ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 18.01.2018
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 26.03.14
STATUS: TITAN
LUNA
AUG-2017
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
96.67%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 9 MIN

Reviewul meu nr. 200: fac cinste cu o cină. Grecească!

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

Omul gospodar își face vara sanie și iarna scrie despre sejururi estivale în Grecia...

Atunci când mi-am dat seama că mă apropii de cea de-a două suta postare pe AFA, prima intenție a fost să dedic reviewul aniversar experiențelor mele pe acest site. Dar pe urmă mi-am zis că din moment ce m-am ostenit a scrie 199 de articole în aproape patru ani, e clar pentru oricine că-mi face plăcere să împărtășesc cu voi momentele trăite în vacanțe, așa că ce aș mai fi putut adăuga? Poate doar că AFA m-a ”disciplinat”, că m-a ”obligat” să mă documentez mai temeinic pentru a nu mă face de râs... și m-a determinat, printre altele, să-mi îmbunătățesc abilitățile de fotograf. Și că mi-a oferit prilejul de a cunoaște în persoană sau doar virtual oameni de vârste și cu ocupații și preferințe diferite, uniți printr-o pasiune comună: cea pentru călătorii. Pe foarte mulți din voi îi apreciez, cu unii pot chiar să afirm că m-am împrietenit și - lucrul cel mai important - mă mândresc că fac parte din această comunitate.

Cât despre ”povestea mea de viață”, nu vă voi mai plictisi cu ea, am relatat-o într-un review de acum mai bine de trei ani vezi impresii și îndemnul cu care încheiam atunci rămâne la fel de valabil:

”Nu vă refuzați plăcerea de a descoperi lumea (sau măcar Europa)... Umblați cât mai mult, pentru a vedea locuri noi, pentru a cunoaște alți oameni. ”

Acestea fiind zise și terminând - în fine - cu introducerea, aflați că am decis să ”sărbătoresc” cu o postare despre Grecia, și anume una despre mâncare (nimic de mirare, nu-i așa? ;)). Am fost încurajată, recunosc, în acest demers, de faptul că nu sunt singurul user care scrie despre vara grecească într-o perioadă în care zăpada s-a așternut pe trotuarele patriei noastre.

Vă invit așadar la o cină (virtuală, ca să n-avem vorbe :)) în bătrâna Eladă. Pregătiți-vă să strâmbați din nas ori să înghițiți în sec, după caz...

În Ammoudia, tavernele se înșiră pe malul Acheronului

În reviewul despre vacanța petrecută în Ammoudia în august-septembrie 2017 vezi impresii aminteam de numărul surprinzător de mare (vreo 10) de taverne raportat la micimea satului. Dacă adaug că supermarketuri sunt numai 2 (două), devine evident că localnicii mizează pe faptul că turiștii vor fi înclinați să își astâmpere foamea în cârciumi, și nu în apartamentele închiriate, dotate mai toate cu chicinetă. Și nu se înșală. Până și noi, campioni la grătare, am comis-o, căci spuneți și voi: cine ar putea să reziste tentației unei mese grecești? :)

Tavernele din Ammoudia nu se înșiră, așa cum se întâmplă în multe stațiuni, pe faleză, pentru simplul motiv că satul nu dispune de așa ceva. Între plajă și șosea se interpune o pădurice care blochează vederea spre Ionicuța iar pe prima stradă de la țărm construcțiile cam lipsesc. Singurul loc, din câte am observat eu, unde poți savura niște calamari și admira concomitent valurile - dacă sunt - este terasa hotelului Panorama, situat pe plajă, la intrarea în sat.

În rest, majoritatea tavernelor se lăfăie pe malul Acheronului, ”apa peste care bătrânul luntraș Haron/Charon/Caron transporta sufletele morților spre împărăția lui Hades, strașnic păzită de câinele monstruos Cerber”, așa cum arătam în reviewul consacrat râului și sitului arheologic Nekromanteion vezi impresii.

