GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Segafredo Zanetti Iulius Mall
Segafredo Zanetti Iulius Mall - probably the best ice-cream from town
Despre lantul de cafenele cu specific italian s-ar putea scrie multe dar nu e cazul, asa ca azi ne-am reantors la Iulius Mall Timisoara si dupa ce-am luat masa la ultimul etaj am coborat sa savuram probably the best ice-cream from town care segaseste la Cafeneaua Segafredo.
Aceasta este amplasata "strategic pot spune" sub scarile care fac tranzitia spre etajul unde se serveste masa, asa ca marea majoritate a persoanelor se opresa sa savureze o adevarata inghetata italiana.
Servirea promta, sunt in jur de 20 de mese si cred ca cel putin 10 angajati care deservesc aceste mese dar totul este pe repede inainte, ne-au adus meniul si in 2 min. Au venit dupa comanda si imediat ne-au luat meniul ca trebuie dus la alte mese, ceea ce nu e chiar ok dar...
Eu si piciul meu suntem innebuniti dupa inghetata de aici iar sotia dupa cafea, declarand ca este foarte buna.
O cupa de inghetata de 50 grame costa 4 ron, dar merita toti banii.
Nu voi spune mai multe dar va rog cand ajungeti prin Timisoara si Arad (acum vreun an am gasit Segrafedo in Arad) poate sunt in mai multe orase, nu stiu, va rog sa incercati o cafea si o inghetata si dupa aceeasi sa intrati sa stam de vorba pe Am Fost Acolo.
” Segafredo Zanetti este deja un brand in Europa si nu numai atat datorita cafelei pe care o produce cat si cafenelelor detiune in marile orase europene si din intreaga lume din Zurich pana in Tokyo. Logo-ul rosu, negru si alb al celor de la Segafredo are un design aparte iar atmosfera promovata in cafenelele acestora este una foarte prietenoasa si relaxanta. Pe langa lantul de cafenele detinut in intreaga lume, Zanetti detine de asemenea plantatii de cafea in Brazilia si fabrici de prajire si prelucrare a cafelei in Italia, Austria, Franta, Olanda, Polonia, Brazilia, Finlanda si SUA.
Trebuie sa stiti ca o bautura preparata numai dintr-un singur tip de cafea nu poate fi numita espresso. Prepararea unui expresso este intr-o prima faza arta de a compune o simfonie de arome si gusturi, combinand tipuri si soiuri diferite si armonizandu-le intre ele precum sunetele diferitelor instrumente muzicale intr-o orchestra. Filozofia Segafredo este ca adevaratul espresso italiano este comparabil cu sampania frantuzeasca. Sampania frantuzeasca este obtinuta din diferite soiuri de struguri, dar care vin din aceeasi regiune. Segafredo Zanetti utilizeaza acelasi principiu in cazul crearii miscelei de caffe espresso: selecteaza cele mai bune varietati de Arabica si Robusta provenite din aceeasi regiune in scopul obtinerii celui mai rafinat produs.
Trimis de resita2009 in 09.12.18 10:31:15
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (resita2009); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@resita2009: Aaaa, bine c-ai pozat meniul! Mi-am și ales, ”pe repede-nainte” CINCI tipuri de îngheță. lei/ 5 gr nu e mult! Cam așa e cam peste tot prețul la înghețată în localuri!
Dar cum poate s-arate... Aș mânca-o prin ecran! Total de acord (LIKE! LIKE!) cu frumosul tău băiat!
Înghețătăria asta e doar în Timișoara și Arad! Din păcate!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jan.2024 Experiențe gastronomice în Timișoara — scris în 13.06.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 [Taverna Sârbului] Taverna sârbului, sau cum să mănânci bine pe la Timișoara — scris în 20.08.23 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Oct.2022 [Restaurant Karadorde] Restaurant Karadorde, Piata Unirii, Timisoara — scris în 25.10.22 de deeutza din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 [Grill Sârbesc Pub] Din seria nu ești tu când ție foame -- Grill Sârbesc Pub — scris în 29.07.22 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Restaurant-terasă Vineri 15] E distracție ce mișto — scris în 18.08.21 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Restaurant Pensiunea Nora] Un restaurant bănățean tare fain și primitor — scris în 13.08.21 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Restaurant Tinecz] Restaurant TINECZ – în Timișoara — scris în 17.07.21 de doinafil din BUCURESTI - RECOMANDĂ