ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 02.01.2021
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 30.03.10
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
NOV-2020
DURATA: 1 zile
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
97.50%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 6 MIN

Zăpadă, drumuri necurățate, statui superbe, la o cană cu vin fiert, în Sinaia și împrejurimi

TIPĂREȘTE URM de aici

Pentru marea majoritate a turiștilor, „muntele” înseamnă plimbări pe asfalt, mai cu seamă iarna, când totul e înghețat, rece și alunecos.

Pentru cei ca noi am să vin cu o recomandare de lălăială și pierdere de timp prin Sinaia și împrejurimi, o drumeție de-o zi cu mașina personală, fără efort și fără stres, câțiva pași timizi prin omăt, la o cană cu vin fiert și aruncarea cu... privirea către cel mai frumos castel din România.

N-avem luminițe și târguri de Crăciun în 2020 dar avem libertatea de a ne uțupi în natură, la poale de munte, prin stațiune, putem fugi de oameni și ne putem ascunde fața sub mască și fulare. E și fuga asta un sport, unul al minții, te ține ocupat cu distanțarea și cu ideea că fiecare individ e un dușman teribil, capabil să-ți distrugă viața.

În toiul nopții m-am trezit să verific împrejurimile, de la balconul meu turcesc - vezi impresii am admirat valsul fulgilor de nea, am fumat o țigară și mi-am fixat în creier un traseu pentru o zi, unul lejer, pentru orășeni și „boieri” . Cum nu am în dotare o sanie și nici reni, după micul dejun de la Green ne-am urcat pe caii mașinii și-am pornit încetișor către cabana Dichiu, Moroieni. Ținta mea era zăpada, cea pe care o urăsc pentru disconfortul creat dar atât de utilă în lipsă de târgurile de Crăciun. Decât nimic, e bună și asta, mai spălăm ochii bătrâni în prag de sărbători.

De la hotel aveam să parcurgem vreo 20 km până la Dichiu, am întâlnit două utilaje pentru deszăpezit, drumul nu era curățat, multe porțiuni erau acoperite cu gheață, erau alunecoase. Oricum, oamenii își primeau salariile, ce rost avea să se agite prea tare?

Peisajul era hibernal, câteva pete de culoare spărgeau albul zăpezii, mulți brazi dar și copaci erau tăiați, alții căzuseră singuri din cauze naturale, câteva stânci întâlnite pe drum zâmbeau ironic cerului cenușiu, pâlcuri de ceață ascundeau peisajele montane, uneori aveam impresia că drumul se termină în aer, liniștea ne-a fost tovarăș de călătorie, am uitat și de beculețele târgurilor, atât era de frumos.

Am parcat la Dichiu, pe platformă. Erau câteva mașini acolo, cred că și-n cabană erau turiști, n-am avut curiozitatea de a verifica, locul a fost virusat puternic în această vară și oricum nu m-aș caza nici gratis într-un asemenea spațiu, nu-i pe gustul meu.

Împrejurimile erau de poveste, ningea încetișor, vântul adia ușor, am făcut câțiva pași, am atins zăpada udă și m-am bucurat de plimbare. Am vrut să mergem mai departe cu mașina, către Platoul Padina Peștera, dar sub stratul de nea era gheață, se plimba un nene cu utilajul dar nu curăța nimic, lama era ridicată, probabil era protejată de îngheț.

Facem o altă încercare, după plimbarea la Dichiu ne îndreptăm către Cota 1400, normal că tot cu mașina. Funcționa telegondola dar virușii au aripi și ancoră, își pot stabili cartierul și-n spațiul căsuței plimbărețe, așa că am înaintat încetișor către 1400. Pe la 1200 era blocaj, drumul nu era curățat, sub zăpadă era patinoar, mașinile se împotmoliseră, era să ne pupe un Logan dar a preferat parapetele, săracul...