Adio deci priveliști marine de la masă, bun venit peisajelor cu bărcuțe și vaporașe ancorate pe malul Acheronului! Peisaje care, credeți-mă, fac toți banii!

Și dacă tot am pomenit de bani, este probabil cazul să menționez că în Ammoudia, o mică stațiune cumințică în sine, localurile sunt și ele modeste. Nimic fițos, nu tu baruri cu scaune înalte și cocteiluri sofisticate, nu tu discoteci, doar niște taverne simple, cât de cât decorate și cu muzică grecească în surdină, unde accentul cade pe mâncare și atât (în fine, și pe băutură, dar nu în mod exagerat/extravagant). Meniurile nu strălucesc prin diversitate, dar porțiile sunt mari iar prețurile decente, deși, sinceră să fiu, mă așteptam să fie un picuț mai mici, doar e un sat...

Pescari sunt cu duiumul. Unde sunt peștii?

Cea mai mare enigmă din acest sejur a rămas pentru mine treaba cu peștii. Să mă explic.

Întrebând-o pe proprietăreasa vilei unde am adăstat preț de o săptămână (da, știu, n-am apucat să scriu reviewul de cazare, promit să mă execut în scurt timp) ce taverne ne recomandă, domnia sa ne-a comunicat, imparțială, că toate sunt excelente și că servesc pește prins chiar de proprietari. Măi să fie! Dacă Ammoudia dă pe dinafară de atâția pescari, ceea ce am remarcat și noi numărându-le bărcile, atunci de ce nu am găsit un fish market acolo, de a fost nevoie să ne deplasăm cale de 15 km, până la Kanallaki, pentru aprovizionarea cu acest produs în stare proaspătă, tocmai bun de fript pe grătar?

Unde dispar peștii? :-??

Presupun că o parte din capturile zilnice ajung în farfuriile tavernelor, cu toate că, dacă ar fi să mă iau după meniuri, oferta e cam subțire. Dar numai o parte. Ce fac ei cu restul? Cui îl vând? Vin angrosiștii în fiecare dimineață să îl cumpere și să-l încarce în camioane frigorifice? Nu am zărit așa ceva. Zic camioane pentru că Ammoudia nu are port marin, deci transportul s-ar putea face numai terestru.

Recunosc că nu am găsit răspuns la aceste întrebări, așa că ne-am mulțumit pentru cura noastră anuală de pește să ne deplasăm la Kanallaki.

Bun, să vă povestesc acum despre tavernele pe care le-am frecventat. Le-am așezat în ordinea aprecierilor mele, de la foarte bun la acceptabil.

Ta Kimata

Așa se cheamă localul care mi-a plăcut cel mai mult. Numele cred că înseamnă ”valurile”. Nu se află pe malul râului, ci la două case distanță, pe prima stradă de la plajă, la parterul pensiunii cu același nume. Proprietarii dețin o barcă pescărească, numită tot Kimata - am văzut-o trasă la mal, așa încât cel mai probabil servesc pește prins chiar de ei.

La intrare ne-a întâmpinat obișnuitul panou cu meniul, plus câteva ghivece, o statuetă de zeu și un coș cu scoici. Decorul e unul marin, bineînțeles, cu multe fototapete cu diverse ambarcațiuni, iar acoperișul e sprijinit de copaci. Fețele de masă erau din hârtie tipărită cu harta Greciei. Peste tot se vede preocuparea pentru crearea unei atmosfere intime.

Comanda a constat din: salată grecească și dolmadakia (sărmăluțe în foi de viță) la antreu, apoi calamar umplut pentru mine și musaca pentru Adrian. Am băut două carafe de vin local alb, sec, și 5 sticle de apă gazoasă Schweppes. Total consumație 34 euro.

