ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 06.05.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Drobeta-Turnu Severin
ÎNSCRIS: 04.05.16
STATUS: PREMIUM
DATE SEJUR
AUG-2015
DURATA: 1 zile
familie cu copii
2 AD. + 1 COPII -- v: 11

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
96.25%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
AFA RECOMANDĂ: Pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și/sau tururi turistice ale Romei / Vaticanului - recomandăm ghidroma.eu
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. +39 324 981 3672
 • TIMP CITIRE: 11 MIN

  Mia Venezia...

  Ilustrație video-muzicală
  TIPĂREȘTE

  Wow! ăsta a fost primul cuvânt după primul articol. Cred că l-am și transmis unuia dintre ce care au scris ecouri. Acum trebuie să mă ridic la înălțimea așteptărilor. Așa că, să-mi adun talentul de povestitor și umorul de olteancă și să vă fac să iubiți ca noi călătoriile. Cineva scria că se ferește de Italia (ceva cu “ indienii ”de la Roma), păi ce avem noi cu ei? Ăștia sunt peste tot ca și Coca Cola, ce nu i-ați văzut la Bruxelles, la Paris, pe plajă în Halkidiki, i-am văzit chiar și la Dubrovnik. Într-un singur loc nu le-am zâmbit deși nu sunt foarte sigură … la Karlovy Vary binecunoscuta stațiune exclusivistă a cehilor - sora geamănă a Băilor Herculane unde era plin de ruși. Secretul este să nu-i iei în calcul.

  Când planifici un concediu, cu atâtea informații în jur, ce pui în balanță? La noi atârnă greu destinația care trebuie să fie musai una nouă, mâncarea bună și obiectivele turistice. Cum alegem? Simplu: eu sunt cinefilă și mor de drag să calc prin locurile văzute în filme, soțul meu e pasionat de istorie, iar Vlad, puștiul nostru, de istorie și de geografie, toți trei suntem pofticioși și adorăm emisiunile culinare, mai ales cele dedicate mâncărurilor stradale (street-food). Ce poate fi mai bun decât un sandviș uriaș mâncat jos, pe bordură, lângă o celebră catedrală, un cornet de hamsii admirând Bosforul sau cevapcici (un fel de mici) lângă zidurile ciuruite de gloanțe în Sarajevo. Dacă pleci cu toate astea în minte vă asigur că nu vezi nici un indian sau dacă îl observi ești convins că face parte din filmul tău.

  Ei și acum să recunoaștem că Italia are toate ingredientele de mai sus. Câte filme nu ați văzut turnate în dealurile Toscanei sau la Roma, sau la Verona, sau la Milano, mâncare stradală la orice pas iar obiective turistice despre care am învățat la școală cât cuprinde.

  Din fiecare concediu trebuie să înveți câte ceva. Și mie mi-au plăcut Florența și Veneția mai mult decât Roma, dar pentru că la Roma am și vrut parcă să bifăm tot în 4 zile. Bineînțeles că nu ne-a ieșit. Anul următor take it easy, adică am luat-o mai ușor. A fost binevenit sfatul celor care spun că degeaba vezi toate muzeele dacă nu ai ascultat “ sunetul ”: al cafelei băută pe îndelete, al paharului de Prosecco cu Ponte Vecchio în față, al semnelor ciudate din Piața San Pietro despre care ai citit prin niște cărți, al lemnului șlefuit de bătrânul Gepetto pentru a-l însufleți pe Pinocchio.

  Și acum că tot am ajuns la Pinocchio, știați că micuța păpușă pe care o vedeți pe tarabele venețiene printre măști este un fel de urmaș al celebrului “ MIC MINCINOS ”? Bătrânul Pinocchio s-a născut tot în Toscana, dar la vreo 30 de km de orașul Lucca, de unde este tatăl său, Carlo Collodi.

