ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 01.05.2022
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Brăila
ÎNSCRIS: 17.06.09
STATUS: CONSUL
LUNA
APR-2022
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
98.33%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 4 MIN

O seară în familie -- La Iancu Otopeni

TIPĂREȘTE URM de aici

După ce m-am cazat aici vezi impresii, având și o musafiră dragă sufletului meu, adica @nicole33, zisă și Tiza, ne-am gândit să mergem să și mâncăm ceva. Venind spre cazare, am văzut un restaurant drăguț și m-am gândit că n-ar strica să încercăm.

Cum câțiva dintre voi știți deja, dantura mea e în renovare prin demolare totală, așa ca singurele opțiuni sunt supele-cremă, pasaturile si tot ce e moale. Plus înghețată și ciocolată.

Dar... cum Bunuțul cu barbă mă iubește, pot și... da, ciorbă de burtă.

De aceea am purces noi două spre restaurantul La Iancu din Otopeni.

Acesta se afla pe strada 23 August nr. 2, Otopeni 075100, program restaurant: 08:00 - 24:00 zilnic și poate fi consultat și pe https://laiancuinfamilie.ro/

Tot aici se laudă ei că au” o experienta de peste 15 ani in prepararea bucatelor traditionale romanesti. Restaurantul La Iancu reușeste să rămână unul dintre cele mai iubite localuri din Otopeni. De ce? Pentru că suntem dedicați clientilor noștri și dorim să satisfacem și cele mai pretențioase gusturi. „Să-i vedem!

Am ajuns, am intrat, nu era prea mare aglomerație, așa că am găsit ușor o masă pe terasa închisă, unde se putea și fuma.

Restaurantul e pe o stradă principală. Nu are parcare, dar mașinile se pot lăsa în stradă. Terasa unde am stat noi avea încă încălzitoare și păturici pentru vreme rece, dar vara cred că se deschide. Nu e foarte mare, dar suficientă.

Masa era frumos decorată și curată. Iaca, o bilă albă! Deși nu erau fețe de masă, nu avea suprafața lipicioasă.

Nu am așteptat foarte mult, atât cât să iau câteva cadre și a și răsărit lângă noi un tinerel frumușel și amabil, care ne-a înmânat meniurile. Foarte prompt și foarte amabil!

Meniurile ni le-a adus ca să le pozez eu, că noi deja știam ce vrem: CIORBĂ DE BURTĂ!

De hidratare, deși nu prea era cazul, eu am luat o bere Bucur și o apă plată, Tiza o limonadă, că era cu mașina

Ca de obicei, prinse fiind în discuții, n-am contorizat timpul de așteptare, dar mie nu mi s-a părut prea lung.

Au ajuns ciorbele fierbinți și cu câteva chifle, smântână și usturoi. Cred că pâinicile erau făcute acolo, că arătau tare bine și miroseau frumos. Nu erau calde, dar arătau ca pâinea mamei mele.

De desert nici nu a încăput discuție! EU nu aveam ce să aleg.

Ciorba mi s-a părut bună (sau eram eu foarte flămândă?). Am fost cuminte și am mâncat tot. Și cu pâine, ceea ce la mine e rar spre deloc.

Berea a fost o surpriză plăcută! Ceva intre Stella Artois și Bergenbier. Bună tare!

Normal că nu ne-am dat plecate repede, am mai stat la discuții.

Dar, ce e bun și frumos ori e ilegal, ori e imoral, ori îngrașă, ori se termină prea repede, și ieșirea noastră se apropia de sfârșit. @nicole33 trebuia să ajungă acasă in București, așa că am cerut nota, în total de 96 lei plătiți cu cardul. Plus 10 lei pentru amabilitatea ospătarului. A fost bine că am plătit cu cardul, că nu prea aveam cash la mine, nu prea umblu cu așa ceva!

Tiza m-a lăsat la Homestay și a plecat spre casă. A fost o seara superbă! Întâlnind-o, mi-am dat seama ce dor îmi e de voi toți! Și-am prins poftă de prieteni!

Ca o concluzie, prețurile sunt ușor măricele, dar nu de speriat, localul e curat și decent, gustul ciorbei mele mi-a plăcut, servirea e promptă și atentă, amabilitatea e la cote mari, așa că ar fi de luat în calcul la o eventuală oprire prin Otopeni.