Totul a fost excelent, dar marea surpriză a fost calamarul umplut cu o combinație delicioasă de brânză frecată, roșii, ardei gras și orez, totul asezonat cu oregano: nu am primit una bucată calamar ”gras”, ci 4 (patru) mai mici, dar nemaipomenit de gustoși! Ah, salivez. :P

La final, una din cele două fete tinere care serveau, ambele bune vorbitoare de engleză și iuți ca niște zvârluge, ne-a oferit din partea casei pepene roșu și galben.

O Glaros

Această tavernă, situată pe malul Acheronului, este mai mare decât Kimata iar intrarea cu arcade din cărămidă trimite cu gândul la bisericile bizantine. Numele său înseamnă ”pescărușul”, motiv pentru care nu îmi explic prezența celor două lebede în poartă. :-?? Decorul e completat de câteva statuete și de cuptorul plasat la vedere, precum și de o mașinărie în formă de broască pe care se pot hâțâna cei mici.

Spre mirarea mea, aici lui Adrian i s-a făcut poftă de icre. Spun că m-am mirat pentru că știam că grecii le prepară în general mai prost decât noi (părerea mea!), zdrobindu-le, în loc să lase bobul cât mai întreg. Și evident, exact așa ne-au fost servite, cu rezultatul că erau fade. În schimb, gavros (hamsiile) prăjite au fost OK, la fel și papoutsaki (vinetele umplute), dacă e să mă iau după Adrian.

Eu am comandat calamar prăjit și chiar am insistat să fie baby rings (inele), primind asigurări în această privință, când în realitate sepia (mărișoară) decedase, mai mult ca sigur, de bătrânețe :( și era zgârcioasă. Nici ideea garniturii de piure de cartofi nu prea m-a entuziasmat.

Am udat totul cu o cararafă de vin și două sticle de Schweppes și am primit on the house struguri și câteva bucățele de piersici și nectarine. Cost: 32,40 euro. Serviciul a fost bun, deși nu la fel de prompt ca la Kimata.

O Pateras

Nu știu cine e ”tatăl” din denumirea tavernei, dar cred că ar trebui să se străduiască nițel mai mult, nu de alta, dar ca să lase moștenire fiilor o afacere mai bine pusă la punct. Deși înțeleg că este relativ popular și are un scor bunicel pe Tripadvisor, acest local m-a cam dezamăgit. Profitând de așezarea sa pe malul Acheronului, cu vedere neobturată spre râu și bărcile trase la mal, proprietarii nu au investit niciun cent în decorațiuni, folosind însă spațiul generos pentru a așeza cât mai multe mese - cred că sunt vreo 40...

La început am fost serviți gratis cu un păhărel de ouzo. Să fie primit! :) Am continuat cu salată de brânză și dovlecei cu tzatziki, apoi eu cu pastitsio (un fel de lasagna) iar Adrian cu o porție de vițel cu cartofi la cuptor. Am băut o carafă de vin și două sticle de Schweppes. Mâncarea a fost destul de bună, poate doar salata prea sărată. Total consumație 30 euro.

Dezamăgirea de care vorbeam se referă în principal la serviciu. Deși taverna nu era plină și doi chelneri și o chelneriță se aflau la post, am așteptat destul de mult mâncarea iar în final ne-au adus burgerii comandați la masa vecină... :( Sigur, s-a remediat, dar nu a fost în regulă. În plus, lângă noi un cuplu și-a verificat nota de plată și a constatat că fusese umflată cu 3 euro. Așa că nu-mi rămâne decât să sper că la anul patronul va schimba personalul (asta dacă nu cumva membrii fac parte din familie! ;)).

Concluzii

Una peste alta, tavernele din Ammoudia au răspuns așteptărilor mele: mâncare gustoasă, porții suficient de mari, vinișor acceptabil, servicii OK, prețuri decente. Se poate totuși și mai bine! Cum însă satul abia ”a scos capul în lume” ca destinație turistică, foarte probabil în următorii ani micile deficiențe vor fi remediate și cei ce vor alege să își petreacă vacanța de vară acolo vor avea parte de adevărate festine culinare, acompaniate - de ce nu? - de muzică live și dans.

