ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 06.08.2023
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Timişoara
ÎNSCRIS: 01.03.08
STATUS: PREMIUM
DATE SEJUR
AUG-2023
DURATA: zile

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
92.50%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 8 MIN

Minivacanta in Maramures

TIPĂREȘTE

Ceea ce voi descrie mai jos reprezinta rezumatul unei experiente de 5 zile in Maramures, care, sper, le va fi de folos si altor doritori de vacante in nordul tarii. Nu voi descrie obiective pe larg, au facut-o destui useri inainte, sunt doar niste sugestii/sfaturi pentru un sejur reusit in aceasta zona.

ZIUA 1

Noi am plecat de acasa pe ruta Timisoara-Oradea-Baia Mare. In functie de cat timp aveti la dispozitie, puteti face un scurt popas la Oradea, stiu ca zona centrala este foarte frumoasa si merita vazuta. Noi am sarit acesasta etapa deoarece am plecat de acasa destul de tarziu. Drumul a fost mai aglomerat decat ma asteptam, mai ales pe centura Oradea, asa ca ne-a luat peste 6 ore sa ajungem la primul loc de cazare. Decizia noastra a fost sa ne oprim in 3 locuri diferite pentru a innopta, ca sa micsoram drumul petrecut in masina spre obiective si pentru a nu ne plictisi in acelasi loc 5 zile.

Astfel, prima cazare a fost la lacul Firiza-„Simared Lake Resort", un mic hotel-casuta cu 4 camere, foarte modern, cochet si curat. In zona este o terasa cu serzlonguri pentru plaja, un bar, teren de sport, masa de ping-pong, loc de joaca, punct de inchiriere ATV-uri, biciclete si ambarcatiuni. Noi am ajuns spre seara, ne-am cazat, apoi am plecat pentru cina la„Lostrita", o pastravarie care are si locuri de cazare, situata la cateva minute cu masina de Simared. Mancarea este senzationala acolo, iar locul e foarte frumos. Cazarea la Firiza a fost pentru o singura noapte, insa va puteti lua doua si vizitati o zi si Baia Mare, merita, daca tot va aflati in proximitatea ei.

ZIUA 2

A doua zi am optat pentru o plimbare pe lacul Firiza cu vaporasul electric. Vaporasul este foarte cochet, comod, plimbarea dureaza o ora si ceva, chiar merita, peisajul este mirific. Dupa plimbare ne-am indreptat spre al doilea loc de cazare- Vadu Izei, la care am ajuns dupa o ora si jumatate. Fiind prea devreme pentru check-in (care avea loc la ora 16), am urcat spre Sapanta. Ca obiective acolo aveti de vizitat: Cimitirul Vesel, Manastirea Sapanta-Peri, casa memoriala Stan Ioan Patras. Langa cimitir sunt foarte multe tarabe cu ii si alte obiecte artizanale si sunt multe restaurante cu bucatarie treditionala. Am mancat la unul dintre ele„, Placintaria Maramureseana", o ciorba de fasole foarte buna. Ne-am indreptat spre Sighet, unde am vizitat Memorialul Victimelor Comunismului, inclusiv Cimitirul Saracilor, un ansamblu arhitectural foarte frumos amenajat prin grija unei fundatii. Nu ocoliti sub nici o forma aceste obiective daca ajungeti in Maramures. Tot in Sighet gasiti si celebrul cui in care se agata harta tarii.

Cazarea nr. 2 a fost la o mica pensiune, afacere de familie, numita„Domeniul Acasa in Vadu Izei"- unitate cu 5 camere si o gradina foarte frumos aranjata, cu foisoare de lemn in care se poate lua masa cand vremea e prietenoasa. Seara gradina este frumos iluminata si se poate opta pentru cina la pensiune. Noi am primit mamaliga cu carne, mamaliga cu branza, salam de biscuiti, palinca si afinata.

ZIUA 3

Aceasta zi a fost dedicata obiectivelor din zona: baile Ocna Sugatag, satul Breb, manastirea Barsana, biserica din Ieud, moara lui Mecles, Muzeul Tarancii Romane- locuri despre care s-a scris.

Noi am plecat dimineata din Vadu Izei, dupa un dejun de nota 10 oferit cu drag de gazde, urmand ruta Feresti-Ocna Sugatag-Breb -Barsana- Rozavlea-Ieud-Sacel. Ne-am intors prin Barsana- Oncesti-Nanesti, remarcand ca in cel din urma sat amintit, locuitorii vindeau la strada produse din gradinile proprii, ceea ce in alte sate nu am vazut. De la Barsana ne-am luat placinte cu branza/varza/cartofi, asa ca am sarit cina.

