ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 22.07.2017
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 29.12.11
STATUS: TITAN
LUNA
JUL-2017
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
37.50%
Mai degraba nemulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
25.00%
Foarte nemulțumit
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
52.50%

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 4 MIN

Dezamăgitor - Restaurant Valea Pescarilor

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

„Situat in zona de nord a statiunii Costinesti, langa epava, Restaurantul Valea Pescarilor este un loc de poveste ce va asteapta cu ceva puțin diferit și complet uimitor.
Gatim ce pescuim intr-o locatie de vis, situata pe malul marii, departe de stresul si agitatia cotidiana, cu un peisaj feeric, unde se aud doar valurile marii si pescarusii. Este o oaza de liniste si relaxare, un loc in care iti doresti sa tot revii.
Va asteptam si va vom surprinde de fiecare data cu preparatele noastre: fructe de mare, chiftelutele din peste marinate servite cu mamaliguta, salata de icre crap, rapanele pescarului si zacusca din peste, un vin bun si multa voie buna la oaza de liniste din statiunea ta preferata.”

Ei bine așa ne îmbia acest restaurant să-i călcăm pragul. Și cum suntem mari amatori de pește am zis, de ce nu? Am ajuns dimineața în Costinești într-o zi mohorâtă. Ne-am cazat la hotel, apoi am plecat în plimbare prin stațiune, doar nu mai fusesem aici de mai bine de douăzeci de ani. Cum, necum am ajuns și la acest restaurant situat în zona de nord la Costineștiului, cumva la periferia acestuia. Distanța parcursă pe jos conform pedometrului a fost de 5 km, de la Forum până la local.

Restaurantul Valea Pescarilor este situat foarte frumos pe malul mării, dincolo de epava vasului Evanghelia. Este un restaurant drăguț și evident mai intim. Priveliștea face toți banii.

Complexul dispune și de locuri de cazare și chiar de o mica piscină. Un loc frumos, dar... Nu o mai bag pe aia cu pomul lăudat, că e deja fumată demult.

Evident că dacă am bătut drumul până aici, ne-am pus la masă pregătiți să savurăm deliciile pescărești specifice zonei. Restaurantul este pescăresc și se servesc doar preparate din peste. După mintea mea ar trebui să fie specializați pe așa ceva.

Ne-a întâmpinat o chelneriță foarte drăguță și zâmbitoare și foarte serviabilă. La capitolul ăsta chiar nu am ce comenta pentru că s-a comportat exact așa cum trebuie să o facă. Din meniul pescăresc am comandat o scrumbie pe plită și eu o specialitatea casei, respectiv barbun! Poate aici am greșit și eu că n-am știut ce pește e ăsta, dar mie îmi place să experimentez și mâncăruri noi. Pe lângă acestea am comandat un vin rose. Știu că la pește se bea vin alb, dar până la urmă consumi ce ai poftă.

Barbun-Pește de mare, de culoare roșiatică, cu înotătoare galbene, cu două mustăți sub falca inferioară și carnea foarte gustoasă, conform Dex! Se pare că ori nenea Dex-ul ăsta se mai înșeală și el sau eu am alte gusturi. Sau mai există o explicație și anume bucătarul. Mie mi-au adus vreo șapte barbuni de-ăștia, cu o bucățică de mămăligă și cu o ceșcuță de mujdei, iar soției o mini scrumbie cu aceleași „garnituri aferente”. Doar că mujdeiul ăla numai mujdei nu se poate chema. Avea nu vagi, ci foarte vagi urme de usturoi. Era cam așa, după ce dai primul jet de apă în cănuța pe care vrei să o speli de usturoi. Rușine să vă fie să serviți așa ceva la un local!!!

Mie personal nu mi-a plăcut acest pește, probabil și din cauza bucătarului. A soției scrumbie a fost acceptabilă ca gust, nu și ca dimensiuni. Menționez acest lucru având în vedere că prețurile la toate produsele erau sensibil mai mari ca-n stațiune și dacă tot am bătut drumul până aici am alte pretenții și asteptări sensibil mai mari, decât la o tonetă de pe malul mării.

Nu recomand sub nicio formă acest restaurant. Cum am spus prețurile ridicate și calitatea scăzută.

Dacă totuși vă încumetați să-l vizitați să vă dau și ceva prețuri: midii in vin- 30 lei, calamar pane - 35 lei, platou pescaresc – 85 lei, platou fructe de mare - 150 lei, saramură de chefal - 49 lei, calcan pe plită - 75 lei.

Pe noi aceast „deosebit” ospăț ne-a costat 105 lei, fără atenția chelneriței. A fost o experiență neplăcută pe care nu aș mai repeta-o. Culmea am venit la acest restaurant în urma unui articol destul de laudativ la adresa acestuia. Probabil că dacă își dau interesul pot să facă și treabă bună, dar acest lucru ar trebui să fie o regulă și nu o excepție.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de robert in 22.07.17 10:42:25
Validat / Publicat: 22.07.17 13:23:55

VIZUALIZĂRI: 8883 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

18 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (robert); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P09 marea este destul de aproape
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 35300 PMA (din 38 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

18 ecouri scrise, până acum

robertAUTOR REVIEW
[22.07.17 10:58:08]
»

Rog melodia: youtube

Mulțumesc frumos!

webmasterX
[22.07.17 11:01:56]
»

@robert: Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

crismis
[22.07.17 14:41:45]
»

@robert: Vezi, de-aia se duce gașca la vecini, la Dalboka! Chiar dacă și acolo porțiile sunt mici, măcar prețurile sunt cel puțin la jumătate! Îți recomand Restaurantul Poarta Apelor, dintre Eforii, am mâncat de 2 ori acolo (la fel de scump ca la al tău, dar bun). Am auzit și despre Pescaria lui Matei sau Golful Pescarilor, de la Agigea, dar n-am avut încă ocazia să le probez.

