GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Snow - restaurant de recomandat
Am petrecut cateva zile de vacanta in luna august in Sinaia. Am avut soare si distractie cat se poate. Si pentru ca si meniul era o parte importanta din vacanta noastra, am urmat o recomandare si ne-am decis sa mergem sa mancam la restaurantul Snow.
Nu mai fusesem aici de vreo 10 ani, insa stiam unde este amplasat – nu departe de centru, pe drumul ce duce spre telecabina. In plus, foarte aproape de hotelul unde ne-am cazat.
L-am regasit cu placere. Chiar nu imi aminteam atatea lucruri despre el. Cred ca trecut recent printr-o renovare si asa si-a dobandit imaginea de acum. Are o terasa mare, cu umbrele si imprejmuita de muscate curgatoare. Chiar la intrare este un car cu flori, asa incat te face sa te simti bine-venit de la bun inceput.
Inauntru este foarte cochet, restaurantul fiind decorat in stil tirolez: lambriuri de lemn natur pe pereti si tavan, scaune pictate cu motive traditional tiroleze, lampi cu abajur specific acelor locuri. Chiar si ospataritele au haine specific tiroleze, foarte frumoase, viu colorate si vesele. Feluri de mancare din meniu, specialitatea bucatarului, te duc cu gandul tot la acea zona minunata de la poalele muntilor, cum ar fi snitelul, servit in stil tirolez cu dulceata si salata de cartofi.
Intr-o nota aparte fata de decorul tirolez, pe unul din pereti este expus palmaresul unei jucatoare de tenis: trofee, placute de participare, cupe. Ma aventurez sa cred ca este vorba de Ana Bogdan, care este originara din Sinaia si ma gandesc ca este posibil ca prin familia ei sa aiba legatura cu restaurantul Snow. Ma duc cu gandul la ea anii notati pe trofeele castigate sau de participare, precum si faptul ca vorbim de tenis feminin.
De la intrare esti condus la masa si ti se prezinta meniul. Noi am mancat la ei mai multe pranzuri si de fiecare data ne-au servit prompt si cu multa amabilitate. Au in meniu preparate special pentru copii, in portii mai mici, potrivite lor. Supa de pui cu taitei, degetele crispy de pui, paste in portii mici pentru pitici. Felul principal de mancare comandat in portie de copii este servit intr-o farfurie in forma lui Mikey Mouse, cu doua urechi. Cine nu l-ar savura?
Am mai mancat la ei zacusca buna (cam mica portia, doar 100 g, deci luati-o doar pe post de gustare), mamaliguta cu branza si smantana, varza calita, sarmale in foi de varza cu mamaliguta, ciuperci pleurotus cu mamaliguta si un iz de usturoi. Bune, proaspete si servite cu amabilitate. Cartofii prajiti sunt “de casa” cum ii numesc ei, fragezi si moi pe dinauntru, crocanti si buni pe dinafara. Se vede cu ochiul liber ca nu sunt congelati, au coaja cartofilor noi, deci sunt cu atat mai buni. Deserturile sunt cele clasice in restaurantele de munte: clatite, papanasi buni cu dulceata si smantana, tiramisu. Sunt proaspete, facute acolo si arata pacatos de grozav.
Preturile sunt normale, as spune, pentru Sinaia, nu ni s-au parut exagerate. Pentru exemplificare am incarcat cateva poze cu meniul si pretul preparatelor. Se poate plati atat numerar, cat si cu cardul.
Ne-am simtit bine la ei, dovada ca am revenit in mai multe zile. Recomand restaurantul cu placere.
Trimis de Storia in 24.08.18 16:13:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
8 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Storia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
8 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@Review:
”Am petrecut cateva zile de vacanta in luna august in Sinaia
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
@webmaster26: L-as scrie, insa am mers pe carari batatorite si am stat la hotel International, al carui review l-am scris in decembrie anul trecut.
Asadar, daca sunteti de parere ca il pot scrie, il scriu cu placere. Ce spuneti?
@Review: cum consideri, una e Sinaia/Intenaționalul iarna, alta vara (zic și eu),
@Review: Unul din restaurantele mele preferate din Sinaia! Nu doar atmosfera (tiroleză) m-a încântat de fiecare dată, ci și ceea ce am mâncat! Și da, servirea ireproșabilă!
@Review: Am mancat si eu aici si aceeasi buna parere o am si eu despre acest loc. Felicitari, votat cu mare drag.
@mishu: și eu, chiar ieri, dar nu prea ''m-a dat pe spate''.
E drept nu am așteptat mult, mâncarea nu a fost rea dar nici extraordinară, deci nu prea am de ca să zic ''wow''.
A să nu uit, am primit coșulețul cu tacâmuri de la masa alăturată, de la care tocmai se ridicaseră 2 turiști, pentru că la noi la masă mi-au adus doar mie ''linguriță'' pentru ciorbă.
Am observat tot felul de vase, care în mod normal au altă destinație, folosite pe post de veselă. O fi mai altfel că la alții, dar unele din ele nu sunt chiar ergonomice pentru mîncat, ca să nu mai zic că materialul din care erau făcut șigur nu era de uz alimentar. Lemnul ăla e fie el șic, dar igienic nu este clar.. nu poți să-l speli ca pe o farfurie. Uneori stai și mă întreb cum de e permisă o astefel de ''veselă'', în mod cert DSVA-ul ''nu o vede''!
am fost, am mâncat, am văzut... pas a doua oară.
@Nasshu: Impresii la cald pot spune iar observatiile tale de foarte mare bun simt, important ar fi sa poate fi vazute si insusite si de cei de acolo.
@mishu: eram în trecere,nu aveam timp mult de pierdut, biata fată care m-a servit nu are vină (decât cea cu tacâmuriule). Restul ține de management, și tare-mi e că nu prea citește pe aici.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Nov.2023 [Restaurant Lord @ Hotel Caraiman] Restaurantul Lord Caraiman - mâncare bună într-o ambianță plăcută — scris în 02.12.23 de calator65 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2023 [Restaurant Complex Militar Sinaia] Se mănâncă foarte bine! — scris în 27.07.23 de ux127042 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2023 [Restaurant-Crama Rina Sinaia] Restaurantul „La Roq” hotel Sinaia — scris în 02.07.23 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Jan.2023 [Restaurant-Crama Rina Sinaia] O seara de neuitat — scris în 01.02.23 de Zmeu din BOTOşANI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant WooD] Un prânz rapid într-un restaurant cu clasă — scris în 07.01.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant pensiune Argeșu] O experienta extrem de neplacuta — scris în 29.12.22 de ux128011 din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2022 [Restaurant-pizzerie Hotel Irish House] Una calda, una... rece rau. — scris în 02.12.22 de _XXL_ din BUCURESTI - nu recomandă