Am ramas placut surprinsa de satul Breb, regret ca nu am luat aici cazarea, era mult mai pitoresc si linistit. Daca doriti sa stati in Breb, luati aminte ca satul nu este asfaltat, dar am vazut masini urcand spre locurile de cazare. Daca ploua, sa aveti incaltari adecvate, se strang balti si este noroi. Daca aveti probleme de mobilitate, renuntati, strazile sunt in panta, cu pietris. Noi ne-am plimbat prin sat, am vazut casa regelui Charles (da, se pare ca si in Breb are una) si biserica veche. Repet, pentru cei ce vor deconectare totala, luati cazare in Breb, e altceva. In Vadu Izei sunt pensiuni in casele oamenilor, gard langa gard, lipseste senzatia aceea de spatiu idilic de la tara...

Ziua 4

Dimineata ne-am facut bagajele si am plecat spre Viseu de Sus, spre a treia cazare. Check-in tot la ora 16, timp berechet, asa ca am plecat la Borsa, cel mai indepartat punct de pe lista noastra de obiective. Am ales iesirea prin Sighet, apoi am mers prin Rona de Jos, Petrova, Leordina, Viseu de Sus, Moisei, Borsa. A fost cel mai frumos drum dintre toate- peisaj montan, serpentine... La Borsa am mers cu telegondola pana sus pe platou, am facut poze, am baut cafea si am admirat de la inaltime statiunea si partia de ski. Am coborat si am plecat la telescaun, pentru vizita la Cascada Cailor. De sus, de la statia terminus a telescaunului, se coboara proximativ 20 de minute pe jos pana la cascada. Mergeti neaparat sa o vedeti, este spectaculoasa. Drumul e nitel mai greu la urcare, dar este accesibil si pentru neantrenati. Nu va temeti de ursi, traseul e plin de turisti. Ultima coborare a telescaunului este la ora 18. Dupa drumetie ni s-a facut foame, asa ca am mers la restaurantul Popasul lu' Voda- un loc fantastic, aranjat cu gust, are o gradina minunata si un lac cu pesti. Mancarea excelenta, servirea la fel. Dupa masa, am plecat la pensiune. Am ales„Gradina lu' Ion", un loc absolut mirific, cu gazde speciale care ne-au tratat regeste. Pensiunea are 10 camere aranjate in stil traditional cu foarte mult bun gust. Se vede atentia la detalii si priceperea lui Ionut, proprietarul, atat in designul camerelor cat si al restaurantului. Am primit un vin extraordinar si o dulceata din partea casei. Am cinat la restaurantul„Prestige' din Viseu, dar nu m-a dat pe spate mancarea, cu toate ca restaurantul e bine cotat. Este in curtea unei case, mesele sunt in foisoare de lemn, este o ambianta placuta. Din pacate, cartofii pe care i-am primit au fost nefacuti si carnea a fost tare...

Ziua 5

Dejunul la persiunea noastra fost foarte gustos si satios, am plecat multumiti si satui in explorare. Ultima zi a fost dedicata Mocanitei, celebrul tren cu aburi care plimba turistii pe Valea Vaserului. Are un capitol dedicat pe AFA, asa ca nu insist. Mergeti, vedeti, savurati plimbarea, merita toti banii. Peisaj idilic, transport inedit, organizare foarte buna. Sfat: neaparat bilete din timp! Puteti opta pentru bilete cu mancare inclusa. Mancarea e proaspata, simpla si buna (ceafa, mici, carnati, cartofi taranesti si salata de varza, o racoritoare, o cafea, o placinta/gogoasa). De asemenea, mancare/bautura va puteti lua si separat, din statia Paltin (statia terminus pentru turisti) daca vi se face foame si sunteti posesori de bilet simplu. Pentru Mocanita sa va rezervati o zi intreaga, calatoria dureaza 6 ore. Dupa plimbare, am ales pentru cina restaurantul„La Cassa' - asbsolut superb. Totul. Amenajare, mancare, servire. Recomand. Am plecat spre locul de cazare, iar in ziua urmatoare, spre casa.

