ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 23.11.2023
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Mărăşeşti [VN]
ÎNSCRIS: 30.04.09
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JAN-2023
DURATA: 4 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
REZONABIL

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
70.00%
Satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
70.00%
Satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
70.00%
Satisfăcător
CADRUL NATURAL:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
DISTRACŢ. / RELAXARE:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
76.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 1433 MDL
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 8 MIN

Chișinău - Weekend Boutique Hotel

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

Nu știu cum e la voi dar, la mine, o dată pe an și anume pe data de 31 decembrie, în noaptea aia, se schimbă anul. Cum am spus, nu știu de ce dar, așa s-a întâmplat de când am avut o oarece autonomie în gândire și-am început să pricep ce e cu viața.

Treaba asta, cu trecerea în Noul An, ne face să fim tare bucuroși uitând, de fapt, că a mai trecut un pic din viață noastră. Probabil că din dorința de a nu da în filozofări din astea, triste, oamenii obișnuiesc să devină euforici în acea zi, de cele mai multe ori cu ajutorul unor băuturi extrem de alcoolice. Și, când omu'dă în băutură uită să mai rămână calculat și crede că poate să facă o grămadă de chestii nefăcute în acele zile prăpădind o grămadă de bani, altfel strânși cu trudă. Da, bine, știu, io-s balanță și astea-s definiția zgârceniei dar, orișicât, cum să faci praf amar de bani doar că a trecut o noapte?! Nici măcar nu știm ce ne-aduce noul an și noi chiuim de bucurie!

Acuma, eu mă dau deștept și calculat dar, anul trecut, chiar în apropierea zilei de vă spuneam, noi, eu cu Adriana și-ncă vreo 8-9 familii hotărârăm că vom face Revelionul în Chișinău. Nu am o explicație științifică pentru alegerea noastră și cred că nici celebrii cercetători britanici nu s-au bunghit ce ne-a pălit? Asta e, are și știința limitele ei! De-aia nu pot explica de ce nu că am fost bucuros, dar de-abia așteptam să plecăm.

Bine, dacă tot ajungeam în Chișinău să petrecem, m-am gândit că nu prea ar fi fost frumos să dormim în gară așa că, cineva din grup, s-a-ngrijit să caute un bardac unde să ne cazăm. Noi l-am împuternicit, nu de alta dar ni s-a părut o treabă extrem de ușoară și i-am acordat încredere totală. Știți și voi că mai ușor păzești iepurii-n varză decât să organizezi o excursie, mai ales pentru cele 10 familii de eram. Băi, 10 familii înseamnă 20 de omi și oame, câte 10 de fiecare sex că, nah, am rămas tradiționaliști. Cum să nimerești ca toți să fie mulțumiți de alegerea ta?!

Eu aleg, de regulă, pentru mine și Adriana și tot avem unele probleme: Adriana nici acuma nu e mulțumită cu ce a ales când s-a căsătorit dar ce vină am io, de un' să știu ce păcate ale familiei ei a trebuit să pătimească?!

Iacă, deci, la data respectivă ăla de-a ales cazarea s-a dus, grupat, pe un hotel care să fie apropiat de locul unde se ținea petrecerea de Revelion, să fim toți cazați, buluc, în același loc dar, orișicât, în camere diferite și să fie și condiții acceptabile de trai, care să nu ne afecteze evoluția umană ulterioară, în sensul în care să nu rămânem cu vreun tare emoțional sau alte de-astea.

Iar alegerea lui s-a oprit la... taaa-daaaaam... Weekend Boutique Hotel

Unde se află minunata locație? În frumosul (și-aici nu-s ironic) Chișinău, cumva chiar în centru, adică, nah, lângă MallDova (mi-a plăcut jocul ăsta de cuvinte!). Ca să vă vină ușor dacă vreți să băgați destinația în GPS scrieți acolo, în instalație: Chișinău, strada Arborilor, nr 7. Iegzact acolo îi!

