela, ai imaginație, nu glumă!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
mishu [14.03.20 00:00:45] »

@nelu73: Mulțumesc frumos pentru aprecieri, sa ne vedem sănătoși!

mishu [14.03.20 00:04:17] »

@doinafil: Ma gandesc ca și eu folosesc uneori cuvântul “Super! ”, când vreau sa ma eschivez elegant 😉.

Mulțumesc frumos pentru aprecieri.

mishu [14.03.20 00:06:17] »

@Dan&Ema: Mulțumesc!

Carmen Ion [14.03.20 00:20:57] »

@mishu: Simpatic și mai mult decât binevenit acest review într-un moment tensionat pentru noi toți.

Urmez deja de 6 ani "indicațiile" menționate de tine, reacții adverse nu au apărut, așa că voi continua administrarea medicamentului AFA în dozele potrivite constituției mele atletice (ha-ha)...

Ceea ce vă îndemn și pe voi, stimați colegi, să faceți!

La bună (re) vedere la Sâmbăta atunci când ne va da liber Corona!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][7 voturi]
AZE [14.03.20 06:35:31] »

Teoretic iau medicamentul AFA de 8 ani

Regulat il iau de 4 ani asa mi-a prescris medicul

Un articol binevenit acum

crismis [14.03.20 08:33:58] »

@mishu: Bravo, Mishulica, genial!!!

Recunosc că, în puținele situații în care a fost nevoie, nu am citit niciun rând din prospect, am mers pe mâna medicului care mi l-a recomandat (de multe ori, acela fiind chiar eu, he-he!). Totuși, pe acesta elaborat de tine, l-am parcurs cu nesaț cap-coadă, și cu un zâmbet pe buze... (Câtă nevoie avem în perioada asta de zâmbete și încurajări...) Și da, îți voi urma sfatul, voi continua să mă tratez cu acest miraculos leac care se cheamă AFA, cu tot ce implică el: informație, relaționare cu ceilalți, distracție, relaxare, joacă...

Să ne regăsim cu bine, pe toate căile, virtuale sau reale!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][8 voturi]
mishu [14.03.20 08:55:58] »

@Carmen Ion: La fel de simpatic și ecoul tău și citind ecourile parca am o senzație de AA (alcoolicii anonimi), dar noi avem AFA - Buna! Sunt @Mishu și sunt AFA-ista!

Sa ne vedem sănătoși!

mishu [14.03.20 08:58:36] »

@AZE: Tratamentul nu trebuie intrerupt, nu ne asumam răspunderea pentru consecințe.

krisstinna [14.03.20 09:00:30] »

@mishu: Să știi că eu citesc prospectele, urăsc medicamentele și iau numai in caz de extremă urgență, prefer leacurile băbești

În viața mea nu am văzut un asemenea cearseaf-cuvertură-prospect ca la Tamiflu, controversatul Tamiflu. Habar nu aveam că există atâtea feluri de gripă, în neamul meu nimeni nu s-a confruntat cu așa ceva (gripa virală de tip A) până luna trecută, unii confundă viroza cu gripa și se cred invincibili și fac glume aiurea, nu le doresc vreo gripă, niciodată.

Datorită instrucțiunilor de la Tamiflu NU am luat nicio pastila, am respectat contra-indicațiile. Așa ca recomand citirea prospectelor, sunt plictisitoare dar utile.

Desigur că nu e cazul panaceului AFA, in multe zile mi-a fost pansament pentru minte și suflet, de-a lungul anilor deloc puțini, luna asta implinesc zece ani de “tratament” afaist.

Pastila de dimineață se numește AFA, după miere și propolis consum zilnic o doză de “afaism”, face bine la creier, mă înviorează in timp ce beau cafeaua pe balcon.

De-ați ști voi de câte ori am râs sau am plâns, am visat și-am suspinat citind articolele voastre

Ca efect “negativ” pot atenționa că medicamentul AFA produce emoții, leagă prietenii pe viață și uneori îți schimbă obiceiurile, gândurile și prioritățile.

