ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 27.10.2022
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 15.04.10
STATUS: TITAN
[fb]
TIMP CITIRE: 5 MIN

Zilei AFA îi dedic cel de al 700-lea review

TIPĂREȘTE

Al 700-review, cu dedicaţie pentru aniversarea AFA.

Dacă în iunie 2020 când am postat cel de-al 600- lea review pe AFA, mi-ar fi spus cineva că ˝voi apuca˝să-l mai scriu şi pe al 700-lea, adică încă 100 în doi ani, aşi fi spus că fabulează. Acum doi ani eram destul de dezorientată: restricţiile din pandemie ne-au îngustat tuturor orizontul, apoi pe plan personal apăruseră probleme cu mersul şi respiraţia şi credeam că în curând nu voi mai putea ieşi din casă.

În iunie anul acesta am făcut pe AFA o propunere pentru o altfel de excursie care se adresa celor mai în vârstă care nu mai pot conduce maşina, celor în recuperare după vreo operaţie, celor care nu rezistă la efort (în special la pante şi scări) şi altor categorii care nu mai pot ţine pasul cu cei sănătoşi. De fapt propuneam să organizăm excursii cu maşina la scara obiectivului, natural cu un cost suplimentar. Cornel a avut înţelegerea şi amabilitatea să ţină reviewul pinned câteva săptămâni în capul listei. Nu a fost nimeni amator. Era şi uşor de presupus: dacă eşti bolnav şi nu mai poţi merge, stai acasă. Nu era cazul meu. Dragostea mea pentru drumeţii, legătura profundă creată cu AFA încă din 2010 cu staful şi userii ei, m-au îndemnat să găsesc soluţii. Am făcut lobby cu nepoţii să mai mă ia şi pe mine pe unde merg ei, cu o nepoată din provincie, am mers cu prietenii cu maşina la câte o pensiune, la câte un restaurant şi când s-au epuizat toate acestea, am mers singură cu taxiul la muzee sau în parcuri.

Cele 700 de reviewuri nu au fost scrise numai pentru numărul lor sau numai pentru punctaj ci din suflet şi cu multă muncă şi seriozitate începând dela documentare, sortat poze, aranjat în pagină, colaţionat. Destinaţia în sine era baza pe care clădeam reviewul. De fiecare dată când terminam un review îl iubeam ca pe un copil mic. Nu mi-am bătut joc nici de cei care-l citesc, nici de mine.

Din aceste 700 reviewuri, 358 sunt din România, 286 din străinătate şi 60 szstratosferă. Cele din România au prevalat în ultimii ani de când am rămas singură, Sinaia fiind cap de afiş. În lunga mea participare pe AFA am scris şi 3400 ecouri cu comentarii sau completări, cceeace înseamnă o medie de 5/ săptămână, reliefând o prezenţă constantă pe AFA. Aş fi nesinceră să spun că nu am fost flatată pentru punctajele acordate şi clasament. În 2014 am obţinut locul întâi pe tot anul, urmat doi ani la rand cu locul doi. Au fost anii în care am circulat mult împreună cu soţul. Apoi, mai îmbătrânind, plecându-mi soţul care era un excelent companion de călătorii, accentuându-se bolile de care care sufăr, nu am mai vizitat locuri noi şi interesante şi nu am mai ieşit din ţară. La ora actuală deţin totuşi locul 8 în clasament, titlul onorific de Titan, peste 21.3 mil. puncte PMA, asta însemnând o medie de 33000 PMA/ review sau cca. 37 voturi/ review. Sunt foarte mândră de rezultate şi recunoscătoare vouă. Nu, nu fac parte din greii saitului, poate unicitatea mea imbatabilă este vârsta foarte înaintată şi ca să nu fiu modestă, voinţa. Sunt convinsă că fără a avea o gaşcă sau bisericuţă gen mă votezi- te votez, unii au făcut-o ca încurajare şi din simpatie tocmai pentru vârsta pe care o am, altora chiar le-a plăcut ce şi cum am scris. Majoritatea dintre voi sunteţi oameni activi cu joburi sau afaceri, cu copii sau părinţi de îngrijit şi care vă rupeţi din puţinul timp liber să scrieţi un review sau ecou şi să citiţi. Am toată admiraţia pentru voi. Eu am mult timp liber şi prea puţină socializare. Chiar numărul mare de reviewuri, cu mult peste media unor ˝grei˝din Afa atestă nevoia mea de comunicare cu lumea reală.

