ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 31.12.2014
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Edinburgh
ÎNSCRIS: 07.01.11
STATUS: PARTENER
LUNA
SEP-2014
prieteni

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 9 MIN

Seri de Oscar la Oskar

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Pentru că am ajuns la final de an, afară e ger, am stat strâmb ca să judec drept și mi-am propus pentru astăzi să vă povestesc câteva lucruri de citit la gura sobei, care să vă ducă cu gîndul spre o destinație specială : Kefalonia.

Mărturisesc că aveam în gând să scriu acest review încă din septembrie, când încă mă aflam acolo, dar, în afară de un titlu sugestiv pe care mi l-am fixat în minte, altceva nu am așternut pe hârtie/monitor, etc. Ca urmare, review-ul pe care-l scriu acuma este *la prima mână* sau *în primă audiție*, drept urmare, dacă am să mai uit câte ceva detalii, îmi fac de pe acum mea culpa.

Prezentul review nu se va referi la cazarea pe care am avut-o ci are ca subiect Taverna Oskar’s, proprietatea aceleiași familii la care am fost cazați, locația respectivă, pe numele ei Oskar’s Studios fiind una dintre cele mai plăcute de care am avut parte în vacanțele mele grecești. Poate am să scriu odată și un review separat, poate va scrie fratello (că am fost împreună), vom vedea…

Prolog – Kefalonia dreaming

Deși a fost un an mai dificil, cu multe schimbări în viața noastră, pentru vacanța principală (cea *mică* a fost iarăși de Paște în Corfu) ne-am dorit o destinație specială…... iar visul meu Kefalonian mă atrăgea fără milă…... Trec peste amănuntele rezervării, nu a fost ușor, mai ales că ne-am hotărât să mergem în trupă serioasă, adică 6 adulți plus doi copii de 5 și 13 ani. Un mare plus, toată trupa am mers cu același vehicul, un Hyunday H1 de 8 locuri, *autobuzul* cum spuneam noi, iar greul traseului l-a dus prietenul meu Andrei, care, normal că-și cunoștea cel mai bine mașina, iar drumurile din Kefalonia sunt bune, dar …sălbatice. Cei care ați vizitat Corfu și Lefkada, am să vă spun doar atât : Kefalonia este …peste așteptări! Și, un sfat (pe care l-am primit și eu cu întârziere, deoarece deja făcusem rezervările și n-am mai renunțat): în Kefalonia, pentru a scuti șoferul de un efort zilnic deosebit, luați-vă două cazări, una în nord, cealaltă în sud. Altfel este destul de obositor, am simțit-o pe pielea noastră!

După ce în iulie am făcut rezervarea pentru cazare în Lassi (este lângă capitala Argostoli), ulterior am făcut și rezervarea pentru ferry din Vassiliki. Nu vă costă nimic suplimentar, veți plăti atunci când ridicați biletele din port cu o jumătate de oră înainte de plecare. La fel și pentru retur, la aceeași firmă din Nidri am făcut rezervarea, iar biletele ne așteptau cumințele în Fiskardo.

Cum răbdarea nu mai avea margini (sejurul începea duminica în Kefalonia), pe ultima sută de metri ne-am mai luat o cazare intermediară în……Vassiliki (Lefkada), exact la două minute de portul de ferry. Sâmbătă seara eram la tavernă în portul Vassiliki, iar a doua zi la ora 9 începeam cursa către visul Kefalonian.

Oskar și familia. Primul pas spre prietenia româno-grecească

După ce am hălăduit în prima zi (Myrtoss-ul fiind pe primul loc), seara, după ce ne-am liniștit am zis să petrecem la taverna familiei. Complexul respectiv este situat cam la doi kilometri de capitală, pe o șosea ce este paralelă cu marea. Vis a vis –peste mare –se vede Lixouri. Din șosea se intră într-o curte mare, plină de vegetație, –măslini, mandarini, trandafiri, lămâi, flori de toate națiile. Pe stânga este taverna cu o sală interioară foarte spațioasă și o terasă exterioară numai bună de a sta și admira peisajul. Pentru vremea rea, terasa este dotată cu un sistem de folie transparent care se coboară automat în momentul în care este nevoie și nu ai nici un stres că te vei trezi cu stropi de apă-n farfurie. Mai sus, cum mergi înainte prin complex se află studiourile, care au, cred, toate, vedere la Marea Ionică. Iar eu, la etajul doi…. nu vă mai spun….

