GRAD SATISFACȚIE
Revelion de nota 4 la restaurantul hotelului Diana
Am avut si noi oportunitatea si sansa sa prindem 12 locuri a 250 ron de persoana la "cel mai mare Revelion din 2011". De obicei ne acomodam oricarei situatii, ne integram in orice cerc, chiar daca acest cerc era de 200 de persoane... in schimb nu am putut sa ne acomodam cu mancarea, (Djul nu a reusit sa incante pe nimeni) si bautura. Din dorinta de a distra, fiind noaptea dintre ani, am incercat sa nu ne uitam in jurul nostru si sa ne simtim bine asa cum „ne-am asternut”.
La sfarsitul petrecerii, inainte sa plecam, unul dintre ospatari ne-a oprit, anuntandu-ne ca avem si o nota de plata, in ciuda faptului ca am avut bufet suedez, adica bautura la discretie. Aceasta nota cuprindea, bere (nu am servit), niste energizante si cafea (facuta la oala de inox), o suma modica, dar nejustificata. Nota a fost ceruta sub atenta supraveghere a patronului, dl Pintea.
Ei, acesta a fost momentul in care am zis ca trebuie sa spunem si altor posibile victime la ce inseamna „Un revelion plin de minciuna la Hotel Diana Sambata de Sus”.
Mancarea a fost execrabila, un aperativ sarac, rusinos, 3 chiftele exagerat de mici, 25 grame de branza de burduf facuta bilute, o jumatea de ou, nimic din ceea ce sa scoata in evidenta ca, totusi, este revelionul. Urmatorul fel a fost un peste mort, nu taiat, mort de adevaratelea. Am cerut o oliviera, din pacate nu aveau. Ne-a fost adusa niste sare intr-un pahar de unica folosinta. Am sa rezum la un singur cuvant acest meniu ZGARCENIE.
Trimis de Dolan105 in 05.01.12 18:18:27
5 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dolan105); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
5 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Aţi avut şi cazare la ei, sau doar aţi "beneficiat" de petrecerea de revelion?
Întrucât autorul nu ne-a răspuns la întrebare, am luat următoarele decizii:
- articolul a fost mutat la noua rubrică "Locuri de luat masa în Sâmbăta de sus";
- a fost publicat ca atare (impresii despre un restaurant, nu despre hotelul unde se află acesta).
@webmaster0: Doar de revelion "beneficiat" de servicii.
Mutat în rubrica "Organizare nunţi, alte evenimente private, SÂMBĂTA de SUS [BV]" (nou-creată pe sait) - rubrică OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC RESTRÂNS!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Aug.2021 [Restaurant Complex Sâmbata de Sus/Căprioara] Complex Sâmbăta – Un restaurant pentru toți — scris în 01.11.21 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 [Pizza Drăguș [loc. Drăguș]] Pizza Drăguș – un popas obligatoriu în zona Sâmbăta — scris în 31.08.21 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2021 [Punct gastronomic local La Bădicu [Drăguș]] Bădicu — scris în 06.06.21 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 [Restaurant Popas Sâmbăta] Păstrăvăria Popas Sâmbăta, Stațiunea Climaterică Sâmbăta de Sus, Jud. Brașov — scris în 28.09.20 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Sep.2020 [Pizza Drăguș [loc. Drăguș]] Pizza Drăguș, o pizzerie cu produse delicioase, Zona turistică Drăguș - Sâmbăta — scris în 22.09.20 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Mar.2019 [Restaurant pensiune Căprioara] Căprioara — scris în 02.05.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2019 [Cabana Valea Sâmbetei] Unde mâncăm în creierii munților? — scris în 01.05.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