ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 03.11.2020
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Târgoviște
ÎNSCRIS: 02.05.10
STATUS: TITAN
DATE SEJUR
SEP-2020
DURATA: 7 nopți
Cuplu
PREȚ SEJUR 325
FĂRĂ transport
TIP CAM: DblStd
REGIM MASĂ MD
Raport PREȚ/CALITATE: EXCELENT
"ECHIPA" A INCLUS:
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Santa Barbara Hotel3

NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă; — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

O gazdă la superlativ absolut: Hotel Santa Barbara Perissa, Santorini

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

Povestea unei cazări ce mi-a purtat noroc

Cu biletele de avion cumpărate la început de decembrie 2019 spre Santorini, musai trebuia să aleg o cazare în insulă pentru vacanța noastră de șapte zile. M-am orientat la Perissa, o stațiune destul de mare, situată în sud-estul insulei, aflată la adăpostul masivului muntos Mesa Vouno (muntele din mijloc) care o apără de multe ori de furiosul Meltemi, vântul uscat din Ciclade. Am ales Perissa și pentru plaja generoasă, cu Blue Flag, fiindcă, atunci când ești în vacanță la mare, vara, îți dorești totuși momente de bălăceală și stat la soare spre o relaxare binemeritată.

Așadar, am intrat din nou pe saitul Aegean unde există o conexiune către booking căutând o cazare care să ni se potrivească din toate punctele de vedere. Am găsit-o destul de repede, ghidată de notele mari, peste 9, de recomandările excelente ale turiștilor, de facilitățile hotelului și de poziția acestuia față de plajă, strada cu taverne și magazine, stația de autobuz. Prețul cu mic-dejun inclus mi s-a părut foarte bun: 322,50 € pentru șapte nopți în prima jumătate a lunii iunie. Cu anulare gratuită cu două săptămâni înainte și plata la proprietate. N-am stat prea mult pe gânduri și am rezervat, la câteva minute primind confirmarea din partea proprietarei, Kiria Irini Drosou, cea care conduce efectiv afacerea, pentru ora de check-in și cuvinte frumoase de bun augur.

După e-mailul primit în martie de la Aegean că la început de iunie nu are zboruri din România și după reprogramarea zborului în septembrie, iau legătura cu Irini prin intermediul booking și o rog să-mi „mute” și ea cazarea în septembrie explicându-i pe larg motivele. Se învoiește și îmi reprogramează și ea rezervarea, însă fără niciun cost suplimentar, spre deosebire de Aegean.

În august, când am fost anunțată că zborurile mi-au fost anulate, mai întâi cele Santorini-Atena-București, apoi cele București-Atena-Santorini, era clar că trebuia s-o anunț și pe Irini că totul a picat, dar mi-era jenă tare după episodul cu mutarea în septembrie. Apoi, am aflat de ruta nouă introdusă de WizzAir din București către Santorini și retur, iar zborul companiei ungurești era decalat doar cu o zi față de datele inițiale de cazare, așa că am luat legătura din nou cu Irini, i-am explicat noua situație rugând-o să mai facă încă o mutare a sejurului. A fost de acord și de data aceasta, tot fără nicio pretenție bănească. Pe urmă, am îndrăznit s-o mai rog încă ceva: văzând că pe booking apare anunțul că pentru cine stă mai mult de patru nopți la locație, proprietatea asigură transfer gratuit de la/la aeroport, m-am băgat și eu în seamă. Nu mi-a răspuns la e-mail, iar eu m-am gândit că s-o fi supărat și nu am insistat. M-a întrebat soțul ce am făcut cu transferul și povestindu-i demersul, a fost de acord că la sosire vom lua un taxi din aeroport, că doar 20 € nu e o pagubă.

Am sosit în Santorini în dimineața zilei de 13 septembrie, pe la orele 09,00. Am trecut de controlul riguros de PLF și test Covid_19, apoi de cel al documentelor de identitate și, de la ieșire, aveam în intenție să ne îndreptam către stația de taxi, când, ridicându-mi privirea spre cei ce așteptau pasageri de la cursa noastră, văd un bărbat între două vârste cum ținea un carton pe care erau scrise mare prenumele noastre și numele de familie. Irini ne făcuse o frumoasă surpriză și îl trimisese pe soțul ei să ne ia de la aeroport! Soțul meu nici nu observase, așa că l-am tras de mână pe când luase direcția stației de taxi, rămânând și el plăcut impresionat de gestul gazdelor noastre.