Să revin. Am intrat în tavernă, am luat loc la o masă pe terasă…Ei bine, nu știu ce au grecii ăștia cu mine, sau eu cu ei, de interacționăm așa de pozitiv și ne înțelegem…. Cam în 10 minute făcusem cunoștință cu tot personalul locației……

Primul pe listă – Oskar – patronul locației, un grec neaoș …din Peloponez, pe la 60 de ani, dar mutat de mult aici. A venit însoțit de un ceaslov în care avea impresii scrise de la toți cei ce petrecuseră pe acolo…. Evident că la finalul sejurului am scris și eu că AmFostAcolo! Oskar era omul de marketing al familiei, responsabil cu entertainingul, reclama, publicitatea, etc. Zilnic pleca dimineața cu mașina lui... verde …. și lipea pe stâlpi afișe cu reclama de *greek night*. Interacționa cu absolut toți consumatorii, iar cei ce-i călcau pentru prima oară pragul erau primii vizați! Serile grecești se desfășurau lunea, joia și sâmbăta. Primul nostru contact a fost în ziua de duminică, 7 septembrie, ulterior am avut masa rezervată (*for Romanian friends*) pentru 8 și 11 septembrie, când s-a lăsat cu mare …paranghelie!

Soția sa, responsabilă cu cazările, nu vorbea o iotă engleză, dar la dansuri era no. 1, cred că ar putea lejer să predea cursuri …...

Makis, fiul său era cel ce administra taverna, un grec simpatic, chiar frumos, vorbea perfect engleza (bine, și Oskar vorbea engleză, dar cu puternic accent grecesc), și avea grijă ca totul să fie perfect. El era cel ce da tonul la sirtaki și învăța pe toată lumea…

Ajutoarele lui Makis erau doi tinerei, care cred că aveau în fișa postului …dansul! Unul era albanez, iar celălalt…belgian (dar, mai mult ca sigur naturalizat, trăsăturile erau spre …India, sau, mă rog, ceva în zona aceea).

În prima seară, am fost mai liniștiți, nefiind seară grecească. Mâncarea, foarte bună, pot aminti four cheese saganaki, village rabbit, vita foarte bine pregătită…. vinul casei …sec și buuuun! Ouzo, evident, ca la greci! Deși în seara aceea România a învins Grecia la Atena, victoria nostră avea să vină de abia în seara următoare!

Seara când i-am cucerit pe greci sau *Cum transformi o seară grecească într-o seară greco-română *

Luni, 8 septembrie 2014 ne-am făcut apariția în trupă completă la masa rezervată deja cu o seară înainte.

Pe terasă, cred că eram o grămadă de 15 nații …. Turiști din România (evident, doar eram gașcă serioasă!), Olanda, Norvegia, Anglia, Noua Zeelandă, Suedia (vecinii noștri de la cazare), Rusia, Grecia (normal), Italia, Macedonia (tot vecini) ……cam pe ăștia-i țin minte. Pentru că, la începutul programului, Oskar trecea pe la fiecare masă cu microfonul și-i ruga pe turiști să anunțe țara de unde provin, după care toată taverna ropotea de aplauze! Un mic truc făcut de Oskar pentru a destinde atmosfera….

Programul în sine nu era o chestie …foarte regizată. El făcea un fel de joc al focului, dar mai mult haios decât serios! Nu știu dacă mă înțelegeți, am văzut dans cu focul în multe alte locații grecești, dar aici Oskar era mai mult un bufon…... de fapt, asta-și dorea, să fie o atmosferă de distracție…. spre bufonerie. Lecțiile de dans cu Makis și maică-sa erau ok, dar unele dansuri grecești tradiționale sunt destul de mult peste nivelul meu de răbdare, mai ales acelea cu eșarfele…o să pun ceva poze…. În schimb, grecii își făceau datoria cu mare sârguință…... În fine, atmosfera devenea incendiară pe alocuri, cu zurgălăi și alte alea…astfel încât reușeau să ridice oamenii de la masă…...

Și…m-a pus necuratul și i-am spus lui Oskar că vreau să cântăm…grecește…... Opa, i s-a luminat fața!

