Q&A Descoperă Barcelona

Întrebări și răspunsuri [5]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Descoperă Barcelona»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Inchiriere de masini direct din aeroportul din Barcelonatrimisă de: GeorgeOvidiu - în [22.08.15 10:16:04]

    Cum pot inchiria o masina pentru un sejur in Spania atunci cand ajung la aeroportul din Barcelona, modalitati sau cereri. Care sunt preturile, rentabilitatea de a inchiria sau a apela la serviciile de transport in comun gen autocar, tren, taxi.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1053

    DNItrimisă de: cocom78 - în [20.07.12 12:41:28]

    incerc sa fac rezervari on-line si ajung la momentul cand trebuie sa completez rubrica: D.N.I.. Aici ma blochez, cine ma poate lamuri cu ce trebuie completata rubrica respectiva? Am inteles ca e vb de buletin , dar ce anume de pe buletin? Merci anticipat
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1482

    Transport Barcelonatrimisă de: kaleonardo - în [25.04.12 02:11:44]

    Buna, In Iunie o sa merg si eu la Barcelona, si inca fac calcule cum as iesi mai bine cu transportul prin oras, mai ales ca as dori sa vizitez cat mai multe. Intrebarea mea este daca iau o cartela T10 pot ca o calatorie/validare (in cele 75 minute de cand validez) sa schimb un autobuz si un metrou (minim)? Am inteles ca la metrou chiar daca schimb intre cele 2 companii, mi se considera ca o singura calatorie. Se aplica si in cazul in care iau un autobuz? Merci pentru raspunsuri si accept si alte sfaturi cu orice ar putea aduce un plus vacantei. Kale
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2553

    Trasee, obiective, sfaturitrimisă de: nickro - în [28.01.12 21:18:15]

    Va salut! Ma pregatesc pt. o excursie la Barcelona si am cateva intrebari punctuale. 1. Se poate cobori pe jos de la Parcul Tibidabo pana la muzeul Cosmocaixa? (intreb asta pt. ca as dori sa evit funicularul de 4 Euro, planul meu fiind sa iau Tibibus din Piata Catalonya, intr-un week-end, cand parcul de distractii e deschis); suntem o familie de 4 persoane si ne-ar costa funicularul 16 Euro). De asemea, se paote ajunge pe jos de la Tibidabo la Turnul Colserolla? 2. O sa stau in El Born, la marginea spre Parcul Ciutadela. Aveti vreo recomandare prin apropiere pt. mic dejun sau un supermarket pt. aprovizionare? 3. As dori sa iau Artticket, asta presupunand si vizite la MACBA si CCCB, in rau famatul Raval. Cand, in ce interval orar, e fauna locala mai putin densa in cartier. Mai este pe lista, in zona, Sant Pau del Camp si Antic Hospital de la Santa Creu, deci o sa ma deplasez ceva pe aici. 4. Gradinile Montjuicului sunt numeroase. Care merita vizitate? Am doar una pe lista (cea cu cactusi, Mossen Costa). 5. Inca nu sunt lamurit daca Poble Espagnol merita banii. Din poze nu pare asa atractiv! 6. Montserrat! Stiu despre Madonna neagra, Monserrat aeri, plecare din piata Espana, bilete combinate etc. Eu, insa, vreau sa merg si sus, cu funicularul de Sant Joan. Odata ajuns acolo, incotro trebuie s-o iau , ce traseu mai scurt recomandati (sunt cu copii de 8 si 14 ani, deci nu pot merge foarte mult). Si care ar fi ordinea corecta: Madonna neagra, funicular de Sant Joan, muzeu, eventual, etc.? O sa plec dimineata cu R5 de 7,36 sau 8,36. 7. As dori sa aloc o jumatate de zi pt. Palau Reial de Pedralbes, Manastirea Pedrables si Nou Camp. Care este ordinea corecta pt. vizitara lor si ce mijloace de transport sa folosesc (cu T10)? Stiu ca Manastirea este langa statia FCG Reina Elisenda, palatul langa statia de metro L3 Palau Reial si stadionul langa Collblanc L5. Totusi, nu stiu de unde sa pornesc si ce mijloc de transport sa mai iau (autobuz?), pe jos distantele fiind maricele. Mutumiri anticipate!
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2288

    Meci de fotbal pe Camp Noutrimisă de: crima - în [18.10.11 22:36:57]

    Vreau sa merg sambata la meciul cu Sevilla, vom fi 3 insi cu contoartele lor. Am cateva intrebari: 1. In ce zona, cat de cat o.k., nici cea mai ieftina, dar nici la tribuna 1 (unde preturile sunt de la 100 de iepuroi in sus) imi recomandati sa achizitionez beletele? 2. Ce zona (peluza nord/sud, amandoua?) ar trebui evitata? Nu mi-e teama de vreo petarda in dinti (nu cred ca e cazul), dar nici tobe, steaguri, etc. nu vreau in creieri, ca ma duc totusi de placere... 3. Daca stadionul este plin, se respecta totusi locurile din bilet? Imi imaginez (sau nu?) ca daca mai raman locuri libere, poti migra... 4. Altceva, ce ar fi bine sa stiu si nu am intrebat?:)
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1697

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Descoperă Barcelona
    pagină generată în 0.0062620639801025 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]