Practic este vis-a-vis de magazinul de vă spuneam, ceea ce e un mare ajutor pentru noi, băieții de ne-am însurat: fetele nu au nevoie de însoțitori pentru o mică vizită de shopping, ele mergând, cât mai multe la obiectivul respectiv. Dar și dacă te-a nimerit săgeata și ești luat după ele, ai o șansă: maghernița în cauză are niște, numeroase, locuri de pierzanie alcoolică și poți, la o adică, cât răstoarnă ele rafturile să stai, civilizat, la o masă și să-ți iei un întăritor de recul. Dacă sunt mai mulți băieți cu tine, gata, te-ai scos, ați pus-o de-un chef de mai mare dragul!

Parcarea. Este și ea, chiar în fața hotelului dar, destul de mică. Adică, voiesc a spune că noi, cu cele patru mașini de-am venit cu ele, gata, am umplut-o, de dădea și pe-afară. Mă rog, nu era treaba noastră, am fost egoiști, steteam acoloșa, acolo am lăsat și caii, nu?

Da, doar că după ce am mers la Cricova, când ne-am întors, canci locuri! Așa c-am parcat pe lângă Mall, ca se putea, care este chiar lângă hotel, v-am spus asta.

Ce găsești în minunatul hotel? Camere, firesc!

Adică, stai așa, că făcui afirmații gratuite, dacă n-aveai rezervare, găseai o domnișoară care vorbea destul de nasol românește, ce te dădea afară. Nu merge să te umfli la ea, locația este păzită de un tip care nu știe nici el românește dar care, la cum arată, nu cred că așteaptă să-l înveți tu. Adică, eu, la 1,80 cât am, mă uitam binișor în sus să-i văd capătul ăluia. Mă rog, la mine, la noi de fapt, n-a fost cazul, noi aveam rezervare!

Ne-am dat în bârfă, discutând diverse, cum ar fi cât ar trebui să plătim ca să putem adăsta acolo. Mai pe vorbe, mai din semne, cele 4 nopți de-am stat acoloșa m-au costat 220 de euro, faceți voi socotelile. Eu zic că trei nopți m-au costat 210 și una, doar 10, nah, ca să zic c-am făcut afacere. Ca să fie pe dreptate, totul costa 216 euro, dar, după ce-am renuțat la rest, atmosfera s-a mai destins și am văzut că fetișoara aia știa să zâmbească, larg. Păcat că n-o făcuse pân'atuncea, avea un zâmbet frumos!

Hotelul, de-afară, pare micuț, dar, după ce intri înăuntru te convingi. De-aia-l și cheamă, cred,” boutique” . Mobilat pe un stil destul de încărcat pentru mine, ceva gen art-deco, avea și o mică sală de așteptare, mobilată în același mod. Din tot grupul, care s-a cazat la parter, adică trei, ba nu, patru camere, noi și cu finii am primit camere la primul etaj. Doo camere voiesc a spune și imediat vă zic ce-i cu ele.

Camerele. Show must go on, foarte mari, deci, ce-i cu” boutique” ?! Extrem de mobilate cu mobilier greu, culori ciudățele, mai c-aș fi zis că erau făcute pentru etnia de locuiește în România și stă în case cu turnulețe! Nu, nu de nobilii cu castele vorbesc!

Adică, nah, tapet de culoare maronie, noptiere și draperii aurii de te durea capul. Holul, mare avea dotarea adecvată și mobilier foarte încăpător, pe bune. Așa de-ncăpător că în compartimentele pentru haine au încăput toate hainele Adrianei. E drept, a mele au fost puse în cuier, că aveam un costum, o cămășă albă și cravata de rigoare pentru parastasul de Revelion, în rest niște chiloți, ciorapi și alte mici boarfe, blugi și tricouri pe care Adriana nu le-a mai scos din geamantan că a zis că nu poate să le pună peste ale ei. Dar, pe cuvânt, holul avea mobilier încăpător!

Baia era și ea imensă. Asta chiar au nimerit-o, de culoare spui, gresie gri, pe jos, faianță negru cu gri pe pereți. Instalații sanitare elegante. Cadă imensă, spălai un elefant, dar, de mulți ani eu am doar vreo 88 de kile. Ei, da, în 2008 avem și eu, ca omul gospodar, vreo 128 de kile, mă puteam cântări în tone, aveam 0,128 tone!

