Q&A Vacanța în Veneţia

Întrebări și răspunsuri [9]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Vacanța în Veneţia»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Card ISICtrimisă de: diana2001 - în [22.11.23 12:15:41]

    Buna ziua. O intrebare, pt reducerea de student, la obiectivele din Venetia, a fost necesar Cardul International de Student (ISIC) sau merge si cu cardurile noastre de student? Multumesc!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 99

    3 zile la Venetiatrimisă de: m_timmy1 - în [11.01.17 11:22:39]

    Anul acesta la sf lunii iunie, avem programata o calatorie in Europa cu masina (2 adulti si doi copii) care include si 3 zile la Veneția. Problema este ca nu stiu cam pe unde sa ma cazez, unde pot lasa masina (preturi parcare) ca sa fie destul de ok din punct de vedere al vizitarii orasului cu un copil de 3 ani si unul de 9.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2524

    Schimbare terminale la Fiumicino / Romatrimisă de: magdalena987 - în [19.05.16 09:50:12]

    Plec la Venetia. La Aeroportul Fiumicino /Roma, trebuie sa trec de la terminalul T3 la terminalul T1. Pe harta Aeroportului am vazut ca este o distanta destul de mare. Cum se face acest transfer? Cu un bus al aeroportului sau "per pedes"?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1154

    Recomandare Venetiatrimisă de: gigioc - în [21.02.15 18:31:40]

    Salut dragilor ,peste o luna o sa merg la Venetia pt cateva zile. Am studiat o gramada de informatii pe net despre preturi, transport, etc. Citestc pe [#Venezia Unica#]http://www.veneziaunica. it/en[/#] niste preturi iar pe [#Venetoinside#]http://www.venetoinside.com/en/[/#] alte preturi pt aceleasi muzee. Nu inteleg cum functioneza VenetoInside : prezint voucherul la casa de bilete si acesta se transforma in tichet... pai atunci ce am facut? tot trebuie sa stau la coada... Ca atare am decis sa imi iau biletul de autobuz tur retur Treviso -Piata Roma, ma cazez pe insula si studiez direct acolo ce abonamente o sa-mi iau pt vaporas si muzee. Va rog daca aveti vreo recomandare, orice informatie e binevenita. Cu respect,
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3159

    Venetia - surpriza pt doamnele noastre [informatii cazare]trimisă de: AdiVernescu - în [05.01.15 13:40:20]

    Dragii nostri, Alaturi de 4 cupluri de prieteni am stabilit ca la sfarsitul lunii februarie sa ajungem la Venetia, sa ne sarbatorim doamnele de martisor si pentru linistea noastra, cautam cazare verificata. Calatoria o vom face cu masina, pt mai multa mobilitate, dar ne-ar fi de un real folos experientele voastre in materie de cazare in zona. Suntem un grup sudat, iubim natura si ne dorim sa stam cu totii laolalta, in zona Venetiei, intr-un camping cu bungalow-ri, intr-o vila, sau ceva de acest gen. Ne puteti ajuta? Multumim.
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3459

    Transfer Venetia Trevisotrimisă de: cami1212 - în [19.09.14 10:12:19]

    Buna ziua, Imi puteti spune la ce ora este ultimul mijloc de transport (in cursul serii) care pleaca din Venetia spre Aeroport Treviso? Am vazut pe internet la autobuze ca ar fi 19.30. Exista si mai tarziu un tren ceva? De asemenea, unde este statia de taxi speciala (cu 70 euro) care merge la aeroport Treviso? Multumesc.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3004

    Vacanta in Venetiatrimisă de: mercy72 - în [05.08.13 23:57:43]

    Amanunte despre Venetia O seara buna In aceasta luna plecam pt. trei zile in Venetia. As dori sa-mi sugerati niste intinerare si foarte important cat costa transportul de la aeroportul Treviso pana in Venetia Cat costa sa faci o plimbare pe Canal Grande. De unde iti poti lua mancare si unde poti manca mai ieftin. Ce sfaturi ne mai puteti da ca sa avem o minivacanta placuta. Cat costa intrarile la obiectivele turistice Va multumesc si astept cu interes raspunsurile Szikszai Ecaterina
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2376

    Amanunte despre Venetiatrimisă de: mihaias - în [05.08.13 00:36:37]

    O seara buna In aceasta luna plecam [ catva prieteni] pt. trei zile in Venetia. As dori sa-mi sugerati niste intinerare si foarte important cat costa transportul de la aeroportul Marco Polo pana in Mestre. Cat costa biletele de autobuz din Mestre pana in Venetia, de unde se cumpara cat faci [ ca timp] Cat costa sa faci o plimbare pe Canal Grande. De unde iti poti lua mancare si unde poti manca mai ieftin. Ce sfaturi ne mai puteti da ca sa avem o minivacanta placuta. Cat costa intrarile la obiectivele turistice Va multumesc si astept cu interes raspunsurile Mihaela Popa
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1613

    [Fără titlu]trimisă de: cristi_an3000 - în [26.10.09 11:40:15]

    Este adevarat ca in Venezia in aceasta perioada (oct-nov), pentru plimbarile pe jos este nevoie de cizme de cauciuc?
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1910

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Vacanța în Veneţia
    pagină generată în 0.019316911697388 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]