Al 700-lea review ar putea fi o cotitură între două alternative la care am stat mult să mă gândesc cu argumente pro şi contra:

-să închid capitolul AFA şi să-mi văd de boli, de bătrâneţi şi de viaţa mea, - cât o mai fi-, să pendulez între seriale turceşti şi doctori.

- să mai citesc ce scriu alţii (natural, de pe unde am fost, din destinaţii exotice sau pur şi simplu pentru că scriu frumos), să mai postez câte un ecou şi când am ocazia câte un review. Bineînţeles că voi merge deocamdată pe a doua soluţie, pe principiul că dacă vrei, poţi! Este absurd să-mi fixez ţinte 720,750 reviewuri, ci cât oi putea, cât m-or ţine ochii, capul şi cât o vrea Dumnezeu. Vârsta înaintată îţi aduce înţelepciune şi te învaţă să te mulţumeşti cu ce ai. Păcat că această înţelepciune vine prea târziu. (pentru cine nu ştie, peste o lună şi câteva zile împlinesc 88 de ani).

Până atunci şi în continuare, vă doresc călătorii frumoase, mâncătorii cu meniuri bune, cazări confortabile şi să rămâneţi în această frumoasă familie AFA care vă motivează şi vă aduce mult confort psihic. Vă iubesc, vă apreciez şi mulţumesc lui Cornel (tatăl acestei mari familii) şi tuturor care în cursul timpului şi-au pierdut câteva minute să citească ce a scris Mama Michi.

La mulţi ani AFA, să rămâi în continuare liantul care ne uneşte!


[fb]
---
Trimis de Michi in 27.10.22 12:20:41
Validat / Publicat: 27.10.22 14:34:00
VIZUALIZĂRI: 805
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
33 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 2014, premiul pentru cel mai bun punctaj anual
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]
PUNCTAJ CRT: 0 PMA (std) PLUS 956 PMA (din 57 voturi)
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

33 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 33
iulianic [27.10.22 15:05:44] »

@Michi: La mulți ani AFA! La mulți ani doamna Michi și la cât mai multe review-uri de acum înainte! Sunteți un exemplu pentru noi cei care vă cunoaștem. Mai vechi sau mai noi, oricare dintre membrii AFA ar trebui să știe cine este vetarana noastră de vârstă, dar și un titan de voință și perseverență.

Eu vă doresc multă sănătate și îmi exprim dorința de a vă citi mulți, mulți ani de acum înainte!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
resita2009 [27.10.22 16:56:42] »

@mama Michi, esti un exemplu pentru cei care scriem pe AFA.

Sper ca, dupa al 800 review sa ne vedem, pana atunci iti doresc multa sanatate.

Michiscris / TELEFON [27.10.22 17:09:03] »

@resita2009: Mulțumesc pentru vot, ecou si apreciere. Batem palma la 1000?

Carmen Ion [27.10.22 17:37:06] »

@Michi: BRAVO, Michi!!! Ai toată admirația și tot respectul meu!

adso [27.10.22 17:39:54] »

@Michi: În una din zilele trecute am fost prin București. Pentru cină, nu mă puteam decide între două locații - ambele aveau peste 4,5 pe Google. Una nu era prezentată aici, iar cealaltă avea o singură recenzie, laudativă, a dvs. Am decis să merg pe mâna domniei voastre și nu am greșit.

Vă mulțumesc! Și, sper, voi mai avea ocazia să beneficiez de recomandările pe care le-ați făcut sau le veți mai face.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][8 voturi]
Michiscris / TELEFON [27.10.22 18:31:21] »

@adso: Merci, acum depinde si de preferinte dar, mai ales ptca sunt pensionară nu merg caine surd la vânătoare si inainte de a alege ceva ma informez.

mprofeanu [27.10.22 19:27:39] »

@Michi: Felicitări pentru cele 700 de review-uri! Cât mai multe să urmeze! Sunteți nemaipomenită, scrieți cu atâta dăruire, câtă documentare presupune un articol! Același lucru simt și eu după ce am mai pus un review, îl iubesc ca pe un copil...