La intoarcere am ales ruta prin Cluj- Turda -Deva pentru a scurta durata drumului spre casa. Prima parte a drumului Moisei- Dealul Stefanitei- Cosbuc -Salva, pe malul Salautei, este superba. Am vazut spectaculosul viaduct din Dealul Stefanitei, pe unde„de la Salva Viseu, trece iute ghezesu... " :-)

Aceasta a fost experienta noastra. Ca ultime sfaturi:

-luati cazare in doua sau trei puncte, aveti mobilitate mult mai buna, nu stati prea mult in masina si nu va plictisiti. Daca sunteti pretentiosi, sunt hoteluri bune in Borsa si Viseu. In Viseu am vazut Gabriela si Mirage Resort, arata senzational, ultimul are si piscina. Tineti totusi cont de faptul ca in unitatea de cazare veti sta putin, interesante in Maramures sunt obiectivele. Am luat anul trecut cazare la un resort in Brasov si nu am apucat sa ne bucuram deloc de piscina lor si de spa... bani dati degeaba. Plus ca are rost demipensiune, sunt restaurante foarte bune peste tot, merita testate. Fiti atenti la ce tip de cazare va doriti. Pensiunile de tip familial sunt atragatoare prin prisma faptului ca sunt iefine, veti fi omeniti cum se cuvine si veti cunoaste oameni tare faini si primitori. Dezavantajul e ca nu veti fi singuri in pensiune, vor mai fi cel putin 2-3 familii intr-un spatiu relativ mic. Nu pot spune ca a fost deranjant, dar parca mi-as fi dorit un pic altceva. In Vadu Izei intr-o dimineata ne-am trezit fiindca ca ne batea la usa un copil care confundase camera... Multa vorbarie la dejun, am nimerit langa o familie mare, au fost cam obositori, a trebuit sa ii suportam si la cina. La Gradina lu' Ion, macar e Adults Only.

-Breb este pentru cei ce vor liniste- gasiti aici cazari de tip chalet: A Frame Sima, Casa din Vale, Breb' s Cosy Barn unde stati singuri si nu va bate nimeni la cap. Cu costurile de rigoare. Dar merita, pentru intimitate si liniste 100%.

-atentie la felul in care gestionati resursele financiare, sunt foarte multe locuri, inclusiv de interes turistic, unde nu puteti plati cu cardul. Mergeti cu cash la voi, bancomat nu gasiti decat in Sighet, Viseu si Borsa. Am gasit un bancomat CEC si in Ocna Sugatag.

-drumurile sunt foarte bune, cu observatia ca acolo unde nu sunt autostrazi si sunt aproape orase, se aduna cozi si se circula mai lent (centura Oradea, intrarea in Turda). Pana aproape de Turda gasiti la strada tarani care vand produse din gospodaria proprie.

- nu cautati autenticul in Maramures, el a cam disparut. Satul idilic de pe vremuri nu mai exista. Sunt comune mari, cu constructii opulente, ridicate haotic, nimic deosebit. Centrati-va pe obiective, savurati mancarea traditionala, faceti-va prieteni, plimbati-va mult si respirati aerul curat de munte. Veniti de acasa un program prestabilit, castigati timp. Noi asa am facut si nici o zi nu a semanat cu alta.

Va doresc o experienta minunata in Maramures!


[fb]
---
Trimis de Keyla in 06.08.23 21:38:02
Validat / Publicat: 06.08.23 22:26:12

VIZUALIZĂRI: 1966 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

10 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Keyla); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P09 Vaporașul electric de pe Firiza
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 16200 PMA (din 18 voturi)

ECOURI la acest articol

10 ecouri scrise, până acum

cosminpPHONE
[06.08.23 22:36:57]
»

@Keyla: foarte interesant si frumos traseul vostru, bine pus la punct dinainte.

De retinut locurile pe care le-ati vizitat si unde v-ati cazat.

Felicitari!

Totusi, nu pot sa nu fac remarca ca harta se agata in cui in jud. Botosani. Pare ca ar fi in zona Sighetului, unde ar sta bine centrata ????

cris1982PHONE CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[06.08.23 23:09:59]
»

@Keyla: Peste o săptămână vom ajunge și noi acolo. Abia aștept! Programul este stabilit, numărăm zilele! Mă bucur că am citit despre o experiență recentă acolo.

liviu49
[07.08.23 10:39:17]
»

Felicitari pentru aceasta frumoasa si densa plimbare prin tinutul de vis al Maramuresului!

Noi am fost acum doi ani, intr-un grup mai eterogen, adica 4 pensionari, 4 adulti (de 40 de ani) si doi copii (6 - 15 ani). Varietatea grupului, ca si timpul foarte scurt avut la dispozitie (trei nopti de cazare si doua zile pline de drumetit) au determinat o cernere prin sita a celor care urma sa le vizitam. Am optat in prima zi pentru Sapanta (Cimitirul Vesel si manastirea Sapanta Peri), Sighet (monumentul Cuiului), Breb (drumetie pe jos circa o ora), Baia Sprie (Lacul Albastru), apoi satul Sarbi (tot un fel de Breb, cu case traditionale), iar in final Manastirea Barsana. Ziua urmatoarea am fost cu Mocanita, iar la intoarcere la Viseu am fost la Borsa la Cascada Cailor, unde ne-am cam grabit pentru a prinde ultimul telescaun la ora 17.