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Ciorba putea fi mai proaspătă

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de Zoazore in 01.05.22 12:57:34
Validat / Publicat: 01.05.22 13:28:18
INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.

VIZUALIZĂRI: 1853 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

23 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Zoazore); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P11 Ciorba de burtă. Am reușit s-o mănânc pe toată!
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 46550 PMA (din 51 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

23 ecouri scrise, până acum

crismisPHONE
[01.05.22 13:40:35]
»

@Zoazore: O, să vă fie de bine! La Iancu e restaurantul nostru "de suflet" când ajungem prin zonă. L-am testat în repetate rânduri, atât la fața locului, cât și prin comandă on line (mai ales în ultimii 2 ani, din motive binecunoscute) și cam tot ce am încercat a fost ok. (Din păcate, cumva s-a întâmplat că n-am avut timp/dispoziție să scriu despre el...)

Doar în 2 rânduri l-am trădat, o dată când efectiv n-am găsit masă liberă și ne-am dus la pizzeria de alături. A doua oară a fost chiar la ultima noastră vizită în Otopeni, la întoarcerea din Bari; n-aveam chef să ieșim, deci s-a votat să comandam on line, ocazie cu care am constatat că s-au deschis nenumărate cârciumi prin zonă! Am zis să dăm o șansă alteia, am fost încântați, am decis așadar s-o vizităm cu prima ocazie (și promit să scriu!).

... Abia aștept să văd ce mai povestești!

ZoazoreAUTOR REVIEW
[01.05.22 13:52:01]
»

@crismis: Sunt tare fericită când mi se confirmă spusele (bine, scrisele) ! Asta înseamnă că e pe bune ce scriu și nu bat câmpii cu mare grație (citat din Ștefan) !

Dacă ciorba aia ar fi fost mai proaspătă, adică din ziua aceea, ar fi fost de 10. Dar cum am mâncat altele și mai rele... ! A mers.

Mulțumesc pentru vizită, vot și confirmare!

Mai am vreo trei: o cazare și două mâncătorii și gata până acum. Oi mai scrie dacă voi mai pleca. Slabe șanse anul ăsta!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][11 voturi]
nicole33
[01.05.22 14:45:51]
»

@Zoazore:

Hai să ne fie de bine, Tiza!

Bine că te-ai hotărât să scrii, pentru că, dacă mai amânai mult, făceam eu efortul de a scrie şi, deşi am fost împreună, nu cred că ieşea la fel

Bucuria revederii şi compania foarte plăcută m-au făcut să trec mai uşor cu vederea şi aspectele mai puţin plăcut, ceea ce nu prea fac de obicei .

Recunosc că îmi era foarte foame după o zi lungă şi grea la muncă. Asta nu înseamnă că aş fi mâncat şi pietre. În plus, îmi era şi tare poftă de o ciorbă de burtă "cântată" la cârciumă, că nu mai fusesem cam de multişor. Cu toate acestea, mi-ar fi plăcut ca tânărul ospătar, foarte amabil, foarte prompt şi drăguţel, să ne sugereze discret şi profesional că ne recomandă altceva. Noi, cel mai probabil, am fi ales tot ciorba de burtă, dar ar fi fost exclusiv pe riscul nostru.

Părerea mea despre ciorba de burtă este că a fost corect preparată, spun asta după ce am nimerit în alte părţi bucătari cu reţete diverse, cu variaţiuni şi improvizaţii mai mult sau mai puţin reuşite, însă, din păcate, NU fusese preparată în ziua respectivă şi acest lucru s-a simţit. Nu am avut niciun fel de probleme, nici acasă nu fac (soţul, nu eu ) ciorbă de burtă pe care să o mănânc doar în acea zi, însă la acest restaurant cu vad bun şi cu delivery aşteptările erau altele.

