ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 13.01.2024
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Târgoviște
ÎNSCRIS: 02.05.10
STATUS: APOLLO
DATE SEJUR
MAR-2023
DURATA: 3 zile
Cuplu

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 13 MIN

Barcelona, o dorinţă împlinită

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

Mereu mi-am dorit să ajung şi eu la Barcelona, mai cu seamă că în ultimii ani metropola devenise o destinaţie din ce în ce mai iubită şi mai populară, deşi parcă dintotdeauna a avut acel lipici care a făcut-o uneori să fie copleşită, aproape sufocată de turişti. N-a fost să fie, însă în decembrie 2022 am primit o notificare de zbor la un preţ greu de refuzat pentru începutul lunii martie anul trecut. A fost scânteia care a dat tonul unei minivacanţe catalane de numai trei nopţi, total insuficient aş zice. A trebuit să ne mulţumim cu doar atât din motive întemeiate, pe de altă parte considerând-o ca pe o călătorie de iniţiere sau de luat pulsul şi de a gusta din atmosfera marelui oraş, aşa încât să ne deschidă apetitul pentru altele în viitor.

 

Cum am ajuns la Barcelona? Cum ne-am organizat?

 

Cu o cursă Wizzair, desigur, compania low-cost a avut un program de zbor destul de bun, cu decolare de pe Otopeni într-o dimineaţă la orele 08,00 şi aterizare pe aeroportul El Prat, Terminalul 2, după trei ore şi zece minute de plutit în aer, iar întoarcerea în ţară cu orar de decolare la orele 09,10 şi aterizare la 13,20, doar că plecarea s-a produs cu o întârziere de peste o oră, lucru nu chiar neobişnuit pentru compania roz.  

Fiindcă timpul pe care urma să-l petrecem în oraş era foarte scurt şi noi eram dornici să vizităm şi să vedem cât mai mult la prima descindere în metropola catalană, am creionat lista cu obiective pe care atât eu cât şi soţul le-am vrut neapărat. Doar că a trebuit s-o reconsiderăm şi s-o refacem de mai multe ori luând în calcul cu mult realism timpul fizic necesar de vizitare sau cel de deplasare de la un obiectiv la altul. Ne-am gândit la ceea ce ar fi cel mai reprezentativ în opinia noastră, lăsând pe alte dăţi (să sperăm că vor mai exista!) celelalte dintre atracţii, pentru că da, Barcelona pare inepuizabilă.

Pentru început, spre a ne deplasa lejer prin oraş, am hotărât că avem nevoie de abonament de călătorie pe mijloacele de transport în comun, valabil pe cele trei zile, bazându-ne pe sistemul foarte bine pus la punct al acestora. La o privire atentă pe site-ul societăţii de transport în comun din Barcelona-Transports Metropolitans de Barcelona- TMB (https://www.tmb. cat/en/home)  am observat existenţa unui tip de abonament care ne interesa direct: Hola Barcelona Travel Card 72H, valabil 72 ore de la prima validare. În plus, aveam posibilitatea să cumpărăm abonamentele online cu o reducere de zece procente şi ridicarea lor fizică de la un automat din staţia de metrou de la aeroport, pe baza unui cod primit pe e-mail la cumpărare. Cardurile respective costau 23,80 €/persoană, iar cu reducerea aplicată mi-au subţiat disponibilul de pe card cu 42,84 €.  Despre cardurile Hola Barcelona Travel, emise în mai multe variante (2,3, 4,5 zile), puteţi găsi detalii cu privire la modalitatea cum se ajunge la principalele obiective ale Barcelonei, precum şi avantajele aduse de acesta, practic un fel de ghid de orientare: www.holabarcelona.com.  Apropos de metrou, Barcelona dispune de o reţea de nu mai puţin de 10 linii care acoperă foarte bine tot oraşul, suplimentar cu acest card aveam acces şi la funicularul Montjuïc şi la trenurile regionale (Rodalies de Catalunya, Zona 1).  