Pe drum ne-am conversat cum am putut despre insulă, Kirios Drosou nepreadescurcându-se în limba lui Shakespeare, iar după 20 minute am ajuns la hotel. Am intrat în recepție, Irini era la datorie și, după un salut cordial, mă adresez sincer către ea: „În sfârșit, în Santorini! Tu mi-ai purtat cu adevărat noroc: numele tău provine de la cel al insulei -Santorini derivat de la Santa Irini și, la origine, de la cel al protectoarei insulei -Agia Irini- care înseamnă pace în greacă, precum reprezintă și prenumele soțului meu în limba română. " A făcut ochii mari fiindcă nu cred că se aștepta să știu că irini (ειρήνη) în greacă înseamnă pace, dar s-a bucurat că toate s-au „potrivit” atât de bine și finalul era unul fericit.

Ne-a făcut check-in-ul rapid, am achitat rotund suma de 325 € cu numerar, iar ea a fost foarte mulțumită că am plătit la început, lucru care a contat foarte tare pentru ea, având o atitudine rescunoscătoare pe tot parcursul șederii noastre acolo. Ne-a dat toate detaliile cu privire la cazare, regulile de mic-dejun, ne-a făcut recomandări, la cererea noastră, de taverne, magazine, obiective turistice, ne-a dat diverse ponturi. I-am spus că vrem să închiriem mașină timp de trei zile și am rugat-o să ne ajute dacă are cunoștințe prin preajmă. A fost foarte corectă, ne-a spus că are un colaborator, dar, mai întâi să mergem prin stațiune, pe la firmele specializate, să vedem prețurile și apoi rămâne să discutăm dacă ne convine sau nu. Bineînțeles că n-am vrut să pierdem timpul prin agenții, am mers pe mâna Kiriei Irini care ni l-a prezentat pe Lefteris de la care am închiriat un Fiat Panda foarte bun, cu 17.000 de km la bord, la prețul de 28 €/zi.

Despre hotel Santa Barbara Perissa

Adresă: Perissa, Emboriki Center, 847 03, Santorini

Website: https://www.santabarbara. gr

Tel. : +30 2286 081534

Hotelul Santa Barbara din Perissa este o afacere de familie, ca majoritatea de tipul său, în Grecia și are o arhitectură tipică, cicladică, deosebit de frumoasă. Este zugrăvit în culorile Greciei: alb și albastru, având o arcadă generoasă la intrarea pe proprietate și un mozaic realizat din pietre albe și negre, cu motive locale din care s-a realizat inclusiv numele hotelului.

Este cotat la trei stele și deține, pe două niveluri, 12 camere de diverse tipuri: duble, triple și cvadruple, o sală de mese folosită pentru servirea micului-dejun dotată cu un LCD mare, un bar și o mică recepție. A fost renovat de curând și asta se observă imediat, detaliile de aspect de nou şi curat atrăgând atenția. Mi-au plăcut mult desenele de pe pereți, realizate de mâna vreunui talentat artist local, ce le-am văzut fie în sala de mese, fie în cameră, ce reprezentau locuri vestite din insulă.

Distanța până la cel mai apropiat magazin (cu de toate) este de 20m, până la plajă și strada cu taverne de cam 150 m, până la stația de autobuz și maiestuoasa biserică a Înălțării Sfintei Cruci cam 100m. De asemenea, în 200 m de la hotel, spre muntele Mesa Vouno, începe traseul de drumeție ce urcă la situl arheologic Ancient Thera. Pe strada principală se găsesc agenții de excursii, închiriere mașini, scutere, brutării, farmacie, ATM, taverne, etc. Parcarea se află la 20 m de hotel și are o mulțime de locuri, așa că e imposibil să nu găsești loc liber. Concluzia este că hotelul are o poziție foarte bună din toate punctele de vedere!