  La Veneția îl găsiți pe urmașul lui Pinocchio creat de Roberto Collusi – un sculptor, profesor de arte, fascinat de păpușa de lemn care a rescris oarecum povestea. Se spune că a modernizat-o un pic și a adus-o mai aproape de copiii zilelor noastre, iar cartea sa a depășit în vânzări vechiul volum.

  Așadar, Veneția! Să vă spun cum a fost întâlnirea noastră cu orașul ce avea să ne rămână lipit de inimioare și pe care îl sorbim acum din toate filmele, din toate cărțile, din toate știrile.

  Așa cum v-am povestit, ca în fiecare an l-am pregătit pe GeRY (mașina noastră) și la mijlocul lui august, la 5 dimineața, am pornit în primul nostru concediu petrecut singuri, doar noi trei, cu obiectivul clar de a o sărbători pe subsemnata si de-ai face aniversarea de 40 de ani – the best of. Deși de obicei suntem cuminți și chiar și în drum spre apropiata Grecie traseul este foarte bine împărțit, cu nopți de odihnă pe parcurs, de data aceasta am zis clar, seara trebuie să ajungem în orașul gondolelor.

  DRUMUL

  Am trecut vama pe la Porțile de Fier. Traseul e un pic mai greuț până la Beograd, de acolo autostradă și drum întins. Câțiva dinari la sârbi (sau euro), alți câțiva la croați (nu mai mult de 7 euro sau cateva mii de kuna). Am prins o coadă ceva mai mare la granița dintre Croația și Slovenia, am luat pauzele de rigoare în care am înfulecat celebrele șnițele și crochete de cașcaval despre care copilul nostru spune că nicăieri nu sunt mai bune decât pe marginea drumului la măsuțele de popas și am oftat văzând ce înseamnă autostrăzile adevărate, dar și ordinea și curățenia duse până aproape de obsesie în localitățile Sloveniei.

  Aici din start scoți din buzunar primii 15 euro dint-un foc – rovigneta pe 7 zile. Trebuie să lipești obligatoriu pe parbriz altfel amenda e usturătoare. Nasol, la întoarcere mai aveam să mai dăm încă 15 euro deoarece nu ne încadram în săptămâna acoperită de bulina de pe geam. Dacă ți se pare prea scump, uită-te în jurul tău și o să înțelegi că banii ajung acolo unde trebuie. Localitățile slovene zici că-s desenate, ogoarele sunt cultivate la linie și compas, iar drumurile rurale parcă-s măturate (nicio urmă de noroi, de balegă, de paie, de…). Cam 150 de euro ne-a costat benzina și toate taxele până în vârful feliei de Toscana pe care noi o pusesem la copt de prin februarie.

  Așadar, După aproape 13 ore, pe care nici nu le-am simțit, am ajuns la Veneția. L-am parcat pe GeRY într-una din faimoasele PARCHEGGIO, am luat carteluța cu care urma să plătim a doua zi și am plecat către hotel pe jos. Era destul de departe, dar nu ne mai păsa, nu vedeam în fața ochilor decât frumusețea mării albastre și micuțele vaporetto care brăzdau canalul, niște vase de croazieră imense și un puternic miros de sare, apă și VARĂ. Da, da, ați citit bine pentru noi acesta e mirosul verii, luna august e luna zilei mele de naștere care an de an a fost sărbătorită pe alte meleaguri, tărâmuri cu mare de fiecare dată pentru că “ În august, iubirile au gust de vin și de-nghețate, …... În august miroase-a scoici, a dragoste și-a mare… ”

  Am avut nenumărați prieteni care ne-au povestit că Veneția miroase urât, a baltă, a mucegai, a vechi, a …. nu mai știu ce, că nu ne recomandă să ne cazăm în Lagună pentru că totul e de pe vremea lui Pazvante și că, și că, și că …... V-am spus că am fost pe cont propriu și că am luat în seama doar ce am găsit pe AFA la oamenii frumoși care scriau cu pasiune despre călătoria lor. Așa că am ales pentru prima dată la recomandarea unui membru AFA o cameră triplă cu baie comună la un hotel mic lângă gara din Veneția și aproape de toate plecările vaporașului.