Trist și haios in egală măsură, “prospectul” tău mi-a mai îmblânzit un pic sfârșitul de săptămână in vremurile astea crunte, parcă rupte din filmele de groază, din punctul meu de vedere

Aștept și alte articole din partea ta, mulți stau in casă zilele astea (eu sunt la birou acum) și e bine să avem cu ce ne răsfața, măcar virtual să călătorim dacă altfel nu se poate.

Va fi o “Sâmbăta” anul acesta, va fi de pomină, răbdare să avem și credința că se va termina totul cu bine.

Să ne vedem sănătoși!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][13 voturi]
mishu [14.03.20 09:03:21] »

@crismis: Nici eu nu citesc prospectele deoarece de multe ori o mare parte din conținut reprezintă termeni medicali, modul de administrare mi l-a spus medicul, iar dacă citesc posibile reacții adverse mi-e frica sa îl mai iau, și aici nu glumesc, mi-a dat medicul de familie un medicament pe care sa îl am in caz de nevoie și când m-am uitat la reacțiile adverse am zis ca mai bine sufăr decât sa am probleme fiind singura pe aici.

Dar vom trece și peste asta și ne vom vedea cu bine.

Mulțumesc frumos ca ai parcurs prospectul meu și vei continua tratamentul.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
mishu [14.03.20 09:07:19] »

@krisstinna: Minunat ecoul tău, ne-ai făcut părtași la emoțiile tale zilnice și pentru asta îți spun și eu un secret, dar sa rămână doar între noi 😉, ma pregătesc sa revin, așa ca o sa fie material.

Eu am anulat venirea mea de săptămâna viitoare, o sa trimit solicitare la TAROM sa îmi schimb biletul de avion, și sa ne auzim sănătoși.

Un Weekend minunat și o zi ușoară la munca.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
crismis [14.03.20 09:13:25] »

@krisstinna: Dacă citești prospectele, n-o să mai iei în veci niciun medicament! Orice moleculă activă este studiată (în studii clinice randomizate, adică extrem de serioase) 10-15 ani până la momentul punerii pe piață. Producătorul are obligația de a trece în prospect orice eveniment advers care a survenit vreodată în acest interval de timp, chiar și numai la un singur pacient! De notat că eveniment advers înseamnă orice chestie anormală care poate apărea după prima doză de produs de studiu, chiar dacă investigatorul nu consideră că ar exista vreo legătură între acest eveniment și medicament.

Până la urmă tot medicul e în măsură să "cearnă" informațiile și să pună în balanță, pentru pacient, riscurile și beneficiile în cazul administrării unui drog. Căci, la fel de adevărat e că s-au inventat medicamente care salvează sau prelungesc viața și ar fi păcat să nu profităm de ele...

La primul curs de farmacologie, profesorul nostru ne-a spus așa: " Orice medicament poate avea reacții adverse. Numai apa nu are reacții adverse. De fapt, și apa are, dacă e în cantitate necorespunzătoare... "

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][10 voturi]
Zoazore [14.03.20 11:00:44] »

@mishu: Bună! Sunt @Zoazore și sunt dependentă AFA de 11 ani!

Recunosc: fac parte din ”tagma” celor care nu citesc prospectele. Iau doar ce zice nenea/tanti doctor (ița), că d-aia a facut școală multă! Ca să știe cum să mă trateze pe mine!

Așa cum am spus, nici prospectul ”drogului AFA” nu l-am citit. Prospectul tău este singurul citit cap-coadă!

Mai trebuie specificat ca AFA contine doar substanțe naturale 100 %, chimice fiind, poate, produsele consumate în timp ce ne ”tratăm” cu AFA.

Nu beţi suc de grepfruit şi nu mâncaţi grapefruit în timpul tratamentului cu AFA

asta e cu dedicație pentru mine! Și nici vanilie în orice procent! Mulțumesc!

Dar iaurtul însoțitor al rubricii ”Unde mâncăm în... ” e de neprețuit!

AFA dă febră! Febra așteptării Întâlnirilor, revederii cu oamenii dragi. Febră musculară! La burtă, la obraji, de la cât de mult am râs cu voi, citind articolele sau ecourile voastre.