Și am cântat împreună…... Opa, opa ta bouzoukia și Maria me (na, mă laud, dar eu știam versurile mai bine ca el). A fost momentul în care toate barierele dintre noi s-au rupt și……din clienți am devenit prieteni…...

Devenise haioasă treaba la un moment dat, noi mergeam spre ringul de dans, Makis aducea vin la masa noastră (from the house). După care, la un moment dat, am supralicitat și i-am rugat să ne lase să punem la stație muzică românească! Și astfel, seara grecească s-a transformat în seară românească!

Vreau să punctez ceva de la început, sper că sa nu fie cu supărare la webmasterul ce va valida acest review : eu și gașca nostră suntem adepții bancului acela * Ești într-o cușcă cu un tigru fioros și un manelist, iar în pușcă ai doar două cartușe. Ce faci? Răspuns – Tragi în manelist! De două ori! *

Deci, s-a ascultat/dansat/jucat/ muzică bună, de la Liviu Vasilică până la Compact, de la Maria Ciobanu până la Voltaj, Holograf, Iris…. S-au jucat hore, sârbe (eu nu prea le am cu astea, dar companionii mei, da), la care s-au alăturat și grecii noștri, prietenii noștri. Gazdele nostre au fost așa de încântate de muzica românească încât Oskar ne-a cerut să-i facem două CD-uri cu muzică, una cu populară, cealaltă cu muzică ușoară…Din păcate, n-am apucat să facem asta acolo, cred că până la urmă am să I le trimit din țară….

Ne-am liniștit târziu, în noapte, spre ora două…. cu promisiunea că joi, la seara grecească vom reveni în aceeași formație.

M-am cam lungit, dar trebuie să spun câteva cuvinte și despre a treia seară *de Oskar*...

În mare, s-a repetat seara de luni cu unele mici …diferențe…... Când Oskar a făcut prezentările meselor (cu națiile fiecăruia), am avut plăcuta surpriză ca la o altă masă să avem 4 compatrioate (de la Severin) tinerele, care au făcut cinste României prin dansul și jocul prestat (vă reamintiți, nu? pe muzică grecească și românească).

Iar surpriza mea cea mare, evident că tot mafrendul Oskar a produs-o, atunci când a prezentat programul, că el dansează cu focul, că Makis ne învață sirtaki, că alea –alea, și…surpriza serii, Oskar și prietenul lui din România le vor cânta oaspeților două melodii grecești! Na, zic, mai bine mă angajezi aici la entertaining și nu mai bat atât drum până acasă!

Evident că ne-am făcut numărul cât am putut mai bine…deja mă gândesc dacă nu cumva au și grecii o alternativă la *Vocea României*.

Post scriptum

Am petrecut seri de Oscar la Oskar, recomand cu încredere. Iar oamenii aceia, chiar își fac treaba cu pasiune. Călătorule, dacă ajungi vreodată prin Lassi, Kefalonia, nu ocoli taverna lui Oskar…... vei avea o experiență, cel puțin plăcută.

Post post scriptum

Mai sunt câteva ore din 2014. Vă doresc tuturor vacanțe plăcute în 2015. Să fiți iubiți și sănătoși!

Cu drag, al vostru @JRL


[fb]
---
Trimis de johnnyredlabel † in 31.12.14 08:06:36
Validat / Publicat: 31.12.14 12:54:37
INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.

VIZUALIZĂRI: 4966 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

28 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (johnnyredlabel †); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P22 Fetele din România. Le-am pozat și le-am promis că le pun pe AFA.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 75100 PMA (din 60 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol

28 ecouri scrise, până acum

johnnyredlabel †AUTOR REVIEW
[31.12.14 08:40:29]
»

Rod web să încarce melodia Opa, Opa ta bouzoukia!

https://www.youtube.com/watch?v=3m7NdNWFnSg

webmaster28
[31.12.14 08:51:51]
»

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu)

johnnyredlabel †AUTOR REVIEW
[31.12.14 08:56:23]
»

@webmaster28 - Mulțumesc web! La mulți ani!

Eugenia55* †
[31.12.14 13:28:39]
»

Curat antrenament pentru revelion! Minima diferenta o va face numarul de grade, voi erati la +20, la noapte, -20

Un An nou cu bucurii!

zuftim
[31.12.14 14:44:55]
»

Foarte fain articolul!