Vă admir chiar dacă v-am văzut doar virtual, vă doresc multă sănătate și să ne mai bucurați cu articolele ce vor urma! 💯

La mulți ani AFA!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
doinafil [27.10.22 21:01:03] »

Bineînţeles că voi merge deocamdată pe a doua soluţie, pe principiul că dacă vrei, poţi! Este absurd să-mi fixez ţinte 720,750 reviewuri, ci cât oi putea, cât m-or ţine ochii, capul şi cât o vrea Dumnezeu.

Să dea Domnul să te țină ochii, capul și picioarele cât mai mult, mama Michi, așa cum vrei și cum îți dorim noi toți!

Din aceste 700 reviewuri, 358 sunt din România, 286 din străinătate şi 60 szstratosferă.

Cât despre cele 700 de articole postate aici, cred că le-ai depășit, deja, dacă adunăm numerele de mai sus, ar fi 704.

Desigur, contează foarte mult și numărul lor, daaaaar, cred că mai mult decât orice contează că:

Cele 700 de reviewuri nu au fost scrise numai pentru numărul lor sau numai pentru punctaj ci din suflet şi cu multă muncă şi seriozitate începând dela documentare, sortat poze, aranjat în pagină, colaţionat. Destinaţia în sine era baza pe care clădeam reviewul. De fiecare dată când terminam un review îl iubeam ca pe un copil mic. Nu mi-am bătut joc nici de cei care-l citesc, nici de mine.

Din ce-am citit mai sus, văd că semănăm la „nașterea” unui review!

Pentru mulți dintre noi cei trecuți de 70 de ani -pensionari - dar și pentru cei mai tineri și chiar foarte tineri, această AFA aproape că „ne-a intrat în sânge” , parcă ne-am „vaccinat” cu ea! Noi avem mai mult timp liber și am devenit dependenți de ea! (eu recunosc că sunt, la fel ca și omul meu drag!) Cu atât mai mult îi felicit pe cei tineri care, pe lângă familie, copii, părinți, bunici, prieteni, își rezervă ceva din timpul lor să scrie aici pe unde au mai umblat, ce-au mai văzut și să ne dea câteva informații utile!

Felicitări!!!... și, ca de obicei

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
mishu [27.10.22 21:10:52] »

@Michi: "File de poveste! " asa as fi numit articolul si asta deoarece uitandu-ma la poze am vazut istoria noastra a celor ce facem parte din aceasta mare familie.

Am revazut oameni dragi, prieteni, ne-am adus aminte de momentele in care au fost facute pozele si cu atat mai mult mi se face pofta de reintalnire.

Felicitari, votat cu mare drag si asteptam articolul 750,800 si cate vor mai urma .

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
Michi [27.10.22 21:43:36] »

@iulianic, @ Carmen,@mprofeanu, @doinafil, @mishu: în primul rând vă mulţumesc pentru apreciere şi susţinere. Da, cum spunea şi Marilena, iubim reviewul pe care abia l-am scris, ca pe un copil nou născut. Pentru cei care nu mai suntem în activitate, copiii sunt aranjaţi la casele şi joburile lor iar nepoţii au crescut, AFA este colacul de salvare ca să nu plonjezi în plictiseală, rutină, singurătate şi apoi depresie. Când am ales pentru viitor să nu mă desprind de AFA, am cântărit cnsecinţele renunţării. Sigur că e greu când nu mai ai autonomie de deplasare, partener şi nici sănătate sau vârstă competitivă, dar cum am mai spus, ˝dacă vrei, poţi˝.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][9 voturi]
tata123 🔱 [31.10.22 09:22:57] »

@Michi: Felicitări pentru munca depusă în beneficiul utilizatorilor AmFostAcolo. E o acțiune complexă cu utilitate pentru viitorii călători, dar care aduce și satisfacții personale, fixează amintiri și readuce în memorie locuri dragi.