Rezervarea era cu mic dejun inclus, mic dejun pe care-l primeam în restaurant

Se intra aici cu fentă, pe lângă scări. Încăpere micuță, să fi avut vreo 8 mese în total. Bufet suedez cu de toate. Dacă nu te descurcai erau câțiva băieți și fete de te deslușeau. Normal că vorbeau mai mult în lb. rusă, are o melodicitate aparte. Mă rog, n-am înghițit cu noduri din cauza asta mai ales că le cereai în română, ei îți răspundeau în rusește dar primeai ceea ce voiai. Doar că era diferență de nuanțe, am pățit-o în crîșma de la MallDova unde, la un așezămînt cultural alcoolic i-am cerut băiatului de servea o vodcă. Ăla, tot în rusă. Io cer vodca și ăla-mi aduce o sticlă. Atunci am înțeles că nu trebuia să dau din cap a aprobare când după ce-am cerut vodca ăla m-a întrebat: ana butelka?

În hotelul de vă bat la cap cu el distracția e la ea acasă dacă aveți cu voi pe cineva care știe bancuri sau care, ce știu io, vă gâdilă, fie orgoliul fie, la propriu. Dar, cum spuneam, fiind în centru Chișinăului, poți năpădi prin oraș, hălăduind pe unde vrei. Cumva, în vreo douăj'de minute de mers pe jos poți ajunge în parcul Catedralei, ăla de lângă Parlamentul Republicii. Merita plimbarea, Chișinăul era frumos gătit de sărbătoare. Dacă tot ajungeți aici, încercați să intrați la” Creme de la creme” o cafenea elegantă cu un meniu de patiserie- cafenea extrem de atractiv.

Deci, în fianl, dacă vă recomand hotelul? Cam 70 %, de curat este este curat, ai condiții dar, mie nu mi-a plăcut stilul de mobilare și culorile zugrăvelii. Drept e că tata a fost fochist CFR, nu prea era invitat la ceaiuri la Schonbrunn, de aici și lipsa mea de educație artistică.

Of, m-am umilit, mă botoșez așa că mă tirez, haidi, pa!

Nenea web, dacă vrei să-mi faci o bucurie că am și io inimă, ca orice căruță: https://www.youtube.com/watch?v=7o9B4zTJuNI&ab_channel=iamkelis

## end review sc

[fb]
---
Trimis de Yersinia Pestis in 23.11.23 15:31:32
Validat / Publicat: 23.11.23 17:00:45
INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în REP. MOLDOVA.

VIZUALIZĂRI: 714 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

24 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Yersinia Pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P18 Chișinău de sărbători
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
[1300 PMA] [600 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 37700 PMA (din 28 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 1433.25 MDL pe cameră

 • ECOURI la acest review

  24 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [23.11.23 17:01:41] »

  Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  Yersinia Pestis [23.11.23 18:21:15] »

  @webmasterX: Mulțumesc!

  adrianaglogoscris / TELEFON [23.11.23 19:22:48] »

  @Yersinia Pestis: Doamne, ce-am mai râs citind!

  Si pâna la urmă ai dovedit toată butelca?

  Yersinia Pestis [23.11.23 20:45:33] »

  @adrianaglogo: Normal c-am refuzat-o, cred că dacă o luam și acuma beam din ea!

  Faza e că lb rusă se folosește frecvent, nu că ar vorbi-o așa, ca să te pună în vreo situație stânjenitoare!

  Oamenii sunt amabili și zâmbitori, dac-ai intrat în dugheana lor vor face tot ce ține de ei să pleci mulțumit. Am fost la o locație unde personalul care servea nu știa românește dar, am arătat pe meniu ce voiam fiecare și vorbim de 22 de persoane. Servirea a fost impecabilă!

  AZE [23.11.23 21:11:00] »

  Am râs și eu citind articolul (am râs de la articol și nu de autor ???? cum ar fi vrut să-mi spună mai demult)

  Ai un stil inconfundabil și mă binedispune citirea articolelor tale. De fapt mai înainte citind articolul tău râdeam de unul singur în fața calculatorului și vine nevastă- mea și mă întreabă: dar de ce râzi aiciea singur?

