ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 26.12.2020
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Mărăşeşti [VN]
ÎNSCRIS: 30.04.09
STATUS: AUGUSTUS
încărcat de pe telefon!
[fb]
TIMP CITIRE: mai puțin de 1 MIN

Crăciun fericit!

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

După cum știți eu scriu din an în Paște. Bine, asta spre bucuria voastră, nu de alta, scade nivelul de stress la care sunteți supuși.

Așa că, acum, vă rog să mă îndurați doar cât să vă urez Sărbători fericite, să vă dăruiesc un colind și să vă promit că, până la Paște, voi fi cuminte pe acest sait.

La mulți ani, haidi, pa!

web, te rog: https://www.youtube.com/watch?v=tA7QCMfLpoc&t=43s

Mulțumesc!

## end review sc

[fb]
---
Trimis de Yersinia Pestis in 26.12.20 09:26:28
Validat / Publicat: 26.12.20 11:02:20
VIZUALIZĂRI: 485
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
20 ecouri scrise, până acum, la acest articol
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 29 PMA (din 29 voturi)

ECOURI la acest articol

20 ecouri scrise, până acum

crismisscris / TELEFON [26.12.20 12:19:42] »

La mulți ani, cu sănătate și mii de bucurii! Și cu inspirație, călătorii și "starea de a scrie" mai mult... Căci da, unii "e" masochiști, ar vrea să te citească mai des!

Toate cele bune și frumoase! ​

Dan&Emascris / TELEFON [26.12.20 13:04:13] »

Craciun fericit si linistit! Numai bine! 🌲😃

Yersinia Pestisscris / TELEFON [26.12.20 13:38:09] »

@crismis:  Din toată inima îți întorc urările și gândurile bune!  Spun, deci, să ai parte de Sărbători liniștite și fericite iar în anul ce va veni fiecare zi să-ți fie sărbătoare!  Sărut mâna, cu respect!

​​

Yersinia Pestisscris / TELEFON [26.12.20 13:40:37] »

@Dan&Ema:  Să fiți bucuroși și liniștiți, să vă bucurați de cadourile Moșului iar speranțele să vi se împlinească în totalitate!

k-lator [26.12.20 14:20:31] »

@Yersinia pestis:  Sărbători fericite, multe bucurii și nu în ultimul rând, multă, multă sănătate!

Anul care vine să fie pentru tine prilej de fapte bune, vacanțe inspirate cu plaje-ndepărtate, cu soare și cu mare, cu bărci și cu vapoare, căsuță cu hamac și un pridvor pe plac, cu fața către mal, privind  spuma pe val!  

Mi-ar face mare plăcere să mai citesc scrierile unui geniu în viaţă

Toate gândurile bune!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
Yersinia Pestisscris / TELEFON [26.12.20 15:46:12] »

@k-lator:  Sărut mâna pentru urări!  Îmi face plăcere să-ți întorc gândurile bune și urările pentru tine și cei ce ți-s dragi! Să ai parte numai de bucurii, sănătate și să depășești provocările vieții cu înțelepciune și curaj!  Îți mai mulțumesc pentru timpul petrecut citind ce-am scris precum și pentru bunătatea de a-mi vota reviewurile, deși, am mai zis-o : din cauza asta nu scăpați de mine de pe sait, că mă votați!  😀  ​​

​​La mulți ani, sărut mâna!

​​

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
krisstinnascris / TELEFON [26.12.20 17:23:04] »

Yersi, îți mulțumim pentru urări, îți doresc multă sănătate și noroc, belșug și realizarea tuturor dorintelor! ​​ ​​​​

 -

A  venit Moșu' la tine? Puteai sa atașezi o poză cu brăduțul și cadoul primit  ​​

Sau poate n-a venit? Că eu am citit in presă că nu ați fost cuminți, nu ați avut măști și ați stat cu gura goală in fața oamenilor ​​

Doar știi că te urmăresc, să văd dacă ești cuminte ​​​​

 -

Un an nou cu bucurii vă doresc!

​​

​​

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
Yersinia Pestis [26.12.20 18:19:12] »

@krisstinna:  Clar, sigur c-a venit: a venit Luminița și prietenul ei din Olanda, unde-au stat anul ăsta.

Și eu am fost cuminte, așa să știi, deci, chiar dac-am stat cu gura goală, aia a fost o exagerare a ăleia de la DSP. Dar, să fie la ea, nu m-am supărat, am și cotizat la bugetul de stat cu suma de-o stabilit-o reprezentanta organului.

Îți urez să aveți sărbători frumoase, nici nu-i greu la noi, eu și cu tine fiind optimiștii de serviciu. Bine, asta nu-nseamnă că acceptăm, așa, orice, ci doar că nu ne înveninăm atât de repede.

