ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 05.02.2021
DE niic
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 24.01.11
STATUS: SILVER
LUNA
FEB-2021
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
RĂU

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
70.00%
Satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
12.50%
Extrem de nemulțumit
CADRUL NATURAL:
80.00%
Mai degrabă mulțumit

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
54.17%

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
încărcat de pe telefon!
TIMP CITIRE: 2 MIN

Crama Rina de ocolit

TIPĂREȘTE

Am sosit in Sinaia pentru 2 nopti, la relaxare. Ca orice turist am fist pusi in situatia de a servi masa undeva. Am avut o experienta placuta la Irish house dar am zis sa mai incercam si altceva.

Prima seara la Crama Rina am stat 45 de minute pana ne a bagat cineva in seama. Am comandat un snitel cu cartofi prajiti, ceafa cu cartofi copti si cascaval pane. Afara devfaptul ca ceafa era tare iar cartofii arsi nu copti si peste ei aruncat niste unt, am descoperit ca traditionala afinata este 300 lei litrul iar palinca 400. Am servit un vinul casei rosu bun, ca alb nu mai aveau. Per total n a fost chiar rau.

Asta ne a incurajat sa mergem si seara urmatoare, mai ales ca era su program cu orchestra. Am fost sfatuiti sa rezervam masa neavand altfel nicio sansa sa intram. Asa am si facut.

Foarte increzatori, e adevarat, am ajuns mai devreme. Am fost poftiti afara pana se pregateste masa. Ok. Nimic deosebit. Am fost apoi invitati inauntru si... surpriza masa nu era pregatita. Sigur am asteptat sa secscuture in graba servetele de pe masa (aceleasi de ani de zile, flescaite si decolorate) s au adus tacamuri si nici sa nu va ganditi ca s a sters mada cu cevva dezinfectant.

Am comandat pomana porcului cu mamaliguta, specialitatea bucatarului muschi file cu cascaval, ciuperci si cartofi copti si cascaval pane cu cartofi taranesti. De data asta s a gasit vinul casei alb dar nu prea mult. Ospatarul, un baiat f bun, sociabil, dornic sa te faca sa te simti bine. Numai ca lucreaza cu materialul "clientului".

La sosirea comenzii am avut surprize. Din momentul in care a pus mancarea pe masa am simtit miros ciudat. Instinctiv am dus farfuria cu muschi la nas nu mirosea dar era rece iar cartofii copti desi arsi tot reci erau. Ospatarul a luat farfuria, s a reincalzit mancarea si s au inlocuit cartofii. Intre timp an descoperit ca. Miroseau cartofii taranesti din pricina baconului. Acesti cartofi numai taranesti nu erau/ cartofi fierti si aruncat peste ei bacon fiert, nici macar prajit. Cascavalul pane era pe cale sa se raceasca iarmamaliga era rece. Pentru a nu trece ca niste turisti prea pretentiosi am mancat ce s a putut, am achutat si apoi am comunicat ospataruluo nemultumirile mele. Nu cred ca se va rezolva ceva. Poate daca se schimba bucatarul.

Inca ceva. Daca priviti peste pozele puse pe fb cramei sunt niste farfurii super aratoase. Nici sa nu visati la asa ceva. Nu are niciun aspect farfuria. O paleta de cartofi aruncata acolo cu 2 bucati de cascaval pane langa ei. Credeti ma ca nu te invita sa servesti. Si toate farfuriile sufereau de aceeasi boala.

Orchestra formata dintr un instrumentist si un solust a mai indulcit atmosfera dar atat. La desert am renuntat.

Nu recomand acest restaurant.


[fb]
---
Trimis de niic in 05.02.21 15:20:13
Validat / Publicat: 05.02.21 16:47:25
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.

VIZUALIZĂRI: 1537 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (niic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Interiorul restaurantului cu orchestra. Un ambient placut.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
[900 PMA] [450 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 9450 PMA (din 12 voturi)

ECOURI la acest articol

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  • Niciun abonat la acest review, încă...
  • Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Sinaia?:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.044861078262329 sec
    ecranul dvs: 1 x 1