  O seară fain...

  Yersinia Pestis [23.11.23 21:37:24] »

  Am spus mereu, web îmi este martor: voi m-ați lăudat de-am ajuns să cred că sunt amuzant. Altfel spus, cum zicem noi, moldovenii, ați pus coarne la drac. Acuma, răspundeți, treaba voastră, îndurați-mă!

  Revenind la review, mie Rep. Moldova îmi place mult! Oricând am posibilitatea vin aici cu plăcere. Adriana mea nu este atât de încântată, cam cârtește, doar că, după ce ajunge aici sfârșește prin a accepta că se simte bine.

  Hotelul de vorbii despre el nu e caz de targă, doar că mie mi s-a părut un pic prea încărcat cu moblier și că nu erau cele mai fericite culori pe pereți. Dar, asta e chestie de gusturi, până la urmă nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie!

  O seară faină, de fapt, de mâine e weekend, să ai un sfârșit de săptămână frumos!

  Mioritikscris / TELEFON [23.11.23 22:21:08] »

  ????‍♂️????‍♀️????‍♂️????‍♂️????‍♀️????‍♂️????‍♀️

  ????

  Zoazore [23.11.23 22:29:33] »

  @Yersinia Pestis:

  Adică, nah, tapet de culoare maronie, noptiere și draperii aurii de te durea capul.

  Baia era și ea imensă. Asta chiar au nimerit-o, de culoare spui, gresie gri, pe jos, faianță negru cu gri pe pereți. Instalații sanitare elegante

  In afara ca m-am hlizit de ma dor toti muschii, am cetit pe serioase scriitura. Ba m-am chiombit si la poze.

  Adevarul ca nici io nu fusei nici la Louvre, nici la Schonbrun la baluri sau ceaiuri dansante, asa ca si io ma pricep la arta si eleganta designului imobiliar fix jumate cat tine. Dar la mine e si mai grav: mi se par sumbre si intunecoase camerele alea. Baia, cel putin, fiind si mansardata... Huh! Dar nah, doar nu napadirati acolo sa cumparati camera, ci pentru... cum zisasi? Parastasul de revelion? Mda!

  Si pe-afara e cam... ciudatel hotelasul. Cam... verde si cu poze, dar... ce stiu eu despre arta asta?

  Bine ca va simtirati bine, asta e important!

  doinafil [23.11.23 23:11:16] »

  Iar m-am amuzat! Nu șt'ce faci, cum îmbârligi vorbele, de ies așa... de mă fac - citindu-le - să zâmbesc, sau să râd de-a binelea! Felicitări pentru stilu-ți inconfundabil! ????

  Despre hotelul de ne povestiși, ce să zic?! Zic că e cam sumbru, cel puțin așa pare din pozele ce le atașași! Lumină chioară cam peste tot, atât în cameră cât și prin părțile comune! Iar tapetul camerei mi se pare de prost gust! Stai așa! , nu da cu paru', da' asta-i părerea mea! Da' dacă voi v-ați hodinitără bine, e O. K. ! ????

  Mi-a plăcut și mie jocul de cuvinte MallDova, a fost inspirat cel ce l-a ales!

  Mi-ar plăcea și mie să ajung în „Creme de la Creme” , mai ales că sunt pofticioasă rău, când e vorba de patiserie și de cafea bună!

  webmaster [24.11.23 07:01:05] »

  Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

  — (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  valentinag [24.11.23 08:48:53] »

  Am votat povestirea ta, hotelul mi se pare cam pestera prost iluminata!

  Are si gasca mea Chisinau in plan, pentru Cricova si Milestii mici, de fapt voiam Purcari, doar ca din cauza de locatie, avem o jena!

  Yersinia Pestis [24.11.23 09:24:50] »

  @Zoazore: Da, era foarte înzorzonat. Se voia pretențios dar mie mi s-a părut de prost gust. De-aicea și reținerea mea. Adică, cum am spus, era curat înăuntru, personalul era amabil, dar n-avea je ne sais quoi-ul să te facă să vii” acasă” .