Am optat pentru o cazare cu loc de joaca pentru copii si bucatarie bine utilata, unde ne-am preparat singuri mancarea.

Personal nu sunt adeptul mai multor cazari, dar fiecare are peferintele sale.

Numai bine si calatorii placute!

PS Casa din poza P05 numai traditionala nu e! Acoperisul din placi ondulate din azbociment (in loc de sindrila), gard din prefabricate din beton (si nu din scandura) si poarta metalica (nu din lemn, sculptata) nu prea au legatura cu traditia locului.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
cris1982 CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.08.23 12:13:14]
»

@liviu49: Pentru obiectivele enumerate de dvs noi vom aloca 4 zile, deci vom vizita totul mai pe îndelete. Eu aveam ceva emoţii ca să nu fie prea obositoare vizitarea atâtor obiective în doar 4 zile, însă văzând că se poate şi în două zile, m-am liniştit.

Am optat pentru o cazare cu loc de joaca pentru copii si bucatarie bine utilata, unde ne-am preparat singuri mancarea.

Presupun că vă referiţi la Casa Alexandru din Vişeu de Jos, unde ne-am rezervat şi noi cazarea. Şi noi intenţionăm să ne descurcăm cu mic dejunul şi cina la cazare, din resurse proprii, iar prânzul să îl luăm la restaurante, în zonele unde vom merge să vizităm.

Pe lângă obiectivele amintite în review şi în ecou, eu aş vrea să vizităm şi Muzeul Satului Maramureşean din Sighetul Marmatiei. Mi se pare un obiectiv turistic interesant din ceea ce am citit pe net.

@Keyla:

Dupa plimbare, am ales pentru cina restaurantul„La Cassa' - asbsolut superb. Totul. Amenajare, mancare, servire. Recomand.

Exact acolo îmi doresc să mergem şi noi pentru cel puţin o masă. Arată superb din poze şi descrieri.

liviu49
[07.08.23 13:00:37]
»

@cris1982: Da! Ma refeream la Casa Alexandru, pe care am laudat-o de cate ori am avut ocazia si am recomandat-o si altora care au fost in Maramures si care au fost foarte multumiti.

Daca ati optat pentru varianta cu mic dejun si cina din resurse proprii cred ca veti intalni la pensiune toate conditiile necesare. In foisorul cel mare aveti si gratar, dar si cuptor pe lemne unde puteti prepara mancarea dorita. Alaturi de acesta e o bucatarie mare cu tot ce trebuie, iar dl. Nicoara ne-a aprovizionat zilnic cu oua proaspete, lapte proaspat si avea grija sa nu se usuce dopul la sticla cu palinca.

Aprovizionarea o puteti face din Viseu de sus de la Penny, Profi sau Unicarm, ultimul fiind cel mai aproape de cazare, sau si din Piata Agroalimentara.

Daca programul de vizitare cu care ati plecat va ramane neschimbat sau nu veti hotari la fata locului, functie de timp, de vreme, etc

Numai bine si calatorii placute!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
KeylaPHONEAUTOR REVIEW
[07.08.23 16:23:10]
»

@liviu49: Sincer, nu înțeleg conceptul de dejun și cină din resurse proprii... În concediu mă duc să mă odihnesc, să vizitez, să mă plimb. În nici un caz să stau la cratiță. Gătitul îmi ia din timpul pe care îl pot petrece altfel. Destul gătesc acasă, concediul inseamnă să nu faci nimic, de aia e concediu. Mă rog, fiecare cum consideră. Mie o plăcintă cu varză sau brânză și un fruct, îmi țin lejer loc de prânz sau cină. Sunt multe pensiuni cu dejun inclus. Foarte bun, chiar, iar prețul este decent.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
cris1982PHONE CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.08.23 17:11:57]
»

@Keyla: Mic dejun și cină din resurse proprii înseamnă că masa nu este oferită de pensiune/hotel, ci ne descurcăm cum putem. Noi avem doi copii și am fi taxați foarte mult pentru mesele incluse, iar cum niciunul dintre noi nu este mâncăcios, considerăm că nu merită din punct de vedere financiar să avem mese incluse.