Cat despre o viitoare vizita a mea in Kefalonia, mi-ai dat o idee excelenta: cazare in 2 locuri, una in nord, respectiv una in sud, avand in vedere dimensiunea insulei si configuratia obiectivelor turistice ale insulei, cu cele 2 jumatati ale Kefaloniei atat de distincte - cunosc situatia, insa doar la modul teoretic. Nu degeaba se spune ca ideile bine sunt cu atat mai ingenioase cu cat sunt mai simple. Inca o data mersi pentru articol, e numai bun de citit la gura sobei, sau -adaug eu - ca ''antrenament'' pentru petrecerea de Revelion . La Multi Ani!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Dabator
[31.12.14 15:28:43]
»

@johnnyredlabel: Super review. Aproape că îți vine să uiți de gerul de afară. Ce distracție trebuie să fii fost acolo, ce atmosferă încinsă. I-ai dovedit pe toți grecii!

Super relatare, super distracție!

Mulțumim, ne-ai dezghețat fără antigel, fără Johnny Walker, ci doar cu un review. Keep going!

Eu de-abia aștept noi relatări de pe frontul greco-român!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
johnnyredlabel †AUTOR REVIEW
[31.12.14 17:46:31]
»

@Eugenia 55 -Mulțumesc asemenea!

@zuftim -Mulțam de vizită! Referitor la varianta cu două cazări, este adevărul pur! Te pot ajuta, dacă vrei!

@Dabator -Mafrend, în viața asta sper să facem o Grecie împreună. Nu neapărat să înveți tu Opa, opa, ta bouzoukia, dar măcar ceva lecții de sirtaki să le facem împreună .

@all - La mulți ani și la multe vacanțe reușite!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
johnnyredlabel †AUTOR REVIEW
[31.12.14 17:48:32]
»

@Dabator - Un post scriptum - you'll never walk alone!

Dabator
[31.12.14 17:51:03]
»

@johnnyredlabel:

Carmen Ion
[31.12.14 17:54:29]
»

@johnnyredlabel - Super review! Ce dor îmi e de Grecia! Da' lasă, că la anu'...

La anu' şi La Mulţi Ani!

zuftim
[31.12.14 18:01:41]
»

@johnnyredlabel:

Cu cea mai mare placere si cu interes maxim astept sugestii de la tine pentru varianta cu 2 cazari, sunt binevenite!

Va trebui, in viitorul apropiat, sa tai nodul gordian si sa calc si eu, pentru prima data, in Kefalonia. Ca acest lucru se va intampla mai mult sau mai putin curand, nici nu ma gandesc sa n-o vizitez. Probabil intr-o combinatie cu Zakynthos.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
marius gaudi*
[31.12.14 19:23:30]
»

Ai vrut sa iei tu caimacul de pe... whiskey, cu reviewul asta la sfarsit de an...

Cat mai multe asemenea petreceri si in anul care vine!

La multi ani tuturor!

motaneata
[31.12.14 19:41:52]
»

@johnnyredlabel -

Cum adică, domn'le, ai primit "cu întârziere" sfatul privind cazarea în două locuri în Kefalonia, păi e târziu cu două luni înainte de plecare? Eu zic că ai primit sfatul exact când l-ai cerut. Ia uite ce îţi scria un vechi prieten pe la începutul lui iulie:

Până atunci eu aş lua în calcul cazarea în 2 locuri din Kefalonia, insula este prea mare pentru a o cutreiera zilnic şi a te întoarce în acelaşi colţ al insulei.

Dar, se mai înţelegea cineva, atunci, cu tine?

Până la urmă, poate că a fost mai bine aşa, altfel, cine ştie, mai participai tu la cele trei ediţii succesive ale... "Oscarului" greceasc? Ar mai fi rămas "ca la dentist" cetăţenii aia veniţi de prin

Olanda, Norvegia, Anglia, Noua Zeelandă, Suedia, Rusia, Grecia (normal), Italia, Macedonia

după ce au auzit "live" potpuriurile alea greceşti şi româneşti?

Maestre Johnnyredlabel, cred că meriţi cu prisosinţă "Oscarul" pentru felul în care ne reprezinţi, de ani buni, în frumoasa Ellada.

Aşa că, după acest review, putem anunţa:

And ... The Winner Is ...

Jo-o-o-o-o-o-ohnny-red-labellllll !!!