  Dar, de distrat ne distrarăm, în mod abundent. Chișinăul este un oraș plăcut și are destule locuri de vizitat. Chiar am hălăduit destul prin Târgul lor de An Nou, că deh, Crăciunul fuse. Mi-a plăcut, sincer! De fapt, totul mi-a plăcut!

  O să vă povestesc și dspre Cricova și p-ormă o să vă zic cum a fost la petrecerea de Revelion.

  PS Ia, fă o vrajă să mă voteze toți. În apărarea mea a aduc faptul că nu vreau să scriu 10 review-uri pentru întâlnirea AFA ci, efectiv, de dragul vorbelor! Un weekend așa cum îți dorești, sărut mâna!

  Yersinia Pestis [24.11.23 09:30:18] »

  @doinafil: Ca să intri la” Creme de la creme” în acele zile, după ora 17,00 îți trebuie rezervare. Cafeneaua este super plină! Într-o seară personalul ne-a adus două mese din magazie și scaunele de rigoare pentru cei 6 de eram veniți la ei, doar ca să nu plecăm supărați. Produsele-ți iau ochii, sunt tare gustoase„arătase de le mănânci cu ochii, atmosfera plăcută și caldă, ești ca la cineva drag acasă.

  Nu mai vorbesc de politețe și amabilitate, este la loc de cinste. Din fotografiile de le-am pus nu se vede mare lucru, cafeneaua era plină, cu oameni la mese și nu m-am putut extinde, fotografic vorbind.

  Hotelul, că de la el plecarăm la vorbă și-a îndeplinit menirea: te odihnești foarte bine, dotările sunt la nivelul stelelor de le are. Doar că simțul meu cromatic făcea scandal turbat când intram în cameră!

  Mulțumesc c-ai fost pe la mine, la review. Îți urez să ai un weekend plăcut! Sărut mâna!

  Yersinia Pestis [24.11.23 09:35:49] »

  @valentinag: Am fost și la Milești și la Cricova, la Purcari, dac-om face și anul ăsta Revelionul la Chișinău probabil c-o s-o facem anul ăsta.

  În principiu stilul este același la cele două celebre crame. Cricova se vrea mai elevat, țin minte că au, la loc de cinste , poza lui Gagrin, ăla cu zborul. Cică acest Gagarin a avut o holomoacă, beutura. Mă gândesc că era și normal să fie așa, cine, dreaq, se urcă într-un șifonier și acceptă să fie aruncat cu praștia, în afara Pământului?! Glumesc, sper să nu stârnesc adversități pe tema. De fapt eu n-am curaj nici să mă gândesc la zburat cu avionul iar ăla a făcut un ocol al Pământului, atunci, când faza cu zborul cosmic era doar o glumă.

  Bine, nu se compară cu zborul pe mătură practicat de prietenele noastre @Zoa și @ k-lator. Dar, știu ce le fac, le găsesc măturo mobilelele și le iau câte-o bujie! Ha, ha, ha ????

  Zoazore [24.11.23 09:38:41] »

  @Yersinia Pestis:

  PS Ia, fă o vrajă să mă voteze toți. În apărarea mea a aduc faptul că nu vreau să scriu 10 review-uri pentru întâlnirea AFA ci, efectiv, de dragul vorbelor! Un weekend așa cum îți dorești, sărut mâna!

  As face asta si pentru mine, ca multa lume m-a "sarit", inclusiv tu, cam pe aprilie...Aprilie trecut, zic!

  Si mai ai de scris si despre Gratarul bulgaresc plin de Fericire.

  Sa inteleg ca in sfarsit, te vom vedea si noi, ceilalti la Intalnire? Ca "cei alesi" de tine te cunosc deja. Sau noi ceilalti nu meritam? La mine ma refer, ca ma tot ocolesti.

  Zoazore [24.11.23 09:46:15] »

  @Yersinia Pestis:

  Bine, nu se compară cu zborul pe mătură practicat de prietenele noastre @Zoa și @ k-lator. Dar, știu ce le fac, le găsesc măturo mobilelele și le iau câte-o bujie! Ha, ha, ha!

  Inca odata: NOI NU AVEM MATURI! A, ca mai inchiriem cand si cand cate una de la alte cotoroante, asta este altceva! Si doar pentru distante lungi. Pentru alea scurte, avem baghete si aripioare!

