ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 07.04.2014
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 17.08.13
STATUS: PREMIUM
LUNA
APR-2014
familie cu copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
70.00%
Satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
37.50%
Mai degraba nemulțumit
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
53.75%

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 1 MIN

Restaurant Hermania - amfostacolo pentru ca erau mai matinali decit ceilalti

TIPĂREȘTE

Recunosc ca am intrat la Hermania cu gindul la "Imparatul Romanilor" (care, din pacate, se deschidea 30 de minute mai tirziu).

Recunosc ca eram putin grabiti, in drum spre Cluj.

Recunosc ca nu-s expert in ale mincarii.

Recunosc ca sint subiectiv.

Nu stiu de ce, asa am simtit nevoia, sa incep cu disclaimer-ul. Poate ca o scuza pentru nota in discordanta cu cele precedente.

In ordinea desfasurarii evenimentelor, a fost cam asa:

- am gasit restaurantul

- am intrat la 1 minut dupa ora deschiderii, am intrebat daca se poate servi masa intr-o zona de nefumatori

- am fost invitati politicos de catre o persoana ce parea a fi un fel de manager catre o masa in zona "parter"; aerul era insa impregnat de miros de tutun statut

- am asteptat timp de 10 minute sa catadicseasca un chelner sa-si intrerupa discutia pentru a veni la masa noastra (remember? eram primii clienti in restaurant, singurii clienti timp de vreo jumatate de ora)

- 3 din 4 comenzi au fost cu pui (2x grill cu legume, alegere din menu, al 3-lea grill cu orez), servite astfel: cu primul grill s-a sters gratarul, astfel incit era plin de "negreala", al 2-lea a fost bun, al 3-lea nefacut; legumele erau fara gust si pareau (repet, sint subiectiv) a fi fost din punga congelata (via supermarket) si cu "vegeta" pe ele

- am ales ce-am putut minca, am platit, am plecat.

Ca decor, restaurantul era placut ochilor, fondul sonor potrivit decorului, baia curata.

Adaugind capitolului "bucatarie" mirosul de tutun, nu ma pot declara altfel decit "mai degraba nemultumit" la capitolul C. Sint convins ca se putea si mai rau, motiv pentru care "pastrez" calificativele mai mici pentru alte ocazii.


[fb]
---
Trimis de F2A1C in 07.04.14 22:31:19
Validat / Publicat: 07.04.14 23:35:03
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIBIU.

VIZUALIZĂRI: 1774 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

1 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (F2A1C); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 4500 PMA (din 8 voturi)

ECOURI la acest articol

1 ecouri scrise, până acum

marmar19_59
[02.08.16 14:42:03]
»

Tu ai avut noroc.

Eu, din pacate, acum vreo 3 saptamani (sambata, in 9 iulie) am fost cu inca o persoana intr-o plimbare sa ma bucur de natura si sa mananc sanatos, la restaurantul Albota din zona Sadu. Nu fiti socati, au aceiasi patroni cu Hermania.

Din pacate n-am pastrat nota de plata dar cu siguranta chelnerul isi aminteste. Odata cu noi a poposit pe terasa si un grup de motociclisti pitoresti.

Evident ca m-am gandit sa mananc pastrav la gratar mai ales ca era din crescatoria proprie si mi-am imaginat ca va fi proaspat si savuros.

Am mancat langa el mamaliga si mujdei.

Nu mi s-a parut ca gustul ar fi deosebit dar m-am gandit ca nu mi-e destul de foame.

Dupa cateva ore am facut toxiinfectie alimentara. Eu am reusit sa ma remontez in 3 zile.

Dupa inca 2 ore a facut si cealalta persoana. Si-a revenit intr-o saptamana.

Mi se pare inadmisibil si de aceea m-am gandit sa-atentionez pe viitorii vizitatori.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
marmar19_59
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Sibiu și împrejurimi?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.048359870910645 sec
    ecranul dvs: 1 x 1