  HOTEL DOLOMITI camera tripla cu baie comuna 90 de euro

  Camera mare, curată, saltelele bestiale (le-am fi luat acasă) și o serie de prosoape extrem de interesante, ca pe vremea marchizelor, o pânză foarte fină cu o super putere de absorbție.

  Hotelul a fost exact cum membrul AFA scria vezi impresii: liniștit, baia deși comună era foarte curată, dușul la fel, iar în cameră oricum existau o chiuvetă deci spălatul pe mâini sau pe dinți le aveai la îndemână.

  Frumos ne-a convins tipa de pe AFA scriind cu o tonă de sinceritate cum studenți fiind am împărțit 4 ani de zile toaleta și dușul, nu tocmai curate și bine dotate, cu alți studenți, așa că de ce n-am accepta o noapte o baie comună. Mare vorbă, mare adevăr …. așa că VOTAT, stăm o noapte la DOLOMITI.

  Ne-am cazat, ne-am răcorit puțin și am luat-o la pas. A doua zi plecam către Florența așa că am vrut să profităm din plin. Veneția e de vis. Ți-o imaginezi, o vezi în filme, citești despre ea și despre ale ei măști și carnavaluri, dar nu poate fi descrisă în cuvinte, exact așa : TREBUIE VĂZUTĂ, IUBITĂ ȘI APOI POVESTITĂ. E magică, e altceva, altcumva. M-a fascinat mirosul și mi-a plăcut. Un amestec de aromă de blat de pizza proaspăt copt, cu iz de oregano și roșii coapte și cu parfum de apă de mare. Era aglomerat, în piață erau concerte în aer liber, se făceau selfie-uri la greu, vasele de croazieră plecau și veneau, era… … ca într-un oraș super turistic. Trebuie să fii “ ciudat ” să vrei să te plimbi, în august, singur în Veneția. Și totuși noi am făcut-o după ora 20 când așa cum vă spuneam cei care nu cazare în Lagună se retrag. Am mers cu mâinile deschise larg, ca să respirăm aerul ei vechi și să îi mângâiem zidurile la fel de vechi. Ne-am zgâit prin toate vitrinele și ne-am ales magazinele pe care a doua zi aveam să le vizităm. Am privit curioși prin ochiul de geam al unui atelier unde un moșnegel chel și cu șorț mare de piele, jur că semăna cu Gepetto din celebrele desene animate, șlefuia de zor o bucată de lemn învăluit într-un nor de praf fin. Ne-a prins o ploicică mică de vară așa că ne-am retras sub o umbrelă într-o piațetă mică unde am băut cel mai frizzante pahar de vin alb iar Vlad a mâncat cea mai bună felie de pizza tăiată dintr-o tavă imensă care mirosea bestial. Am ajuns la hotel rupți de oboseală, dar super fericiți.

  Dimineața am avut și mic dejun, sărăcăcios ar spune unii, eu zic că a fost ok, iaurturi, cereale, croissanturi, ouă fierte, pateu de ficat, da lipsea celebra omletă si baconul prăjit.

  Mai aveam la dispoziție o jumătate de zi, așa că ne-am luat adidașii în picioare și am luat Veneția din nou la pas. Nu mai plecăm nicăieri fără adidași, o să vă povestesc depre o vacanță în opincuțe. De fapt nu doar la pas pentru că ne-am plimbat cu vaporetto, pe ploaie, am urcat în Campanille și am văzut Serenissima de sus.

  Cu un ghid în mână acolo sus am citit câte și mai câte despre frumosul oraș de pe ape : despre Palatul Dogilor, despre frumoasele gondole cum sunt construite și cât cântăresc, despre Podul Suspinelor și Casanova, că are peste 350 de poduri, . Aici s-au născut Marco Polo și Vivaldi. Tot aici Galileo Galilei a perfecționat lentilele fabricate pe Insula Murano pentru a putea privi planetele și a oferit dogilor si signorei primul Telescop. Delicioasa prăjtură Tiramisu s-a născut pe lângă Veneția, la Treviso.

