ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 25.10.2014
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 03.04.09
STATUS: PARTENER
LUNA
OCT-2014
cuplu fara copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
95.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 5 MIN

Cel mai placut 'cucurigu' - Cocosul Rosu

TIPĂREȘTE

Toti am trecut prin experienta asta… ajungi seara acasa cu foamea cat casa, cu stomacul lipit de spate si prin frigider e cam curent, sa nu spun ca bate vantul; sau pur si simplu deschizi frigiderul si n-ai pofta de nimic din ce se afla pe acolo – ca toti cumparam o galagie de mancare pentru ca apoi sa o aruncam, e alta discutie.

Si ce faci in cazul asta? Pai pentru mine e destul de simplu, fiind la o distanta de-o tigara pe drum pana la Cocosul Rosu. Asa ca am cateva vizite facute (cateva, adica peste 10 - ultima acum vreo 3 saptamani) la aceasta “carciuma”, dar nu numai pentru zilele in care mastodontul alb superplin de magneti nu ma imbia cu nimic, ci si pentru mese mai mari, aniversari sau iesiri cu prietenii.

Si-acum, de ce am tot revenit? Pai sa le luam pe rand:

-in afara de faptul ca mi-era foame, am revenit pentru mancare. Acum nu stiu cat de adevarat este ca au ferma proprie si folosesc produsele de acolo sau cat de “chef” e bucatarul, dar mancarea gatita de ei chiar are gust. Portiile sunt bune spre mari, la unele feluri chiar prea generoase (cordon bleu sau snitel); poate ar fi un mic minus la ciorbe, a caror cantitate ar putea fi putin crescuta (dar daca ai incercat ciorba “la scrumiera” de la Cota 2000, atunci asta face cat doua ca marime si cat ½ ca pret). Farfuriile sunt destul de bine prezentate, nu au aspect de cantina niciodata. Deserturile – in afara de papanasi, care sunt geniali – sunt normale, nimic iesit din comun; tortul de ciocolata e extrem de bun, dar nu stiu daca sa il laud, ca poate l-au comandat la vreo cofetarie :)

-Atmosfera… Nu-s adeptul carciumilor unde se danseaza si nu-mi place sa vad mesenii ridicandu-se si amestecandu-se printre membrii formatiei; sau invers, cantaciosul printre mese… mi se pare cerseala. Dar la cocos atmosfera e antrenanta. Daca nu ai ghinionul sa stai fix langa o boxa si sa iti invie oaia din care s-a facut pastrama din cauza decibelilor prea multi, poti savura cateva melodii superbe cantate extrem de bine. Si daca nu te-ai ascuns prea tare de decibeli, ai ocazia sa vezi si ansamblul de dansuri la lucru, dar te poti trezi si cu cate o naframa in jurul gatului, la o perinita. Daca se si aniverseaza ceva, atunci un “La multi ani” cantat live la urechea sarbatoritului poate fi un moment frumos (mai ales ca altul plateste masa, te risti la un 50 lei pentru o dedicatie de genul :))

-Acum nu mai e cazul pentru ca a dat frigul in noi si nu au ajuns la nivelul in care sa isi permita halogene pentru incalzire exterioara iarna. Dar terasa/curtea e foarte ok cand e cald si e umbrita destul de bine. Poate prea mult ciment, dar s-a incercat compensarea lui cu verdeata si flori.

-Cum nu-s genul care sa se trezeasca de dimineata pentru a mai cheltui din bani ca sa nu putrezeasca sau ca se inmultesc prea tare in banca (pentru ca nu detin asa ceva, nici banca, nici bani in vreuna), revin si pentru preturi. care sunt poate prea decente daca faci o comparatie cu tot ce te inconjoara. Am observat o marire a preturilor in perioada de caldura si o scadere a lor in perioada de frig… o fi de la factura de curent? Dar preturile sunt bune si nu-ti sparg portofelul si nici nu te obliga sa mergi doar cand a intrat salariul pe card - ca tot am zis de card, se poate plati cu orice card ai la tine, bani sa ai pe dansul.