Mi-a plăcut şi mie poziţionarea bună a restaurantului, cu acces facil şi bună vizibilitate din drumul spre aeroport, mi-a plăcut şi că am găsit lejer loc de parcare gratis chiar vis a vis. Atmosfera, curăţenia şi promptitudinea servirii sunt plusuri pe care eu le apreciez mult. Terasa închisă, cu acoperiş retractabil, a fost un rai pentru "vicioşi", mai ales la temperaturile modeste din acest aprilie capricios.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][11 voturi]
nicole33
[01.05.22 14:55:47]
»

@Zoazore:

Ca o concluzie, prețurile sunt ușor măricele, dar nu de speriat, localul e curat și decent, gustul ciorbei mele mi-a plăcut, servirea e promptă și atentă, amabilitatea e la cote mari, așa că ar fi de luat în calcul la o eventuală oprire prin Otopeni.

Şi eu aş recomanda restaurantul pentru că am fost acolo şi mi-a plăcut.

În ceea ce priveşte preţurile, recunosc că nu am studiat cu atenţie meniul, fiind croită pe ciorbă de burtă, iar la băuturi nu aveam ce studia nedorind să-mi fac sânge rău şi nici să-mi abandonez maşina prin Otopeni , însă mie mi s-au părut chiar mari. Porţia de ciorbă de burtă a fost generoasă, recunosc, însă la preţul de 22 lei + chiflă + smântână + mujdei ajunge destul de scumpă raportat la preţurile din Bucureşti, că în Otopeni nu-mi amintesc când am mâncat ultima dată.

A fost o seara superbă! Întâlnind-o, mi-am dat seama ce dor îmi e de voi toți! Și-am prins poftă de prieteni!

Ai văzut că şi noi ne-am bucurat să te vedem şi că ne-a fost tare dor de tine. Mă refer aici la o altă întâlnire din acelaşi sejur cu tine, Doina şi Mihai, pe care nu-i mai văzusem de mult deşi locuim în acelaşi oraş.

ZoazoreAUTOR REVIEW
[01.05.22 14:59:27]
»

@nicole33: Bine că te-ai hotărât să scrii, pentru că, dacă mai amânai mult, făceam eu efortul de a scrie şi, deşi am fost împreună, nu cred că ieşea la fel = măi, am promis solemn! Și voi știți că la mine cuvântul dat e sfânt! Dar...poate ieșea mai bine scris de tine!

Acum... ce să spun? Pe mine m-a interesat să fie curat, decent și să aibă ciorbă de burtă! Cum eu senzație de foame nu mai am de multă vreme, îmi doream asta doar ca să fiu cu tine și să am și eu ceva cald în stomac.

Da, ciorba n-a fost rea, dar pâinicile au fost superbe. Așa cum le-am putut eu mânca!

La gradul meu de euforie că te văd și că-i voi mai vedea și pe alții, sincer, am băgat ciorba la stomac și atât!

Am întâlnit alte ciorbe și mai rele, dar asta a fost OK. Iar bere de-aia voi mai căuta

Mulțumesc pentru vot, ecou și aprecieri!

ZoazoreAUTOR REVIEW
[01.05.22 15:38:38]
»

@nicole33:

În ceea ce priveşte preţurile, recunosc că nu am studiat cu atenţie meniul, fiind croită pe ciorbă de burtă, iar la băuturi nu aveam ce studia nedorind să-mi fac sânge rău şi nici să-mi abandonez maşina prin Otopeni

ai câteva pagini din meniu în poze. Mie mi s-au părut mărișoare, dar ce știu eu? Da, cam scumpuță ciorba. Ba chiar și berea. Bine că s-a putut plăti cu cardul.

Ai văzut că şi noi ne-am bucurat să te vedem şi că ne-a fost tare dor de tine. Mă refer aici la o altă întâlnire din acelaşi sejur cu tine, Doina şi Mihai, pe care nu-i mai văzusem de mult deşi locuim în acelaşi oraş

cum am spus și la Pitești, AFA connects people. Cât ați vorbit voi, eu nu mă mai săturam să vă privesc!

Da, îmi lipsiți! TOȚI!

nicole33
[01.05.22 15:50:13]
»

@Zoazore:

Pe mine m-a interesat să fie curat, decent și să aibă ciorbă de burtă!

Corect! Astea au fost criteriile de alegere unanim acceptate

Cum eu senzație de foame nu mai am de mult, îmi doream asta doar ca să fiu cu tine și să am și eu ceva cald în stomac.

Nu ştiu dacă să te invidiez sau nu. Se spune că trebuie să ai mare grijă ce îţi doreşti

La gradul meu de euforie că te văd și că voi mai vedea și pe alții, sincer, am băgat ciorba la stomac și atât!