Camera noastră

Irini ne-a condus la camera ce ne-o repartizase la parter, cea cu nr. 11. Încă de la început am fost plăcut impresionată de aspectul camerei: mare, cu zugrăveală albă, tâmplărie și draperie albastre, exact culorile Greciei, mobilier simplu, dar de efect. Pat dublu încadrat de noptiere, deasupra căruia trona Caldera într-o pictură artizanală, toaletă cu oglindă, măsuţă cu două scaune, frigiderul foarte eficient și destul de încăpător. Într-o tăviță pe frigider am găsit cești de cafea, lingurițe și pahare, precum și pliculețe de ness, ceai și zahăr al căror stoc era refăcut permanent. Aveam și cană electrică de încălzit apa, dar nu am folosit-o. Uscătorul de păr era agăţat de oglindă, într-un colţ, iar pe una dintre noptiere se afla telefonul fix. Aparatul de aer condiţionat, de care am cam uzat de data aceasta, era suspendat deasupra uşii de la balcon.

Așezate pe pat, stăteau cuminți prosoapele imaculate și papucii de unică folosință. Peste tot, cum privești, curățenia impecabilă îți atrage atenția.

Pe holul care dădea spre intrare/ieșire aveam un dulap de haine cu spații suficiente, tot din hol se făcea accesul spre baie.

Baia era foarte spațioasă, cum destul de rar mi s-a întâmplat să întâlnesc pe la cazările grecești. Drept în față, o chiuvetă cu oglindă și cu blat sub care am văzut un taburet din plastic, util pentru persoanele cu mobilitate redusă. Pe dreapta se află dușul care nu are nici cabină, nici perdea, ci o formă ciudată, cum n-am mai văzut până acum. Totul strălucea de curățenie și aici: obiectele sanitare, pardoseala, iar instalațiile funcționau perfect. Am primit consumabile de tot felul: gel de duș, săpun lichid, periuțe și paste de dinți tip turist, hârtie igienică, iar pe măsură ce se epuizau, erau înlocuite.

Ni se făcea curat în fiecare zi, prosoapele ne-au fost schimbate la două zile, iar lenjeria o dată, la mijlocul sejurului.

Am avut și balcon măricel, mobilat cu masă și două scaune, prevăzut cu sfoară de rufe și clești, în care am avut plăcerea să-mi savurez cafeaua în fiecare dimineață în timp ce „regizam” programul zilei respective.

Micul-dejun

Așa cum ni se spusese încă de la check-in, micul-dejun era servit între orele 08-10,00 și putea fi luat fie în camera, fie în sala de mese. Irini ne-a întrebat unde preferăm să mâncăm și la ce oră. I-am răspuns că la orele 08,00 și vrem să luăm micul-dejun în sala de mese, dacă este posibil. S-a învoit și așa a rămas pe tot parcursul sejurului, ea făcând în așa fel încât în sala de mese nu erau mai mult de două mese ocupate concomitent, pentru a evita apropierea fizică dintre turiști. Ne era servit individual, pe o tavă pe care Irini o aducea la masă.

Conținutul micului-dejun era cam același în fiecare dimineață, poate +/- câte un produs: pâine cu susan, foarte proaspătă și foarte gustoasă, cutiuțe cu unt, gem, șuncă slabă, cașcaval, ouă fierte, iaurt grecesc, miere, plăcintă cu spanac sau brânză, chec, brioşe, suc de fructe, cubulețe de pepene galben sau roșu. Cafeaua pentru care optaserăm în detrimentul ceaiului, era foarte gustoasă. Micul dejun a fost exact ce ne trebuia și cât ne trebuia ca să ne începem ziua turistică, așa încât nu ni se mai făcea foame niciodată înainte de de 13,00-14,00.

Wi-fi a funcționat foarte bine pe toată perioada sejurului, fără întreruperi și cu viteză mulţumitoare. Parolat, ca mai peste tot în Grecia. Am găsit suficiente prize în cameră pentru ceea ce aveam nevoie să încărcăm.

Referitor la regulile de igienă și distanțare, acestea erau păstrate corespunzător la proprietate și Irini se îngrijea ca totul să fie fără reproș. Ea purta mască aproape tot timpul, doar când era pe-afară sau în dreptul locuinței sale (care era tot în aceeași curte) nu avea mască. Existau dispensere cu dezinfectant în spațiile comune și, pe deasupra, curățenia era sclipitoare peste tot, aceasta fiind caracteristică de dinainte de pandemie, după cum mi-am dat seama.