Hai, să te vedem cu spiciul de mulţumire...

Artificiile deja au început să se aprindă!

johnnyredlabel †AUTOR REVIEW
[01.01.15 01:44:20]
»

@marius gaudi - Mulțumesc de vizită! Să știi că nu a fost o chestie premeditată, dar, pe 31.12.2014, dis de dimineață, m-a cuprins un sentiment de vinovăție că nu v-am povestit nimic despre Visul Kefalonian și a trebuit să dreg busuiocul pe ultima sută de metri... Că v-a plăcut ce v-am scris *la gura sobei* nu poate decât să mă bucure nespus!

Vacanțe plăcute și la mulți ani 2015!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
johnnyredlabel †AUTOR REVIEW
[01.01.15 01:57:02]
»

@motaneata - Mafrend, nu numai că mi-ai scris -da, acum recunosc, tu ai fost acela cu ideea de cazare în două locații - dar mi-ai și spus-o personal . Evident, în contextul în care s-a întâmplat visul nostru kefalonian, până la urmă am făcut alegerea cea mai bună!

Și, da, turiștii de te miri unde au rămas *ca la dentist* văzând oameni din România care știu să se distreze... dar fără să deranjeze... Și aici includ și grupul celor patru fete de care aminteam în review. Sunt fericit că ,departe de casă,am reușit să reprezentăm cu cinste țara noastră.... Mai mult, vecinii mei suedezi chiar m-au întrebat de unde știm melodiile grecești... pentru ei era ceva ieșit din comun !

Cât privește *Oscarul*...

Mulțumesc lui Dumnezeu că a făcut posibilă încă o frumoasă vacanță de neuitat, mulțumesc familiei mele care întotdeauna a fost alături de mine, prietenilor mei care m-au însoțit într-un adevărat Kefalonian Dream , prietenilor de pe AFA care au scris despre Kefalonia și am avut de unde lua informații...

Și nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor celor ce m-au citit în ultima zi a anului 2014, într-o Românie înghețată dar plină de speranțe pentru viitor.

La mulți ani 2015! Să fiți mai buni, mai frumoși, mai iubiți!

Cu drag, în prag de zorii primei zile a anului 2015

@JRL

nosferatoo
[02.01.15 20:52:35]
»

Punctaj maxim pentru articol!

Pentru altceva insa... vroiam sa va... penalizez...

Pai, cum vine asta: imi faceti pofta de Corfu, dupa care va jucati cu mintile omului si-l derutati cu Kefalonia?

Si atunci, vin si intreb: pentru o vacanta linistita de 10 zile, la vara, eu cu ce destinatie "votez"?!?

Va urez sa aveti un an nou cu sanatate si impliniri!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
johnnyredlabel †AUTOR REVIEW
[02.01.15 21:08:16]
»

@nosferatoo - Off, greu de răspuns .

Cel mai corect este cam așa : alege una dintre ele anul acesta, anul următor mergi în cealaltă! Ambele insule merită fiecare câte 10 zile!

Dacă aș fi în locul tău, aș merge mai întâi în Corfu, iar apoi în Kefalonia. Pentru mine, Corfu Town a rămas cel mai frumos oraș pe care l-am văzut vreodată, este pur și simplu fascinant... Celelalte capitale ale insulelor pe care le-am vizitat nu se compară... Corfu Town este orașul în care m-aș muta... mâine! Iar imaginile Paleokastritsei mi-au rămas întipărite pe retină pentru totdeauna... Nu mai vorbesc de alte puncte de frumusețe ireală, cum ar fi Cape Drastis, de exemplu.

Pe de altă parte, sălbăticia caracteristică Kefaloniei nu cred că am întîlnit-o în alte părți... te copleșește... Pur și simplu, pare că trăiești un vis... Kefalonian dream, așa l-am numit eu...

Deci, dacă vrei un sfat prietenesc, vizitează-le pe rând și pe îndelete... Eu în Corfu, de exemplu, am stat cam 20 de nopți adunate... dar nu am reușit să văd tot...

Iar sejurul din Kefalonia, cred că ar fi meritat încă 2-3 zile în plus.

Îți doresc alegere inspirată!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
bogumil
[03.01.15 07:52:12]
»

@johnnyredlabel

Când am mers prima dată în Grecia, am citit pe aici cam tot ce mă interesa despre zona vizată de mine, iar review-urile tale au fost de mare ajutor.