De asemenea, pentru a fi aproape de inima Barcelonei, pentru a evita pierderea de timp pe deplasări,  timpul fiind cel mai preţios bun în acele zile, ne-am orientat la o cazare pe La Rambla, asumându-ne riscul de a fi într-o clădire mai veche, însă cu uriaşul avantaj de a ieşi din hotel păşind direct pe marele bulevard.

 Un alt aspect important a fost să ne stabilim exact ce vom fi vizitat pe zile pentru a face rezervări online chiar pe ore de intrare, fie pentru eficienţă în sensul de a nu pierde vremea la eventuale cozi la bilete, fie că la unele obiective mari acestea se pot achiziţiona doar online. Desigur, am luat în considerare şi faptul că din varii motive nu am fi putut ajunge la vreunul din acestea, producându-ne astfel pagubă financiară, dar am fost norocoşi şi nu s-a întâmplat nimic rău.

Vremea este, cu siguranţă, un factor determinant în vacanţe, iar la început de martie am avut parte temperaturi de maximum 20°C în termometre, numai bune pentru plimbări, cu soare, uneori ascuns după nori pufoşi, dar şi de câteva picături sporadice de ploaie căzute din nori ce s-au scuturat un pic în ultima zi. Per total, a fost plăcut, nimic în stare să ne umbrească entuziasmul unei prime vacanţe, chiar foarte scurte, în capitala Cataloniei.

 Pe cât este de frumoasă, Barcelona este o metropolă cosmopolită, aglomerată, plină de turişti din toate colţurile lumii şi desigur peste tot cu hoţi de buzunare sau din cei ce recurg la tot felul de trucuri pentru a sustrage bani, aşa că atenţie maximă la cei din jur. Personal nu mi s-a întâmplat nimic, dar am auzit şi citit despre păţanii neplăcute în urma cărora mulţi turişti au rămas lefteri şi, mai grav, fără acte.

 În altă ordine de idei, se spune că Barcelona este o destinaţie scumpă şi adevărul nu este prea departe, însă dacă îţi doreşti cu adevărat s-o vizitezi, sunt de părere că în urma unei documentări şi informări amănunţite se poate petrece o vacanţă cu un buget mediu, fără să se considere că ai nevoie să-ţi vinzi vreun rinichi, aşa cum s-a mai dat de înţeles că trebuie.

 

 

Ce am reuşit să vedem în doar trei zile

 

Prioritizarea obiectivelor s-a dovedit o sarcină dificilă deoarece vroiam să vedem prea multe într-un timp limitat şi, de unde în primă instanţă ne propuseserăm să “înghesuim” în fiecare zi sumedenie de atracţii, ne-am dat seama că ar fi o mare greşeală să credem că vacanţa putea fi transformată într-un maraton în urma căruia nu ieşeam decât extenuaţi, aşa că ne-am reconsiderat poziţia încercând să echilibrăm balanţa, cu promisiunea că vom mai reveni. Am convenit să lăsăm muzeele pe altă dată, deşi n-a fost chiar aşa.  

Despre Barcelona, al doilea cel mai mare oraş al Spaniei, după Madrid, nu voi spune nimic în mod special, este atât de cunoscută, încât nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă vă îndemn să consultaţi site-ul oficial de turism al oraşului care cuprinde informaţii despre atracţiile importante, sugestii de petrecere a timpului liber, agenda evenimentelor culturale, sfaturi de călătorie.  https://www.barcelonaturisme.com/wv3/en/ 

De asemenea, ar mai şi site-ul oficial al Barcelonei www.ajutament. barcelona. cat unde, în mai multe limbi de circulaţie internaţională, se găsesc pe lângă prezentarea obiectivelor turistice şi informaţii despre hoteluri, restaurante, viaţa de noapre, transport şi sfaturi practice.