Despre gazdă v-am spus, dar tot țin să zic că avea o frumoasă familie de care ne-a plăcut mult: socri, soț, un fiu de vreo 12-13 ani și o fetiță de vreo 7-8 ani, pe nume Spiridoula, care își începea viața de școlăriță în acele zile. Fetița era bălaie și foarte sfioasă. Când ne întâlneam, o întrebam Ti kanis (Τι κάνεις)? , adică Ce faci? şi ea îmi răspundea rușinată, cu o jumătate de gură: Καλά (Bine) ! Socrii săi erau oameni veseli și foarte sociabili, se bucurau când ne vedeau, doar că nu vorbeau decât greacă, așa că tot dialogul nostru cu ei se reducea la binețe și ce mai faceți?

Cu două zile înainte de plecare, Irini a abordat diplomat subiectul transferului la aeroport întrebându-ne la ce oră să ne ducă soțul ei într-acolo. I-am comunicat și totul a rămas bătut în cuie, când am plecat mi-a arătat un carton mare pe care scrisese numele turistei pe care urma s-o aștepte, aceea fiind tot o româncă. De asemenea, fără să-i fi cerut sau să fi făcut vreo aluzie, la final, ne-a dat factură și chitanță spunându-ne că ar fi fost posibil să ne oprească poliția pe drum și să ne întrebe ce e cu noi şi să ne ceară documente care să ateste că am achitat cazarea.

Ne-am despărțit în termeni foarte cordiali, ne-am adresat mulțumiri de ambele părți și am recunoscut că ne-am împrietenit cu adevărat în acele zile.

Concluzie

La reușita vacanței noastre santorineze au contribuit covârşitor această cazare şi ai săi proprietari-persoane deosebite, ospitaliere, primitoare care ştiu să-şi atragă turiştii şi să-i facă să dorească să revină şi altă dată acolo. E de luat în seamă această variantă de cazare pe care eu o recomand cu mare drag!

 

Vă rog, ataşaţi următoarea melodie: youtube

Citește și CONTINUAREA aici

---
Trimis de irinad in 03.11.20 18:57:14
Validat / Publicat: 03.11.20 20:43:48
VIZUALIZĂRI: 374INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Turcia, Serbia, Bulgaria, Albania, Grecia, Malta, Iordania, Israel, Italia, Franţa, Cipru
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
15 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 68300 PMA (din 51 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com
 • INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest review

  15 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [03.11.20 20:42:42] »

  Excelent, ca de obicei 

  Mutat în rubrica "Santa Barbara Hotel, PERISSA" (nou-creată pe sait)

  -

  Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  ​​​

  webmasterscris / TELEFON [03.11.20 20:44:53] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [03.11.20 20:48:56] »

  @webmasterX:  Mulţumesc frumos, mă bucur că ţi-a plăcut! Amplasarea hotelului este exactă!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [03.11.20 21:15:50] »

  O, foarte frumoasă și reușită cazare ați avut în Perissa!

  Aproape totul mi-a amintit de cea pe care am avut-o noi, alături în vecini, la Perivolos, la Nikolas Villas Aparthotel. Nici nu este greu, pentru că cele mai multe sunt asemănătoare, arhitectură tipică cicladică și evident în culorile alb-albastru.  

  Așa cum și la noi era o afacere de familie, d-na Nektaria, fiind cea principală răspunzătoare, așa a fost și la voi. Ca să nu mai spun că la venire am luat un taxi, iar când am plecat ne-a dus tatăl ei la aeroport.

  Reușita unei cazări, a unei vacanțe depinde în mare măsură de ​o locație bună, perfectă, cum ați avut voi!

  Felicitări, te pup cu drag!

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [03.11.20 21:50:30] »

  @maryka:  Da, am avut noroc de o gazdă minunată, căreia îi datorez în bună parte reuşita vacanţei. O femeie de mare ispravă care se împrietenea uşor cu toţi oaspeţii săi, din ce am văzut. A ştiut să ne asigure tot suportul pentru a avea o şedere frumoasă, este o bună organizatoare.