Vă doresc sănătate și putere... fizică, de concentrare, de lucru etc. Și nu care cumva să renunțați!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
tata123 🔱 [31.10.22 09:32:35] »

@mishu: Adevărate „file de poveste” ! 🙂

Chiar dacă articolul este despre Mama Michi și activitatea sa pe AmFostAcolo se pare că ziua de naștere ți-a purtat noroc (La mulți ani!). Mama Michi și site-ul AFA (algoritmul de postare) te iubesc! 😀 Fotografia ta (și a perechii) vor apărea pe prima pagină a site-ului toată săptămâna.

Să fim sănătoși, să facem alegeri inspirate și călătorii frumoase!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
Michi [31.10.22 12:15:22] »

@tata123 🔱: Să ştii că am deliberat mult eu cu mine însămi şi am ajuns la concluzia că să dau cu piciorul la 13 ani de muncă ar fi o prostie plus că dacă la o vârstă înaintată nu ai nicio activitate intelectuală dr. Altzi bate la uşă. Tot e ceva să mai citesc, să-mi mai dau cu părerea sau să completez la ce se scrie, e un pas lateral dar nu în spate. Mulţumesc de aprecieri care venite de la tine au şi mai mare valoare.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
mishu [31.10.22 13:19:30] »

@tata123 🔱: Multumesc frumos! si de urari si de info, si daca stiam ca poza mea va fi pe prima pagina ma coafam si eu . Adevarul este ca imi place teribil de mult sa am aniversarile atat de apropiat, am inceput de sambata, aseara am incheiat destul de tarziu, continuam si azi si in weekend iar la drum, si finalizam saptamana viitoare.

M-am bucurat sa am atatia prieteni aproape si cred ca asta ne bucura pe toti sa stim ca nu suntem uitati si sa ne bucuram de cei ce ne inconjoara. Si cu toate aceste intalniri, la MAREA INTALNIRE AFA oftez cel mai mult, mai ales avand in vedere pozele puse de mama Michi.

Sa ne auzim de bine si sa ne revedem intr-un an mai bun.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
⭐ValentinB_88⭐ [01.11.22 13:03:26] »

La multe recenzii frumoase in continuare! Sunteti o adevarata inspiratie pentru generatiile din urma dar si pentru cele de după. Imi doresc sa ajung macar intr-un sfert din locurile vizitate de dvs.

Multumim pentru ca ne faceti zilele mai frumoase si aduceti mereu informatii noi, complete si corecte.

Multa sanatate!

Michi [01.11.22 13:20:26] »

@⭐ValentinB_88⭐: Mulţumesc pentru cuvintele frumoase. Se schimbă generaţiile, ese rândul vostru să ne încântaţi cu ceeace scrieţi.

Mephisto [02.11.22 11:44:31] »

Stimata DOAMNA,

Nu va cunosc, nu ma cunoasteti (poate ca dumneavoastra m-ati mai pomenit cand v-a suparat ceva sau cineva). De citit mai citesc, de scris n-am nici timp nici talent, asa ca raman la ce ma pricep eu mai bine... la cazanul cu smoala .

Dupa ce-am citit acest articol, m-am hotarat sa-ncep sa citesc o carte in 700 de volume. Ati ghicit, articolele dumneavoastra. O sa-mi iau calculatorul inclusiv cand voi fi de serviciu la cazan si-o sa citesc. Macar cinci articole pe zi. Sa-mi cada coarnele de n-o fi asa. Si-mi doresc ca atunci cand voi fi terminat cele 700 de articole, sa se vor fi facut macar inca 100 de citit. .

Si raman cu un mare regret, DOAMNA. Ca atunci cand va fi sa fie (ca deh, ... ne place ori ba tot acolo ajungem), DUMNEAVOASTRA veti merge sa scrieti de partea cealalta a "gardului" proprietatii unde salasuiesc eu, adica in rai, ca sa nu fiu gresit inteles. Sa ma iertati pentru aceasta ultima divagatie, singurul lucru care m-a facut sa-mi exprim acest regret este respectul. Punct.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][10 voturi]
Michi [02.11.22 11:54:57] »

@Mephisto: Super-merge şi superb, fiţi atenţi cum mă flatează Scaraoţki! Sufletul nu mi-l vând deşi dacă mai întârzie ăstia mărirea pensiilor, n-ar fi exclus.

