GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Hop in top - Bistro 'La Teleferic' - Sinaia
Dupa ce am iesit de la Cazinou (am fost doar in vizita nu era zi de joc) ne-am mai plimbat putin prin parcul Ghica, am mai facut niste poze si am pornit mai departe, cap compas directie precisa, loc de luat masa. Aici decizia a fost una destul de greoaie, asta pentru ca atunci cand esti cu masina te opresti cam unde ti se pare ceva potrivit. De acasa cu cateva zile in urma eram decisa sa o iau pe urmele Mamei Michi, - vezi articol - dupa care avand in vedere ca este util sa existe diversitate am zis sa caut si altceva si uite asa cu ajutorul prietenului Tripadvisor am inceput sa caut. De obicei pe primii ii cam evit, ce e in frunte e si scump si parca nu prea imi venea. Pe de alta parte o data pe an e ziua sotului, asa ca de ce nu? Am mai selectat si un alt restaurant (o sa vedeti intr-un alt episod) insa castigatorul zilei de vineri a fost Bistro "La Teleferic", situat in strada Cuza Voda nr 6 si dupa cum spune si numele, aproape de teleferic. In preferintele Tripadvisor e fruntas. Este usor de ajuns mai ales daca nu esti ametit ca noi, astfel incat venind dinstre Parcul Ghica, prima strada la dreapta pe langa hotelul New Montana si apoi la bifurcatie o luati stanga si acest bistro este imediat aproape, pe dreapta. Poate fi vazut inainte de a intra pe strada deoarece are numele scris pe cladire.
Am parcat masina si am localizat localul, am urcat scarile si am intrat in local. Intrarea este una placuta si locul va atrage chiar de la inceput. Spatiul nu este unul mare (nu cred ca pot intra mai mult de 20-25 persoane) iar acum erau doar o familie cu 2 copii. Putin ingrijorator, oare de ce nu este lume? Am mers insa mai departe cu increderea si ne-am asezat la masa. Am primit repede meniul si intr-un final am ales: in primul rand o supa de usturoi servita in paine, o bunatate la care inghit in sec si acum, apoi eu coaste la gratar cu cartori prajiti, sotul pulpe de pui cu sos de branzeturi si cartofi unguresti, si o salata de ardei copti, eu bere iar sotul o limonada indulcita cu sirop de fructe de padure. Pana a venit comanda am inceput sa ne uitam in jur si sa facem poze. Atmosfera este una foarte placuta, cu peretii acoperiti cu ziare, cu scaune la mese asa cum avea bunica acasa, cu flori multe, ce sa mai o atmosfera in care sa simti ca te relaxezi pe o vreme urata. Peretii daca nu sunt acoperiti de ziare sunt pictati cu flori, si la fel pe fiecare masa o sa vedeti flori. Mai vedeti pe pereti si eventuale preparate prezentate poate va inspira ceva. Noua si modul in care era prezentat meniul ne-a placut, sunt adepta meniurilor care spun ceva si nu sunt doar o insiruire de litere. Cel mai frumos o sa vi se para vazand pozele, nu am veleitati poetice, ce pot sa descriu era insa fondul sonor asigurat de un post nemtesc unde se auzea o muzica foarte placuta.
Va dati seama ca la cati clienti eram (cealalta familie era la desert deja) comanda a venit destul de repede. Dup ace am tras cateva cadre la supa am inceput sa mancam pe repede inainte sa ajungem mai repede la coaja, care era grozava (pentru varianta in paine insa platiti suplimentar 4 lei, dar merita pe deplin). O astfel de paine am mancat si la Viena la Targul de Craciun unde v-am spus ca am luat ciorba gulas in paine.
A venit si felul 2, foarte gustos (nu am fost foarte incantata de cartofii sotului, erau putin cam grasi), in rest totul foarte gustos. Am plusat si am cerut si desert si cafea. Ca desert eu am ales Irish Obsession (inghetata de vanilie + nuci + caramel, frisca, sos de ciocolata, migdale si Bailey’s iar sotul Tortul decadent de ciocolata servit cu mousse de Tiramisu si portocala. Sa va spun cum au fost? cum se spune “Curcubeu pe cerul gurii”. Bine ca tocmai au trecut sarbatorile ca sa nu-mi fac prea multe pacate.
Cafeaua servita si ea minunat, tot asa o sa vedeti in poze. In final nu pot spune ca a fost nici ieftin, nici scump, pot spune doar ca a meritat banii (am platit cu tot cu bacsis 165 lei)
Ca si sfat, poate ca ar trebui sa faceti o rezervare ca sa fiti siguri ca o sa gasiti locuri si spun asta deoarece sambata (am mancat tot in zona) am vazut 3 tineri care au intrat acolo si in mai putin de 1 minut ieseau, si de data asta nu mai puteai lasa masina in zona pentru ca nu mai gaseai loc.
Trimis de mishu in 06.05.16 14:49:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
4 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
4 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Restaurante, terase în Sinaia, SINAIA" (deja existentă pe sait).
@mishu - Si eu am fost la acest restaurant si am mancat o specialitate cu rata, nu mai stiu daca nu era chiar rata pe varza, insa nu am fost foarte impresionat. Si eu m-am inspirat de pe TripAdvisor insa nu imi dau seama de ce este asa de bine cotat. Multe comentarii de pe TripAdvisor erau din timpul sezonului rece din cate imi amintesc, iar eu fusesem vara. Poate difera si serviciile in functie de sezon.
Imi amintesc ca rata au scos-o de la congelator si a durat foarte mult pana au preparat-o... eram doar eu cu prietena in tot restaurantul si mergea un post de radio unguresc care nu m-a incantat...
@_Traveller:noi am fost la sfarsit de martie si ascultam un post nemtesc doar cu muzica. Am fost multumiti de ce am mancat mai putin cartofii sotului care erau ceva specific unguresc mai degraba. Am mancat acolo vineri si mai era o familie pe punct de plecare insa sambata nu mai exista nici un loc liber. Multumesc de vizita si vot.
@mishu: Am incercat sa mancam acolo luni pe 17 aprilie, la pranz. Deschid la ora 14. Era 13 30. Am plecat. Am revenit seara la 9 fara un sfert. Ultima comanda la 8. Am plecat. Am revenit cu insisteta si nesimtire, dar marti si miercuri restaurantul este inchis. Asa isi selecteaza clientii probabil.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Nov.2023 [Restaurant Lord @ Hotel Caraiman] Restaurantul Lord Caraiman - mâncare bună într-o ambianță plăcută — scris în 02.12.23 de calator65 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2023 [Restaurant Complex Militar Sinaia] Se mănâncă foarte bine! — scris în 27.07.23 de ux127042 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2023 [Restaurant-Crama Rina Sinaia] Restaurantul „La Roq” hotel Sinaia — scris în 02.07.23 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Jan.2023 [Restaurant-Crama Rina Sinaia] O seara de neuitat — scris în 01.02.23 de Zmeu din BOTOşANI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant WooD] Un prânz rapid într-un restaurant cu clasă — scris în 07.01.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant pensiune Argeșu] O experienta extrem de neplacuta — scris în 29.12.22 de ux128011 din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2022 [Restaurant-pizzerie Hotel Irish House] Una calda, una... rece rau. — scris în 02.12.22 de _XXL_ din BUCURESTI - nu recomandă