GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Cherhanale la nord de Constanta (3) - Puflene Resort
In alta zi pentru ca ploua am fost pana la Murighiol, defapt doream sa vedem manastirile din nordul Dobrogei dar drumul era inundat. Aici am mancat de pranz la Puflene Resort.
In primul rand ne-a placut resortul care era foarte curat, amenajat cu bun gust si cred ca vom reveni. Ne-a placut deasemenea si restaurantul chearhana cu meniu divers.
Aici prietenul a comandat cea mai scumpa ciorba denumita storceag (30 lei) iar eu am poftit dupa atata peste la o tochitura dobrogeana (30 lei). Borsul de peste costa tot 20 lei dar sotia spune ca cel de la Vadu este mai bun iar saramura de crap tot 25 lei. Berea la acelasi pret ca la Vadu iar apa minerala si plata destul de scumpa (14-15 lei sticla de 650 ml.).
Restaurantul respira putin lux: sala inalta, curat, mobilier nou de bun gust, ospatari in uniforme, vesela si tacamuri de calitate. Inafara de preturile mari as mai aduga personalul necalificat si timpul de asteptare destul de mare.
Daca aveti drum prin Murighiol merita sa va opriti pentru pranz la Puflene Resort.
Se pare ca si aceasta locatie este din inainte de 1989 dar patroni au investit mult in modernizarea acesteia spre deosebire de Histria unde investitiile sunt minime.
In general pot spune ca meniu este aproape identic ca si preturile cu mici variatii.
Trimis de olteanul2010 in 28.05.18 22:59:00
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (olteanul2010); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în Murighiol?, MURIGHIOL" (deja existentă pe sait)
-
Având în vedere că impresiile și recomandările de mai sus au fost obținute prin segmentare dintr-un review mai mare, multisubiect (cu copy, paste inclusiv a notelor!):
autorul poate reveni asupra notelor acordate (și a gradului de recomandare), fie prin edit direct, fie scriind un ecou în care să ne indice notele și gr de recomandare doar pentru această unitate
-
Dealtfel acesta este un alt IMPORTANT motiv pentru scrierea separată a impresiilor pentru FIECRAE restaurant în parte: nu e firesc să se acorde note ”la grămadă”, pentru un calup de 3-5-etc restaurante...
@olteanul2010: Cadou, BMW-ul ala, nu gluma!
Bine ca ati fost invitati.
Sa platesti si mult si sa nu te simti bine nu prea se potriveste.
Aiurea sa sarbatoresti cererea in casatorie cu clientii, in defavoarea lor.
Probabil prietenul stia preturile, nu cred ca te arunci sa inviti lume fara sa stii la ce sa te astepti.
Bine ca ai scris, sa stie afistii cat ar scoate din buzunar daca ar merge acolo.
@adrianaglogo: Masa cu cererea in casatorie a fost foarte aproape de a noastra, practic in spatele nostru putin retrasa intr-un colt. Viitoarea mireasa cand a auzit de BMV oferit la 20 ani a fost putin invidioasa. Dar taticul ei a ripostat: ai uitat ce ai primit tu la 18 ani?
La Murighiol a fost prima data si pentru ei dar stiau de Puflene Resort si de ciorba storceag si tot el a propus locatia. Noi poate ne opream in Mahmudia.
Bineinteles ca prieteni stiau preturile din Navodari, Histria si Vadu. Apreciez ca ei depasesc putin clasa de mijloc si suntem prieteni vechi din facultate. Cred ca la Chearhanaua Tasaul au platit pentru 6 persoane aprox. 600 ron. Consumatia la bauturi a fost modesta: o sticla de vin alb demisec de Panciu, cred 2 beri si apa plata sau minerala. Cei 2 prieteni au venit cu automobilele si nu au riscat sa consume alcool. Ne-a adus cel din Sacele si ne-a luat cel din Navodari pentru a vede vila noua (de fapt cumparata cu 9 luni inainte) si unde am dormit noaptea respectiva. Nu am contribuit la masa dar am facut un cadou consistent de casa noua, peste consumatia noastra.
Cand am fost la plaja Corbu cred ca in urma cu 5 ani am servit un pranz la un restaurant chearhana al unui actor de la Teatrul Constanta (se cunostea cu prietenul din Sacele) care avea deasemenea multe specii de pesti de apa dulce. Eu nu am fost incantat de restaurant ca amplasare si amenajarea interioara cat imi aduc aminte. Deasemenea nu ne-a placut nici plaja Corbu, bineinteles depinde de gusturi.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Aug.2021 [Restaurant pensiunea Bianca] O masă bună și bogată! — scris în 08.08.21 de KSV din TULCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 [Restaurant Manu B&B] Mancare dementiala la Manu BBQ, serviciile nu prea — scris în 05.08.21 de ux121596 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 [Restaurant Manu B&B] Când spui MANU BBQ, spui preparate la jar și cea mai gustoasă mâncare. — scris în 19.07.21 de Ricard din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Restaurant Manu B&B] Experiență gastronomică inedită. — scris în 24.06.21 de ux120382 din BOLDESTO SCAIENI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Punct gastronomic La Vrânceanu] La Vranceanu ' - mancare traditionala la localnici - experienta de neratat! — scris în 23.06.21 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 [Restaurant pensiune Blue House] Experiența culinara de neuitat, cu adevarat — scris în 21.06.20 de Mike2020 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jun.2020 [Restaurant pensiune Blue House] Blue House Murighiol - experiența culinara de neuitat — scris în 07.06.20 de Mary00 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