ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 04.11.2021
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Târgoviște
ÎNSCRIS: 02.05.10
STATUS: TITAN
DATE SEJUR
SEP-2021
DURATA: 7 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 680
FĂRĂ transport
TIP CAM: DblStd
REGIM MASĂ MD
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Andriani's Guest House [Mykonos Town]3

NB: Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ; — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
[fb]
NOU TIMP CITIRE: 11 MIN

Povestea mea miconiană în alb și albastru: Andriani' s Guest House

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

Să găsești o cazare normală la preț, cu condiții obișnuite, în Mykonos este o adevărată provocare. Chiar și ce era destul de modest, mi se părea scump, raportul calitate/preț nu a fost niciodată mai dezavantajos ca aici. Însă, am fost nevoită să fac față provocării și să stau să iau la periat tot ce-mi scotea în cale marele site de rezervări online, doar-doar voi găsi ceva convenabil. Și până la urmă, cartea noastră câștigătoare s-a numit Andriani' s Guest House, o pensiune care s-a dovedit exact ce ne trebuia, dar un pic cam piperată.

De la bun început, ne-am dorit cazare în capitală (Chora), acolo unde e forfotă și animație, în cluburi nu era de noi, deci exclus stațiuni mai mici. În plus, dacă Chora este poziționată pe țărm, ar fi fost ideal să avem și vedere la mare, iar de mic-dejun nici nu încăpea îndoială că ne-am putea lipsi, deci acestea au constituit principalele noastre pretenții. Pe urmă ar mai fi fost și curățenia, recenzii bune și notă mare pe booking, dar să nu exagerăm!

Toate acestea mi s-a părut că sunt întrunite de Andriani' s Guest House, o unitate de cazare situată foarte aproape de centrul capitalei (5 min.) și de terminalul de autobuze Fabrika (2 min.), cochetă după aspect și destul de lăudată de cei care-i trecuseră pragul. În plus, plaja Megali Ammos din Chora era la câteva sute de metri, deci un alt atu de luat în seamă.

Am rezervat o camera dublă standard care, desi nu scria expres că ar avea vedere la mare, din fotografii așa reieșea. Problema a fost că ulterior mi-au fost modificate de două ori zilele de zbor spre/dinspre Mykonos, așa că, drept urmare, eram și eu obligată să modific datele de intrare/ieșire la proprietate.

Prima oară mi-a ieșit, am reușit fără nici un cost suplimentar pentru același tip de cameră. A doua oară, n-am mai fost așa de norocoasă, fiindcă timpul trecuse, camerele se epuizaseră cu excepția celei mai scumpe, care era, desigur, și cea mai luxoasă în opinia proprietății, așa că n-am mai avut încotro și am rezervat-o pe aceea. Măcar știam sigur că beneficiam de sea view, dar și de un plus de spațiu. Cu tot cu discountul de Genius2, camera costa 600 €, iar micul-dejun se achita separat la proprietate: 10 €/persoană/zi. Mă gândeam cu groază că dacă ar mai fi intervenit o altă modificare de zbor, ar fi trebuit s-o iau de la început cu căutările, dar n-a mai fost cazul.

Despre Andriani' s Guest

House Mykonos

Pensiunea aceasta m-a atras nu numai prin aspect (minunata arhitectură cicladică), dar și prin faptul că fiind situată un pic mai sus, pe un deal nu prea înalt, ceea ce pentru noi nu constituie nicidecum un dezavantaj, oferea o priveliște fabuloasă, asupra întregului oraș în ansamblu, cu tot ce are acesta mai de preț: morile de vânt, portul vechi, portul nou, aglomerarea de case albe, cubice.

Aceasta este deținută și administrată de o familie: mamă, tată și fiică tânără, fiind deci afacerea acestei familii, în care Andriani este doamna acelei case.

Adresă: School of Fine Arts, Mykonos Town, 84600, Greece

Website: andrianis.com.gr

e-mail: info@andrianis.com. gr

tel. : +30 2289023091

Proprietatea constă în două corpuri de clădire, nu prea înalte, dispuse în trepte datorită reliefului, cu parter și cel mult un etaj, o curte generoasă cu locuri de socializare, un foișor destul de mare, un loc de barbeque și mai multe băncuțe pe care să te așezi și să admiri marea și orașul. Totul este îngrijit, curat, amenajat cu bun gust, așa cum îi stă bine unei clădiri cicladice: albă cu uși și ferestre colorate.

