REZONABIL
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Se putea mai bine
Parasind Manastirea Prislop (vezi impresii) si indreptandu-ne spre Hunedoara pentru a vizita Castelul Corvinilor (vezi impresii) facem un ocol de cca 15 km pentru a servi masa la Popasul Zimbrilor, local recomandat de niste cunostiinte atat pentru mancarea buna, in opinia lor cat si pentru modul rustic in care era construit restaurantul, mai ales etaju1.
Este situat la iesirea dinspre Hateg pe E79 si beneficiaza de o parcare imensa dar neasfaltata, tot praful se ridica, cadrul natural de vis mai putin zona parcarii, ajungem si constatam ca, etajul este in constructie asa ca nu avem decat sa stam la parter, intram inauntr deoarece afara batea vantu destul de tare.
Spre ghinionul nostru observam un autocar in parcare, localul aproape plin... asa ca ne inarman cu rabdare si luam loc la o masa din interior. Destul de rece in interior, practic iti vedeai aburii dar trecem peste, studiem meniurile si asteptam.
Dupa vreo 10 min de asteptare vine chelnarita si ne i-a comanda: 1 ciorba de burta si 2 ciorbe a la grec la felul intai si 3 portii de piept de pui la gratar cu cartofi prajiti, 2 salate (castraveti murati si gogosari murati) o apa plata si un suc.
Dupa 20-25 min din momentul luarii comenzii vine ciorba si avem primul soc, toate cele 3 ciorbe aratau identic, practic zeama era identica doar continutul diferea, la mine burta la ceilalti carne de pui. Gust si ciorba lor, gustul identic... trecem peste si asteptam felul doi care vine destul de repede dar nu-mi place ce vad, cartofii prajiti nu erau prajiti, parca erau fierti, nu erau crocanti deloc. Carnea de pui, vizual nu-mi placea dar gustul a fost foarte bun, mult mai bun decat ma asteptam.
Per ansamblu, tinand cont ca e un popas pe un drum european nu poti sa ai foarte mari pretentii pe parte de bucatariedar... a fost cat de cat ok, cioarba a la grec si pieptul la gratar au salvat masa.
Ca fapt divers, noi nu mancam cu paine, ne-a adus o franzela la masa si ne-a taxat cu 10 ron, nu e mult dar nu se face asa.
Nota de plata: 167 ron cu cardul, lasat si ciubuc dar mai putin
Trimis de resita2009 in 28.10.22 20:08:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HAȚEG [HD].
2 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (resita2009); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
2 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@resita2009: una calda, alta rece, sa va fie de bine, votat cu mare drag.
@resita2009:
”Dupa 20-25 min din momentul luarii comenzii vine ciorba si avem primul soc, toate cele 3 ciorbe aratau identic, practic zeama era identica doar continutul diferea, la mine burta la ceilalti carne de pui. Gust si ciorba lor, gustul identic...
Ciudată rău faza cu ciorbele şi cred că tu ai fost cel păcălit cumva cu ciorba de burtă făcută după o reţetă reinventată probabil de către bucătarul localului.
În mod normal, ciorba de burtă nu prea seamănă cu ciorba de pui a la grec, însă zeama poate fi aproape identică la gust în cazul ciorbei rădăuţene, când doar puiul face diferenţa.
”asteptam felul doi care vine destul de repede dar nu-mi place ce vad, cartofii prajiti nu erau prajiti, parca erau fierti, nu erau crocanti deloc. Carnea de pui, vizual nu-mi placea dar gustul a fost foarte bun, mult mai bun decat ma asteptam.
Mie nu mi se pare că arăta rău fel principal, conform fotografiilor postate. Pieptul de pui nu era prea prăjit şi mie aşa îmi place, iar cartofii prăjiţi se vede că nu erau crocanţi, dar bine că nu erau cruzi. De foarte mulţi ani nu mai gătesc cartofi prăjiţi la mine acasă, dar pe vremea când o făceam îi prăjeam în baie de ulei într-un ceaun ca pentru mămăligă şi îmi plăcea că ieşeau mai mult fierţi decât prăjiţi, iar stomacul meu îi suporta mai bine.
”Ca fapt divers, noi nu mancam cu paine, ne-a adus o franzela la masa si ne-a taxat cu 10 ron, nu e mult dar nu se face asa.
Normal ar fi fost să vă întrebe dacă doriţi pâine înainte de a o aduce la masă.
Hai că parcă nu a fost atât de rău
Să vă fie de bine!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jul.2024 [Bistro ArtGrill] Bistro ArtGrill – un local drăguț în Hațeg — scris în 02.08.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 [Restautant popas turistic Zimbrul] De evitat!!! — scris în 22.08.21 de ux122091 din DEVA - nu recomandă
- Jul.2019 [Restaurant Pizzerie Yasmin] Restaurant Yasmin, Hațeg — scris în 29.07.19 de coco 06 din BRăILA - nu recomandă
- Oct.2018 [Restaurant motel VIP] Super! — scris în 18.10.18 de Paul-Corneliu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 [Restautant popas turistic Zimbrul] De evitat Popasul Zimbru Hateg — scris în 08.06.18 de Andradadb din CLUJ-NAPOCA
- Sep.2017 [Bistro ArtGrill] Bistro ArtGrill - ArtMotel — scris în 09.11.17 de cristiml din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 [Restaurant Pensiunea Vila Veche] De evitat Vila Veche!!! Nu recomand mancarea la acest resturant!!! — scris în 01.07.17 de U87714 din CONSTANţA