Aici nu ne asemănăm. La mine nici dragostea şi nici euforia nu ţin de foame

Ciorba a fost corect preparată şi mi-a plăcut. Doar că era mai bine dacă ajungeai tu în Bucureşti cu o zi sau două mai devreme

Iar bere de-aia voi mai căuta

Nu ai idee cât am poftit la berea ta, dar... m-am resemnat cu o limonadă. Bună, dar dulce. A fost vina mea că nu am cerut neîndulcită.

ZoazoreAUTOR REVIEW
[01.05.22 15:59:26]
»

@nicole33: Ciorba a fost corect preparată şi mi-a plăcut. Doar că era mai bine dacă ajungeai tu în Bucureşti cu o zi sau două mai devreme = acum... nah! Am ajuns și eu când am putut! Mai și lucrează omul!

Nu ai idee cât am poftit la berea ta = să știi că am văzut-o și prin București. E artizanală și merită încercată! Nu știu dacă se găsește și în magazine, dar prin restaurante mai mult ca sigur.

Nu ştiu dacă să te invidiez sau nu. Se spune că trebuie să ai mare grijă ce îţi doreşti = nu mă invidia prea tare! recunosc, mi-am dorit să fiu sexy și rea, dar nu în modul ăsta. Acum sunt sexy și rea, dar și frustrată. Deci...

Safta Radu CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[01.05.22 17:44:44]
»

O seară agreabilă, într-o companie plăcută, ce îți poți dori mai mult atunci când esti în concediu? Nici nu-ți dai seama când trece timpul!

Treaba asta cu mâncarea de pe o zi pe alta la restaurante e o practică destul de des întâlnită, ca să nu mai spun că de multe ori se pregătește un singur fel de ciorbă, fără carne, tu ceri o ciorbă de văcuță, ți se pune în farfurie carne de vită, vrei de porc, în aceeași ciorbă se pune carne de porc, și așa mai departe, de ce să facem risipă dacă nu e cazul?

În ceea ce privește prețurile, chiar nu mă mai miră nimic, se vor mări prețurile la gaze, energie electrică și combustibili, la fel se va întâmpla și cu mâncarea.

O înțeleg pe @nicole33, e frustrant să stai la o masă într-un restaurant și să bei limonadă când altul „linge” o bere rece în fața ta, și mie mi s-a întâmplat de nenumărate ori.

Ce să vă zic, să vă fie de bine și să repetați asemenea momente!

ZoazoreAUTOR REVIEW
[01.05.22 18:07:36]
»

@Safta Radu: În ceea ce privește prețurile, chiar nu mă mai miră nimic, se vor mări prețurile la gaze, energie electrică și combustibili, la fel se va întâmpla și cu mâncarea. = Acum... și tu ai dreptate, da necomandând decât un fel de mâncare, nu m-a deranjat prea tare prețul. Dar și restaurantul se voia a fi” cu ștaif” și deci avea și prețuri cam pe măsură!

Dar ce mai contează când ești într-o companie plăcută, în concediu și-ntr-un loc relaxant...

Mulțumesc pentru vot, ecou și aprecieri!

nicole33
[01.05.22 18:15:35]
»

@Safta Radu:

O înțeleg pe @nicole33, e frustrant să stai la o masă într-un restaurant și să bei limonadă când altul „linge” o bere rece în fața ta, și mie mi s-a întâmplat de nenumărate ori.

Într-adevăr, este frustrant. Am crezut că m-am obişnuit în atâta amar de ani de când prefer comoditatea deplasării cu maşina şi "ratez" plăcerea unei beri băute în compania prietenilor. Atunci pe moment zic că nu-i bai, am bere şi acasă în frigider şi beau una după ce ajung, însă acasă nu mai are niciun haz şi mereu renunţ, dar regretul rămâne.

Treaba asta cu mâncarea de pe o zi pe alta la restaurante e o practică destul de des întâlnită, ca să nu mai spun că de multe ori se pregătește un singur fel de ciorbă, fără carne, tu ceri o ciorbă de văcuță, ți se pune în farfurie carne de vită, vrei de porc, în aceeași ciorbă se pune carne de porc, și așa mai departe, de ce să facem risipă dacă nu e cazul?