Prima zi am dedicat-o instalării şi acomodării cu marele oraş. După ce, de la Terminalul 2 am mers la staţia de metrou să intrăm în posesia tichetelor fizice Hola BCN 72H, am mers pe linia L9 de la un capăt la altul, până la staţia Zona Universitària, apoi am schimbat cu L3 până la staţia Drassanas unde ne-am ridicat la suprafaţă pe bulevardul La Rambla, capătul dinspre mare. Era cam devreme pentru a ne primi camera aşa că ne-am lăsat rucsacurile la hotel şi apoi fuguţa să dăm cu nasul de mare, îndreptându-ne spre Rambla de Mar, admirând în trecere maiestuosul monument al lui Cristofor Columb, pe scurt Monument a Colom. Am prins chiar şi momentul în care podul s-a despărţit în două ridicându-se şi  lăsând ambarcaţiunile de agrement să intre şi să iasă din port.  

Pe urmă, ne-am gândit să ne plimbăm pe La Rambla în celălalt sens, spre Plaça de Catalunya, luând seama la toate clădirile de pe ambele părţi ale bulevardului. Plaça de Catalunya, un reper de seamă, ne-a adus în faţă Centrul de Informaţii Turistice de unde ne-am aprovizionat cu hărţi şi alte materiale utile.

La întoarcere, am făcut o haltă serioasă în celebra piaţă La Boqueria, de care auzisem de mult timp: un mix perfect de culori şi arome de care te-ndrăgosteşti pe loc, ba chiar poţi şi mânca după pofta inimii!

Venise vremea să ne luăm camera în primire şi ne-am oprit să ne cazăm, după care am ieşit din nou la plimbare vizând de data aceasta cartierul Barri Gòtic pe străduţele căruia ne propuseserăm să rătăcim. Acesta este situat lateral dreapta faţă de La Rambla când te uiţi spre Plaça de Catalunya şi constă într-un labirint de străduţe strâmte absolut fermecătoare. Asta vreo două ore în care, desigur, ne-a luat ochii impunătoarea Catedrală La Seu pe care am ţinut s-o vizităm, deşi nu a figurat în niciun plan, însă e bine oricând să avem şi un capitol de neprevăzute. Intrarea a costat 9 €/persoană şi a inclus şi o urcare pe acoperiş pentru a admira oraşul de sus. Fără  îndoială, Catedrala este splendidă şi a meritat din plin vizita asta.

Ne desprindem la un moment dat ca să o luăm din loc spre dealul Montjuïc unde trebuia să fim la 18,00 pentru a intra la fortăreaţă cumpărând biletele online de-acasă: 9 €/persoană. Am ajuns acolo cu metroul până la staţia Paral-lel şi în continuare am urcat cu funicularul. Castelul (Castell de Montjuïc) în sine nu este vreo mare minune, dar priveliştile ce se deschid de acolo sunt magnifice. După ce ne-am umplut ochii cu peisaje de vis, mai cu seamă că apusul ne-a prins acolo, am luat autobuzul care ne-a dus în Plaça d’Espanya, una dintre cele mai importante pieţe ale Barcelonei unde ne-am zgâit şi noi la tot ce era frumos luminat seara. Pe urmă, ne-am întors pe La Rambla pentru cină şi plimbarea dinaintea retragerii la somn.

Cea de-a doua zi barceloneză avea să fie plină şi un melanj reuşit de fotbal şi arhitectură specifică, respectiv Camp Nou, stadionul marelui club FC Barcelona şi Gaudi prin Sagrada Familia şi Park Güell. Pentru toate făcusem rezervare online achitând dinainte cu câteva zile de a sosi.

Am început ziua cu Camp Nou, la orele 10,00, pentru care am plătit 28 €/persoană pentru o vizită completă: muzeu, stadion, vestiare, sală de conferinţe, un adevărat deliciu pentru soţ, însă m-am pliat şi eu destul de bine.  

De acolo, tot cu metroul (L5) am ajuns la Sagrada Familia, în staţia cu acelaşi nume ridicându-ne la suprafaţă unde am avut parte de surpriza de proporţii, fiindcă deşi văzusem atâtea fotografii cu acest simbol al Barcelonei, la impactul direct fiorii nu mi-au dat pace nicio clipă.  