  Am citit câte și mai câte despre măștile carnavalului și am aflat că fiecare au o denumire. Noi am o ales o Medico della Peste, în traducere Medicul Ciumă, o mască macabră însă foarte populară având un cioc lung. Ne-am fotografiat cu măști și fără măști.

  Am intrat în Basilica San Marco, ne-am am cumpărat magnetul pentru frigider,

  ne-am respectat sloganul: ne-am fotografiat sărutându-ne în Veneția.

  Și nu am ratat piața din Veneția, pentru noi piața în care se vând fructe, legume, carne, pește este un must- see în fiecare oraș. Nu ratați. Aici puteți gusta, mirosi, pipăi. Acolo am primit cel mai frumos buchet de ziua mea …. de peperoncino.

  Nu am alergat, nu am stat la cozi uriașe, nu ne-am uitat după plusuri, minusuri sau alte nimicuri, nu ne-am plâns că a mai și plouat și chiar a fost răcoare, am avut la dispoziție doar o noapte și o jumătate de zi și ne-am bucurat de VENEȚIA și de fiecare clipă petrecută acolo.

  Cred că și lui GeRY i-a plăcut să se odihnească acolo. L-am urcat la ultimul etaj sub cerul albastru, cu marea la picioare, în adierea brizei și zgomotul pescărușilor. A privit toată noapte la agitația vapoarelor și s-a pregătit de traseul ce urma - spre FLORENȚA. Niște drumuri ca în palmă, destul de piperate ca taxe, dar pe care nici nu ne le simți. Ceea ce la noi parcurgi în 10 ore aici totul e la jumătate, pe principiul dai un ban …...

  Un scriitor american spunea despre Veneţia că este ca şi cum ai mânca o întreagă cutie de bomboane din ciocolată cu coniac dintr-o dată. E clar de aceea am plecat pe trei cărări amețiți de fericire...

  Citește și CONTINUAREA aici

  [fb]
  ---
  Trimis de anuca27 in 06.05.16 17:16:00
  Validat / Publicat: 06.05.16 20:21:48
  INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA. A mai fost în/la: roma

  VIZUALIZĂRI: 4100 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
  SESIZEAZĂ
  conținut, limbaj

  22 ecouri scrise, până acum, la acest articol

  NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anuca27); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
  Poze atașate (se deschid în pg nouă)
  P12 [fără descriere]
  EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
  Puteți VOTA acest articol:
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 31700 PMA (din 34 voturi)
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

  ECOURI la acest articol

  22 ecouri scrise, până acum

  webmasterX
  [06.05.16 20:08:44]
  »

  HOTEL DOLOMITI camera tripla cu baie comuna 90 de euro

  Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

  Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

  Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI

  cloverina
  [06.05.16 20:47:18]
  »

  @anuca27: Foarte frumos reviewul! Se citește entuziasmul printre rânduri.

  Ați putea să ne dați și niște detalii organizatorice? Prețuri, transport în Veneția?

  papone
  [06.05.16 21:15:11]
  »

  @anuca27 - WOOOW!!! Si crede-ma ca nu vezi asa ceva scris de mine nici macar o data pe an - cei ce ma cunosc stiu prea bine

  Atat de frumos scris si descris, despre orasul nostru preferat... Total si placut surprinzator, asa ca-mi folosesc si "multumesc"-ul alocat lui 2016 Bravos! Ma inclin!

  PS: Daca faci poza la ecoul asta si il vad pe undeva, ai pus-o cu mine

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  Cristinaana
  [06.05.16 21:23:53]
  »

  Multumesc pentru ca m-ai facut sa lacrimez amintindu-mi de Venetia, eu plang foarte rar, Venetia e unica.

  ANILU
  [06.05.16 21:32:48]
  »

  @anuca27 - Da, iar am dreptate, ai talent de a povesti vacanța voastră.

