ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 06.07.2010
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Oradea
ÎNSCRIS: 17.07.09
STATUS: SENATOR
LUNA
JAN-2010
prieteni
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 2 MIN

Pizzeria SAN MARCO

TIPĂREȘTE

După cum scriam şi aici click aici despre Restaurantul Doripesco, atunci când merg la Bucureşti, în interes de serviciu, cu maşina de serviciu, mă las pe mâna şoferului, în ce priveşte locul în care să servim masa, pe drum.

Nu a dat greş niciodată. Pe bune, că au şoferii ăştia, un nas, în a descoperi locuri unde se mănâncă ieftin/bine/rapid/mâncare proaspătă, cum n-am mai văzut.

La Pizzeria San Marco, din Sighişoara am mâncat de mai multe ori, prima şi ultima dată, sigur împreună cu şoferul, cu pricina, client al casei deja (se şi vede că-l cunosc toţi pe acolo).

Deci, să revenim, adresa oficială este Sighişoara, strada Mihai Viteazu, nr. 10 (GPS-ul nu o găseşte, aşa că vă dau eu Coordonatele GPS: N 46. 22671º x E 24. 81124º).

Cei ce călătoresc spre Bucureşti, după OMV, la primul semafor, trebuie să ia la dreapta, apoi încă de 2 ori la dreapta şi au ajuns în faţa pizzeriei.

În faţa Pizzeriei o să găsiţi oricând loc de parcare (este vorba de fapt despre o curte de bloc), aşa că din partea asta nu sunt probleme.

Pizzeria are şi terasă vara, acoperită, cu vreo 5-6 mese mari (de 6 persoane), foarte bună pentru acestă perioadă. La interior, sala este amenajată cu gust, scaune ergonomice, suficient de mare, încât să găseşti loc oricând.

De ce recomand această pizzerie? Pentru că, este pe drumul spre Bucureşti (nu trebuie să te abaţi prin oraş) şi pentru că, se mănâncă foarte bine.

De exemplu, pizza este făcută pe loc, în cuptor cu lemne.

Însă, trebuie să recunosc că, după ce am mâncat, de câteva ori pizza delicioasă, întro zi, am deschis şi eu Menu-ul şi m-am uitat (aşa cum fac de fiecare dată) la specialitatea casei. Ce credeţi că au drept specialitate a casei? Tocăniţă de Burtă. Sigur că am comandat (întotdeauna caut mâncarea mai altfel, decât celebrul grătar, de exemplu, la Şura Dacilor, în Poiana Braşov, am mâncat fudulii, vezi aici click aici) şi după mine s-au luat şi colegii, aşa că, am servit o delicioasă tocănită de burtă, picantă, căreia-i duc dorul şi azi. N-am mai văzut-o în meniul altor restaurante.

Din păcate nu am poze, dar AmFostAcolo şi o să mai merg, aşa că o să fac şi poze.

Sau, poate ne ajută maestrul @Andox cu câteva poze, când mai merge acolo (aşa mi-a şoptit o păsărică, că ştie şi el pizzeria).


[fb]
---
Trimis de creivean in 06.07.10 23:32:45
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 6132 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

9 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (creivean); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 5200 PMA (din 8 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

9 ecouri scrise, până acum

creiveanAUTOR REVIEW
[06.07.10 23:46:34]
»

Nu mai editez, pentru că o dată, am făcut asta şi am stricat editările webmasterilor (am inactivat link-urile), aşa că doresc doar să vă spun, că au un meniu destul de variat adică de la ciorbe (un coleg a luat o dată o ciorbă de bută şi a lăudat-o), la mâncăruri gătite (şniţel, grătare, garnituri, salate), la deserturi (n-am luat niciodată aşa că nu am ce recomanda), pe partea de bar stau foarte bine, aşa că, să nu vă imaginaţi, că o să găsiţi doar pizza.

În altă ordine de idei, la un moment dat, unul dintre ospătari a vrut să ne dea numărul de telefon, ca să comandăm de pe drum şi să nu mai aşteptăm, până se face pizza când ajungem.

Nu am recurs la această posibilitate, deoarece ne-a făcut plăcere, de fiecare dată, să ne întindem picioarele după drum, dar este şi ăsta un exemplu despre cum îşi tratează clienţii.

Andox
[07.07.10 00:55:29]
»

Macar de eram maestru in prepararea acelei tocanite ca maestru fotograf nu sunt in nici un caz

Dar daca ajung pe acolo o sa fac cateva poze.

In schimb o sa caut cateva poze de la pastravaria Doripesco sa le atasez in completarea review-ului tau.

creiveanAUTOR REVIEW
[07.07.10 06:27:39]
»

Nici nu-mi doream mai mult.

Multumesc.

presario
[07.07.10 09:24:39]
»

Na, ca data viitoare ma opresc si eu la o pizza cand merg spre Bucuresti.

biancuta
[07.07.10 10:41:05]
»

@creivean, pizzeria nu e departe de bunicii mei. Promit sa trec pe-acolo cu prima ocazie!

mirelutza
[07.07.10 14:14:21]
»

ah draga creievean, ai adus vorba fie si doar tangential de Sighisoara mea draga unde am fost acum 8 ani la cel mai inedit festival la care am participat vreodata ca spectatoare - Festivalul de Arta Medievala. Interesanta locatia mentionata de tine... de tinut minte la o noua revenire a mea pe acele meleaguri... ; SB .

creiveanAUTOR REVIEW
[07.07.10 16:31:18]
»

@all

Multumesc mult pentru aprecieri si voturi.

Cu ajutorul vostru tocmai am trecut de bariera de 200.000 PMA ALL-TIME. Nu-i neaparat un scop in sine, dar este totusi o realizare, pe care v-o datorez, in mare parte. Multumesc.

magdalena
[17.07.10 19:27:03]
»

De cand nu am mai mancat o pizza...

Sighisoara e un oras in care musai trebuie sa ajung! Si mai mult ca sigur si aici!

Dragoș_MD CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[27.08.10 20:40:50]
»

tocăniţă de burtă am văzut (n-am luat, nu-s deloc fan!) la Terasa Lacul Ursu, în Sovata.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
biancuta, creivean, magdalena, mirelutza
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Sighișoara și împrejurimi? :


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.055222988128662 sec
    ecranul dvs: 1 x 1