Nu pot sa le scriu mai sus, ca nu-s motive de revenit. Dar nici nu poti sa scrii despre o carciuma fara sa le precizezi. Sau poti? Ca io n-am mai scris niciodata un review despre un restaurant. Daca te trece ceva sau vrei doar sa te speli pe maini, sa-ti pudrezi nasul sau sa dai un telefon “undercover”, trebuie sa ajungi si la ele. Asa ca toaletele sunt ok si atat. Poate putin cam “blank”, gandite putin aiurea – mult spatiu irosit. Iar curatenia lor depinde foarte tare si de gradul de incarcare al restaurantului, dar si de gradul de incarcare bahico-alcoolica a clientilor. Cred ca mai trebuie sa scriu ceva despre servire si am scapat de webmaster, ala de ma puse sa scriu ca nebunul de o ora si ceva. Servirea e ok spre buna ca si timpi de asteptat – desi am citit pe aici niste intamplari aiurea cu nebagare in seama, nu am patit asa ceva. De ceva vreme au introdus un sistem de avertizare/sensibilizare/chemare a ospatarului: pe fiecare masa exista un “nasturel” mai mare, cu butoane pe dansul: call sau bill, pe care le poti folosi in functie de necesitati; apesi si ospatarului ii apare pe bratara-ceas vibratoare de la mana numarul mesei si ceea ce iti doresti – din pacate, nu au butoane gen “repeta comanda”, “bere” sau “ciorba” :)

Din pacate, este un review fara poze. Nu de alta, dar nu imi fac niciodata poze “acasa” asa ca sper sa nu ma penalizati pentru asta.

Acum hai sa ne mai si oprim, nu de alta dar chiar am pofta de o ciorba de cocos si o sa merg sa o re-savurez imediat ce urc acest review – dar va implor, nu ma puneti sa scriu inca unul, poate doar la comentarii… webmaster, s-a inteles? :)

Per total, merita! Iar daca stai in zona Bucuresti Vest, e pacat sa nu dai o fuga. Daca ai ceva de sarbatorit cu mai multi prieteni, merita sa vii si din Pantelimon. Iar daca il ai langa casa, esti prost daca nu il incerci. Sau norocos, in cazul meu.

Sa avem pofta si gust in mancare!!!


[fb]
---
Trimis de papone in 25.10.14 14:04:48
Validat / Publicat: 25.10.14 16:00:44
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.

VIZUALIZĂRI: 1934 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

5 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (papone); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 19550 PMA (din 23 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

5 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[25.10.14 15:47:54]
»

Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației noastre de a scrie propriul set de impresii despre această locaţie.

paponeAUTOR REVIEW
[25.10.14 15:54:18]
»

@webmasterX - oricand si cu mare placere, WM.

si sincer... si eu multumesc pentru imboldul primit. multi vizitam foarte multe locuri, dar nu postam despre ele, ceea ce e pacat.

ms inca o data!

paponeAUTOR REVIEW
[26.10.14 19:18:32]
»

pana la urma, ciorba mea de cocos s-a transformat intr-una de burta, ca m-am mai gandit pe drum. dar geniala! asezonata cu o tuica si 2 beri... wow!

kiwivik
[12.11.14 21:20:46]
»

Las si aici un semn de trecere si "cetire", mai intai pentru ca mi-e cunoscut si mi-e oarecum prin preajma, apoi pentru ca l-am testat de cateva ori de-a lungul timpului: vara la terasa, iarna in interior, ba am si "nuntit" odata cu neamurile, pe acolo... Recunosc insa ca in ultimul an nu mi-am mai revizuit/actualizat parerile. E un reper al cartierului, aerisit ca spatii de primire, cam asaltat de musterii in plina arsita... Deci subscriu, merita incercat!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Marian Preda
[31.07.15 14:35:53]
»

@papone -

Foarte tare articolul tău! Cunosc destul de bine locaţia, deoarece se află ,,la doi paşi´´ de locuinţa părinţilor mei.

Permiteţi-mi o mică remarcă, vă rog!

Din câte cunosc, masterchef-ul restaurantului a câştigat şi încă participă la multe show-uri culinare de pe canalele de televiziune.

Ce să mai vorbesc, că nu mai pot deschide gura. E plină de apă când mă gândesc la meniul acestei cârciumi!

Toate cele bune!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
kiwivik, Marian Preda
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în București?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.08809494972229 sec
    ecranul dvs: 1 x 1