O cabană părăsită de bogătași, câteva mașini parcate, zăpadă și glasurile unor pitici care se tăvăleau prin albeața proaspăt așternută, câțiva șoferi care își ajutau semenii să întoarcă mașinile, o veveriță sprintenă care a traversat în grabă șoseaua, ciulini zgribuliți acoperiți cu zăpadă și brazii înfumurați nevoie mare, cam acesta era peisajul acolo, unde timp de o oră am asistat la dansul mașinilor învârtite cu brațele de șoferi, aceștia respectau indicațiile domnului C, el era dirijorul dar și „musculosul șef” din mijlocul acestei acțiuni... umanitare.

Aaa, ca o paranteză, îmi amintesc cum în Croația i-a ajutat pe unii să-și bage barca în garaj, sub casă. Blocaseră ăia toată șoseaua și au fost nevoiți să împingă ambarcațiunea, soțul meu a pus umărul la împins, a fost de un real ajutor, ne-au mulțumit croații și toată lumea a fost încântată. Închid paranteza spunând că iarna nu-i ca vara dar are și ea un pic de farmec... rece.

De la cota 1200 mergem la Castel, am parcat contra cost în spațiul special amenajat, un nene camuflat rupea tichetele de parcare contra sumei de 20 lei, cred că-i înghețase și părul, bietul de el.

Ei, aici erau terase deschise, lume ceva mai multă, care cu vin, care cu pizza, care cu ciorbă, unii erau zgribuliți sub păturile oferite de ospătari, alții admirau clădirile pensionare și împrejurimile ninse peste noapte. Ne-am continuat drumul către Castelul Peleș, pe jos, acesta era deschis dar n-am avut curaj să intrăm, oricum l-am vizitat de trei ori, masca era obligatorie și prin grădinile castelului, deci n-am mers cu gura goală printre statui și arbuști.

Statuia Regelui Carol I păzea tot domeniul, leii erau încremeniți ca de obicei, Regina României, Elisabeta, stătea blândă-ntr-un cadru de poveste, broda și citea, soțul meu căuta coarnele îngerilor și garguii, eu pășeam agale prin locul pitoresc admirând nesătulă acest castel grandios care îmbină armonios eleganța cu esteticul, o combinație fermecătoare.

Grădinile terasate, potecile, brazii și fagii, fântâna din marmură florentină păzită de câinii din bronz, tot ansamblul alcătuit din corpuri asimetrice încântă ochii privitorului. Șapte terase are castelul, acestea sunt decorate cu statui, fântâni, coloane și vase din marmură. Grupul statuar „Zeul Peleșului” , grupul Apollo cu Minervele lui, Fortuna, Cupidon, Marte cu creanga de lauri, Diana cu câinele său, toate mi-au făcut ziua frumoasă, a fost un bun prilej de relaxare, de păstrare a distanțării în vremuri virusate.

Și cum nu puteam să plecăm de pe domeniu fără să înghețăm un pic și la o terasă :), am poposit la restaurantul „La Turnuri” , pe Aleea Peleșului nr 2, lângă o „sobă” cu butelie, m-am învelit cu o păturică, am comandat două cafeluțe și-o cană cu vin fiert. Prețuri regale dar așa-i în zona aia, nimic de speriat. Cafeau a fost bună, tare și aromată, vinul fiert a fost grozav, nu foarte dulce dar puternic asezonat cu scorțișoară și portocală, mi-a încălzit oasele. Erau destui turiști care comandau mâncare, ciorbiță, pizza, prăjituri, țineți cont de faptul că restaurantele erau închise în interior și oamenii mâncau pe unde nimereau, indiferent de vremea de afară.

Multe hoteluri și pensiuni erau închise în Sinaia la juma' de lună noiembrie a lui 2020 cel bolnav, se putea mânca în frig, pe terase, se putea comanda mâncare și fiecare om găsea o variantă pentru a se putea hrăni, fie că o lua la pachet și mânca în odaie, fie că nimerea într-o alimentara sau o autoservire, nu cred că a murit cineva de foame, importantă era plimbarea în sine, ieșirea din cotidian, nu haleala.

Seara ne-am continuat „drumeția” prin orașul pustiu, erau câteva beculețe, turiști am găsit câțiva în centru, pe terasa hotelului Sinaia, loc în care am savurat și noi câte un ceai fierbinte, am ascultat muzică, am fumat și am înghețat lângă o flacără care consuma gazul degeaba.