Așa să fie!

Dar până atunci, să ne înveselim nițel, în așteptarea sejururilor estivale grecești.

Webmaster, rog următoarea ilustrație: youtube

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de Carmen Ion in 18.01.18 10:32:58
Validat / Publicat: 18.01.18 11:41:26
INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.

VIZUALIZĂRI: 4402 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

70 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Carmen Ion); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Taverna Ta Kimata: porția mai mult decât generoasă de calamari umpluți.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 72800 PMA (din 55 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 3

70 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 70
webmaster26
[18.01.18 10:42:46]
»

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

webmasterX
[18.01.18 11:40:59]
»

Mutat în rubrica "Unde mâncăm? - taverne, restaurante în Ammoudia, AMMOUDIA" (nou-creată pe sait)

Carmen IonAUTOR REVIEW
[18.01.18 11:43:50]
»

@webmaster26: Mulțumesc.

Dana2008
[18.01.18 12:50:58]
»

FELICITĂRI pentru cele 200 de articole! Multa sănătate și așteptăm înca cateva sute de impresii frumos ilustrate și documentate așa cum ne-ai obișnuit.

Cât despre articole încinse și gustoase pe timp de îngheț, nu pot spune decat că sunt binevenite.

Oricum suntem mulți cu gândul la vacanța de vară, cu ochii pe ofertele early booking, în concluzie articolele cu vacanta de vară ne pot inspira în alegerea destinației pentru vara ce urmează.

FELICITĂRI pentru articol și fotografii!

Călătorii plăcute și spor la scris!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
xpac
[18.01.18 13:23:25]
»

Felicitari pentru cele 200 de articole! Mi-ai facut pofta asa ca o sa plec primul!

doinafil
[18.01.18 13:45:00]
»

@Carmen Ion: Am salivat citind și privind pozele și... am ronțăit și înghițit (la propriu!) niște alune și „ronțănele”. (... 'mdeeeh, fiecare cu posibilitățile lui!).

Felicitări pentru cea de-a 200-a postare și la cât mai multe de-acum încolo!!!

Mitica49
[18.01.18 14:51:06]
»

@Carmen Ion: Felicitări! Aștept cu interes să vedem ce servim la review-ul 400.

RoxanaGRS
[18.01.18 16:21:44]
»

dar marea surpriză a fost calamarul umplut cu o combinație delicioasă de brânză frecată, roșii, ardei gras și orez, totul asezonat cu oregano

Confirm, sunt excelenți. N-am fost în satul despre care povestești tu, am mâncat în altă parte, tot în Grecia. Se pare că e o mâncare tradițională la ei. Cei mâncați de mine erau fără orez, doar brânză feta, roșii, ardei gras, pătrunjel și oregano. Atât de buni au fost încât am făcut și eu acasă. Soțul i-a umplut, că eu n-am atâta răbdare . Și mi-au reușit destul de bine, doar că i-am umplut prea mult, la prajit ei s-au strâns și a curs o grămadă de brânză. Dar tot buni au fost.

Felicitări pentru cele 200 de articole!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
webmaster
[18.01.18 16:50:53]
»

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

Carmen IonAUTOR REVIEW
[18.01.18 17:33:50]
»

@Dana2008: Mersi frumos pentru aprecieri și urări.

Ammoudia nu e genul de destinație care să placă tuturor - la urma urmei nu e decât un sat cu prea puține posibilități de distracție comparativ, să zicem, cu Parga.

Dacă totuși printre userii AFA se găsesc și dintre aceia care preferă liniștea și atmosfera relaxată în detrimentul restaurantelor mai dițoase și shoppingului, m-aș bucura dacă reviewurile mele le-ar fi de folos în alegerea Ammoudiei ca loc de cazare.

Numai bine și ție!

Carmen IonAUTOR REVIEW
[18.01.18 17:36:51]
»

@xpac: Mulțumesc, Octavian.