Cele șapte camera oferite sunt de mai multe tipuri: single, twin sau duble, chiar și o triplă, cu sau fără balcon, cu sau fără vedere la mare, un apartament și camera dublă deluxe cu balcon și vedere la mare, adică aceea pe care am mai găsit-o eu. Nicio cameră nu seamănă cu alta, fiecare este unicat în felul ei.

Experiența personală

Înainte cu două zile de a sosi în Mykonos, soțul Kiriei Andriani ia legătura cu mine prin intermediul booking să mă întrebe la ce oră aterizăm și dacă vreau transfer de la aeroport. Bine, îmi spune că serviciul de transfer se efectuează doar între 09,00-21,00 și costă 10 €. Eu mă uitasem pe hartă și văzusem că aeroportul este la mai puțin de doi kilometri de pensiune, practic peste un deal scund, că sunt autobuze dese către centrul oraşului, dar m-am învoit fiindcă era o cale ușoară de a debuta cu o bună relație cu proprietarii. Nu era prima dată când comunicam cu proprietarii prin booking, de ambele dăți când am„sucit” rezervarea, am găsit de cuviință să le spun că eram nevoită să procedez așa din cauza companiei aeriene.

La puțin timp după aterizare, abia trecut de orele 09, am ieșit în fața aeroportului unde stabiliserăm cu gazda să ne aștepte. A venit fiica familiei, o tânără foarte agreabilă, Georgina, care a întârziat ceva, dar nederanjant. Pe drum și la pensiune, ne-a dat o sumedenie de sfaturi și informații despre insulă, plaje, drumuri, excursii, ne-a recomandat să nu închiriem mașină, ne-a pus la la dispoziție hărți. Am achitat de la început cazarea și transferul (610 €) cu numerar, ne-a explicat că puteam lua micul-dejun între 08,30-11,00 zilnic, dar nu obligatoriu. Nu am primit factură pentru cazare sau masă, e drept nici nu am cerut, însă, în general, miconienii mi s-au părut oamenii care nu lucrează tocmai curat și la vedere, lucru deloc străin pentru greci, dar ca aici n-am prea văzut. Până la ora de check-in, am lăsat bagajele și am plecat în oraș.

După prânz, după ce ne-am întors, ne-am luat camera în primire și, într-adevăr, era minunată, de fapt priveliștea făcea toți banii până la ultimul cent. Aceasta era formată din dormitorul propriu-zis și o încăpere mai mică de care era despărțit printr-o arcadă și o policioară de marmură.

Destul de spațios, dormitorul avea suficient mobilier pentru a asigura o ședere confortabilă: paturi twin unite ca unul matrimonial, generos, încadrat de noptiere cu lămpi de citit deasupra, canapea, dulap de haine în cinci uși, foarte încăpător în care am găsit și seiful, toaletă cu oglindă care servea și drept birou, masă de bagaj. Vis-à-vis de pat, pe perete era suspendat televizorul LCD cu ecran suficient de mare, iar în tavan lustra-elice era gata să pornească ventilarea în incintă.

În încăperea mai mică de care vorbeam, se afla chiuveta încastrată într-un corp pe al cărui blat se găseau consumabile pentru baie, frigiderul pe care era așezat espressorul, iar pe policioara despărțitoare o tavă cu cești de cafea, două tipuri de pahare, câteva tacâmuri, tirbușon, capsule de cafea, pliculețe de ceai, zahăr alb și brun. Capsulele (illy) erau zilnic reînnoite, celelalte pe măsura epuizării, de altfel pe holul clădirii se afla un corp unde se găseau la discreție consumabile de baie, hârtie igienică, pliculețe de zahăr, așa că nimeni nu se putea plânge că duce lipsă de așa ceva.

Din încăperea mai mică se intra și în baie, dar și pe balcon. Baia conținea două incinte: cea în care se afla vasul de wc și alta în care se afla dușul. Materialul de bază din care era realizată baia era marmura, iar pardoseala camerei era din mozaic venețian. Toate dotările: obiecte sanitare, baterii erau de bună calitate și într-o stare excelentă. Curățenia era sclipitoare în toate ungherele și se făcea temeinic în fiecare zi.

Prosoapele, albe și pufoase, erau personalizate, ne-au fost schimbate în fiecare zi, lenjeria la două zile. Proprietatea ne-a pus la dispoziție și prosoape de plajă, la fel personalizate, însă colorate. Acestea ni se schimbau ori de câte ori le lăsam pe jos, conform canoanelor hoteliere.