  Îmi place cum ne spui cum a fost la Venezia, cum a-ți simțit și trăit prin locurile pe unde va-ți plimbat.

  In poza P12 ești cu superbul buchet de peperoncino de ziua ta?!!!

  Foarte frumos, așteptăm continuarea.

  P. S. Dacă @papone a spus WOOW, e numai de bine, crede-mă, îl cunosc.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  mireille
  [07.05.16 07:33:43]
  »

  Felicitari pentru articol... m-am prins leger în povestea ta și am reușit prin stilul tău să mă integrez în peisajul venețian, plimbându-mă prin străduțele labirintice ale bătrânei doamne, cu mască și fără mască. Review-ul tău chiar îmi trezește nostalgii, am plutit în dimineața aceasta sub cerul lagunei și mi s-a făcut poftă să aud bătăile de clopot din turnul cu orologiu ale celor doi mauri din bronz, ce anunța ora de mai mult de o jumătate de mileniu, e poate vremea să mai merg încă odată acolo... și pe mine m-ar interesa niște detalii practice organizatorice... călătorii reusite în continuare.

  mishu
  [07.05.16 11:59:17]
  »

  Foarte frumos descris totul, un articol in care cuvintele par ca nu spun chiar tot ce ai simtit.

  Nu am ajuns inca pe acolo desi era in planurile pentru acest an, insa astfel de articole sunt menite a te face sa iti doresti si mai mult sa ajungi acolo.

  Pas cu pas prin oras, pe canale, traind atmosfera, cum sa nu-ti doresti sa ajungi macar o data in viata acolo.

  Felicitari, votat cu mare placere.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
  crismis
  [07.05.16 12:07:58]
  »

  @anuca27: Wow zic si eu! Am citit primul tau articol si m-am bucurat: o noua stea pe firmamentul AFA! Am vrut chiar si sa-ti scriu un ecou, dar as fi repetat ceea ce deja ti se spusese: ca bun-venit, ca sa mai scrii ca o faci bine... Si nu-mi place sa vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba.

  Acum insa simt nevoia sa te felicit din inima si sa te incurajez, pentru ca randurile tale mi-au produs multa emotie pozitiva, parca am colindat inegalabila Venetie alaturi de voi, am simtit mirosul "bestial" de pizza, savoarea si racoarea vinului alb, stropii de ploaie pe obraji, amestecati cu cei sarati ai marii... Ideea e ca TRANSMITI si o faci intr-un mod foarte placut! Deci sper sa te contamineze si pe tine "microbul AFA" si sa-ti citesc povestile de calatorie multa, multa vreme de-acum inainte...

  De acord cu ideea de a te caza cat mai in miezul actiunii, si noi suntem de aceeasi parere, oricum ce iei pe mere dai pe pere. Noi am vizitat Venetia intr-un ianuarie cumplit (pe taramurile mioritice), am plecat la aeroport pe cod rosu de ninsori si viscol (tot ma bate gandul sa povestesc intr-o zi, dar nu stiu ce relevanta turistica ar mai avea acum, dupa aproape 4 ani, doar sa dovedesc ce caposi suntem!). Venetia am gasit-o insa insorita si calduta, ne-am cazat in buricul lagunei profitand de o oferta extraordinara la un superb boutique-hotel si am colindat-o in voie 3zile, la picior si mai ales pe calea apelor. A fost minunat, nu stiu cum poti sa nu iubesti Venetia! De fapt, nu stiu cum poti sa nu gasesti macar ceva - cat ar fi de mic - in orice loc nou in care norocul te arunca. Pentru ca mi se pare o adevarata binecuvantare sa poti pleca, sa poti vedea lumea, vorba ta, din fiecare calatorie ai ceva de invatat...

  Gata, am inceput sa bat campii! Felicitari inca o data!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  krisstinna
  [07.05.16 15:24:54]
  »

  @anuca27 - Te salut și te felicit pentru articol! Eu sunt cea cu "indienii", mulțumesc pentru menționarea mea aici.