  Clădirile acestea cicladice, albe cu ferestre albastre, simple sau nu, "asezonate" de multe ori cu bougainvillea, sunt​ superbe. Într-adevăr, cele mai multe sunt afaceri de familie şi asta este foarte bine, îi responsabilizează pe toţi.

  Mulţumesc pentru vizită, ecou şi comentarii! Te pu, noapte bună!

  krisstinnascris / TELEFON [03.11.20 21:57:57] »

  @irinad:  Da' ce noroc! ​​

  ​​Și de gazde bune dar și de o cazare frumoasă, tipic grecească, alb-albastră! ​​

  ​​O plăcere să te citesc, ca de obicei, o încântare să văd poze "grecești", mai ales că nu am fost de doi ani in Grecia și nu cred să ajung prea curând. ​​

  Bună alegere ai făcut!

  ​​

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [03.11.20 22:19:03] »

  @krisstinna:  Recunosc, aşa este, am nimerit bine acolo. "Omul sfinţeşte locul" e o vorbă care li se potriveşte bine gazdei Irini şi familiei sale, toţi cumsecade de la un capăt la altul. Ne povestea, dar fără să se plângă, că anul ăsta a fost diferit, poate mai liniştit, dar mai sărac în turişti. Din ce am văzut eu, avea camerele ocupate, erau turişti europeni, chiar şi greci de-ai lor, însă în alte timpuri o fi fost altceva.

  Tu ştii că nouă ne plac, de cele mai multe ori, locurile simple ​de cazare, dar curate şi frumoase. Socializarea cu semenii este, iarăşi, foarte importantă ca şi crearea unor legături cu cei cu care interacţionăm.

  Mulţumesc ​pentru aprecieri, vizită, comentariu! În ciuda tuturor relelor ce se întâmplă zi de zi, nu ne poate lua nimeni speranţa că la anu' om ajunge în Grecia. Nu ne poate interzice nimeni să visăm!

  ​ 

  Carmen Ionscris / TELEFON CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [03.11.20 23:32:58] »

  @irinad:  Ce gazde amabile! Și ce frumos e zugrăvită clădirea in alb și albastru. Înțeleg și că poziționarea a fost convenabila, deci a fost o alegere excelentă.  

  Felicitări! ​

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [04.11.20 07:21:34] »

  @Carmen Ion:  Mulţumesc, Carmen, s-a dovedit o alegere foarte bună pentru noi această cazare. Gazda a fost foarte flexibilă, poate a acţionat şi în acord cu vremurile incerte de anul ăsta, dar ospitalitatea şi amabilitatea sunt note caracteristice generale, din ce am observat.

  O zi minunată îţi doresc!

  ANILUscris / TELEFON [04.11.20 13:49:10] »

  După ce am citit descrierea "gazdei" voastre santorineze, m-am întors la caseta tehnică să mai văd odată prețul... un chilipir... pot să spun, față de toate condițiile de care ați beneficiat!!! ​

  Foarte bine și frumos arată totul... alb-albastru...

  Ai tu așa un fler să găsești cazări tipic grecești, așa cum ne dorim toți când vrem vacanță în Grecia... oriunde!!!

  Felicitări pentru alegerea făcută!

  Chiar mi-a mers la suflet hotelul ăsta! 🥰

  Și eu care credeam că in Santorini cazarea nu este deloc ieftină!!!

  ​​

  irinadscris / TELEFON CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [04.11.20 14:56:46] »

  @ANILU:  În Santorini se găsesc cazări pentru toate buzunarele. Voi explica imediat.

  Da, prețul pe care l-a avut cazarea noastră a fost unul bun și nu s-a schimbat cu nimic în privința cuantumului său din decembrie anul trecut (de la rezervare) și până l-am achitat efectiv, la check-in.

  În Santorini, prețurile cazărilor din partea estică, plată, sunt cu mult mai modeste față de cele ale cazărilor de pe partea vestică. Aici, la noi, a fost vorba de o cazare clasică cicladică, cu condiții foarte bune, dar nu ceva extraordinar. Mult a făcut și factorul uman.

  Pe partea vestică (Oia, Fira), la Caldera, o cazare exclusivistă, într-un hotel fițos de pe marginea Calderei, cu piscină proprie, cu vedere la Caldera, se poate duce și către 2.000€/noapte. Totuși, după căutări asidue, se poate găsi ceva mai jos, dar nu ieftin.