  Asa ca ai grija cui vei fura cate o bujie, sa nu vii apoi la noi se te curatam de cine stie ce "negreala". Si nu de la esapament!

  Eu te-am prevenit!

  Yersinia Pestis [24.11.23 11:07:10] »

  @Zoazore: Aripioare?! Glumești, zbori prin efort propriu în epoca dronelor?! Nț, nț. nț!

  Fată, măcar bolmoajele sper că le faceți la oală de fiert sub presiune, nu stați cu tuciul la cruce de drum, pe lună plină, cu foc de lemne ude. Nu de alta dar, dacă te prinde ISU cu foc deschis v-ați dat foc la baghete! Ăștia-s vrăjitori bătrâni, nu ca voi, începătoare! Iar sumele de le știu a scrie pleacă de la patru cifre.

  Deci, nu mă duci tu pe mine, bujia este sfântă! ????

  Yersinia Pestis [24.11.23 11:11:43] »

  @Zoazore: Noi vorbeam de una și tu o schimbași... vorbeam de voturi nu de întâlnire! Mă rugam de tine ca de zâna aia, bună, de pretinzi că ești, deși văd că oferta profesională existentă pe piața muncii te determină să treci de partea negativă a Forței! Darth Vaderă ce ești!

  Și nu mă certa că nu fusei pe la tine din aprilie, că nu mai fusei pe la alte multe persoane. Dar, acuma, c-am revenit, nu se știe, poa' c-ajung și-mi dau și cu părerea-mi pertinentă. Da să nu-mi scoți ochii, p-ormă !

  Iar despre întâlnire, e mult, tare, până-n martie 2024, acuma mă gândesc, oarecum, cum și unde-mi voi face Revelionul!

  De Happy Grill-ul din Burgas, nu știu, vedem, îți spusei c-avem foto cu obrajii umflați de la cât crăpam în noi, nu se face, așa!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  Zoazore [24.11.23 13:01:49] »

  @Yersinia Pestis:

  Aripioare?! Glumești, zbori prin efort propriu în epoca dronelor?! Nț, nț. nț!

  Fată, măcar bolmoajele sper că le faceți la oală de fiert sub presiune, nu stați cu tuciul la cruce de drum, pe lună plină, cu foc de lemne ude. Nu de alta dar, dacă te prinde ISU cu foc deschis v-ați dat foc la baghete! Ăștia-s vrăjitori bătrâni, nu ca voi, începătoare! Iar sumele de le știu a scrie pleacă de la patru cifre.

  Deci, nu mă duci tu pe mine, bujia este sfântă!

  Io-s asea, mai vintage, mai pe traditional si rustic! Nu stiu @k-lator! Fata, vino si zi si tu!

  Pai nu-i vrajesc io si pe ISU cu neste carne la jar? Le zic ca-i foc de tabara si fierb neste ceai din ce-am.

  Pai da, bujie= lumanare. Asa-i zicea Balzac. Daca mi ma crezi, intreaba-l! Si daca taica popa a adus bujia in biserica, se cheama ca-i sfanta!

  k-lator [24.11.23 13:15:29] »

  @Yersinia Pestis: După ce că vii cu scrieri d-astea despre o hrubă, peșteră gen, în loc să zici de” parastasul” de Rev c-o fi fost mai luminos - mă gândesc, mai ceri și vrăji pentru voturi. Și încă de la toți!... bine că nu vrei să facem și o spirală... asta ne-ar mai lipsi...

  Dar să revin la cazare, că de mâncat om vedea noi ce-ați băut p-acolo pă la Cricova și pă la Rebelion - am zis cu B, da!? că nu-mi închipui că s-a numit altfel o petrecere cu d-alde d-ăștia ca matale, adică rebeli:

  1. Mie îmi plac hotelurile-boutique de nu mai pot, dar nu mi-am imaginat niciodată unul cu tablouri pe fațadă, chiar dacă sunt cu Monalisa - nu știu care sunt celelalte și ce valoare adăugată puteau să aducă stabilimentului, eu doar pe asta am recunoscut-o.