Povestea asta cu "zeama" unică, de obicei o ciorbă de legume, completată cu tipul de carne dorit de client o ştiu de multă vreme. Am văzut-o prima dată în urmă cu aproape treizeci de ani la Spring Time în Neptun, unde totul era la vedere şi nu am renunţat să mai mănânc acolo iar şi iar după ce descoperisem "secretul". Nu mă pricep eu prea mult la gătit, dar sunt convinsă că totuşi ciorba are alt gust, mai bun, atunci când toate ingredientele fierb împreună.

În cazul de faţă, nu merge "şmecheria" cu zeama interschimbabilă, decât eventual cu o rădăuţeană ceva.

Ce să vă zic, să vă fie de bine și să repetați asemenea momente!

Mulţumim şi vă aşteptăm şi pe voi!

nicole33
[01.05.22 18:25:58]
»

@Zoazore:

recunosc, mi-am dorit să fiu sexy și rea, dar nu în modul ăsta.

Cunoaştem... dantelă albastră... scuze, nu am vrut să dau din casă

măi, am promis solemn! Și voi știți că la mine cuvântul dat e sfânt! Dar... poate ieșea mai bine scris de tine!

Ştiu că ai fost mereu parolistă, apreciez asta. Şi că-mi vei da şi berea promisă

A ieşit foarte bine aşa. Eu sunt mai puţin tolerantă sau mai rea .

Adevărul este că m-am simţit bine la Iancu ăsta şi aş mai fi stat la poveşti...

ZoazoreAUTOR REVIEW
[01.05.22 18:48:56]
»

@nicole33: Cunoaştem... dantelă albastră... scuze, nu am vrut să dau din casă = Stai liniștită! Încă n-ai dat! Asta cu” sexy și rea” e spusă de un foarte bun prieten la modul apreciativ-fluierativ!

Adevărul este că m-am simţit bine la Iancu ăsta şi aş mai fi stat la poveşti... = Și de ce nu? Om mai face vreo excursie acolo! Dar cu altă mașină, să poți bea și tu bere Bucur. O dau eu!

nicole33
[01.05.22 19:00:51]
»

@Zoazore:

Aflu eu cine este prietenul ăsta şi mai vorbim după aceea

Și de ce nu? Om mai face vreo excursie acolo! Dar cu altă mașină, să poți bea și tu bere Bucur. O dau eu!

Pentru a mă putea relaxa şi eu la o bere artizanală nu trebuie să merg cu o altă maşină, ci cu un alt şofer

Ştiam eu că eşti parolistă

mishu
[01.05.22 20:51:57]
»

@Zoazore:

Restaurantul La Iancu reușeste să rămână unul dintre cele mai iubite localuri din Otopeni. De ce? Pentru că suntem dedicați clientilor noștri și dorim să satisfacem și cele mai pretențioase gusturi. „Să-i vedem!

este unul dintre cele mai frecventate (de mine) restaurante in perioada 2007-2015 ca am lucrat in zona. Aici am mancat o multime de lucruri bune, de aici comandam pentru pauza de pranz de multe ori pizza sau alte bucate (mereu livrare prompta) si tot aici am mancat cele mai bune clatie brasovene. Sper ca le fac bune in continuare.

Sa va fie de bine si sa mai repetati. Felicitari, votat cu mare drag.

doinafil
[01.05.22 22:03:17]
»

Să vă fie de bine, fetelor” ! ... și... s-o mai „comiteți” (comitem) când s-o mai putea! Nu știu ce să spun despre ciorba „voastră” de burtă , că eu ciorba asta n-o prea agreez. Spun așa, în mod general. Doar de vreo două ori în lunga mea viață am mâncat ciorbă de burtă, și asta făcută de oameni din familia mea, mari meșteri în a o prepara. Până la ei nu mai mâncasem, și nici nu eram tentată s-o fac, însă, la îndemnul lor, am gustat-o și mi-a plăcut atât de mult, încât vreau să rețin doar acel gust, nu risc s-o fac gustând din altă parte. Poate că greșesc, dar așa sunt eu, mai conservatoare! Dacă ar fi să aleg între: ciorbă de burtă, ciorbă de văcuță sau ciorbă de perișoare, cu siguranță aș alege-o mai întâi pe cea de văcuță, apoi pe cea de perișoare!

