GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Mancare cu Ștaif sau borsul de rata la nivel de arta
Sa incep cu o mare uimire!!! Conceptul Farm to Table, americanesc desigur, a intrat de curand si pe la noi. Am fost curios ce insemna si am purces in cautarea restaurantului Mancare cu Ștaif, ce se declara apartinator al noului concept.
Meniul este variat si gaseseti din toate. Am comandat un bors din pipote de rata cu sfecla rosie. E, aici uimirea a fost maxima, le-am spus si lor si tocmai de aia scriu si aici. A fost exceptional, am inteles ca proprietarul restaurantului este bucatar si activeaza de ani buni intr-un mare restaurant bucurestean de pe nordului.
Dar sa va povestesc despre acest minunat bors de sfecla. Preparat traditional cu legume proaspete din belsug, smantana de tara si felii fine din pipota de rata pot sa jur ca este cel mai bun bors pe care l-am mancat vreodata in viata mea. Pentru felul 2 am comandat... bors de pipote de rata cu sfecla.
Da ati inteles perfect, am mancat doua portii zdravene si am promis ca voi reveni cu comanda si pentru acasa (fac si livrari).
As mai fi testat si alte preparate dar nu ma mai putem ridica de scaun... (au pulpa de rata slow cooked cu varza rosie, bulz moldovenesc, si multe, multe). Le voi degusta saptamana asta si daca se vor ridica la nivelul borsului de rata, voi reveni aici si peste tot, pentru ca e pacat sa ratati asa minunatii.
Trimis de omarin* in 28.07.18 16:56:16
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (omarin*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Apr.2024 [Restaurant City Grill / Primăverii] La trei mici şi o bere la restaurantul City Grill Primăverii — scris în 17.04.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2024 [Intermacedonia Restaurant] Cu fetele de 8 martie la restaurantul Intermacedonia — scris în 15.03.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2024 [Tratoria Roz Cafe] Paste bestiale la Trattoria Roz Cafe Lujerului — scris în 11.03.24 de vladix18 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Mar.2024 [Bistro Mon Cheri] Un mărțișor de 1 martie la Bistro Mon Cheri — scris în 05.03.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2024 [Restaurant & Rooftop Bar Savart] Savart - Artă și savoare — scris în 14.03.24 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2024 [Restaurant Herr Kiki] Probabil cele mai bune șnițele mâncate vreodată... — scris în 12.02.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2024 [The Millenial Burger] The Millenial Burger, o experiență mișto — scris în 10.02.24 de vladix18 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