Cu mașina sau pe jos, căutând zăpadă, grădini și statui, sorbind un vin fiert sau un ceai, ne-am mai domolit dorul de o vacanță adevărată în așteptarea unui an nou mai bun și mai blând.

Sănătate și alegeri inspirate vă doresc!


[fb]
---
Trimis de krisstinna in 02.01.21 18:59:45
Validat / Publicat: 02.01.21 19:50:19

VIZUALIZĂRI: 1278 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

17 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P20 Către Sinaia
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 50150 PMA (din 54 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

17 ecouri scrise, până acum

Dan&EmaPHONE
[02.01.21 20:08:28]
»

La multi ani, @Krisstinna, tie si familiei tale, sa aveti un an bun! ????????​​

​​

Am citit cu placere impresiile tale la cald (ca nu pot spune la rece) din Sinaia si imprejurimi. Vreau sa ne pregatim si noi psihic pentru o iesire la munte care sa atenueze dorul de concedii adevarate cum fain ai scris. Nu stiu ce noroc de zapada vom avea, conform meteoblue 0, dar putem incerca si de Pasti, poate ninge atunci. ​​

​​

​​Inca o data numai bine in noul an! ????????

krisstinnaAUTOR REVIEW
[02.01.21 20:20:47]
»

@Dan&Ema:  La mulți ani!

Mulțumesc frumos, Dan, articolul era scris de luna trecută dar n-am avut timp să-l pun pe sait (am lucrat inclusiv pe 31 dec, până târziu), mi se pare extrem de important ca impresiile să fie... calde, dorința mea e de a ajuta, de a veni cu idei pentru turiștii ca noi și nu numai.

Încă trăim vremuri tulburi, orice informație mi se pare importată, ar fi ciudat să scriu despre drumeția din pandemie după ce trece pandemia, am observat că și tu procedezi la fel, aduci informații calde, mereu.

Vă doresc un an nou bun, plin cu daruri de sănătate și noroc!

ANILUPHONE
[03.01.21 10:04:20]
»

Ce frumos!!! O plimbare așa cum ne place și nouă ???? 

Cel puțin ați avut noroc și de zăpadă și peisajul este hibernal.

Și noi ne-am plimbat la sfârșitul anului până la Bușteni dar nu era zăpadă decât sus pe culmi... telecabina nu urca, batea vântul sus...

În schimb mi-a plăcut prin Sinaia, atât cât am văzut din mersul mașinii, mai animată, îmbrăcată în straie de sărbători... dar fără zăpadă!!!

Te jucai cu zăpadă în ultima poză acum... sau cu altă ocazie!!!

Să dea domnul să avem un an bun, să ne putem vedea zâmbetele și să ne putem îmbrățișa!!!

​​​​​​

Michi
[03.01.21 10:26:19]
»

@krisstinna: La mulţi ani Krisstinna şi tuturor care citesc reviewul tău dar, şi celorlalţi care nu s-au desmeticit încă după sărbători! Citind ce -ai scris, m-a cuprins pentru câteva momente o stare de nostalgie, un fel de râsu- plânsu de care am scăpat imediat ce m-am hotărât să-ţi scriu. La Sinaia am unde sta, dar ultima dată am mers (stat) câteva zile astă- vară şi dacă prietenii cu care am fost n-ar fi avut maşină, aş fi rămas mult şi bine pe o băncuţă în faţa blocului privind în zare Crucea de pe Caraiman. Tot traseul despre care ne-ai povestit l-am făcut de mai multe ori, vară-iarnă. Într-adevăr noiembrie e o lună rece şi la figurat, spre deosebire de decembrie care se animează de turişti şi de împodobirea oraşului ca un pom de Crăciun. Primăria din Sinaia a postat un clip reuşit cu oraşul de sărbători. N-am fost acolo dar am văzut, ăsta e marele beneficiu al internetului. Mulţumesc pentru aducere aminte.    

krisstinnaPHONEAUTOR REVIEW
[03.01.21 10:44:53]
»

@ANILU:  Am urmărit prognoza meteo, am aplicația in telefon , niciodată nu m-a dezamăgit, a “nimerit” mereu temperaturile și... precipitațiile ​​

Citisem că la ora 3 noaptea începe sa ningă și așa a fost, la ora 3 eram pe balcon și fumam.