AFA este pansament și balsam sufletelor în suferință. Eu am luat o doză zdravănă de AFA anul trecut! M-a readus la viață. A fost ca oxigenul!

AFA este halucinogen în sens pozitiv: citind articolele, mă plimb cu voi și văd, cu ochii voștri, locuri și peisaje pe care, cine știe daca, vreodată...

Dragii mei, luați AFA cănd vreți, cât de multă! DĂ DEPENDENȚĂ! E UN DROG! Dar un drog bun! Are serotonină mai mult decât ciocolata și endorfine!

P. S. Bine-ai revenit, @mishuloca!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][11 voturi]
Michi [14.03.20 13:59:53] »

Este unul din puţinele prospecte pe care le-am citit cap- coadă. De regulă citesc reacţiile adverse, mă uit la doza recomandată cenzurându-l pe medicul care mi l-a recomandat şi caut incompatibilităţile cu alte medicamente pe care le iau, deşi dându-se numai denumirea chimică e mai greu de depistat.

Desfăşurarea cearceafului la medicamentele pentru alte boli decât AFA e făcută cu ajutorul avocaţilor ca să nu fie acuzat producătorul de malpraxis.

Aici îl acuz direct pe inventatorul saitului AFA că a pus pe piaţă un medicament care în loc să te vindece te face dependent de el. În cazul meu, am vrut de câteva ori să renunţ dar nu, dependenţa instalată în 10 ani de consum a fost mai mare.

În loc să mă pregătesc să pun punct celor lumeşti, acest medicament îmi dă un impuls total necontrolat. Chiar şi în perioada asta scriu despre un muzeu pe care am apucat să-l văd înainte de a se închide, profitând de doza de optimism pe care mi-a insuflat-o AFA.

Felicitări Mişulică pentru acest prospect care ne inoculează cu şi mai multă încredere

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][7 voturi]
Mika [14.03.20 14:24:22] »

@mishu:Mă numesc @Mika și sunt AFA dependentă . Cam târziu a venit prospectul ăsta. Deja suntem dependenți, nu am știut de efectele AFa inainte de administrare, l-am luat cu incredere, am văzut că ne binedispune sau ne intristează uneori, dar am continuat.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
mishu [14.03.20 14:35:08] »

@Zoazore: Bine te-am (re) găsit! 😘 Mulțumesc pentru vizita și aprecieri.

mishu [14.03.20 14:37:30] »

@Michi: Mulțumesc mama Michi, cred ca ne asemănăm acum puțin cu italienii, sunt izolați, dar fiecare din “globul” lui a găsit un mod ce a interacționa cu ceilalti, la fel și noi.

Sănătoși sa fim și sa ne revedem cât mai curând.

mishu [14.03.20 14:40:17] »

@Mika: Ma bucur Mika sa te regăsesc și pe tine, și mai ales sa aflu ca și tu recunoști ca ești dependentă AFA.

micutzu [14.03.20 18:30:51] »

@mishu: Foarte frumos acest articol mai ales ca vine din partea unui specialist. As mai adauga la acest prospect doar atat:A. F. A este recomandat in special bolnavilor cronici de calatorie iar tratamentul se va lua in doza stabilita toata viata. Vacante si calatorii frumoase va doresc.

elviramvio [14.03.20 20:02:05] »

@mishu:

Tare, pardon, super 😅! Ai uitat să spui că nu este nevoie de card de sănătate - oricum mort de câteva zile - că se dă fără rețetă specială, că nu e nevoie de medic sau farmacist pentru recomandare și eliberare. Și nici de card bancar 😂!

Cât privește cearșaful/prospectul, ca mărime, cel mai grozav l-am găsit la aerius:1m/0.75m! Jumate era alb!

Cât privește realitatea, la Chamonix pârtiile sunt goale, zăpada este din belșug, să le facă în necaz schiorilor. Dar se vor închide zilele astea. Amicii fiului meu au trimis poze de acolo, totul pustiu și de o frumusețe incredibilă! Asta e!