Și, ziceam că Anul Nou să-ți aducă tot ceea ce-ți dorești! Meriți!

Sărut mâna, la mulți ani!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
mishu [26.12.20 18:21:00] »

@Yersinia pestis:  Ai fost zgârcit cu articolul, nu am ce-i face, cred ca l-ai scris fix la limita la care poate fi publicabil, asta e, eroare in regulament 😉 dar noroc cu ecourile la care va trebui sa răspunzi 😂, așa ca acolo in final vor fi ceva mai multe cuvinte adunate, și mi-as dori ca toți cei ce te voteaza sa te provoace astfel și la un ecou, și cum văd ca ai fost drăguț și ai răspuns tuturor, sper ca îmi vei da și mie replica. Însă nu părăsesc ecoul înainte de a-ți mulțumi pentru urările de bine, și in rest, așteptam sa fie bine ca sa nu fie rau, vorba unui clasic in viața. Crăciun fericit! și numai bine alături de cei dragi. ​​

​​

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
Yersinia Pestis [26.12.20 18:29:10] »

@mishu:  Păi, cum ai spus,” Omul e o ființă umană” , vorba aceluiași clasic, așa că e normal să mă gudur când văz câtă lume intră-n bârfă cu mine, dorința de socializare, deh!

N-am făcut un review prea lung, concizia am înțeles că este un atu în arta coversației, bine, nu că eu aș fi vreun stăpân al acestei arte!

Lăsând alte vorbe, concizia, deh, îți doresc, sincer, să aveți parte, tu și cei dragi ție,   de sărbători liniștite și frumoase, Moșul să nu fi fie zgârcit (că doar n-a fi” balanță” ca mine) iar 2021 să vă aducă tot ceea ce vă doriți, fără număr!  

Sărut mâna !​

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
Zoazore [27.12.20 12:21:11] »

@Yersinia pestis:  Crezuși c-ai scăpat di mini? Neah! Ia-ți gândul!

A ajuns colinda ta la mine și vreau și eu să-ți urez mult colb pe roți din multe​ călătorii frumoase!

Hai, să trăiești și sâ ni mai scrii, câ și io-s” masochistă” și-aștept să te citesc cu drag!

La mulți ani ție, Adrianei și Luminiței voastre! Să fiți sănătoși​, veseli și fericiți, să vă plimbați mult.

 nici nu-i greu la noi, eu și cu tine fiind optimiștii de serviciu. ​ = văz că mă săriși de la optimiștii de serviciu! Fii bun, rogu-te și trece-mă înapoi pe listă, căz de nu, te bântui!

Hadi, pupici mulți și la bună... citire! ​

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
Yersinia Pestisscris / TELEFON [27.12.20 13:36:28] »

@Zoazore:  Optimismul e starea aia psihică de te ajută să-njuri puțin și delicat când te pălești cu ciocanul peste deșt' sau când, pe întuneric fiind, găsești piciorul patului cu degetele de la picioare, iar tu să te bucuri că nu ți le-ai rupt? Poți tu să faci așa?! Că, eu, sincer,  nu pot.  

​Sau, ca aia când se termină berea în fața ta, după ce-ai stat la rând o oră, pe căldură de patruj' de grade și-atuncea tu să ceri vodcă, așa, să te răzbuni!  

​E ca-n bancul cu gaborul de mergea noaptea, pe stradă, și a căzut într-o gură de canal neacoperită. Normal, se lovește rău de tot la țurloaie și la alte alea. Iese cu greu afară, se așează-n fund pe marginea gurii de canal, cu picioarele bălăngănind înăuntru și spune :  

​ - Bă, ce noroc am avut: dacă era capacul pus cum dreaq ieșeam afară?!

​​ Să ai parte de Crăciun liniștit, de un An Nou care să-ți aducă realizări, bucurii și noroc, sănătate și fericire! La mulți ani!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
Carmen Ion [29.12.20 10:04:31] »

@Yersinia pestis:  Deci ce să înțeleg? Că nu vei mai scrie nimic până la Paști?!!     

Neee, o să te mănânce degetele, creierii or să-ți fiarbă, inima îți va tresălta de nerăbdare și de dorul de a mai posta ceva aci, pe AFA...

Io nu-mi fac griji, știu bine că o să ia ce povesti și o vei face.

Până atunci îți zic, ca toți iluștrii mei predecesori întru urări, să ai parte de tot ce îmi doresc și eu: sănătate, că-i mai bună decât toate, pace sufletească și călătorii muuulte și luuungi!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
Zoazore [29.12.20 13:29:24] »

@Yersinia pestis:  Optimismul e starea aia psihică de te ajută să-njuri puțin și delicat când te pălești cu ciocanul peste deșt' sau când, pe întuneric fiind, găsești piciorul patului cu degetele de la picioare, iar tu să te bucuri că nu ți le-ai rupt? Poți tu să faci așa? = Daca pot? O fac zilnic! Doar ca nu dau cu ciocanu-n deste si cu piciorul in pat! Am alte provocari mai ale dreaq. Nu pot detalia aici, ca nu-i locul si momentul. Si-s o duoamna!