  Noi, întotdeauna, optăm pentru cazări bune care se potrivesc stilului nostru de viață, profilului nostru turistic și, nu în ultimul rând, buzunarului. Așa că noi am fost mulțumiți cu această cazare pe care am avut-o, optând ca serile să ni le petrecem în Fira sau Oia de unde luam ultimul autobuz către Perissa, în afara celor trei seri când am avut mașină închiriată. Având în vedere distanțele mici, nu ni s-a părut deloc dificil, dimpotrivă.

  Mulțumesc  pentru vizită, ecou, aprecieri! Te pup! O după-amiază plăcută!

  ioana74 [06.11.20 15:34:23] »

  @irinad:  o cazare mai mult decat rezonabila, buna alegere! Chiar si pentru Perissa, ati prins un super pret zic eu. Curat, dragut, din start te binedispun culorile tipic cicladelor. Iar gazdele, jos palaria, asta e farmecul micilor afaceri de familie grecesti, nu se vor compara niciodata cu marile hoteluri. Nu mi-am dat seama din descriere, cat faceati pana la plaja?

  ​O cazare demna de retinut!

  irinadscris / TELEFON CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [06.11.20 16:31:19] »

  @ioana74:  Mă bucur că ți-a plăcut cazarea noastră din Perissa, pentru noi gazda aceasta a înclinat balanța spre reușita clară a vacanței. Persoană caldă și primitoare, Irini a însemnat mult pentru toți oaspeții săi.

  Până la plajă nu făceam mai mult de 10 minute chiar și atunci când ne mai "lălăiam" pe drum cu ochii zgâiți pe la magazinele cu articole de vacanță din calea noastră. ​

  Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou și vorbe frumoase!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  msnd [07.11.20 18:38:58] »

  Sărut mâna și mulțumesc și de alte aduceri aminte.

  ​Cazarea voastră seamănă ca două picături de apă cu cea pe care am avut-o în prima excursie acolo (https://amfostacolo.ro/impresii9.php?iid=45894&d=villa-rose--fira-thera), chiar dacă aceasta a fost undeva la periferia capitalei.

  Chiar de la rezervare, D-na Maria ne-a întrebat cu ce venim și la ce oră​. Chiar dacă am venit în două etape, la câteva ore diferență, dumneaei a făcut două drumuri la aeroport.

  Apoi, pe parcursul șederii, nu ne-am simțit ca niște turiști cazați, ci ca niște prieteni în vizită. Și am obținut și toate informațiile de care am avut nevoie. Îmi aduc aminte și acum serile de discuții cu ambii soți și vinarsul de Focșani băut împreună. Drept este că la plecare am primit și noi o sticlă de ouzo. În plus, am fost duși cu mașina, la plecare, până în port.

  Din păcate, pare-se că, ulterior, nu a mai fost nimeni dintre ai noștrii pe acolo​​.

  Mă bucur că ați avut parte de asemenea bucurii pe parcursul excursiei.

  O seară excelentă! ​​

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [07.11.20 19:22:39] »

  @msnd:  Bună seara! Mă bucur să aflu că am avut parte de tratament similar cu cel de care aţi beneficiat în prima dvs. vacanţă acolo! Se pare că santorinezii sunt mai amabili, mai primitori faţă de alţi greci, pesemne că au învăţat că e mult mai bine să se împrietenească cu turiştii, aceştia fiind cel mai bun mod de promovare şi publicitate al cazărilor pe care le oferă şi, în general, al frumoasei lor insule.

  Atitudinea faţă de turişti este foarte importantă şi localnicii au înţeles acest aspect, uneori chiar gesturi simple, dar calde, atârnă mult în relaţia hotelier-turist.

  Am rămas foarte plăcut impresionaţi de gazde şi voi recomanda cazarea aceasta tutoror apropiaţilor mei care vor vrea să meargă în Santorini. ​

  Mulţumesc frumos de vizită, ecou şi aprecieri! O seară minunată şi dvs. ! ​​

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  ANILU, ioana74, irinad, maryka, msnd
  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.0802290439606 sec
  ecranul dvs: 1 x 1