Ultima poză atașată e făcută la cabana Dichiu, de soțul meu. Pozele făcute de el cu telefonul lui nu le pot atașa pe AFA, au dimensiuni prea mari. Astfel încât fac poză la poza de la el și de-aia e neclară.

Nu puteam sa nu mă joc un pic cu zăpadă, aș fi făcut și un omuleț dar nu aveam ajutor, domnului nu-i place joaca și nici zăpada

Omătul a fost perfect, a înlocuit cu succes lipsa unui târg de Crăciun, anul acesta.  

Știu că ne potrivim la gusturi... turistice, suntem pe același calapod. Și ca noi sunt destui, de-aia am încropit acest review, pentru o idee de drumeție, una de-o zi, una ușoară care cuprinde plimbare cu mașina, plimbare pe jos, popas la grădinile castelului și relaxare la o terasă pentru un ceai sau o cană cu vin fiert.  

Posibilități de plimbare prin Sinaia sunt destule, eu am exclus bisericile și mănăstirea din start, am preferat natura pentru a putea păstra distanțarea.  

Un an bun vă doresc, cu sănătate și noroc!

krisstinnaPHONEAUTOR REVIEW
[03.01.21 10:48:38]
»

@Michi:  Cu drag am scris, mă bucur că ați citit cu plăcere. ​​

​​Știu că aveți unde sta in Sinaia, am citit tot ce ați scris despre orașul regal. ​​

​​Vor veni și vremuri mai bune, vă doresc sănătate și putere să treceți cu bine peste probleme, să aveți un an nou bun, cu tot ceea ce vă doriți! ​​

Mulțumesc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
MichiPHONE
[03.01.21 11:39:12]
»

@krisstinna:  Ma magulesti ca ai citit tot ce am scris  despre  orașul meu de suflet 

 A reprezentat  una din cele mai frumoase  etape  din viața  mai ales  ca  ajutati de mijloacele tehnice urcam des pe platou.Ultima incursiune a fost asta vara cu telecabina la Cota 1400 si de acolo, în loc să urcăm la Varfu cu Dor  ne-am proptit in Ceaunu' crapat.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
crismisPHONE
[03.01.21 14:29:52]
»

@krisstinna:  La mulți ani sănătoși, călătorii mai mici sau mai mari, dar toate magice, pe placul inimii tale romantice! (iaca și un pic de poezie!)

Mă gândeam, citind articolul, că tot ce facem noi pe-aici înseamnă și un pic de cronică-rie ​ (așa s-o zice?! mă rog, înțelegi tu...). Adică vor citi niște oameni peste vreo 10 ani, când aproape și noi vom fi uitat despre restricțiile timpurilor virusate, și se vor minuna: deci așa mâncau oamenii pe la terase în nov 2020, în Sinaia, în frig și înveliți în păturici, sau în odaia de hotel, mâncarea luată la caserolă de la cârciumă sau alimentara... Cred că e important de consemnat orice, nepoții noștri vor putea "reface" atmosfera pe care o străbatem, cu teamă și speranță deopotrivă...

Of, să ne revedem sănătoși, în formație completă! (Și) pentru ​ziua aia trăiesc!  

krisstinnaPHONEAUTOR REVIEW
[03.01.21 19:47:16]
»

@crismis:  La mulți ani, scumpa mea​​

Da, cam așa e cu “cronica” , însă eu sunt sigură că nu vom uita niciodată aceste vremuri virusate care ne-au răpit timp prețios din viață.  

Și mai cred că ne putem aștepta oricând la viruși, bacterii și alte minuni de-astea, nimic nu mă mai miră. Poate vom fi mai pregătiți data viitoare, cine poate ști?

Oricum, nici 2021 nu va fi prea “curat” , până se imunizează omenirea mai avem de așteptat, vom călători stresați, vom pune sub semnul întrebării fiecare rezervare turistică făcută, vom fugi de oameni ca și până acum, întrebările noastre vor fi in continuare fără un răspuns clar, iar cei care suferă de scenarită și conspirații ridicole ne vor uimi in continuare.

