GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Pasul Tihuta / La masa la Hotel Castel Dracula -2-
Am mâncat în restaurantul acestui hotel de mai multe ori.
În mai multe rânduri am fost nemulţumiţi.
O critică generală este că nu au reuşit să scape de gustul acela ˝comunist˝ de cantină, de mânacare ˝la fel (de proastă) peste tot˝.
O critică punctuală este că poţi primi mâncare veche, congelată şi apoi încălzită/regătită... cartofi prăjiţi făcuţi în ulei vechi... etc. Nu uitaţi, sunt angajaţi nişte localnici de la ţară... Locaţia este destul de izolată, cu siguranţă că nu se face aprovizionare zilnică.
Sunt nişte poze mai sus. Am să le comentez.
Platoul rece. Nimic deosebit. Şuncă din supermarket, o slănină oarecare, ridichi ceapă...
Fasole cu cârnaţi. O fasole comună, nimic deosebit + cârnaţi din supermarket.
Pături de mămăligă. Este o reţetă locală foarte bună. Se face cu caş frământat şi cârnaţi de casă. Din păcate acolo o fac cu slănină şi iese cam greţoasă... adică... noroc de castraveţii muraţi că-i mai taie gustul. Apoi e pusă pe fundul acela de lemn care pute a alte mâncări ce au mai fost pe el, inclusiv a usuroi... (Nu uitaţi, sunt angajaţi nişte localnici de la ţară...)
Eu am luat nişte creier pane... groaznic. 4 găluşti date prin pesmet, tari, vechi, probabil congelate şi încălzite. Mi-au venit pe gât toată ziua. Am întrebat chelnerul dacă sunt ok şi a zis că da.
Cartofii prăjiţi răi, îmbâcsiţi, probail făcuţi în ulei vechi.
Supă de perişoare: supa bună dar perişoarele tot aşa cu un gust de... cantină... (congelator?)
Chelner cam indolent.
Şi în final e şi scump.
Tip: întrebaţi chelnerul ce recomandă, ce e proaspăt. Poate aşa vă salvaţi masa luată acolo...
Trimis de dan315904 in 20.01.13 22:36:32
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dan315904); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Mutat la rubrica "Restaurante din jud. Bistrita-Nasaud" (deja existentă pe sait).
Aaa, papanaşi cu smântână.
-Aceeaşi problemă cu prăjeala.
-Apoi făcuţi cu magiun de prune (?!?!)
-O smântână cu cocoloaşe (?!?!)
Mutat, la reorganizare, în rubrica «Unde mâncăm în pasul Tihuța?» (nou-creată, între timp, pe sait)
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Sep.2019 [Restaurant Popasul Boierilor [P. Fântânele]] Restaurant Popasul Boierilor — scris în 09.10.19 de zlatna din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Sep.2014 [Restaurant pensiunea Popasul Transilvania [Piatra Fântânele]] Pensiunea Popasul Transilvania [Piatra Fântânele] // Dezamagita de restaurant! — scris în 06.09.14 de michelle556611 din PETROSANI - nu recomandă
- Apr.2010 [Restaurant hotel Castel Dracula [Piatra Fântânele]] Pasul Tihuta / La masa la Hotel Castel Dracula — scris în 14.04.10 de Sanziana din BUCUREșTI - RECOMANDĂ