Întrebare [în rubrica] Savoy Hotel

Cu ce recomandari ma puteti ajuta?

Trimisă în 08.08.16 12:34
autor DanielG&FamilyPM [Neamt]
» VIZUALIZĂRI: 4670

Buna ziua,

Dupa multe cautari am ales ca in acest an sa ne petrecem vacanta la Hotel Savoy din Mamaia. Urmeza ca la sfarsitul lunii August sa petrecem aici 7 nopti de vacanta.

Am rugamintea la cei ce au fost cazati la acest hotel sa ne comunice (micile secrete) recomandarile/sfaturile lor cu privire la rezolvarea unor probleme care ar putea aparea in legatura cu: parcarea, check-in; check-out, alegerea camerei, plaja (sezlonguri si umbrele), servirea mesei in prima si ultima zi de sejur si nu numai... etc.

Orice sfat este bine venit.

Multumesc,

DanielG&Family



Răspunsuri — pag 2 / 2

Aurelian1976UC1r[14.08.16 20:11]

Da... pentru ca numai noi am mancat... obositi dupa drum... restul ciuguleau... Experienta am destula... Am peste 100 de concedii la activ... iar cel de la savoy a fost cel mai groaznic... sper sa nu patiti la fel... Acest hotel nu se va compara niciodata cu vreun hotel din Turcia Grecia

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

raluca1983GD2r[17.08.16 13:27]

@DanielG&Family -

Drum bun si concediu placut va doresc!

Noi am fost si anul asta la Savoy, ca de 3 ani incoace. O sa scriu o recenzie pe larg, cu updateuri fata de anii trecuti.

Nu stiu ce tip de camera ati ales, exista diferente intre o camera dubla matrimoniala cu vedere la mare si una standard cu paturi twin si vedere partiala la mare, in primul rand marimea, apoi vederea la mare, dar puteti uni paturile si veti avea pat matrimonial daca va doriti. De asemenea puteti solicita patut de copil daca va e necesar.

Fiind din Neamt ca si mine va recomand sa nu plecati cu noaptea in cap, cazarea (check in) se face dupa ora 15-16, degeaba ajungeti mai devreme si chiar daca dati ceva receptionerei, nu veti primi camera mai repede. Bagajele vor sta intradevar intr-o camera incuiata din lobbyul hotelului.

La parcare eventual dati un tips baiatului si poate va gaseste un loc in parcarea principala, dar nu va garanteaza nimeni asta.

La cazare veti primi bratari pe care trebuie sa le purtati tot sejurul, daca va deranjeaza la mana, puteti sa le purtati la picior, am vazut multe persoane cu bratara la picior. Veti primi de asemenea carduri pentru prosoape de plaja, pe care le luati de la barul de la piscina. Din pacate noi foarte greu am facut rost de prosoape, mereu cand intrebam nu erau, ba se stricase masina de spalat, ba s-a dus colegul etc. Sunt multe se spus, o sa scriu un review pe larg.

Piscina pentru copii nu va recomand sa o folositi daca aveti copil, din cauza murdariei. Cat am stat acolo a fost foarte murdara si nu am vazut pe nimeni sa o curete. Sezlonguri veti avea fara doar si poate, pentru ca exista cate 2 pentru fiecare camera, amplasarea fata de mare depinde de ora la care va treziti sa le ocupati. Baietii care se ocupa de ele va vor aduce saltele, deschid umbrela si chiar puteti lasa jcuariile de plaja ale copilul langa sezlonguri, noi nu am avut probleme, nu ne-a disparut nimic niciodata.

Barul de la plaja este dotat cu de toate, aveti bauturi toata ziua, intre pranz si cina aveti gustari in restaurant (pizza, hot dog, hamburgeri).

In ziua cazarii aveti cina, in ziua plecarii aveti pranzul.

In camere curatenie se face zilnic, prosoapele se schimba zilnic, mai putin lengeria, noi a trebuit sa ii spunem menajerei sa o schimbe.

Exista un loc de joaca pentru copii in interiorul hotelului si unul afara cu tobogane, leagane, gonflabile, foarte ok, mai putin mizeria din nisip, dar aici e vina oamenilor nu a personalului hotelului neaparat.