Atenţie, pentru Sagrada Familia biletele se pot achiziţiona doar online şi ar trebui luate cu mai mult timp înainte pentru siguranţă. Biletele puse la dispoziţie sunt de mai multe tipuri, noi am optat pentru vizită generală şi urcare în Turnul Naşterii: 36 €/persoană. De mare ajutor ne-a fost şi aplicaţia proprie a obiectivului pe care am descărcat-o în telefon, urmând sfatul website-ului. Despre Sagrada Familia  nu pot spune decât că am fost fericiţi că am reuşit să păşim într-o asemenea minune arhitectonică.

După vreo trei ore de încântare a ochilor cu magica Sagrada, ne luăm rămas bun de la interiorul său, mai zăbovim puţin pe la exterior, pozând-o din diverse unghiuri, apoi ne facem timp să luăm un prânz rapid fiindcă aveam întâlnire cu Park Güell la 16,00. Şi pentru acesta am avut biletele cumpărate deja de acasă: 10 €/persoană.

În preajma Park Güell am ajuns tot cu metroul, schimbând două linii până la staţia Vallcarca. De acolo, am urcat ceva, însă nu de speriat dând de o intrare situată sus, cumva în spatele parcului, având ceva de coborât până la punctele de atracţie ale parcului. Parcă păşiserăm într-o lume de basm, aşa ne simţeam uitându-ne la multe dintre creaţiile din jur, însă mulţimea de vizitatori de care dădeam, la orice pas ne făcea să revenim cu picioarele pe pământ.  

 Seara ne-a găsit tot pe La Rambla la promenadă, apoi ne-am retras la masă şi, obosiţi tare, în cele din urmă la somn.

În cea de-a treia zi ne propuseserăm să cutreierăm oraşul luând la pas Ciutat Vella, Barri Gòtic, El Born, să vedem bisericile Santa Maria del Mar, de la Mercè, Arcul de Triumf sau ruinele antice ale Templului lui Augustus. Şi cum am avut picioare bune, am colindat până spre după-amiază doar luând pauză de masă.

Pentru ultima seară, fiindcă ne aflam totuşi în Spania, ne-am dorit să savurăm un spectacol de flamenco, deşi ştiam că în Catalonia acesta nu este nicidecum tradiţional. În plus era şi scump, cam între 45-50 €/persoană. Adevărul este că ne plăcuse atât de mult cel de la Madrid de acum doi ani, încât am trecut cu vederea acest aspect, ba chiar şi preţul deloc de neglijat.

 Aveam un local specializat (tablao) lipit de hotel, însă tot scotocind prin diverse surse, am găsit o variantă mult mai atractivă situată în Pueblo Espanyol situat după Plaça Espanya spre colina Montjuïc, el însuşi un obiectiv turistic de seamă, pentru care în mod normal se achită bilet de intrare. Cumpărând biletele la Tablao de Carmen, unul dintre cele mai prestigioase saloane de flamenco din Barcelona, aveam acces gratuit în Pueblo Espanyol cu două ore înainte de începerea show-ului, aşa că ne-a convenit de minune să putem avea şansa vizitării acestuia în acelaşi bilet (48 €/pers.). Practic, a fost ceva de genul” 2 în 1” . Spectacolul a fost bun, dar nu mai grozav faţă de cel de la Madrid.

După încheierea show-ului, ne-am oprit în Plaça Espanya unde am zăbovit o vreme pentru a lua cu noi imagini pe seară, dar cu multe lumini, a unuia dintre cele mai vizitate locuri din Barcelona.

Dis-de-dimineaţă, în cea de-a patra zi am făcut cale întoarsă spre aeroport, la fel, cu metroul aşa cum veniserăm.

 

Concluzie

 

Aceasta a fost minivacanţa noastră în Barcelona: foarte scurtă, concentrată, intensă, dar foarte plăcută. Noi ne-am declarat mulţumiţi de ceea ce am reuşit să vedem şi să facem în prima noastră incursiune în metropolă. Ştiu că a fost prea puţin faţă de ceea ce oferă Barcelona, însă trebuie să existe cumva un început care pentru noi a fost mai timid, dar extrem de agreabil.