Nu mă miră deloc că o vei apuca primul pe drumurile Eladei, în fiecare an ”furi startul”! Și stai și câte două săptămâni (pe puțin), ca să ne umpli de invidie pe noi, ceilalți...

Carmen IonAUTOR REVIEW
[18.01.18 17:39:33]
»

@doinafil: Mulțumesc mult pentru urări, Doina. Asemenea!

Am salivat și eu la aducere aminte, mai ales revăzând calamarii ăia umpluți absolut bestiali

Carmen IonAUTOR REVIEW
[18.01.18 17:41:39]
»

@Mitica49: Mersi, ești un drăguț. Îți întorc urarea!

Reviewul 400? Mai e mult până departe, deci ce-aș putea să zic?!! Să te audă Dumnezeu!

Aurici
[18.01.18 17:46:40]
»

@Carmen Ion: La cât mai multe articole (că vin la pachet cu multe vacanțe, nu?) și la cât mai multe cine grecești.

Mie nu mi-ai făcut poftă că am mâncat o varză săratăăăăă, de nu mai îmi trebuie nimic.

Felicitări pentru toată activitatea ta pe AFA și pentru grija pe care o ai față de articolele și ecourile tale și implicit față de călători.

Sănătate și mii de km!

Cris
[18.01.18 17:48:56]
»

@Carmen Ion: În primul rând felicitări și la cât mai multe vacanțe la fel de frumoase, despre care să scrii la întoarcere.

Tare mult mi-a plăcut să citesc articolul tău chiar astăzi, într-o zi în care zăpada ne-a cam acoperit. Mi s-a făcut dor de vară, de Grecia și de tavernele ei frumoase.

Carmen IonAUTOR REVIEW
[18.01.18 17:54:11]
»

@RoxanaGRS: Surpriza nu au fost calamarii umpluți în sine, am descoperit această mâncare minunată în urmă cu ceva ani și la fiecare sejur grecesc încerc să-mi satisfac mica și nevinovata mea pasiune...

Însă de fiecare dată am fost servită cu o singură bucată - babană, ce-i drept, semn că animalul era cel puțin ”în floarea vârstei” la data decesului . Motiv pentru care uneori carnea, dacă nu era ca lumea preparată, nu era foarte fragedă și avea o textură cam cauciucată...

La Kimata însă mi-au fost aduși 4 calamari adolescenți spre tinerei impecabil gătiți, de se topeau în gură. Și pentru prima oară am avut orez în umplutură: ah, ce gust divin!

Mulțumesc mult pentru aprecieri și ecou.

Carmen IonAUTOR REVIEW
[18.01.18 17:57:04]
»

@webmaster: Mulțumesc mult.

Carmen IonAUTOR REVIEW
[18.01.18 18:04:49]
»

@Aurici: Mulțumesc foarte mult pentru aprecieri și urări.

Și îți întorc complimentul referitor la atenția acordată reviewurilor!

Carmen IonAUTOR REVIEW
[18.01.18 18:07:39]
»

@Cris: Mulțumesc mult pentru aprecieri, Cristina. Toate cele bune și ție!

Mărturisesc că și mie mi-e dor de Grecia, dar mi-am mai ostoit un pic aleanul scriind acest review!

AZE
[18.01.18 20:12:17]
»

@Carmen Ion: La mulți ani, si la mai multe... felicitări pentru cele două sute!!!

Carmen IonAUTOR REVIEW
[18.01.18 20:17:02]
»

@AZE: Mersi frumos pentru ecou și urări.

Rodel
[18.01.18 20:29:14]
»

Felicitări pentru numărul 200! La cât mai multe review-uri și, implicit, excursii! Mulțumesc pentru invitația la cina grecească, mai ales că mi s-a făcut dor de soarele Greciei!

