Q&A Descoperă Sinaia și împrejurimile

Întrebări și răspunsuri [2]

 • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Descoperă Sinaia și împrejurimile»
  • CÂND / LA CE se folosesc

   Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

   Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

   • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
   • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
   • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
   • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

   • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

   • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

   • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
  • Când NU trebuie folosite
   • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

   • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
   CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

  Buna ziua, trimisă de: aleina - în [04.08.13 07:36:44]

  Maine voi ajunge in Sinaia insotita de un copil si un batran. Abia acum am vazut pozele si m-am ingrozit; daca stiam nu mai veneam in aceasta statiune in care venim in fiecare an. Stiti cumva daca se poate circula pe strada care duce de la cimitirul Eroilor spre manastirea Sinaia si Castelul Peles sau sunt si acolo lucrari? Nu venim cu masina ci cu trenul. Putem stabate b-dul principal de la gara spre hotel International pe jos cu bagajele? Va multumesc frumos.
  0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 807

  [Fără titlu]trimisă de: magdalena - în [23.09.10 11:35:52]

  Cine stie amanunte despre Festivalul Sinaia din acest an, in afara de ce este pe site-ul oficial care nu ofera mare lucru? Isi mai pastreaza acelasi concept? Nu vad concerte, nimic, doar lectii de ski...
  4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1399

  SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Descoperă Sinaia și împrejurimile
  pagină generată în 0.0041298866272 sec
  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată