ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 23.07.2015
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Mărăşeşti [VN]
ÎNSCRIS: 30.04.09
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2015
DURATA: 6 zile
cuplu fara copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE REZULTATĂ
92.50%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
[fb]
TIMP CITIRE: 10 MIN

Marea Neagră. La Eforie Nord

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Motto : ”Test de cunoștințe generale la Poliție. Întrebare la Geografie :” Care este capitala Marii Britanii? ” Unul dintre polițiștii care susțineau examenul începe să plângă. Profesorul, mirat :

” - De ce plângi?! ”.

Polițistul :

” - Păi, ieri, când v-am întrebat despre ce să învățăm la examenul de la Geografie, ne-ați spus să învățăm capitalele țărilor din Europa, ceea ce am și făcut, iar astăzi ne-ntrebați despre capitalele mărilor?! ”

De când sunt eu pe planeta asta și-mi conștientizez existența mi-a plăcut Marea. Probabil c-oi fi dovada clară a teoriei evoluționiste a lui Darwin. Omul se trage din maimuță iar eu, ce știu, mi-oi fi realizat devenirea din vreun mamifer acvatic. Sau, bleah, moluscă!

Prima cunoștință cu Marea am avut-o pe la 5 ani, pe vremea când odiosul regim dictatorial comunist i-a obligat pe părinții mei să meargă în concediu, 18 zile, la mare. Bine, nu chiar Partidul, mai degrabă sindicatul din învățământ, unde lucra mama. Pentru tata a fost o mare obligație, cum să stea 18 zile într-un singur loc?! , dar, mama luase biletul, așa că, dacă vrei, ca bărbat, liniște în casă, faci ce-ți zice femeia!

Spuneam, deci, că fiind sarcină de Sindicat, ai mei și-au luat biletul, odrasla și bocceluța și am ajuns la Marea Neagră.

Acuma, nu mă-ntrebați despre prima mea trăire la întâlnirea cu Marea Neagră. Cert este faptul că, de atunci, în fiecare vară mi-au lucit ochișorii la Marea Neagră. Bine, Dumnezeu, în marea bunătate a Sa, m-a lăsat să văz și alte mări, Adriatica, Egee, Baltica, vi le amintesc doar pentru a mă da mare despre pe unde am fost io! :p

Ca ideal de viață, sper să nu mă strângă Doamne-Doamne până n-apuc să-mi fac o căsuță, undeva, pe malul Mării Negre. Băi, fraților, nu vreau vilă, să fie clar! Vreau o căsuță, ceva din lemn și piatră, cu o prispă din scânduri, pe față, pe care să am un balansoar. Pe veranda aia să fie atârnat un năvod iar eu să stau să mă bîțîi în scaunul ăla, dușumeaua să scârțîie, și să belesc ochii la mare! Căsuța să fie, undeva, aproape de malul mării, dar să fie cam pustiu pe acolo. Da, psihologul de nevastă-mea îmi spune că am vreo doi pitici defecți pe creere, dar, nu-mi pasă, să-și vază de cabinetul ei și pe mine să mă lase-n plata Domnului!

Bine, ca să-mi îndeplinesc holomoaca de vă spusei de ea, Dumnezeu ar trebui să mă ajute de-așa manieră încât, de exemplu, să am bani cu lopata, ca să pot sta așa, să mă uit la mare dar, uneori și anume la ore regulate, să pot păpa și mă adăpa, mă rog, probleme din astea, mărunte, dar a căror rezolvare ne ocupă marea majoritate a timpului.

Gata, nenea webmaster, promit să nu mai bat câmpii, știu ca siteul e unul pur turistic și nu pentru punerea inimii în batistă.

Anul ăsta am fost la mare de două ori, odată la începutul lunii iulie și, a doua oară, de pe 15 până acum 2 zile.

Mersul la mare presupune, în cazul meu, o agitație ușoară în familie. Adriana îmi sugerează o serie de activități sclavagist- gospodărești care ar trebui îndeplinite de ”cineva” de așa manieră încât plecarea noastră pentru o săptămână, să nu se vază! Treburi ușoare : tuns iarba în curte, curățat trandafirii, tuns mestecenii. În grădină, în schimb, e mult mai ușor : legat roșiile, prășit grădina de legume și pigulit tabla de zarzavat, udat prin irigare, stropit via și legat-retezat lăstarii, stropit livada, tuns iarba-n livadă. Deci, toate astea, de vi le-am zisără, trebuiesc făcute de ”cineva”! Cu toții vrem să fim ”cineva”, nu? Ei, bine, în casa mea, eu sunt cineva! Acel ”cineva”...

Am făcut toate astea și încă alte câteva.

Nevastă-mea a făcut bagajul, câteva lucrușoare care au încăput, delicat, în două trollere și o sacoșă, pe care le-am urcat, prin azvârlire, cu prețul unei ușoare hernii inghinale, în portbagajul bătrânului meu Ford.

Am plecat dis de dimineață, pe la ora 09,00. Stop, aici nu e nimeni de vină, nu-mi place să plec, ca bufnița, noaptea, pe drum, doar ca s-ajung la plajă și s-adorm pe nisip. Plus că aveam rezervare la o vilă și ora de check-inn era 14,00.

Pe drum am purtat o agreabilă discuție cu nevastă-mea despre nimicuri domestice, cum ar fi despre cum cheltui eu banii, fără cap, despre faptul că nu ar vrea o casă la mare, în condițiile mele, alea de vi le zisei mai sus și alte asemenea dialoguri spumoase, reconfortante și pline de optimism , cum ar fi: dacă o fi scos fierul de călcat din priză?! N-am vrut să-i spun că, la plecare, am dat siguranțele jos, în casă, cu excepția bucătăriei, uite-așa, încă mai miroseam a substanțe de stropit via și vroiam să mă răzbun! :p

Ca să schimb atmosfera, am căutat un post de radio, pentru că, de regulă, eu am muzică fără vorbe, doar pe stick, ce nu ar fi chiar pe gustul tuturor. Am prins un post unde cineva făcea karaoke, o fătucă se străduia să cânte ”Și îngerii au demonii lor ”. Bine, melodia asta nu mi-a plăcut, never, pen'că versurile sunt o aiureală, dar, mă rog, Bittman are voce. Pe urmă am aflat că nu era karaoke, era o arătare care pretindea că este cântăreață și că, da, să stăm liniștiți, va concerta și la mare! Am tras două concluzii :

Primo : să țin minte cum o cheamă, să nu cumva, Doamne-ferește, să cumpăr bilet la spectacolul ăla unde va vrea ea să cânte.

Seccondo: buei, pe vremea lui Ceaușescu, toată lumea putea să-și găsească o ocpație utilă. De aia spui, pe vremea de-atuncea, fătuca asta ar fi fost fruntașă-n producție la cine știe ce filatură, se mărita, primea casă, butelie, loc la creșă pentru copiii de urma să-i facă. De ce a trebuit să ajungă ea cântăreață?!

Gata, nu mai bat câmpii, decât auto, am trecut deja de podul de la Hârșova, spre Constanța. Plătesc podul și mă năpustesc cu toată viteza dată de cei 101 CP ai Fordului meu. Ajung bine și repede la Eforie Nord, caut strada unde era vila și o și găsesc! Singur și ușor, după ce-am întrebat doar de 4.518 de ori... mmm, dacă se pune și,da, cred că se pune și polițistul, ... deci, da!

Vila se numește ”Constantin și Elena” și, în realitate, arăta exact ca și în pagina de net : curat, frumos, verdeață.

Eram și așteptați, așa că, chiar dacă n-am mai bătut, mi s-a deschis. Poarta. Am parcat mașina, ne-am primit cheile de la cameră și, țuști, pe scări!

Camera bună, spațioasă, aer condiționat, frigider, TV, baie, mă rog, tot fasonul. Vila avea și o terasă extrem de generoasă, mese cu umbreluțe. Soțul gazdei ne-a anunțat că, atâta vreme cât nu deranjăm pe alții, putem face cam ce vrem noi pe-acolo.

Fără nicio ironie, niște gazde extrem de primitoare, amabile și atente față de oaspeți. Prețul se negociază, turiștii nu sunt păcăliți. Ca și condiții, apreciez cam ca la 3* îmbunătățit.

Singura bubă, dar care nu se poate imputa proprietarilor : distanța față de plajă, cam la 20 de minute de mers pe jos. Mie-mi convenea, treceam prin bazar și mă uitam după femei, doar ne uităm, nu punem mâna, nu-i frumos!

Eforie Nord este cam aceeași, ușor îmbătrânită. Nu mi-a plăcut faptul că, pe străzi, spațiile verzi nu erau chiar îngrijite, deși, împotriva acțiunilor concertate ale turiștilor, se încerca menținerea unei stări de curățenie.

Lume multă, la orice oră treceai prin bazar, era full! Pe trotuare, full, pe faleză, umplut!

În aceste condiții a trebuit să stabilim ce vom face în cele 6 zile de ni le-am propus să le trăim acoloșa. Am stabilit ca, prioritar, trebuie să ne hrănim. Mi-am adus aminte de studenție și de celebrele ”plimbă tava”. Cu excepția unei terase cu nume de capitală europeană, mâncarea era bună, berea rece și în cantități suficiente, funcție de calitățile capacitive ale fiecăruia : de portofel și de burdihan.

Prețuri populare, un prânz cu pui rotisat, două ciorbe și două beri, pentru ”doo” persoane, suma de 35 de lei. Problema era de aglomerație, dar, asta e!

Plaja este curățată, deși turiștii fac tot ce ține de ei să nu păstreze curățenia. Am găsit loc pentru stat pe cearceaf, aveam umbreluța noastră! Șezlongul costa 20 de lei /ziua, noaptea erau gratis... cred!

Apa mării, caldă și curată, valuri mici-micuțe.

Pe plajă sunt montate obiective tare interesante, cu niște țevușoare pe unde, dacă vorbești frumos cu nenea de lângă ele, primești bere. Aaa, trebuie să ma dai și o sumă de bani, de la 3 la 5 lei, funcție de ce marcă de bere vrei.

Seara, prin Eforie este și mai aglomerat. Am văzut elefanți, pentru că, în localitate se află un circ și, ca să atragă lumea, îi scoteau pe stradă. Erau niște animale triste, cum triste mi se par și spectacolele de circ, dar asta e altă discuție!

Am îngurgitat pizza bună la Pizzeria ”Corner”, bun-bun-buuun, au și oamenii ăia de-aia, ca berea, prețuri umane!

Seara ne-am mai plimbat pe faleză și pe diguri, ne-am uitat la oamenii care lansau lampioane, eu nu, n-am vrut, la 5 lei, cât costa unul, mai puneam 1 leu și-mi luam două beri! :)

Am prins o vreme caldă de leșinai, nu suntem matinali, așa că ieșeam la plajă pe la ora 10 și plecam la 14,00. După amiaza mă culturalizam, Le Tour de France, vedeam peisaje și locuri de vis iar Emanuel Terzian chiar e un bun comentator.

Iaca-așa, ușor-ușor, s-o umplut timpul pentru care-am plătit cazarea și am fost aruncați pe drumuri! Pe alea de întoarcere acasă. Cărat iar trollerele în mașină, plecat spre istoricul oraș Mărășești - Vrancea, unde habitez în mod curent. Eh,

eu am plecat dar ceva-ceva din mine ar mai fi rămas la mare. Dar, portofelul, nu și nu!

Deci, care vreți să-mi faceți cadou, luați-mă la mare, pot fi un tip agreabil, știu cu cuțitul și furculița, am oareșce abilități de comunicare și o oareșce inteligență :din trei încercări îmi aduc aminte cum mă cheamă, la ultima încercare cu ajutorul buletinului! Hm, ce ziceți?

Haidi, pa!


[fb]
---
Trimis de Yersinia Pestis in 23.07.15 18:58:28
Validat / Publicat: 23.07.15 21:26:27
VIZUALIZĂRI: 3067INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
42 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Yersinia Pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P08 Eforie Nord, noaptea, de pe dig. O frumoasă poză ”mișcată”
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 85900 PMA (din 74 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

42 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 42
monicap [23.07.15 21:49:18] »

Sunt cumva si eu prima la votat un articol marca ta? Ura pt mine.

Cred ca "nenea webmaster" va face tot timpul exceptii in ceea ce te priveste: nu cred ca ai egal pe aici pe site.

Si uite, ca dovada, eu ma intorc la votat: de poze de data asta. Ca am impresia ca nu te-ai "inverzit" inca.

Desi capcaunii parca asa erau de la mama natura daca stau sa ma gandesc mai bine

Zoazore [23.07.15 21:56:53] »

@căpcă1 - Prima! Prima! Primul vot a fost al meeu!

Deja îmi întreb portofelul despre cadou! E cam... mut zilele aste!

Oricum, iar ai reușit performanța să mă bagi sub masă de râs!

Bravo, căpcă!

crismis [23.07.15 22:05:03] »

@căpcă1: Chestia aia cu casuta si cu balansoaru' am mai dezbatut-o si cu alta ocazie. Dar... la Marea Neagra?! Ma rog, sper totusi ca nu in frumoasa noastra patrie, nu de alta, da' pare sa fie cam mare inghesuiala! Si tu vrei si o leaca de pustietate, nu? Pai, io stiu, nordul Turciei? Sau undeva, in tara vecina (si prietena?) Ucraina? Daca mai ai idei, zi-le!

Si deci asa zice psihologul? Ca avem pitici la mansarda? Si ca astia sunt putin cam mutanti? Pt mine, nimic nou acest aspect. Inseamna ca asa e.

Safta Radu [23.07.15 22:26:14] »

După amărăciunea provocată de Botoșani, care luă bătaie de la Legia, mi-a revenit buna dispoziție datorită review-ului tău. Știu eu ce știu când spun că ești belea de om. La următoarea întâlnire AFA, dacă vei dori să ne onorezi cu prezența, voi da și șpagă adminului :-) numai să stai cu noi la masă. Capisci?

Yersinia Pestis [23.07.15 23:02:06] »

@monicap - Să știi că inițial am vrut să folosesc nicknameul de pe messenger, ăla nu poate fi asociat cu nicio culoare! Și, că vreau să mă-nverzesc, asta e, așa, un moft!

Mereu ești amabilă cu mine și mă lauzi și vezi că, în condițiile în care ăia doi pitici ai mei dilesc, o să ai probleme cu mine - o să mai scriu și după ce fac alea 2.000.000 de PMA. Nnnneaaaaah, nu fac io de-astea! Promit, uite, mă jur : Să n-apuc să mor!

Yersinia Pestis [23.07.15 23:04:19] »

@Zoazore -Mersi pentru vot, n-are importanță al câtelea a fost, decât dacă, cumva, era al 50-lea!

Vezi, dacă faci fapte bune, ești și răsplătită! Mă bucur, sincer, pentru reușita ta de la examen. Și, dacă tot te-ai obișnuit cu examenele, ia treci și dă unul pentru a deveni șefă! Io-s suporterul tău!

Yersinia Pestis [23.07.15 23:07:16] »

@crismis - Nope, nu vreau la turci sau ukrayneni, io vreau o casă-căsuță icișa, pe litoralul românesc. Și, da, să fiu singur, afară să fie frig și umezeală și o oarecare ceață! Pe bune, asta-mi doresc!

Cât despre psiholog și dreptatea sa, n-am emoții, nu-i pe clinic, e pe psihologia muncii și vocațional-educațional!

Yersinia Pestis [23.07.15 23:11:47] »

@Safta Radu - Frate, nu te omorî cu fotbalul, mai ales cu ăla practicat de moldoveni. Ăștia confundă lubenița cu mingea, zău așa!

Io mi-am distrus parte din cele două coate, genunchii amândoi și tezele de la matematică pentru o carieră de fotbalist, de care s-a ales praful înainte de-a o avea, efectiv.

Nu fi trist, cel puțin nu pentru fotbal, mai bine un cântec vesel să cântăm :ceva din repertoriul galeriei Stelei!

crismis [23.07.15 23:23:56] »

@căpcă1: Ok, in "sezonul rece", inteleg: frig, ceata, umezeala... da' te-apuca pneumonia colo'sha pe balansoar si, pana iesi din spital de la Constanta (no offense constantenilor, se poate aplica aproape oricarui spital din Romania), vine vara si incep sa-ti tropaie elefantii prin batatura... asta daca nu-i gasesti deja leganandu-se... (un elefant, doi elefanti...) taman pe balansoaru' lu' matale!

Io zic sa te mai gandesti. La patrii mai calde.

Yersinia Pestis [23.07.15 23:41:38] »

@crismis - Dar eu, nu și nu! Batman, Batman!!!

Pe bune, te-ai gândit vreodată la tristețea mării pe timpul de extra-sezon. Bine, nu vreau s-o dau în ”Tristele”sau ”Ponticele” lui Ovidiu, dar, mie cel puțin, marea îmi place și pentru poveștile pe care ți le poți spune, singur.

Hopa, dacă o dau în povești de mi le spun singur, am devenit caz de targă și de hapuri de culoare albastră, care să mă facă să le iau pe alea verzi!

Deci, cu tot riscul pneumoniei și al elefanților tropăitori prin bucata-mi, vreau în pustiu și frig, pe malul mării ! Chiar așa, o fi liberă vreo funcție de paznic de far?

robycutza [23.07.15 23:50:34] »

Asa m-a binedispus acest articol... Gandim la fel. Nu ar fi mare mirarea sa fim vecini la casuta de pe plaja, ne vor desparti probabil 20 km de plaja pustie Dar trebuie sa ne grabim ca astia pun mana pe tot. Sa ne bucuram cativa ani pana incep sa apara "sejloange" si "umbreluri"

Eu sunt din Constanta si tot mi se pare ca marea nu e destul de aproape... in general dormeam in cort pe malul marii in weekend. Anu asta am cam tras la Dunare. Fac astia si din Corbu plaja de fite. Maine, poimaine defileaza "caru alegoric" si p-acolo. Ramai linistit in patria noastra, aerul sarat te va ajuta sa infrunti frigul. Iar ultimele ierni au fost extraordinar de blande fata de restul tarii...

Yersinia Pestis [24.07.15 00:04:06] »

@robycutza - Sărut mâna, bine-ai venit pe la mine!

Îți mulțumesc pentru vot și pentru aprecieri, ai dreptate, scriu tare frumos, de-aia se binedispun ăi de mă citesc!

Acuma, pe bune, Litoralul românesc are un ce al lui, care-l individualizează față de alte zone. Nu e la fel de luxos, cocalarii îl abuzează, care cu ”care alegorice ”, care cu lanțurile de aur expuse pe burțile păroase spre sictirirea oamenilor de rând, dar, tot frumos rămâne !

Uite, ideea mea despre pustiu ar fi cam cum e la Gura Portiței, cred eu, cea mai frumoasă plajă a României de la Marea Neagră!

Altcumva, dacă mai vrei, mai aruncă o ocheadă pe-aicea, pe la mine și combate-mă! Aștept!

robycutza [24.07.15 00:41:09] »

Extraordinar de frumos la Gura portitei... Nu am mai fost de mult timp. Nu stiu daca sa ma bucur sau nu dar se dezvolta turismul si in partea aia. La noi in tara turism = distrugere.

A ramas un procent prea mic de turisti cu bun simt, probabil sunt si destepti si prefera concediu in alta tara la pret mai mic si conditii superioare. Dar chiar mi-e dor de Gura Portitei... o trec pe lista! Good point!

Yersinia Pestis [24.07.15 00:54:47] »

@robycutza: Vezi, ne " știm" de nici o oră și deja ți-am vândut un pont! Dacă tot e miez de noapte, hai să filozofăm : turismul nu-nseamnă, musai, distrugere! Cei care vor turism, doar ca să se bucure de natură, o vor respecta. " Consumiștii" vor cere cât de mult, că doar au plătit. Probabil că și turismul se va invăța. Dacă vrei, poți să vânezi animalul sau, dacă-l respecți, faci doar o poză cu el, în habitatul lui. Cam " gâlmos" comentariul meu, dar, cu atât mai înțelept! .

webmaster21 [24.07.15 01:08:11] »

@căpcă1 - Atenție, aluneci spre off-topic și nu permit asta pe tura mea! Restul discuției o puteți continua pe privat.