Din pacate acelasi lucru si pe plaja, mucuri de tigara, pahare de plastic, ambalaje etc. Repet, calitatea oamenilor lasa de dorit.

In rest, mancarea e in regim bufet suedez, felurile de mancare sunt variate pe zile, nu sunt foarte multe, insa suficiente si bine gatite, gustoase, aveti ce manca, copiii la fel. Sunt si fructe si prajituri pe toate gusturile, bauturi nu mai spun.

Daca mai aveti intrebari va raspund cu drag. Va doresc sejur placut si relaxant!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

DanielG&FamilyPMAUTOR SOL1r[17.08.16 22:25]

@raluca1983 - Multumesc foarte mult pentru informatiile plasate in comentul tau. Sunt foarte importante pentru noi si bine venite.

Invatam cate ceva din fiecare raspuns primit.

Sper sa citim in curand si ecoul tau complet.

Toate cele bune,

DanielG&Family

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

DanielG&FamilyPMAUTOR SOL1r[24.08.16 13:45]

Va multumesc tuturor pentru timpul acordat cu raspunsurile la intrebarea mea. Am facut bine atunci cand am folosit aceasta posibilitate de a ma informa cu privire la destinatia aleasa si la micile "smecherii" la care pot apela pentru a avea o vacanta cat mai relaxanta.

Am transmis PM utilizatorului @savoy2014 (inteleg ca reprezinta imaginea si interesele acestui hotel) dar din pacate fara rezultat, in schimb am transmis un mesaj pe e-mail hotelului si am primit un raspuns destul de multumitor cu privire la modul si ora la care urmeaza sa ne prezentam pentru check in.

Urmeaza sa va povestesc impresiile mele de la Hotel Savoy din Mamaia dupa ce voi reveni din vacanta.

Toate cele bune,

DanielG&Family

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

raluca1983GD2r[25.08.16 11:08]

@DanielG&Family -

Concediu placut! Asteptam cu interes review-ul.


DanielG&FamilyPMAUTOR SOL1r[16.09.16 11:08]

Dragi prieteni, am fost la Hotel Savoi vezi impresii unde am avut parte de o vacanta minunata.

Am profitat de sfaturile primite de la voi folosind cateva recomandari.

Am transmis un mesaj pe e-mail cu trei zile inainte de intrarea in sejus prin care anuntam ca sosim mai devreme, am primit a doua zi raspuns favorabil.

Am dat o mica atentie omului de la parcare fara ca acesta sa lase de inteles sau sa ceara asa ceva.

Am facut cadou fetei de la receptie un magnet de frigider cu Lacu Rosu.

Am lasat o mica atentie baiatului zambaret de la bagaje, fara ca acesta sa solicite sau sa lase impresia ca ar trebui sa primeasca ceva.

Am avut o vacanta minunata si recomand hotelul fara rezerve.

Vacante minunate si pline de poveste!

DanielG&Family

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

imanGD1r[16.09.16 12:52]

@DanielG&Family: De la baiatul de serviciu am aflat cum circula curenti marini si din ce parte vin norii de ploaie. Anul acesta sau facut multe schimbari. Dusuri pe plaja, omul de paza ce patrula intre selongurile de pe plaja si beach barul free (apa plata, minerala, cafea, ceai, cocacola la sticla, J&B Scotch whisky si altele.) Restaurantul renovat cu un desing deosebit si o terasa cu vedere la mare. Voi reveni si la anul cu siguranta.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

DanielG&FamilyPMAUTOR SOL1r[17.09.16 16:30]

@iman: Ma bucur ca nu sunt singurul care sun multumit d concediul petrecut la Hotel Savoy.

Da, intradevar sunt trei dusuri pe plaja, aici propun hotelului sa lungească podetul de acces de la barul plajei pana la dusuri. In acest moment este ceva distanta de la podetul de lemn pana la dusuri si uneori spalatul pe picioare nu are rest.

Acest lucru poate fi facut in apropierea intrării in hotel dinspre piscina.

Cu siguranta ca anul viitor acest lucru va fi rezolvat.

Vacande de vis pline de poveste!

DanielG&Family

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

  • AFIȘATE rsp [31-38] — din total 38 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.079927921295166 sec
    ecranul dvs: 1 x 1