Special am lăsat la urmă, vedeta cazării, balconul. Acesta era destul de spațios, mobilat cu măsuță rotundă și două fotolii de grădină, avea chiar și o frânghie de rufe cu clești. Era locul nostru preferat, vederea spre oraș și porturi fiind de neîntrecut. Cred că aici ne petreceam cel mai mult timp cu ochii ațintiți pe nesfârșita mare albastră și căsuțele albe, imaculate ale orașului, de unde și titlul ales. O reală plăcere să cuprinzi Chora dintr-o privire, cred că cea mai frumoasă amintire din Mykonos îmi rămâne belvederea din balcon! La cafea, sau la un pahar de orice, dar mai ales de vorbă, măsuța din balcon cu fotoliile sale erau favoritele noastre, învățaserăm mersul ferryboat-urilor, monitorizam uriașele vase de croaziere care ancorau cu zilele în portul nou. Tot din balcon, vedeam în zbor şi toate avioanele ce abia decolaseră de pe aeroport şi urcau spre înaltul cerului.

Micul-dejun, după cum vă spuneam, era absolut opțional și putea fi servit în aer liber, la mesele de sub bolta căptușită cu bougainvillea din fața recepției pensiunii. Zilnic, între 08,30-11,00. Aiurea! Niciodată Kiria Andriani nu a fost punctuală, noi, matinali din fire, mergeam pe la 08,45 și ea abia sosea la pensiune, scuzându-se că a dormit un pic mai mult. Nicicând nu am resimțit acea lentoare tipic grecească ca aici, la această pensiune: Kiria Andriani se mișca în reluare. Dată fiind întârzierea ca din ipoteză, nu am luat masa în zilele în care am plecat în excursii pentru a putea prinde ferry fără emoții și nici în ziua sosirii, așa încât ne-au rămas patru zile în care am beneficiat de masă: 80€, achitați separat, cu cash, pentru care, ați ghicit, nu am primit factură sau vreo altă hârtie.

Altfel, Kiria Andriani pregătea un mic-dejun bun, cu de toate, ba omletă cu kaiser, ba ouă ochiuri, la care se adăugau altele precum: feta stropită cu ulei de măsline, măsline, roșii cherry, șuncă slabă, salam, cașcaval, iaurt grecesc cu miere, pâine neagră sau alba cu unt, mai multe feluri de dulceață, suc de portocale, cafea foarte bună. Ne aducea mereu și ceva prăjituri sau plăcinte locale foarte gustoase. Cantitativ, masa era mai mult decât suficientă.

Wi-fi-ul a funcționat perfect, dar era parolat. Parcare, după cum pesemne v-ați dat seama, nu există, noi am rămas uimiți, când ne-a adus Georgina de la aeroport, de îngustimea uliței prin care a pătruns până la pensiune, precum și de spațiile strâmte pe care le aveam de parcurs până la recepție cu bagajele. Pereţii clădirilor de pe stradă erau puternic„personalizaţi” de urmele oglinzilor de maşini de toaate culorile.

Gazdele erau mari iubitoare de pisici, aș că la pensiune trăiau mai multe mici feline drăguțe și jucăușe, dar cam obraznice. Vedetele se numeau Pia şi Maria, toată lumea le răsfăța, ele erau într-o continuă alergătură, iar uneori cam întindeau coarda.

Relația stabilită cu gazdele a fost una cordială încă de la început, de fapt tot ceea ce ne doream era să ne bucurăm de un sejur plăcut, fără nicio umbră de supărare, de aceea ne-am propus ca orice mic neajuns care ar putea apărea să fie tratat cu indiferență și-un zâmbet. Din fericire, totul a decurs fără nicio problemă. Am primit în dar de la gazde, în semn de prietenie, câte o sacoșică de umăr, modernă, din pânză, personalizată cu sigla pensiunii: un soare generos și cu numele înscris dedesubt.

Concluzie

Am avut o vacanță frumoasă în Mykonos, scumpă la propriu și la figurat, însă această cazare a contribuit major la reușită. O recomand cu mâna pe inimă, este o variantă foarte bună pentru Mykonos, atunci când turistul dorește o cazare decentă în capitală, aproape de centru și care să nu coste exagerat de mult.

La final, în dimineața plecării, dat fiind că aveam avionul la orele 09,30, iar noi am plecat pe la 07,30 de la pensiune, n-am mai putut apela la serviciile Georginei pentru a ne duce la aeroport, ci am chemat un taxi. Șoferul ne-a luat, tot pe aceeași distanță de cel mult doi km, 15 €, dar ne obișnuiserăm deja de câteva zile încoace: eram în Mykonos și nu ne mai mira nimic!

