BUN
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
La Bodeguilla, o experienta de neratat
Plimbandu-ne pe stradutele din Palma, am descoperit acest restaurant, La Bodeguilla, fiind atrasi de aspectul exterior.
La prima impresie, parea un restaurant mic si cochet, insa odata intrati ne-am dat seama ca are destul de multe mese (si la subsol si la etaj; precizez ca nu are terasa).
La Bodeguilla (in traducere Pivnita) este situat in apropierea bulevardului Jaume III (pe strada Carrer de Sant Jaume, mai exact) in zona magazinelor de haine. Este un restaurant tipic spaniol, cu specific seafood si carne.
despre SERVICII
Daca in Palma am observat ca la restaurante personalul nu vorbeste asa bine engleza, aici nu a fost cazul, personalul fiind foarte bine pregatit, serviabili si plini de entuziasm.
Ca un sfat, va recomand sa faceti rezervare la ei pe site in avans, altfel riscati sa nu gasiti mese la orele de varf (in weekend, seara de la 19).
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mancarea a fost delicioasa, aici am mancat pentru prima oara lobster - super experienta - desi m-am chinuit un pic cu clestii
Au foarte multe tapas/ aperitive, inclusiv jamon iberico, branzeturi, tartar, crochete etc. Preturile pentru antreuri sunt intre 12-25 Euro
Felurile principale se impart intre carne (au carne de vita maturata, foarte buna, pret 30 Euro/pers, dar si porc iberic) si peste (lobster 36 Euro, dorada 23 Euro).
Mancarea este foarte gustoasa si desi preturile sunt un pic mari (usor peste media din Palma) chiar se merita diferenta (datorita calitatii)
Am lasat la sfarsit desertul... o sa vedeti poze, a fost delicios!
Trimis de ailynuka in 30.09.22 09:15:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SPANIA.
4 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ailynuka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
4 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@ailynuka:
”Felurile principale se impart intre carne (au carne de vita maturata, foarte buna, pret 30 Euro/pers, dar si porc iberic) si peste (lobster 36 Euro, dorada 23 Euro).
, portia de vita chiar arata excelent si sunt convinsa ca a fost si gustoasa carnea. Nu stiu insa ce are diferit porcul iberic si daca ati mancat cumva daca are ceva aparte.
Cat despre homar... m-a amuzat ca l-ai bagat in categoria "peste", cred ca asta as fi luat si eu cu riscul de a ma descurca mai greu cu manevrarea lui.
Apropo de manevrare, la una dintre vizitele mele in China am prins perioada crabilor si am mancat in mai multe locuri, si am primit "lectii" despre ordinea in care trebuie sa atacam crabul pentru a-l consuma. Una peste alta a fost gustos asa incat doar uitandu-ma la poza si inghit in sec.
Sa va fie de bine, o experienta culinara excelenta, votat cu mare drag.
@ailynuka: Foarte sugestivă intrarea în” Pivniță” ????, mi-a plăcut!
Cât despre mâncare, totul arată bine... mai puțin nota de plată ????, dar având în vedere că toate au fost din categoria delicatese - homar, beef, Jamon Iberic de Bellota, procesat în timp și provenit de la porci crescuți în sălbăticie, a căror carne trebuie să fie marmorată ca a vitei Kobe, suculentă și cu aromă de ghindă - pot să înțeleg.
Dacă nici în vacanță nu te răsfeți, atunci când?
@k-lator:
”toate au fost din categoria delicatese - homar, beef, Jamon Iberic de Bellota, procesat în timp și provenit de la porci crescuți în sălbăticie, a căror carne trebuie să fie marmorată ca a vitei Kobe, suculentă și cu aromă de ghindă... Dacă nici în vacanță nu te răsfeți, atunci când?
cine ma pune sa citesc si alte ecouri? nu era suficient ca citisem articolul?
Da-mi place cum gandesti
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Apr.2023 [Restaurant D'Gustar by Adrian Quetglas [Palma]] O experiență gourmet de excepție în inima capitalei mallorcane — scris în 24.08.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Restaurant Celler Ca'n [Costa Alcudia]] Istorie + tradiție gastronomică = imbatabil! — scris în 23.08.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Restaurant Ca s'Amitger [Lluc]] Ca s'Amitger - prietenos, prietenos!... — scris în 21.08.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Restaurant sa Vinya [Deia]] „Via lui” , via mea... - ce contează a cui?! mâncarăm bine! — scris în 20.08.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Restaurante Marisol [Colonia de Sant Jordi]] Daruri ale mării într-un decor de excepție — scris în 18.07.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Diferent Restaurant [Cala d'Or]] Un restaurant care face diferența — scris în 08.07.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [El Rey de la Tapa Restaurante [Sineu]] El Rey de la Tapa Restaurante, unde am mâncat în Sineu — scris în 09.08.22 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