Barcelona este un loc deloc ieftin, uneori entuziasmul şi curiozitatea îi determină pe mulţi semeni s-o aleagă drept destinaţie de vacanţă mai scurtă sau mai lungă şi în momentul în care simt pe propria piele povara unui oraş costisitor încep să arunce vina pe una, alta. Ideea este că atunci când alegi să mergi la Barcelona, trebuie să iei în calcul multe aspecte şi să priveşti lucrurile din toate punctele de vedere, aşa încât să nu intervină dezamăgirea şi frustrarea, pe scurt să fii pregătit. Eu cred că e nevoie de ceva înţelepciune  şi echilibru pentru a petrece vacanţa mult dorită şi de a avea parte de satisfacţie pe măsură.  

 

 

Vă rog, ataşaţi următorul videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=uOzwwZxjPRs

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de irinad in 13.01.24 18:04:55
Validat / Publicat: 13.01.24 21:57:07
INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în SPANIA.
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Europa

VIZUALIZĂRI: 1076 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

13 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Catedrala La Seu
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 36650 PMA (din 39 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

13 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[13.01.24 21:57:51]
»

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

alinafulg
[13.01.24 22:24:57]
»

Noi am fost de două ori în Barcelona prima dată în urmă cu ceva ani în luna mai iar a doua oară în noiembrie 2022. Pot să spun că rămâne orașul meu de suflet și m-aș întoarce acolo ori de câte ori aș avea ocazia. Ati văzut foarte multe în trei zile, felicitări pentru modul în care ați organizat vizita în acest oraș minunat. Votat cu drag!

webmasterPHONE
[13.01.24 23:00:38]
»

Articolul și continuările sale au fost selectate ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

irinadAUTOR REVIEW
[14.01.24 08:55:41]
»

@alinafulg: Mulţumesc pentru aprecieri, cred că prinsesem un ecou dat de tine nu foarte demult că Barcelona este oraşul care îţi place foarte mult, lucru lesne de înţeles. Barcelona îţi intră pe sub piele imediat şi e destul de uşor s-o îndrăgeşti fiind foarte ofertantă din multe puncte de vedere. Asta dacă nu apare vreo experienţă neplăcută care să umbrească acest sentiment, însă cu ceva vigilenţă se rezolvă.

Îmi doresc să revin în Barcelona, cred că ar mai fi nevoie de cel puţin două vacanţe să pot spune că am vizitat-o cât de cât, ceea ce nu-i uşor de realizat, dar pot spera!

Te îmbrăţişez cu drag!

irinadAUTOR REVIEW
[14.01.24 08:58:45]
»

@webmaster şi @webmasterX: Mulţumesc foarte mult!

crismisPHONE
[14.01.24 09:48:36]
»

@irinad: Excelent! Chiar ați făcut și văzut multe pentru numai 3 zile!

Barcelona este unul dintre locurile mele de suflet. Am fost de mai multe ori și m-aș întoarce mâine, dacă aș putea. Și de fiecare dată am descoperit tot altceva și tot au mai rămas de descoperit... De referință rămâne însă prima vizită, prin 2007, când am petrecut o săptămână în Barcelona cu familia (mai puțin Paul, care era micuț) și cu niște prieteni. Fiică-mea, aflându-se la prima ei vizită importantă peste hotare (mai fusese, dar la plajă și bălăceală, asta era altceva, era o chestie serioasă) a exclamat: "Uite un oraș în care mi-ar plăcea să trăiesc! "

doinafil
[14.01.24 15:30:44]
»

@irinad:

Mereu mi-am dorit să ajung şi eu la Barcelona...

Și eu! 👍Drept urmare, dacă ne-ajută Doamne - Doamne, vom ajunge în iulie, când am făcut - deja - o programare și rezervare.

Informațiile din acest review îmi vor fi foarte prețioase pentru excursia de 7 zile, programată deja, pe care am luat-o de la Târgul de turism, din toamna trecută.

Știu că va fi foarte cald în iulie în Barcelona! Dar vrem să fim acolo atunci!