Mărturisesc că pe unele le-am printat şi le-am luat cu mine.

Îmi amintesc şi acum că am ajuns să mănânc de 2 ori cu zeii la Taverna Panorama, după ce am citit un review al tău.

Aşa că, am citit cu mare plăcere (şi) acest review, iar dacă ajung prin zonă...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
johnnyredlabel †AUTOR REVIEW
[03.01.15 08:01:52]
»

@bogumil -

iar dacă ajung prin zonă...

Vei avea parte de o autentică atmosferă grecească, mai puțin regizată și cu un pic mai multă pasiune!

Mulțam de vizită, mă bucur că ai *dejunat* cu zeii la Kalamitsi, intr-adevăr cea ce scrie pe frontispiciul tavernei te îmbie la chestii ezoterice .

Reamintesc mesajul de la tavernă pentru cei ce N-aufostacolo - * A dream can you live on *.

La mulți ani pentru noul an 2015 și vacanțe cât mai reușite!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
dananecula
[04.01.15 23:12:24]
»

@johnnyredlabel

Cam tarziu ti-am descoperit acest review exaltant

Dar abia de-o zi de la revelion am ,,aterizat''

Si repede de citit pe AFA eu m-am apucat !

Maestre Vali cu scrierile esti tare de-apreciat

Cu dansul si cantarile greco-romane esti de speriat

Ca atare pe ganduri eu repede n-am mai stat

Si c-un Oscar aaa... Zuperbonus te-am articulat

Un 2015 sanatos, frumos si baftos!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
johnnyredlabel †AUTOR REVIEW
[05.01.15 01:46:29]
»

@dananecula -

Cu dansul si cantarile greco-romane esti de speriat

Wow, nici chiar așa . Cine știe, citesc oamenii ăia de prin Grecia și mă trezezc cu cine știe ce grămezi de oferte de nu mai știu cum să le duc .

Mulțam de vizită și nu numai! (prietenii știu de ce )

cristina1972
[06.01.16 16:58:40]
»

Domnul meu, multumesc!!! La momentul cand am citit recenzia (adica anul trecut cam pe vremea asta nu-mi inchipuiam ca voi vizita Kefalonia in 2016. Si uite cum se hotaraste omul- mai taras-grapis (sangele ardelean din mine e mai molcom, asa...), dar totul e bine cand se termina cu bine. In iunie va voi saluta cu drag din Kefalonia si promit ca voi vizita taverna lui Oskar, fiindca o astfel de recenzie ca a Dumneavoastra e cel mai bun ghid in domeniu!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
johnnyredlabel †AUTOR REVIEW
[06.01.16 17:15:17]
»

@cristina1972 - Cu plăcere... aștept recenziile tale din Kefalonia și -dacă ajungi la Oskar- transmite-i lui Makis toate cele bune din partea mea!

webmasterX
[27.11.17 12:25:50]
»

Mutat, la reorganizare, în rubrica «Unde mâncăm? Taverne în Argostoli» (nou-creată, între timp, pe sait)

nadgob12
[11.06.19 18:07:43]
»

@johnnyredlabel: Buna. Îmi poți recomanda la ce pensiune ai stat in Kefalonia?? Și dacă a fost ok??

johnnyredlabel †AUTOR REVIEW
[11.06.19 18:30:05]
»

@nadgob12: Am stat la... Oskar Studios! Exact in spatele tavernei au si locatia de cazare. Conditii excelente, camere mari, spatioase, bucataria bine dotata. In serile in care nu am vizitat taverna, am facut gratar. A fost poate una dintre cele mai relaxante cazari de care am avut parte. Mergeti cu incredere!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
nadgob12
[11.06.19 18:42:08]
»

@johnnyredlabel: mulțumesc frumos. Rezervarea ai facut-o pe vreo agenție sau direct pe site-ul lor??

johnnyredlabel †AUTOR REVIEW
[12.06.19 11:43:45]
»

@nadgob12: Prin Booking. dar poti incerca si direct:: info@oskars. gr

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
bogumil, cristina1972, dananecula, Eugenia55*, marius gaudi*, motaneata, nadgob12, zuftim
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm? Taverne în zona Argostoli:

  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.081330060958862 sec
  ecranul dvs: 1 x 1