  2. Tapetul ăla din cameră, zău dacă l-am înțeles. Nici nu știu să zic cu ce seamănă. Mă uitai aseară la Star Trek, dar nici măcar în seria aia de acu trei'jdă ani nu am văzut modelele alea de plăcinte zburătoare

  3. Măcar am văzut că au oglindă pe hol... chiar așa: oglindă-oglinjoară, unde s-a mai plimbat Yersi prin vară?

  Dacă mă întrebi, de data asta sunt în marja aia de 30% a publicului țintă - când ai zis de recomandare.

  P. S. Am citit io în DEX că rebel se mai spune când” nu stă pieptănat” - cică despre păr este vorba!

  Zoazore [24.11.23 13:32:00] »

  @Yersinia Pestis:

  Noi vorbeam de una și tu o schimbași... vorbeam de voturi nu de întâlnire! Mă rugam de tine ca de zâna aia, bună, de pretinzi că ești, deși văd că oferta profesională existentă pe piața muncii te determină să treci de partea negativă a Forței! Darth Vaderă ce ești!

  De voturi ziceam si eu! Voturi la articole ca sa poti veni la Intalnire. Ca asa se leaga!

  Ai contorizat cat ai strans de cand ai aparut pe-aici? Deci? Ruga ta nu a ramas desarta, ca desertul de pe plaja de la Mamaia! Nu mai zic de ecouri! Asa ca eu inca sunt cu geana pe Zana din Cenusareasa, ca pe acolo ma incadrez!

  De Happy Grill-ul din Burgas, nu știu, vedem, îți spusei c-avem foto cu obrajii umflați de la cât crăpam în noi, nu se face, așa!

  Da' ce, nu stii sa le pui "mascute" pe fete? Te invata JE daca nu stii!

  lucy [27.11.23 02:45:04] »

  Ma bucur mult ca ai revenit pe site. Stilul tau de a scrie cu atata umor, asa cum dealtfel toti de pe aici iti spun, este o placere pentru cititor. Cat in ce priveste hotelul ar fi prima mea alegere, multumita postarii tale, cand o sa vizitez Chisinaul. Mi se pare extrem de amuzanta acea fatada a hotelului vopsita in verde si placata cu„opere de arta„ cu tabla de sah in fata, precum si camerele aurite. Unde as mai avea ocazia sa mai am o astfel de cazare?! Ar fi ceva inedit. In alta ordine de idei, noroc ca aia cu case cu turnulete de pe la noi nu cred ca se inghesuie sa citeasca impresii de calatorii, ca atunci sa vezi palate placate cu operele lui Van Gogh, Mattise etc????. Le-ai da idei???? Admir stilul de a scrie al catorva persoane de pe acest site pe care mi-ar face mare placere sa le intalnesc si sa le cunosc si pesonal la vreo intalnire organizata, iar tu si bineinteles Adriana faci parte dintre ele. Sa ramai mereu asa haios si pozitiv????

  Yersinia Pestis [27.11.23 20:20:15] »

  @lucy: Mulțumesc mult pentru vizită și, mai ales, pentru vorbele-ți frumoase la adresa a ceea ce scriu!

  Chiar nu știu cum am ajuns să ne cazăm în acel hotel, așa cum am spus, altcineva s-a ocupat de rezervare. Eu nu m-aș mai caza acolo, măcar din spirit de cunoaștere, aș vrea să văd și altceva.

  De exemplu, recomand „Club Diplomat” tot din Chișinău, ceea ce am văzut acolo m-a convins. Bine, e mai scump decât Weekend, dar, totuși! În afara cazării are centru SPA iar bucătăria este foarte bună. Am mâncat acolo cele mai bune chiftele de crap iar vinurile oferite sunt top!

  lucy [27.11.23 22:37:00] »

  @Yersinia Pestis: Multumesc pentru recomandare!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  adrianaglogo, AZE, doinafil, k-lator, lucy, Mioritik, valentinag, Yersinia Pestis, Zoazore
  Alte impresii din această RUBRICĂWeekend Boutique Hotel:

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.062082052230835 sec
  ecranul dvs: 1 x 1