 

Vă rog, ataşaţi următorul videoclip: youtube.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de irinad in 04.11.21 18:10:46
Validat / Publicat: 04.11.21 19:46:28
VIZUALIZĂRI: 421INFO ADIȚIONALE
 • A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Turcia, Serbia, Bulgaria, Albania, Grecia, Malta, Iordania, Israel, Italia, Franţa, Cipru, Portugalia, Croaţia
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
13 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P19 Andriani's Guest House: camera în ansamblu dinspre uşă
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 61100 PMA (din 46 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com

 • ECOURI la acest review

  13 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [04.11.21 19:45:23] »

  Excelentă și această recomandare

  Mutat în rubrica "Andriani's Guest House [Mykonos, i. MYKONOS], CICLADE, alte insule" (nou-creată pe sait)

  -

  Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [04.11.21 19:49:12] »

  @webmasterX: Da, este corectă poziţionarea!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  webmasterscris / TELEFON [04.11.21 20:01:27] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  krisstinnascris / TELEFON [04.11.21 20:09:35] »

  @irinad: Îmi vine să râd de mine Eu m-am vaitat de prețurile uriașe din Kefalonia și când colo... exista și mai scump

  Mi-e groază de prețurile astea grecești, dar mă consolez cu gândul că peisajele sunt inedite, fabuloase, mâncarea bună și vacanța reușită. Adică exact ca la voi: totul a fost excelent, v-ați clatit ochii și sufletul cu frumuseți grecești

  Sper să nu ajung pe insula asta niciodată cu toate că ce am văzut in pozele tale mi-a plăcut tare

  mprofeanuscris / TELEFON [04.11.21 20:09:54] »

  @irinad: Frumoasă cazare ați avut, cu de toate! Este adevărat, destul de scumpă dar acum citind am văzut că totul este scump acolo. Interesant cum pregătesc micul dejun, mă refer la oră, nu sunt deloc în grafic...

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [04.11.21 20:22:21] »

  @webmaster: Mulţumesc frumos!

  maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [04.11.21 20:22:52] »

  Bineînțeles că pentru reușita unei vacanțe frumoase și relaxante, este necesară o cazare bună, lucru foarte greu de găsit în ultimul timp, mai ales acum în condiții de pandemie și de... prețuri exagerate de cele mai multe ori. Iată că, după săpăturile necesare, tu ai reușit din nou să găsești ceva frumos, un loc tipic cicladic, curat și cu o vedere fabuloasă.

  E scump rău în Mykonos, dar ai văzut și tu că peste tot e la fel... Vorba ta, nu te mai miră nimic, nu? Important este că v-ați simțit bine, v-ați plimbat printre vedete 😉, așa că toate astea se plătesc, nu?

  Glumesc desigur, dar concluzia mea e că mi-a plăcut mult tot ce am văzut acolo și de-o fi să ajung și eu, asta însemnând că am reușit să-mi conving soțul, o iau în calcul pe Andriani.

  O seară faină, te pup!

  Iar pisicile sunt adorabile!

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [04.11.21 20:54:30] »

  @krisstinna: Da, în Mykonos este destul de scump totul, din câte mi-am dat seama. Dar şi frumos în Chora mai cu seamă.

  Aceasta a fost cea mai convenabilă variantă de cazare pe care am găsit-o eu atunci când am prospectat piaţa din Mykonos Town.

  Mi-e groază de prețurile astea grecești, dar mă consolez cu gândul că peisajele sunt inedite, fabuloase, mâncarea bună și vacanța reușită.

  De fapt, pe scurt, de aceea iubim Grecia, că este frumoasă, ne oferă peisaje minunate, mâncarea gustoasă şi localnicii destul de ospitalieri, în general. Cât priveşte preţurile, acestea sunt mai mari sau mai moderate, totul depinde de zona aleasă.

  Sper să nu ajung pe insula asta niciodată...

  Niciodată să nu spui niciodată că s-ar putea să ţi se întâmple! Şi n-ar fi rău deloc!

  Mulţumesc de vizită, ecou, vorbe frumoase!

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [04.11.21 21:42:56] »

  @mprofeanu: Mă bucur că v-a plăcut la Andriani' s Guest House. Noi ne-am simţit bine, gazdele au fost destul de primitoare, deşi miconienii sunt mai reci faţă de alţi greci. Sunt obişnuiţi cu turişti cu dare de mână, în general, nu prea sunt dispuşi să dea ceva din partea casei, nici la alte concesii.

  Cu micul dejun de la orele 08,30 povestea a fost că nu se putea lua efectiv decât pe la 09,00 cel mai devreme şi cum în anumite zile aveam ceva de făcut, ne cam încurca.