  Am spus mereu că sunt destinații pe care le am pe lista de așteptare și destinații în care nu vreau să ajung niciodată. Cât timp mai pot sta în chiloții de baie pe o plajă fierbinte (am și eu niște ani în spate) nu vreau să-mi irosesc banii de mare prin alte locuri.

  Dar, citind excelentul tău articol, parcă-mi doresc un pic din acest oraș. Adică să-l gust, așa cum ai făcut tu.

  Ești frumoasă foc! Mulțumesc!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
  anuca27AUTOR REVIEW
  [07.05.16 19:26:14]
  »

  @webmasterX - multumesc! acum am atatea povesti, dar inca nu sunt familiarizata cu site-ul, in sensul ca nu prea stiu la ce categorie sa ma incadrez si mi s-a parut destul de lung articolul pentru impresii de cazare. ma gandeam sa transfer acolo doar partea cu hotelul. poate ma ajutati cu un sfat. multumesc inca o data!

  anuca27AUTOR REVIEW
  [07.05.16 19:40:18]
  »

  @krisstinna - multumesc, multumesc, multumesc! pai nu-i asa? lasa-i incolo de indieni. important acum e sa alegem destinatii sigure si sa ne putem bucura in continuare de calatorii asa cum vrem noi. Cat priveste Venetia, sa stii ca nu am exagerat cu nimic si sunt o tipa destul de pretentioasa, dar care cand isi propune sa se bucure o face cu toate fiinta. Am o conceptie; nimeni nu este responsabil de fericirea noastra decat noi asa ca... Multumesc inca o data!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  anuca27AUTOR REVIEW
  [07.05.16 19:48:32]
  »

  @crismis - atatea felicitari... o sa mi se urce la cap... multumesc. imi plac oamenii " căposi " așa cum ai scris tu, eu zic ca sună mai frumos ambițioși sau care știu ce vor. sunt cateva lucruri pe care le-am facut inspirandu-ma de la cei ca voi, dar cu destul de multă teamă si sunt chiar invidioasa. noi nu suntem asa hotarati si cu siguranta ne-ar fi intors din drum codul ala rosu. Ai vazut la mine e cu planificari, informatii, mai rar strigam : AVENTURAAAA, multumesc, inca o data!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  anuca27AUTOR REVIEW
  [07.05.16 19:53:23]
  »

  @mishu - multumesc! musai, musai, musai... sa nu ratezi, chiar si pentru cateva ore, ... se ajunge usor si cu masina asa ca o data si o data... sigur daca iti propui... multumesc pentru tot!

  anuca27AUTOR REVIEW
  [07.05.16 19:58:06]
  »

  @mireille - multumesc! nu am net pe telefon pentru ca sunt contra, dar scotocesc destul de mult pe laptop dimineata si seara. Asa caa stau la dispozitie pentru orice detalii. un email si raspund cu mare drag si cu mare placere! multumesc!

  anuca27AUTOR REVIEW
  [07.05.16 20:00:50]
  »

  @Cristinaana - multumesc! din cauza ta am lacrimat si eu cand am recitit. mai vreeeeem, a strigat si copilul meu, ne-a placut, iar fotografiile ne-au emotionat si mai tare. multumesc!

  anuca27AUTOR REVIEW
  [07.05.16 20:21:23]
  »

  @papone - MULTUMESC! ce sa zic??? si eu am un simt critic foarte MAREEEE, așa că îi înțeleg și îi apreciez pe cEi ca mine. cu siguranță avem mai puțini prieteni, dar cred cu convingere că lumea ar fi ALTFEL cu mai mulți ca noi... mă bucur că ți-a plăcut și să știi că primesc la fel de bine și criticile... - cât despre ecou, pe cuvânt de olteancă - nu o sa-l vezi niciunde, dar i-am făcut poză ... MULTUMESC ÎNCĂ O DATĂ!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  anuca27AUTOR REVIEW
  [07.05.16 20:29:08]
  »