Orice ecou ulterior va fi șters.

Yersinia Pestis [24.07.15 01:09:42] »

@webmaster21: k, gata, ma duc la culcare! Noapte bună, serviciu ușor!

webmaster21 [24.07.15 01:12:23] »

@robycutza - Atenție la ecoul meu anterior. Și apoi... ai grijă la exprimare, te rog ca să nu trecem la avertismente. Referirile posibil ofensatoare nu sunt acceptate pe site.

Yersinia Pestis [24.07.15 01:14:23] »

@robycutza: Gura Portiței are, oricum, niște prețuri de te-nțeapă inima! Cum spuneam, așa cum trudim să-nvățăm democrația așa vom învăța și turismul. Și, pentru a-l învăța, e tare bun siteul " Am fost acolo"

P. S. Asta de la urmă am pus-o ca să mă dau bine pe lângă webmaster, să nu-mi șteargă commenturile off topic!

Yersinia Pestis [24.07.15 01:16:27] »

@căpcă1: auzi, da' cu melodia de-am rugat s-o postezi la reviewul ăsta ce se-aude? Rog frumos, vreau melodia!

webmaster21 [24.07.15 01:18:11] »

@căpcă1 - Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată (prin sesizare) a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

Erai prea ocupat să scrii ecouri la limita off-topicului ca să observi...

Yersinia Pestis [24.07.15 01:19:22] »

@webmaster21: scuze, mea culpa! Gata, plec în scutece!

dorgo [24.07.15 07:26:58] »

@căpcă1 - si o melodie de la mine youtube

turkn [24.07.15 08:04:26] »

M-ai inveselit de dimineata. Chiar m-am gandit ca pe aici avem multi povestitori geniali, dar parca tu esti "cel mai Ion Creanga "dintre toti.

Yersinia Pestis [24.07.15 10:02:47] »

@dorgo: Mersi, da', după cum spuneam, îmi place muzica fără vorbe! Plus că asta, a ta, are un text complicat!

Yersinia Pestis [24.07.15 10:06:57] »

@turkn: Hm, nu mă cunoști, de-aia asociezi cu mine cuvântul " genial". Adriana știe ea ce-i cu piticii ăia! Mulțumesc de laude, te mai aștept!

alinafulg [24.07.15 13:23:50] »

@căpcă1 - Super, un vot si de la mine. Maine plec spre Eforie Nord, nu am mai fost acolo de 18 ani. A nu se întelege ca nu am mai mers la noi la mare de atunci ci doar ca nu am avut cazare in Eforie. Voi sta la Complex Steaua de Mare.

Yersinia Pestis [24.07.15 15:38:30] »

@alinafulg - Mulțumesc pentru vizită și pentru vot!

Este o alegere bună Complexul ”Steaua de Mare”de la Eforie Nord, eu am stat la hotel ”Delfinul” și mi-a plăcut.

Să ai parte de un concediu frumos și să scrii cum ți s-a părut complexul!

alinafulg [24.07.15 18:26:04] »

@căpcă1 - Multumesc. Sper sa fie ok, la inceput de iulie am fost in Muntenegru si am avut o experienta nu tocmai placută. Despe escapada noastra scurta in Budva o sa scriu pe larg pentru ca impresiile s-au mai asezat si acum nu mai pare totul atat de rau. Sper ca in Complex Steaua de Mare sa ne simtim bine, am citit ce ati scris despre Hotel Delfinul, o sa revin cu un review la intoarcere.

irinad [26.07.15 18:41:26] »

@căpcă1 - Pentru "o scriere" aşa de frumoasă, merită să treci la un verde mai închis, pe care am înţeles că ţi-l doreşti, şi un ZB pe măsură. Felicitări pentru toate trei!

Yersinia Pestis [26.07.15 21:14:20] »

@irinad: sărut mâna, cred că-mi stă bine-n verde închis. Mersi pentru vot!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
12 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alinafulg, arru, balasa violeta, crismis, dorgo, irinad, monicap, robycutza, Safta Radu, turkn, Yersinia Pestis, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.156101942062 sec
ecranul dvs: 1 x 1