Carmen IonAUTOR REVIEW
[18.01.18 20:44:52]
»

@Rodel: Eu îți mulțumesc pentru aprecieri și pentru că ai dat curs invitației

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[18.01.18 20:59:06]
»

@Carmen Ion: Aşteptam acest articol despre tavernele din Ammoudia şi mă bucur că a apărut, aşa cum mă bucur că s-a-ntâmplat să fie articolul tău cu numărul 200, pentru care te felicit sincer. Am văzut articolul mult mai devreme, l-am citit, l-am votat, dar din motive întemeiate abia acum am putut să scriu şi eu câteva rânduri.

M-am întristatcă la taverna O Pateras aţi avut ceva neplăceri, pe noi acolo ne-au încântat tare mult angajaţii acum câţiva ani când am fost, cred că or fi dat de prea mult bine, de-aia s-or mai fi schimbat!

Îţi doresc vacanţe frumoase în continuare să aveţi şi aceeaşi plăcere de a ne povesti despre acestea în articolele tale! Şi da, accept încântată să faci cinste, de fapt m-am bucurat deja de cinstea ta savurându-ţi review-ul!

Carmen IonAUTOR REVIEW
[18.01.18 21:04:56]
»

@irinad: Mulțumesc, dragă prietenă, pentru cuvintele frumoase. Reținusem că ți-a plăcut Pateras, dar preferințele mele au mers spre Kimata, în mare măsură, dar nu numai datorită calamarilor umpluți

krisstinna
[18.01.18 21:18:06]
»

@Carmen Ion: Excelent! Și articol și melodie. Pozele le-am privit și nu am salivat, tocmai ce am mâncat scoici pane cu mujdei. Asta nu înseamnă că nu aș ronțăi acum și niște peștișori crocanți sau niște pui de moluște.

Mă repet: după cazare, cea mai importantă “chestie” intr-o vacanță este màncarea. Nu poți hoinări cu burtica goală, ține și de sănătate dar și de plăcere.

Ai făcut foarte bine scriind despre vară, ne-ai mai colorat un pic iarna cenușie, ne-ai făcut să visăm. Și eu am o restanță despre unul dintre locurile preferate de mine in Creta. Și tot pe timp de iarnă îl voi scrie, pentru a mai amorți un pic vremea tristă de afară.

Sper că màna ta e Ok acum, îți doresc și vă doresc sânătate, multe câlătorii frumoase și articole numeroase.

Felicitări!

diana2015
[18.01.18 21:40:04]
»

@Carmen Ion: Oooooo felicitările masa și dansul unde Carmen, că acum mă sui în mașină și vin

Deci acum serios vorbind felicitări pentru cele 200 de review-uri, la cât mai multe vacanțe pentru a scrie cât mai multe și pe viitor. Aștept să sărbătorim 500

Carmen IonAUTOR REVIEW
[18.01.18 21:50:22]
»

@krisstinna: Mersi mult pentru ecou și aprecieri, Cristina.

Eu am pitici pe creier: prefer fructele de mare proaspete, nu congelate, și foarte rar mănânc sepie sau caracatiță acasă. În plus, parcă au alt gust când le consumi pe malul mării. Scoicile și creveții cu mujdei îmi plac si mie, așa că să-ți fie de bine.

Aștept reviewul promis despre Creta.

Toate cele bune!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Carmen IonAUTOR REVIEW
[18.01.18 21:53:02]
»

@diana2015: Fericitările, masa și dansul la Alba Iulia, la întâlnirea AFA. Ai și tu puțintică răbdare!

Mersi pentru urări și ecou

nicole33
[18.01.18 22:45:07]
»

@Carmen Ion:

Felicitări şi la mai multe!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
26 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ANILU, Aurici, AZE, Carmen Ion, crismis, Dan&Ema, diana2015, doinafil, DOINITA, elviramvio, hopyk, irinad, iulianic, marius gaudi*, maryka, Michi, mihaelavoicu, mishu, Mitica49, mprofeanu, Rodel, simona.p, tata123 🔱, xpac, zlatna, Zoazore

  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.11966586112976 sec
  ecranul dvs: 1 x 1