ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 07.09.2014
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Oradea
ÎNSCRIS: 27.07.10
STATUS: SENATOR
LUNA
SEP-2014
cuplu fara copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 3 MIN

Restaurant Cabana Bradet - La masa in aer curat, intre flori si brazi

TIPĂREȘTE

Cabana Bradet, aflata pe strada Partizanilor nr 28 este un loc superb de unde ai o perspectiva panoramica asupra orasului Simleul Silvaniei. Si pentru ca eram rupti de foame si mai fusesem aici cu o alta ocazie am zis sa profitam de locatia frumoasa, cabana fiind amplasata in mijlocul unui palc de pini, intr-o padure. Se afla foarte aproape de centrul orasului, lucru care constituie un mare avantaj.

Ei bine, ajunsi la restaurant, dupa ce studiem meniul (preparate traditionale romanesti, unguresti, paste, spaghete) si ne alegem comanda, ies la pozat. Si ai ce poza aici, credeti-ma! De pe terasa se vede intregul oras, toate dealurile si padurile din zona precum si constructiile din imediata vecinatate.

Cabana are o parcare foarte generoasa, in momentul in care am fost noi ea fiind cam goala, dar cel putin e bine de stiut ca ai unde sa iti lasi masina daca vii sa te cazezi aici. In parcare este si o caruta plina de muscate rosii inflorite, superba! Din parcare poti ajunge si in foisorul de alaturi, cu grilaje albe din lemn, impodobit si el pe cele 5 colturi cu ghivece de muscate rosii. De aici poti poza linistit panorama sau pur si simplu poti sta la aer.

Restaurantul si terasa sunt amplasate in stanga cabanei (fata de intrarea la cazare). Accesul la restaurant se poate face insa si direct din parcare, urcand cateva scari pavate cu piatra, acoperite de trei arcade frumoase impodobite cu iedera si strajuite de braduti. Pe un colt se afla o mica moara de vant, confectionata din lemn, foarte decorativa. In fata terasei gazonul este tuns cu grija si decorat cu o statuie asezata pe un soclu de fantana si cateva banci de lemn acoperite pentru cei care doresc sa stea la umbra. In spatele uneia se gaseste si un tobogan pentru copiii care nu mai au rabdare sa stea la masa.

Terasa are mai multe niveluri si este complet acoperita cu mocheta verde, parca pentru a se asorta cu padurea. Scaunele si mesele din plastic sunt si ele de culoare verde inchis, si peste tot sunt asezate ghivece cu muscate, iedera si alte plante curgatoare. La intrarea pe terasa este o masa de biliard si inca una de tenis de masa (stransa si lipita de perete cand am fost noi). Tot aici este o masa din lemn cu patru scaune pentru cine doreste sa stea aici. Se mai poate juca sah sau mini-popice.

Terasa exterioara, mochetata si ea si dotata cu mese si scaune din plastic este umbrita de umbrele mari, verzi, desigur! Partea dinspre cabana are insa mese si bancute din lemn, acoperite cu perne. De la terasa cateva scari urca spre gratarul si cuptorul cu protap construit din piatra, amplasat pe deal ca sa nu ajunga mirosul la terasa. Tot aici este si un rotisor. Daca mai urci cateva trepte mai dai de un foisor unde se poate servi masa.

Ei si dupa atatea poze ma intorc la masa. Mancarea venise deja. Ne-am comandat asa- sotul meu cotlet de porc la gratar, acoperit de un sos picant, decorat cu feliute de masline negre si verdeata, cu cartofi piure si salata. Eu am luat un piept de pui la gratar cu sos de fructe si cartofi natur. Cand am vazut sosul de fructe am crezut initial ca e ceva gem si ca nu va fi bun, dar a fost gustos, ca de altfel toata mancarea. Carnea a fost 10 ron, cartofii 4, salata tot 4. Cu o apa, o cafea si o bere am platit in jur de 50 ron. Foarte rezonabil.

Specialitatea casei era insa "ariciul"- un fel de mancare format din carne tocata in care sunt infipti cartofi, care costa cam 15 ron. Desi suna interesant nu am incercat. Poate data viitoare!

Cabana are 10 camere, cu capacitate de 23 locuri si poate gazdui in salon nunti sau alte evenimente in mini-sala de conferinte. Tot aici este si o crama rustica.

In concluzie recomand restaurantul cabanei Bradet pentru o masa buna intr-un decor deosebit!


[fb]
---
Trimis de luciaoradea in 07.09.14 16:30:46
Validat / Publicat: 07.09.14 19:10:29
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în ȘIMLEU SILVANIEI [SJ].

VIZUALIZĂRI: 4423 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

5 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (luciaoradea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Cabana Bradet- intrarea in cabana din parcarea generoasa
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 17750 PMA (din 19 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

5 ecouri scrise, până acum

Dan&Ema
[07.09.14 19:14:51]
»

Un articol f bun

nu am mancat niciodata in simleu dar in zalau am fost in delegatie si a trebuit sa mananc prin urmare.

nu am gasit mare lu ru

de altfel zalaul e tern si cenusiu

o cabanuta precum cea descrisa e super

luciaoradeaAUTOR REVIEW
[08.09.14 00:57:16]
»

@Dan&Ema:

Multumesc pentru aprecieri. Da, e o varianta buna de luat in calcul si pentru masa dar si pentru cazare.

Marian Preda
[08.09.14 16:29:19]
»

@luciaoradea:

Un SB din partea mea! Felicitari!

luciaoradeaAUTOR REVIEW
[08.09.14 16:31:23]
»

@Marian Preda:

Multumesc pt vot si SB!

webmaster26
[30.11.17 14:05:39]
»

Mutat în rubrica "Unde mâncăm în Șimleul Silvaniei?, ȘIMLEU SILVANIEI [SJ]" (nou-creată pe sait)

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Dan&Ema, luciaoradea, Marian Preda

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.056185960769653 sec
    ecranul dvs: 1 x 1