Să ne vedem cu bine, toți, la Sâmbăta sau unde va fi anul acesta!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][9 voturi]
dorgo [15.03.20 09:48:40] »

@elviramvio: In criza asta de hartie higienica, eu n-as arunca prospectul acela de un metru, pe jumatate gol. Sa stii ca francezii sunt urmariti de ghinion, aie, aie, aie, in urma cu ceva vreme, intr-un an, n-a nins deloc in Alpi iar acum cand e zapada multa, partiile sunt goale. Un sfat! Acum e de mers la Paris! Excursiile sunt ieftine. Panditi un avion al carui pilot nu lucreaza “de la domiciliu” si vizitati mai ales zona centrala. E putina lume, cel mai adesea deloc, nu vedeti infernala aglomeratie habituala din sezon. Veti admira Sena, care inca mai curge, turnul Eiffel care inca n-a ruginit de tot si e inca tot acolo chiar daca e inchis. La Luvru veti avea ocazia sa stati o juma’ de zi la casa de bilete (dar macar vi se face coronatestul pe gratis) si mai primiti ca bonus si o masca pe care n-aveti voie s-o dati jos de pe ochi decat atunci cand ajungeti fata-n fata cu Mona Lisa. Dupa care veti intra 14 zile in carantina, nu pentru ca sunteti bolnav ci doar ca sa vedeti cat de bine e tratat un cetatean francez cu probleme. Cu acest nou program intitulat: “Si vous visitez Mona Lisa et la Seine, vous avez en plus, un bonus de deux semaines”, francezii incearca sa-si relanseze turismul, grav deteriorat.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
elviramvio [15.03.20 11:06:33] »

@dorgo:

Fiul meu și încă șase prieteni au renunțat la plecare (azi trebuia el să fie la Chamonix, la o familie de români ce lucrează acolo). Nu recomand o deplasare, prietena lor, medic, le-a indicat sa nu vina fara asigurare privată de călătorie. Erau așteptați, mai ales că duceau și ceva necesar cabinetului, situația materialelor sanitare consumabile acolo nefiind prea roz in momentul de fata. Au renunțat toți pentru că nu știu dacă nu, conform legilor ce se vor aplica in viitor, ar fi obligați să stea a la long in F. sau Elveția.

Cât privește prospectul, aștept să-l folosești tu întâi și să ne spui... reacțiile adverse😆. Sa ai o foarfeca in baie 😂😂😂

Sa fii sănătos, tu și toți cei dragi ție! Și pus pe poante, toți avem nevoie de umor!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
Dana2008 [15.03.20 11:54:21] »

@mishu: Felicitări Mishulică! Ești fenomenală!

Am fost impresionată de continutul prospectului, pe care l-am citit cap-coadă așa cum obișnuiesc eu de fac cu prospectele medicamentelor, cu toate că a fost lung, m-am amuzat și binedispus. Sunt de acord cu tot ceea ce scrie in prospect, deci îmi voi administra în continuare medicamentul Afa. Nu renunț la tratament, face parte din viața mea, sunt dependenta de Afa.

Aștept cu nerăbdare poveștile călătoriilor tale din care ne-ai postat fotografii superbe.

Te pup! Să ne vedem cu bine la întâlnirea Afa atunci când totul va fi bine! 😘🤗

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
Mitica49 [15.03.20 12:05:28] »

@mishu: Probabil că-i singurul medicament ce se poate încadra în toate grupele cunoscute:

- cele fabricate din chimicale prin sinteză (nu le știu numele generic)

- homeopatice

- suplimente alimentare

- leacuri băbești

- altele, necunoscute publicului larg.

Recomandare: luați-l în mod consecvent, constant mult în fiecare an (adică scrie nene mult, fără reținere!), numai așa puteți urca rapid scara ierarhică a "Senatului AFA".

Așa că luați-l fără reținere.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
16 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ANILU, aurora56, AZE, crismis, Dan&Ema, doinafil, dorgo, elviramvio, Michi, micutzu, mihaelab, Mika, mishu, Mitica49, nelu73, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.100500822067 sec
ecranul dvs: 1 x 1