Așadar, cum bine ai menționat, e important să scriem in continuare despre condițiile in care se desfășoară o călătorie/vacanță in zilele astea, aflăm lucruri noi unii de la alții și ne inspirăm reciproc, cu optimism așteptăm vremuri normale.  

La -3 grade, să bei ceva cald mi se pare destul de bine dar să mănânci cred că e tare incomod

Vă doresc multă sănătate și noroc in tot ceea ce faceți!

lauranedPHONE
[04.01.21 12:23:49]
»

La multi ani si sanatate! Multumim pt aceasta descriere frumoasa si detaliata a statiunii si imprejurimilor! Citind articolul, parca eram acolo! Am fost acolo demult, in februarie si erau turisti destul de multi, iar la urcarea pe partie era coada! Sper sa treaca pandemia sa mai putem merge in vacante. Numai bine va urez!

Aurici
[04.01.21 19:34:58]
»

Și nouă ne place mult Sinaia și chiar ne-am dorit măcar un chioșculeț pe una din străzile acelea în pantă, cu case frumoase. Dar de când am tăiat Valea Prahovei de pe listă din cauză de aglomerație, care nu se mai termină, a pierit și dorința.

Am fost pe 8 martie anul trecut într-o excursie de o zi, cu trenul, ca să evităm aglomerația de pe șosele. Nu mai fusesem cu trenul de nu mai țineam minte, dar a fost foarte frumos. Am făcut cam ce ai făcut și tu, doar Castelul Știrbey, de la baza telecabinei a fost în plus.

N-am scris de ziua aceea dar poate scriu la pachet cu ultima escapadă la Sinaia din 29-30 decembrie. Și nu mă băgam în seamă dar m-am bucurat să văd că tot La Turnuri ne-am oprit și noi să bem vin fiert și mai mult decât atât, l-am băut la aceeași masă. În schimb, la terasa Hotelului Sinaia, unde am fost cazați, nu am găsit nici măcar un loc, oricât ne-am învârtit în jurul meselor, așteptând ca cineva să se ridice. A fost o ieșire cu peripeții pentru că am pornit spre Breaza, unde soțul trebuia să măsoare ceva și am ajuns la Sinaia pentru un vin fiert, care s-a transformat în cazare fără să avem periuțe, schimburi... și alte alea. Dar... cu faze de genul ăsta ne hrănim...

Noi nu am avut noroc de zăpadă, cu atât mai mult m-am bucurat de pozele tale.

La mulți ani, ție și celor dragi și tuturor celor care citesc pe aici. M-am bucurat să citesc astăzi că ​​deja unele țări au ridicat restricțiile. Nu înseamnă că nu se mai schimbă lucrurile, dar am simțit că iau o gură de aer. Sper să intrăm în normalitate cât mai curând că poate n-o să fac covid dar mă face cu capu' situația asta.

krisstinnaPHONEAUTOR REVIEW
[04.01.21 20:27:42]
»

@lauraned:  Multumesc frumos pentru vizită și cuvinte, mulțumesc pentru aprecieri, mă bucur că m-ai însoțit prin Sinaia, chiar dacă doar virtual ​​

​​Îți doresc un an bun, cu sănătate și noroc, plin de realizări pe toate planurile!  

​​

krisstinnaPHONEAUTOR REVIEW
[04.01.21 20:47:01]
»

@Aurici:  Ha, ha ​​

​​Mie îmi plac ieșirile astea spontane, cam așa a fost și ieșirea noastră la Sinaia, pe 20 noiembrie 2020. Bine, eu am rezervat repede verbal, o cazare la marginea orașului. ​​

​​Am suferit că nu am avut targuri de Crăciun dar măcar am atins și admirat zăpada. ​​​​ ​​

Nu sunt fan Valea Prahovei dar o mai vizitez când observ că nu e aglomerație, adică înainte de mari sărbători și punți bugetare, atunci am observat că e mai liber, lumea se înghesuie in acele perioade de zile libere (punți pe care noi nu le avem nefiind bugetari) Am studiat eu și cam așa a fost mereu