ANILU
[22.07.17 16:08:42]
»

@robert: După ce am văzut pozele și mai ales cea cu peștele din farfuria ta, am înțeles de ce ne-ai scris explicația Dex-ului cu peștele Barbun.

Locația și priveliștea arată bine, dar... Dacă bucătarul nu le are cu gătitul... păcat. Vor ajunge precum epava!!!! așa cum ai zis și tu.

Aștept să ne mai scrii despre alte locuri sau locații din sejurul vostru la Costinesti.

Toate cele bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
robertAUTOR REVIEW
[22.07.17 16:55:29]
»

@crismis: Cu gașca e altceva să faci o incursiune culinară la bulgari! Am auzit că la Dalboka se mănâncă foarte bine la preturi decente, dar pentru noi doi e greu să ajungem până acolo si să ne rupem de la plajă.

De Poarta Apelor am auzit de la Kristinna si o sa-l vizitez cu proxima ocazie.

Mersi de vizită și de comentarii!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Flaviu
[22.07.17 17:02:41]
»

@robert: Ghinion, Roberte... Pare genul de restaurant care te ''mănâncă'' el pe tine. Las' că știm noi și restaurante bune, nu-i așa?

robertAUTOR REVIEW
[22.07.17 17:35:09]
»

@ANILU: o sa vina si continuarea! Ups ă venit deja! Mersi dr vizită si vot!

robertAUTOR REVIEW
[22.07.17 17:37:09]
»

@Flaviu: Am avut si experiențe mai plăcute prin Costinești! Am început si eu cu răul, că așa îmi place sa-l pun in față!

Mersi!

cristina47*
[22.07.17 18:01:06]
»

Scuze! Dar am pufnit, instantaneu, in ras cand am vazut portia ta!

robertAUTOR REVIEW
[22.07.17 18:18:07]
»

@cristina47::-)

sebigeanina
[22.07.17 22:03:15]
»

Salut Robert, cred că nu porţiile au fost mici ci farfuriile prea mari.

cristina47*
[22.07.17 22:29:59]
»

Pana la urma, am votat si scrumbia din farfuria sotiei !

Am fost sa mananc la Kostas, un restaurant grecesc, de pe Traian, spre Foisor. dupa ce am citit articolul tau. Ghinion, era inchis. Asa ca am inghitit in sec, si m-am dus sa mananc salata de urechi, la KungFu.

Excelenta piesa "Aruncarea in valuri": iubita mea sa ne-aruncam in mare! (...) Muzica aceea a noastra!!! Faina mai era! Dar ati auzit voi de Ralflo?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
robertAUTOR REVIEW
[23.07.17 10:07:14]
»

@sebigeanina: puteai să spui mai bine, ca sunt eu prea haplea! ; -)

robertAUTOR REVIEW
[23.07.17 10:10:08]
»

@cristina47: La chinezesc!!! Bun, bun! Să-ti fie de bine!

Zoazore
[23.07.17 19:17:47]
»

@sebigeanina: Da-da! E o chestie psihologică: pui pe-o farfurie mai mare și zici c-ai mâncat mai puțin!

@robert: Măi, mamă, cum de le găsești? Păi produsele alea au preț de heroină! Mai ieftin era la tarabele de pe plajă. Și mai proaaspăt, că e rulaj mare!

mishu
[26.07.17 20:55:45]
»

@robert: @sebigeanina mi-a luat vorba din gura (vezi asa-mintrebuie daca nu scriu ecouri la timp ????), farfuriile erau mari, ca daca ar fi fost mici ai fi spus ca nu incapeau produsele in farfurie ????. In rest ce pot sa spun, eu am fost la Pescaria lui Matei care a fost mentionata aici si mi-au placut produsele, preturile nu le stiu pentru ca nu am platit eu, dar am pus poze din meniu. Insa si acum ca scriu ecoul inghit in sec, iar mujdeiul era mujdei.

In orice caz ca o consolare, ai facut multa lume sa rada ????si ai votul meu acordat cu mare drag.

robertAUTOR REVIEW
[27.07.17 07:56:31]
»

@mishu: Mersi frumos! Mă bucur să aud asta!

diana2015
[09.08.17 12:17:28]
»

@robert: ups =) ) ce de peste ai mancat probabil ca au vazut cat de bine facuti sunteti si au zis sa nu exagereze cu portiile La cat au costat , aranjarea pe farfurie a fost foarte scumpa

Citit si votat cu tot dragul

Sincer nu pot sa nu rad pe infundate cand ma gandesc ce foame ti-o fi fost si ai vazut ditamai "maldarul" de peste pe farfurie =) )

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ANILU, crismis, cristina47*, diana2015, Flaviu, mishu, robert, sebigeanina, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Costinești?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.074985980987549 sec
    ecranul dvs: 1 x 1