  @cloverina - multumesc! astept intrebarile, raspund cu mare drag la orice intrebare. despre transport ce sa zic... per pedes sau cu pe jos-ul cum zice baiatul meu. O singura plimbare cu vaporetto am facut pe Grande Canale ,,nu mai știu cât ne-a costat, foarte puțin pt. că e un fel de transport în comun. nu ne-am dat la gondole sau șalupe, ne-am și încurcat cu biletul și nu ne-am suit în cel care trebuia, dar au fost foarte draguți și nu ne-au lăsat să compostăm iar la următoarea stație ne-am dat jos și ne-am urcat în cel care trebuia. În rest totul am făcut pe jos. si de la parcare la hotel, si invers... multumesc inca o data!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
  webmasterX
  [08.05.16 08:28:00]
  »

  @anuca27 - Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.

  Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)

  =

  Copiază textul de mai sus, despre hotel, şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI

  krisstinna
  [08.05.16 08:47:02]
  »

  @anuca27 - Cu multă plăcere! Mare dreptate ai!

  -

  Cât privesc impresiile despre cazare, nu-ți face griji că ar fi prea ”lungi”. ”Scurte” să nu fie! Caută articole despre cazare (la toți colegii care ți-au scris ecouri și nu numai) și ai să vezi cât sunt de frumoase, utile, complete, presărate cu sentimente și întâmplări amuzante, fără a include și impresiile despre călătorie, acelea fiind scrise în articole separate, bine conturate. Nu-ți dau un exemplu pentru a nu interpreta că favorizez pe cineva anume. Bine, am și eu favoriții mei, dar rămân doar pentru mine ! O să-i ai și tu pe ai tăi, sunt convinsă.

  Spor la scris și vacanțe minunate!

  crismis
  [08.05.16 10:56:51]
  »

  @anuca27: Ei, acum sa nu-ti imaginezi ca suntem niste nebuni care pleaca in neant! Si noi ne planuim destul de atent vacantele, mai ales pe cele mari, dar - sa zic - cam 70% ramane cum am stabilit, iar restul e ceva nou, neasteptat, nevisat, descoperit pur si simplu din intamplare la fata locului! Asa de mult imi place ca viata sa ma surprinda placut! De obicei, astea sunt si amintirile cele mai placute si cateodata ma gandesc ca parca avem noi "ceva" de atragem tot felul de chestii din acestea!... Rele nu ni s-au intamplat, slava Domnului, sau cel putin nu atat de rele cat sa le tinem minte...

  Asa a fost si cu codul rosu. De fapt, caposul a fost sotul meu, daca era dupa mine, renuntam demult. Dar nu am riscat nimic, mai ales ca eram si cu copiii, am zis "mergem atat cat se poate, daca nu se mai poate, ne intoarcem si gata; sa nu zicem ca n-am incercat".

  ... Hai, povesteste cum a fost mai departe!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
  anuca27AUTOR REVIEW
  [08.05.16 12:26:56]
  »

  @crismis - " Asa de mult imi place ca viata sa ma surprinda placut! "... suntem pe aceeasi lungime de unda. mor de drag cand intalnesc chiar si on line astfel de oameni. am printre cunoscuti, ca sa nu zic prieteni o gramada de fixisti care nici macar in concediu nu renunta la reguli. de aceea anult trecut am trecut la vacanta doar in trei (doar noi) adica daca vreau sa mananc la 2 noaptea sa o fac fara nicio remuscare... ... vine, vine si partea cu Firenze!... multumesc pentru mesaje...

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  michaella
  [20.09.16 18:10:13]
  »

  Felicitari si "woow"si din partea mea! Desi nu am fost la Venetia niciodata tu, cu povestirea ta m-ai purtat pe acolo si nu pot decat sa-ti multumesc!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  ANILU, anuca27, cloverina, crismis, Cristinaana, michaella, mishu
  Alte impresii din această RUBRICĂVacanța în Veneţia:


   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

   
  [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.06879711151123 sec
  ecranul dvs: 1 x 1