Pozele tale sunt foarte bune și te felicit pentru ele! 👋Cred că ați văzut multe locuri într-un timp atât de scurt!

irinadAUTOR REVIEW
[14.01.24 15:30:57]
»

@crismis: Am încercat să folosim timpul cât mai eficient, fără a ne transforma în alergători, ci doar să combinăm cât mai plăcut vizitele la diverse obiective. Ştiu că Barcelona abundă în atracţii, însă deocamdată a fost doar un început, să sperăm că vom reveni.

Îmi amintesc că Barcelona ţi-e dragă şi că ai vizitat-o de mai multe ori, de altfel ai scris şi aici pe sait frumos despre ea. Aşa cum am răspuns mai sus colegei@alinafulg, nici nu e greu să n-o placi, ba mai mult, să o iubeşti fiind un oraş complet, cu tot ce vrei.

Mulţumesc pentru ecou, te îmbrăţişez cu drag!

irinadAUTOR REVIEW
[14.01.24 15:53:43]
»

@doinafil: Wow, mă bucur să aflu că aţi făcut rezervare pentru Barcelona la vară! Şi-apoi, o săptămână va fi mult mai bine ca timp faţă de numai trei zile. Puteţi să vizitaţi şi să vedeţi o sumedenie de obiective, vă puteţi face un program foarte judicios, dacă nu cumva îl aveţi deja făcut de agenţie!

Probabilitatea de a fi destul de cald în iulie este destul de mare, dar dacă atunci vă doriţi să fiţi în Barcelona şi sunteţi pregătiţi pentru asta, eu nu vă pot ura decât să aveţi vacanţă minunată încă de pe acum!

Mulţumesc mult pentru vorbele dvs. frumoase, sunt încântată că v-au plăcut fotografiile (sunt făcute cu telefonul) şi cu atât mai mult dacă aţi găsit ceva util în articolul meu.

Vă îmbrăţişez cu drag pe amândoi!

micutzuPHONE
[14.01.24 17:32:03]
»

Salut. Ma bucur ca visul tau a devenit realitate. Imi doresc enorm sa vizitez acest oras, este un vis care sper sa devina realitate la inceputul lui septembrie. Am rezervare o saptamana la mare in Lloret del mar si cu ocazia asta sa vizitez macar o zi Barcelona. Visul meu cel mare se numește Sagrada Familia. Toate cele bune si mii de vacante si calatorii reusite.

irinadAUTOR REVIEW
[14.01.24 17:47:22]
»

@micutzu: Mulţumesc frumos pentru ecou, şi eu îţi doresc să transformi visul Sagrada Familia în realitate atunci când vei merge în vacanţa din septembrie în Lloret del Mar/Barcelona. Să ai în vedere că biletele se achiziţionează online şi ar fi bine să le iei din timp să eviţi emoţiile că nu mai prinzi în ziua dorită, desigur cu condiţia să ştii care va fi acea zi. Sagrada este impresionantă, absolut fabuloasă.

Vacanţă plăcută îţi urez de pe acum, un an plin de călătorii frumoase!

ioana74
[24.01.24 16:03:15]
»

Minunata vacanta voastra, ai facut sa imi fie dor de Barcelona... am fost de 3 ori si parca nu e suficient, orasul asta are un vibe fantastic. Te felicit pentru alegerea obiectivelor turistice vizitate, ai reusit sa condensezi muuult intr-un timp asa de scurt. Am admirat din nou prin intermediul pozelor tale Barrio Gótico zona mea preferata din Barcelona, felicitari pentru articol si pentru minunata vacanta!

irinadPHONEAUTOR REVIEW
[25.01.24 10:20:48]
»

@ioana74: Mulțumesc frumos! Îmi pare rău că nu ți-am putut răspunde mai devreme, dar din motiv întemeiat, nu sunt disponibilă zilele acestea. Mă bucur că Barcelona este unul dintre orașele tale preferate, este prea frumos să nu placă! Și eu am venit încântată, dar tristă că am stat prea puțin. Te îmbrățișez cu drag deocamdată virtual, nu peste multă vreme și fizic sper!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alinafulg, crismis, doinafil, ioana74, micutzu
Alte impresii din această RUBRICĂDescoperă Barcelona:


  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.089375972747803 sec
  ecranul dvs: 1 x 1