Mephisto [02.11.22 12:12:42] »

@Michi: Sa stiti ca intentia mea n-a fost sa va flatez. Cateodata si noi... astia cu coarne spunem sau scriem cate ceva, din inima. Despre pensie... va doresc "marire grabnica ", daca pot spune asa. Ca, deh, ... banu' e ochiul dracului

Si apropos de inima, ceva medici care-au nimerit pe la noi si nu prin rai ne-au spus ca nu-i corect sa spunem inima, ca de fapt acest organ este o pompa. Dar intr-un consiliu, alaturi de Belzebut, Uciga-l Toaca si inca ceva membri de seama, am hotarat sa-i spunem in continuare inima. Nu de alta, dar ar suna ciudat sa-i spui unei diavolite c-o iubesti din toata pompa .

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][8 voturi]
mishu [02.11.22 12:17:55] »

@Mephisto:

De citit mai citesc, de scris n-am nici timp nici talent, asa ca raman la ce ma pricep eu mai bine... la cazanul cu smoala

.

te cam rasfeti, am vazut ca ai scris doua articole la inceput de an, eu am inceput de abia prim martie sa scriu si sa citesc din nou pe AFA, insa am sa citesc acest doua articole care vad ca au fost bine primite dupa numarul de voturi.

Daca scrii asa cum ai scris si ecoul sunt convinsa ca vei avea mare succes si vii si cu un suflu proaspat. Cintind si felul glumet in care scrii nu m-am putut abtine sa nu te asemui cu personajul principal al unui serial pe Netflix, Lucifer, nu stiu daca l-ai vazut sau nu, insa mie mi-a placut.

Nu trebuie sa compari felul tau de a scrie cu al nimanui, si acesta este precum amprenta si pot spune ca si eu invidiez multe persoane pentru cum scriu, insa nici acum dupa mai mult de 500 de articole scriu tot in felul meu indiferent ca place sau nu , asa ca fii mai activ cand pazesti cazanul, lasa-i pe ceilalti sa bage lemne pe foc sa intretina cazanul, tu baga pana in calimara si povesteste-ne. Succes!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
doinafil [02.11.22 13:31:33] »

@Mephisto: Ai umor, Domnule! Îmi place cum scrii! Ți-am citit (și votat) - deocamdată - numai unul din cele două articole scrise la începutul anului și m-am amuzat teribil, „mon cher” @Mephisto În mod sigur îl voi citi și pe al doilea!

Așa cum spune și colega noastră @mishu în ecoul ei,

Daca scrii asa cum ai scris si ecoul (mamei Michi) sunt convinsa ca vei avea mare succes si vii si cu un suflu proaspat.

Observ că ești foarte tânăr și-mi place cum povestești! Eu m-am abonat, deja, la articolele tale viitoare, deci - iar o citez pe @mishu:

... fii mai activ cand pazesti cazanul, lasa-i pe ceilalti sa bage lemne pe foc sa intretina cazanul, tu baga pana in calimara si povesteste-ne. Succes!

Aștept cu nerăbdare și celelate review-uri!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
Michi [02.11.22 15:40:15] »

@all users: Asistăm pe viu la schimbarea generaţiilor cu prospătură, chiar dacă vine din cazanul cu smoală. Îmi creşte corasonul, că ˝inimă˝nu corepunde limbajului noii ordini mondiale, când văd câte o stea care apare pe firmamentul AFA- ei. Mult succes Mephisto! M-am abonat să fiu anunţată prin email când mai postează ceva.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
Mephisto [02.11.22 17:38:26] »

@Michi: Doamna, va multumesc pentru raspunsuri si deasemenea va multumesc dumneavoastra si colegelor care ma incurajati sa scriu. Asta cu incurajarile e o chestie relativa. Credeti-ma ca de ceva ani ragusesc incurajandu-i pe cei de la Dinamo, Ei si?