Vă pupă Doina pe amândouă!

nicole33
[01.05.22 22:04:07]
»

@mishu:

Aici am mancat o multime de lucruri bune, de aici comandam pentru pauza de pranz de multe ori pizza sau alte bucate (mereu livrare prompta) si tot aici am mancat cele mai bune clatie brasovene. Sper ca le fac bune in continuare.

Păi şi acuma spui de clătite?

Ar mai fi mers şi un desert pentru mine, dar Tiza deja făcuse abuzuri

mishu
[01.05.22 22:37:25]
»

@nicole33: Cine stie, poate o sa mai ajungi pe acolo si mai intai e interesezi daca este la fel de buna. Asa cum spuneam, noi fie ne comandam la ei pranzul (pentru ca putea fi divers), sau plecam cu colegii dupa munca sa ne mai si relaxam. Era ok pentru ca stiam la ce ora vine 783 sa il luam spre casa si aveam doar de trecut pasarela.

Am amintiri foarte placute legate de acest local, asa incat ma bucur ca acesta a fost locul vostru de intalnire.

ZoazoreAUTOR REVIEW
[01.05.22 22:45:31]
»

@doinafil: Ce să zic? Pe mine tata m-a” nărăvit” la ciorba asta. Aveam vreo 6-7 ani și ne-a dus (trăia și sora mea, Dumnezeu s-o Ierte!) la cel mai de lux restaurant din Brăila la vremea aia. S-a desființat de-atunci! A fost, pentru mine, copilul de atunci, ceva grozav de bun și devenise o tradiție ca pe 31 decembrie dimineața să mergem acolo!

Și mie-mi place tare mult ciorba de perișoare și cea de văcuță, și storceagul, și rădăuțeana... Dar cum cu cea de burtă mă întâlnesc destul de rar, o prefer la restaurante.

Poate voi mai ajunge anul ăsta prin București, nu știu ce să zic, e un an tare aglomerat pentru mine. Nu promit nimic.

ZoazoreAUTOR REVIEW
[01.05.22 22:52:28]
»

@nicole33: Păi şi acuma spui de clătite? Ar mai fi mers şi un desert pentru mine, dar Tiza deja făcuse abuzuri = Te-am întrebat? De ce n-ai spus că vrei?

Dar nu le-am văzut în meniu. Le-aș fi luat la pachet pentru de dimineață!

ZoazoreAUTOR REVIEW
[01.05.22 22:56:33]
»

@mishu: Sincer, în meniu era doar Scoveargă neagră (vezi P08) și cum știi deja, eram super-sătulă cu ciorba aia.

Am amintiri foarte placute legate de acest local, asa incat ma bucur ca acesta a fost locul vostru de intalnire. = mă bucur că ți-am trezit amintiri frumoase!

Locul este într-adevăr tare plăcut și relaxant! Dar cine știe? Poate vreodată...

ANILUPHONE
[02.05.22 10:54:05]
»

Să vă fie de bine Tizele!

Mi-a plăcut cum ți-ai descris dantura "marea demolare sau renovare" ????

În aceeași situație sunt și eu "renovare totală "... tare greu îmi este... să mănânc, să vorbesc iar când râd trebuie să-mi acopăr gura... altfel...

Nu am înțeles de ce ai mai luat și apă plată dacă berea a fost bună... sau poveștile vorbite necesitau multă apă...

Apropo, pentru noi statul pe terasă nu mai este condiționat de țigări...NU mai fumăm...

În rest numai de bine!

ZoazoreAUTOR REVIEW
[02.05.22 11:34:55]
»

@ANILU: dantura mea e în renovare prin demolare totală am zis!

Partea proasta e ca eu nu mai stiu sa rad cum o faceam acum 6 ani. Asa ca...

Fiindca nu am senzatie de foame, beau apa sa am, totusi, ceva in stomac. Asa ca am ajuns sa beau mai multa apa, lapte si cafea decat de obicei. Bine, ma si hidratez, mai spal si rinichii!

Multumesc pentru vizita, aprecieri si vot!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ANILU, crismis, doinafil, mishu, Safta Radu, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în împrejurimile Bucureştiului?:


  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.07581901550293 sec
  ecranul dvs: 1 x 1