Exemplu de mic dejun: cafea, roșii, ardei, brânză, ouă fierte/ochiuri/omletă pentru adulți. Cereale cu lapte sau un sandviș pentru copii. Acestea le-am mânca și la restaurant dacă am avea mic dejun inclus, dar am plăti pentru ele minim 120 lei (30 lei x 4) pe zi. Dacă le cumpărăm noi din supermarket sau de la piață, plătim același preț, dar mâncăm cel puțin 4 zile din ele. Singura diferență este că spălăm vasele pe care le-am folosit, dar pentru noi nu e problemă pentru că suntem obișnuiți să ne spălăm vasele și economia făcută merită din plin deranjul.

Prânzul îl vom mânca la restaurant, pe unde ne vom afla în plimbările noastre, în special pentru ciorbe.

La cină, să facem un grătar și o salată împreună cu prietenii, în timp ce savurăm un vin bun, iar copiii se joacă prin curte, e motiv de bucurie și de relaxare, în niciun caz nu e o corvoadă. Iar la ora cinei, oricum nu mai avem ce vizita și nici chef să mergem după o zi de alergătură, așa că este exclus să considerăm că pierdem timpul cu grătarul în loc să vizităm cine-știe-ce. Oricum, grătarul cred că îl vom face într-o singură seară și ne va rămâne mâncare și pentru seara următoare, cel puțin. Mai există și posibilitatea comenzilor la domiciliu, dacă avem poftă de ceva anume. De cele mai multe ori însă, după un prânz sațios, la cină ne putem sătura și cu câte o plăcintă sau o pizza, cumpărate, bineînțeles.

Cam așa văd eu mic dejunul și cina din resurse proprii.

cosminpPHONE
[07.08.23 17:13:41]
»

@Keyla: nu cred ca referirea la resurse proprii era in a face o ciorbita sau o tocanita, ci placerea de a face un gratar sau ceva foarte rapid. De fapt, e bine sa stii ca le ai la dispozitie.

Si pana la urma, nu trebuie sa judecam noi, fiecare face cum considera sau are posibilitatea financiara.

Si eu prefer ca in concediu sa ma plimb, dar un gratar merge uneori.

liviu49
[07.08.23 17:29:55]
»

@Keyla: @cris1982 a fost mai iute de mana, de fapt de mouse, ca mine si ti-a raspuns la nedumerire.

As adauga faptul, ca in afara de avantajul financiar (care nu e deloc de neglijat) in cazul grupului nostru se mai adauga si altele. Preparandu-ne singuri mancarea vom manca mereu mancare proaspata, ce ne place. la ce ora dorim, ce cantitate dorim. Apoi micul dejun pe unde am fost cazati cu alte ocazii se servea dupa ora 9. Ori la acea ora eram demult in vizita, avand cel putin un obiectiv vizitat. Daca am fi plecat de la pensiune pe la ora 10, am fi fost in mare pierdere de timp. Mancarea unui copil mai mic este putin diferita de cea pentru adulti, unii mai au restrictii de sare, altii de diabet. La un restaurant nu prea am gasit mancare pentru diabetici, sau fara sare.

Timpul rezervat pentru prepararea hranei nu a depasit niciodata in Maramures o ora, dar se gatea mancare pentru doua zile care putea sta foarte bine in frigider.

Apoi nici nu prea suntem prieteni cu facebookul si alte neamuri de-ale sale, ori cu seriale la Tv. Suntem in schimb buni prieteni cu miscarea, cu mersul pe jos, cu activitati fizice in curte sau casa. Ne-am invatat in zeci de ani de munca de utilitatea mai eficenta a unei odihne active, decat o odihna in fotoliu la Tv sau pe telefon.

Pana la urma fiecare are libertatea de a-si alege propria modalitate de a se odihni.

Numai bine si calatorii placute!

PS. In materie de spalat vase toate pensiunile unde am fost cazati si ne-am gatit singuri aveau masini automate de spalat .

@ cris 1982 vei gasi la Casa Alexandru asa ceva, deci iti mai ramane timp si pentru altceva de facut .

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
KeylaPHONEAUTOR REVIEW
[07.08.23 17:43:28]
»

@cris1982: Înțeleg, este dificil când familia este numeroasă. Sunteți în altă categorie de vârstă, aveți copii mici, eu am depășit această etapă. Sunt la vârsta la care îmi place liniștea si îmi place răsfățul, nu accept să pun mâna pe nimic. O să ajungeți și la acest moment. Până atunci, să aveți experiențe cât mai numeroase și mai reușite! Vacanță plăcută!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
cosminp, cris1982, Keyla, liviu49
Alte impresii din această RUBRICĂVacanța în Maramureș:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.064254999160767 sec
    ecranul dvs: 1 x 1