Eu ii incurajez si ei in loc sa joace-n Liga Campionilor au ajuns in Divizia B. Noroc ca alfabetul are multe litere si astfel oricat de prost vor juca, se va gasi si pentru ei o divizie in care sa joace.

Pe de alta parte mi-e teama c-ati "platit" abonamentul la scrierile mele degeaba. De l-ar lasa zeita Rhea pe Cronos macar putin in pace, de s-ar indura sa nu-l mai cicale la cap toata ziua, poate Maria Sa Cronos s-ar indura si mi-ar da si mie mai mult timp. Astazi s-a nimerit sa fiu convocat de colega de garsoniera la o partida de dat cu mopul prin casa, de sters praful si de reparat niste intrerupatoare. Noroc ca s-a miscat ea repede si astfel casa a fost luna pana m-am trezit eu .

Si uite-asa, daca tot mi-am luat o zi libera, am avut timp sa mai citesc cate ceva pe-aici.

Ma bucur Doamna, ca desi cifra din buletin (care e doar o biata cifra) e mai mare decat speranta noastra de viata, aveti spiritul tanar si ma bucur nespus ca aveti simtul umorului. Recunosc ca mi-a fost putin teama sa nu va supar cu felul in care am scris ce-am scris. Fara umor si fara simtul umorului, viata e " greu ".

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
zapacituscris / TELEFON [02.11.22 18:06:16] »

@Mephisto: nepoate tu scrie, așa cum o faci, o faci pe gustul multora, recunosc că printre ăștia mă număr și eu. Înmoaie-ți penița, coada, coarnele în cazanul cu smoală și adu-ne bucuria-n texte. Sare și piper ai din belșug, iar inspirația nu-ți lipsește. Scrie, nu te zgârci și nu ai teamă, nu poți să "aluneci" la adversari...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][8 voturi]
Michi [02.11.22 19:27:32] »

@zapacitu: Tipul e mare. Astept urmarea.

Eric s momscris / TELEFON [02.11.22 19:31:19] »

La mulți ani, la multe review-uri și vacanțe... și muuuultă sănătate să vă puteți bucura în continuare de frumusețile lumii@

zapacituscris / TELEFON [02.11.22 19:37:47] »

@Michi: aprob pozitiv. Au fost cândva câțiva confrați, puțini ce-i drept, de-ai dumisale și pe saitul nos' t, dar au plecat din diverse motive. Sper ca M. să șadă, adică să scrie și să nu fugă.

Michiscris / TELEFON [02.11.22 19:47:25] »

@Eric s mom: Buna seara, imi pare bine sa te cunosc. Am vazut ca te- ai acomodat cu AFA, tine- o tot așa!

Michiscris / TELEFON [02.11.22 19:51:13] »

@zapacitu: Zice ca nu are timp. Pai sa fi trait in secolul trecut in care nu aveai WE liber, dupa serviciu stateai la cozi, isi mai aduce cineva aminte? Scrie prea bine ca sa- l lasam in pace, si- a găsit nașul cu noi.

zapacituscris / TELEFON [02.11.22 20:07:48] »

@Michi: înclin să-l cred atunci când zice că timpul îl limitează-n exprimare. Nu pare că n-ar fi trăit în secolul de care pomeneai, ba cred că a trăit mai puțin în ăsta, chiar dacă datele sunt altele... E "ocnă" de spirit, iar cazanul ce zice că-l ține ocupat, e pentru cei ce nu-l citesc și altfel. Cazan am și eu, dar e prea modest, scot cam 2 litri de fiertură, grade puține, dar comestibilă, nu te doare capu' . Să vină frigul ca să-l pot pune la treabă...

Săru' mâna și la mai multe, articole!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
14 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adso, ⭐ValentinB_88⭐, Carmen Ion, Dana2008, doinafil, Eric s mom, flaviana77, iulianic, Mephisto, Michi, mishu, mprofeanu, tata123 🔱, zapacitu
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0971059799194 sec
ecranul dvs: 1 x 1