Haidi, pupici! ​

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][8 voturi]
Mika [30.12.20 13:28:42] »

@Yersinia pestis:  Cu ceva intarziere dar incă la timp pentru urările de noul an, iţi doresc un an nou fără restricţii, cu multe călătorii despre care să ne scrii! Şi cred că ar fi bine să nu aştepţi paştele, ci să ne scrii mai repede.   La mulţi ani!

Yersinia Pestis [03.01.21 18:19:13] »

@Carmen Ion:  Scuze că-ți răspunz după un an, mea culpa!  

Păi, io așa-mi planificai textili, pe la după Paște 2021, dac-oi mai fi și nu m-o chema Doamne-Doamne la el, să-ncep să mă tângui pe-aciișa despre ce bortă-n cer turistică oi mai fi făcut. Asta era varianta optimistă, că se poa' și ca admin-ul saitului să-mi dea un mare reject, ce știu io ce trăiri are omu' ?!

Oricum,   nu crez că din cauză că nu mai leorbăi io pe-aicișa o să dea lumea-n depresie! Că, nici n-are de ce!

Da' , altfel, mulțumescu-ți că mă băgași în seamă și-mi urași lucruri de alea, bune! Sărut mâna, te asigur de respectul meu și-ți întorc, înzecit, urările! Să avem parte de un 2021 milos cu turiștii și cu noi, ăștia de respirăm aerul Terrei! Aferim!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
Yersinia Pestis [03.01.21 18:24:01] »

@Zoazore:  ' aidi, buei, Zoa, nu te respectai io ca pe o duamnă, ce te afli?!

Că, nu că mă laud, da' eu așa am cercul de preteni, doar duoamne și duomni, că, deh, am și eu un ștaif, ca orișice opincă!

Vrusăi doar să spui că e bună treaba aia, cu găsitul mobilierului, noptea, pe beznă ca-n nucă, cu deștili de la picioare,că,  iacă, mă-nvățai să nu mai merg lăbărțat, ca rățoiul de la baltă, ci așa, oarecum japonez, cu chicioarele adunate, e drept, mai pregătit să mă gândesc la Dumnezeu :

- Ah,'tu-ți Dumnezeul ăluia de te-a pus aicișa!

Înțelesăși modul meu de gândire, sper, că Adi zice că eu nu gândesc, trăiesc din reflexe, ca euglena verde sau parameciul...hm, psihologii ăștia !

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
Yersinia Pestis [03.01.21 18:30:49] »

@Mika:  Săr' mâna de urări, tare-mi mai plași când lumea se gândește de bine la mine, nu de alta, 26 de ani fusăi gabor și tot așa, eram obișnuit ca lumea să se gândească la mine și să-mi umple mobilierul frigorific cu diverse produse carnivoare.

Așa vrem toți, întoarcerea la normalitatea de-o știam noi până prin 2019, dar, uite, liliacul ăla avu altă grijă!

Cert e că-ți doresc și eu toate cele bune, un An Nou, 2021, plin de realizări și bucurii! Și, normal, cu vacanțe de ți le dorești și ți le îndeplinești! Așa să ne-ajute Dumnezeu!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
vMarius.orgscris / TELEFON [11.02.21 19:10:30] »

La mulți ani domnu' ! Nu știu cum, dar am ajuns aici pe site și am citit nește review-uri d-ale tale. Și îmi părea stilul atât de familiar încât am căutat blogul pe care pe vremuri îl citeam cu plăcere. Nu l-am mai găsit. Oricum, bine te-am regăsit pe aici! Un an nou cu bine!  

Daca te confundai îmi fac mea culpa anticipat!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
Yersinia Pestis [07.04.21 08:50:20] »

@vMarius.org:  "Niciodată să nu subestimezi previzibilitatea prostiei " s-a îmbolnăvit de subit și a murit în chinuri,   long time ago, recte de vreo 4 ani.

Iar adevărul este că nici” Yersinia Pestis” nu se simte prea bine, vorba bancului. ​

Mulțumesc pentru aprecieri​, dacă vrei, mai treci pe-aici și combate. Spre deosebire de blog, aici nu pot șterge nimic din ce-am scris, că e proprietatea site-ului.

Scuze că răspunsei atât de târziu, intru destul de rar! Numai bine! ​

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Carmen Ion, crismis, Dan&Ema, k-lator, Mika, mishu, vMarius.org, Yersinia Pestis, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0669810771942 sec
ecranul dvs: 1 x 1