  Dar, am luat ca atare lucrurile, n-avea rost să ne supărăm în vacanţă când totul era aşa de frumos în jurul nostru.

  Mulţumesc de vizită, ecou, seară frumoasă!

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [04.11.21 22:10:23] »

  @maryka: Fireşte că întotdeauna cazarea are o contribuţie importantă pentru reuşita unei vacanţe chiar şi atunci când nu stai cine ştie ce în cameră. Dar, atunci când stai, vrei să te simţi bine şi să ai parte de decenţă şi lucruri plăcute în jur.

  Preţurile cazărilor au cam luat-o razna anul acesta în Grecia, ai dreptate, mai ales în plin sezon. Nici în septembrie nu s-au prea redus, grecii au vrut, pesemne, să mai recupereze din ce nu le-a ieşit conform planurilor.

  Important este că v-ați simțit bine, v-ați plimbat printre vedete 😉, așa că toate astea se plătesc, nu?

  Mă faci să zâmbesc, vedetele aveau alte locuri privilegiate de cazare. Dar, întâmplător, am văzut cum unii ajung la cazare cu elicopterul, dar asta este o altă poveste pe care sper să o spun cândva.

  În ciuda faptului că nu e chiar la îndemână, Mykonos este destul de îndrăgită şi de oameni obişnuiţi, nu neapărat numai de vip-uri. Vedeam seara prin oraş o mulţime de turişti de toate felurile şi auzeam româneşte destul de mult vorbindu-se, graţie wizzair care a transportat din plin doritori de această insulă de pe plaiurile noastre, mioritice.

  ... și de-o fi să ajung și eu, asta însemnând că am reușit să-mi conving soțul, o iau în calcul pe Andriani.

  O poţi lua, cred că îţi va plăcea şi ţie cu tot cu pisici pe care ştiu că le adori!

  Mulţumesc că îmi treci pragul de fiecare dată, mulţumesc pentru cuvintele tale frumoase!

  crismisscris / TELEFON [05.11.21 07:26:57] »

  @irinad: Am înregistrat faptul că s-a publicat review-ul tău aseară, mi-am frecat mâinile: "Yes! O să am ce citi mâine dimineață, la cafeluța! Un articol despre insula aia plină de bogați!!! " Cu acest gând în cap, ce crezi că am visat?! Se făcea că eram acasă, la Ploiești, era ajunul Crăciunului și mama venea precipitata la mine cu o hârtie pe care notase ceva: "A sunat Leonardo di Caprio, are o prietenă bună, te roagă să-i faci un regim, să slăbească! Uite aici datele ei! " Eu m-am cam bosumflat; chiar eram la per tu cu Leo, de ce nu m-o fi sunat pe mine direct, ci pe mama?! Și mă pune să-i fac tipei ăleia dietă chiar acum, de Crăciun?!

  Scuze pt divagatie, m-a amuzat maxim!

  Faină cazarea ta, ca de obicei. De prețuri nu mai comentez, chestia asta cu ieftin și scump a început să devină din ce în ce mai relativă... Noi să fim sănătoși!

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [05.11.21 07:49:14] »

  @crismis: Mulţumesc frumos, Cristina, ştiam eu că-ţi va plăcea şi ţie cazarea mea! Tipic cicladică şi atât, după cum bine ştii!

  Interesant vis, cu vedete care-ţi sunt prietene. Păi, dacă dacă eşti la per tu cu Leo, am putea fi şi noi, că doar suntem şi noi prieteni cu tine!

  De prețuri nu mai comentez, chestia asta cu ieftin și scump a început să devină din ce în ce mai relativă...

  Da, preţurile sunt diferite, în funcţie de locul în care te afli. Fireşte, acolo unde există faimă, preţurile sunt pe măsură, însă sunt destinaţii în Grecia, mai puţin cunoscute, dar foarte frumoase, unde preţurile sunt de bun simţ. Trebuie doar să le cauţi. Ca orice lucru pe lumea asta, depinde din ce unghi priveşti!

  O zi frumoasă îţi doresc!

  crismisscris / TELEFON [05.11.21 11:45:34] »

  @irinad: Clar, prietenii mei sunt prieteni între ei! În ceea ce-l privește pe Leo, toate fetele să apeleze la mine! Glumesc, desigur, dar chiar m-am trezit binedispusă! Hi-hi!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  crismis, irinad, maryka, mprofeanu

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.0922141075134 sec
  ecranul dvs: 1 x 1