 -

Când am fost la Cheia (acum 2 ani), fără izmene și periuțe , in excursie de-o zi, am dormit o noapte acolo, nepregătiți, la niște săteni, aveau casa vis-a-vis de căsuța prietenilor noștri. Ne-a prins noaptea la vorbe și am ales să dormim la localnici, a fost ok pentru câteva ore de somn, dimi ne-am mutat la prieteni pentru MD și distracție. Uite că se poate și fără bagaj, important e să te bucuri de moment, părerea mea ​​

Aștept povestea voastră, fiecare excursie e importantă, învățam unul de la altul, ne mai vin idei, se aprind dorințe, mai uităm naiba de viruși... ​​

​​Un an nou bun, cu bucurii, sănătate și belșug, cu drumeții și vacanțe frumoase vă doresc! La mulți ani!

Floryn81 CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[04.01.21 23:05:50]
»

@krisstinna:  La mulți ani cu sănătate și cu sejururi de vis în 2021!

Am citit cu plăcere articolul tău, mai ales că Sinaia este una dintre destinațiile noastre preferate de vacanță. Am ajuns la Sinaia în orice anotimp, dar preferăm să mergem acolo vara (ca să mai scăpăm de căldura excesivă de acasă) și iarna (pentru peisajele cu zăpadă, tot mai rare în ultimii ani). Bineînțeles că plimbarea prin grădinile Peleșului este obligatorie și pentru noi, iar la Cota 1400 am urcat iarna - acum vreo doi ani; mașina a patinat serios, ceea ce ne-a dat suficiente emoții, dar am condus cu mare, mare grijă și am scăpat fără vreo problemă. Am urcat acolo tocmai pentru zăpadă, pentru o partidă de săniuș pe care i-o promisesem băiatului.

Cred că ducem cu toții dorul unei vacanțe adevărate, în care grijile din anul pandemic trecut să dispară! Numai bine!

krisstinnaPHONEAUTOR REVIEW
[05.01.21 12:43:23]
»

@Crazy_Mouse:  La mulți ani! ​​

​​Va doresc un an sănătos, multe drumeții și vacanțe frumoase, mult noroc și sănătate! ​​

​​Tânjim cu toții după vremuri normale, vremuri in care măștile erau doar pentru carnaval, declarațiile pe proprie răspundere erau folosite doar in anumite domenii de activitate, distanțarea socială era inexistenta, dezinfectanți foloseam numai in cazuri speciale, visele deveneau realitate in orice zi doream noi, vacanțele erau pline de picanterii haioase, nu de stresul pandemiei. ​​

​​Pe scurt: tânjim după fericirea de care am avut parte, după îmbrățișări, prieteni și libertate. ​​

Mulțumesc de vizită și cuvinte, mi-a făcut mare plăcere!

Mika
[06.01.21 14:49:50]
»

@krisstinna:  La mulți ani, cu multe călătorii frumoase! Vom scăpa și de restricții, cu siguranță. Imi place mult Sinaia, merg cu plăcere de fiecare dată.   Atunci când mergem  pe Valea Prahovei, trecem prin oraș și chiar oprim la o cafea, când avem timp. Bineințeles că sunt și multe trasee, unele chiar foarte ușoare dar și foarte frumoase. Frumoase fotografii, foarte frumos povestit!

krisstinnaPHONEAUTOR REVIEW
[06.01.21 21:18:09]
»

@MikaȘi da, bineînțeles că m-am gândit la traseele pe care le-ai fi făcut tu , că eu când privesc înălțimile am un sigur cuvânt in minte: Mika ​​​​

​​In rest, noi, ca niște bătrânei cuminți, pășim agale pe asfalt (cu mașina sau pe jos) și ne bucurăm de peisajele din jur

Am fost sportivă la viața mea, munțomană niciodată, din păcate. Eu doar vă admir pe voi, oamenii care iubesc înălțimile și potecile muntoase.  Un an bun vă doresc! ​​

Mulțumesc

​​

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ANILU, Aurici, crismis, Dan&Ema, lauraned, Michi, Mika
Alte impresii din această RUBRICĂDescoperă Sinaia și împrejurimile:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.063889980316162 sec
    ecranul dvs: 1 x 1