GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Terasa Cocktail Eforie Sud .. mancare proasta
Am fost la terasa cocktail din eforie sud de doua ori, prima data seara si am mancat o portie de cartofi prajiti si un gordon blue si au fost excelente.
a doua zi la pranz m-am dus din nou sa mananc aceeasi mancare respectiv gordon blue si cartofi prajiti. chelnerul mi-a adus o portie de cartofi reincalziti si un gordon blue taiat pe jumatate. dupa mai multe cercetari pe la bucatarie cei de acolo au recunoscut ca mancarea era reincalzita deci veche, cu toate acestea nu am gasit nici un sef, nici o condica de reclamatii.
In concluzie aceasta terasa mi-a lasat un gust amar. fugiti de acesti snapani
Trimis de parnaubogdan in 13.08.13 21:18:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE SUD.
15 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (parnaubogdan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
15 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Am consumat şi eu câteva feluri de mâncare la terasa aceasta în sejurul din iulie a. c. Recunosc faptul că nu am încercat gordoane bleu şi nu am vizitat locaţia în două zile consecutive. Felurile gătite aci erau comestibile, dar nu ne-au dat de grindă. De aceea am ales terasa Paradox.
Chelnării de la Cocktail, după cercetările întreprinse, au fost eliberaţi din funcţie în bloc, pentru deconspirarea metodei cu reîncălzirea "cartofilor fierbinţi".
Nu cred că acum mai există şnapani veritabili...
Mie ciorbele de pui si vacuta mi-au placut. Dar chelnarii sunt cam obraznici si asteapta ceva mereu. Nu le dai cat trebuie a doua oara te trateaza cu sictir. Zona in care se afla nu justifica preturile cam mari (cel mai ieftin meniu 17 lei). Patronii sunt de treaba. Poate nu stiu ce fac subordonatii.
@parnaubogdan Buna ziua dle Bogdan. Va multumim ca ati vizitat terasa noastra si ati binevoit sa ne relatati aceasta intamplare. Ati mancat doua zile consecutiv aceeasi preparat, dar cu diferenta intre ele. Ce a contribuit la aceasta? Starea de spirit a bucatarului! Un asemenea preparat nu are cum sa fie vechi, pentru ca se face la comanda clientului. Cartofii prajiti, stand mai mult in fripteuza devin mai crocanti, iar gordoul bleu, cel taiat pe jumatate cum spuneti d-voastra, este o tehnica a bucatarului de a face un playting cu scopul de a fi mai atractiv in farfurie. Este asezat in colturi cu cascavalul fierbinte curgand. Ar fi trebuit sa faceti si o poza si astfel s-ar fi vazut adevarul. Dupa descrierea facuta, dati impersia ca ati mancat niste resturi.
Cat despre afirmatia ca cei de la bucatarie ar fi recunoscut acest lucru este total eronata. Sefi stiu despre acest incident pentru ca erau in unitate, deci o alta afirmatie eronata!
Vom tine cont de aceasta declaratie si pe viitor vom fii mai atenti ca toate farfuriile sa iasa cu acelas playting ca sa nu mai inducem in eroare clienti ca d-voastra. Inca o data va multumim!
Acum, daca intervin, se poate subîntelege ca as fi partinitoare! Chiar nu-mi doresc asta! Multi dintre voi ma cunoasteti personal si macar pt voi aceia va spun cat pot de raspicat ca frecventez destul de des terasa, este in apropierea locuintei mele si-mi este la indemana!
Nu contest nici articolul, nici pe autorul lui, dar titlul, da!!!
Nu poti arunca cu noroi, doar de dragul de a blama o unitate si sa pui semnul egal intre numele ei. mancare proasta!
Zau, uneori ma intreb daca acest gen de articol este gandit!
Cei de la Cocktail, mai detin o terasa in Eforie, Terasa Albatros, sunt profesionisti, dar nu despre asta e vorba... am mancat in ambele unitati si nu pot decat sa-i felicit. Si nu o data sau doua zile la rand, ci de mai multe ori... Pfiu, ce situatie...
Chiar ma duce gandul la rautati venite din alta directie, concurenta!!!
@zapacitu: Buna ziua dle "Zapacitu". Deasemenea va multumim ca ne-ati vizitat terasa si ca v-ati rupt din timpul liber ca sa adaugati un ecou la cel din-naintea d-voastra. Ce este curios ca acest mesaj l-ati scris fix la cateva ore dupa precedenta postare, desi ati afirmat ca, ati fost clientul nostru in luna iulie, deci cu mult timp inainte de ai servi d-lui "cartofii reincalziti"!! Imi puteti explica si mie, cum ati stiut ca la cateva zile dupa plecarea de la mare, noi vom servi mancare reincalzita??? Ati mai facut afirmatia ca acei ospatari dupa deconspirare au fost "eliberati din functie in bloc"!! Ati investigat cazul desi, dupa spusele d-voastra, ar fi trebuit sa fiti demutl reintors din concediu. Tin sa va informez ca acest lucru nu s-a intamplat dle "Zapacitu"!! Si sa fi fost adevarat, nu am fi concediat niste copii care isi lasa familile si apropiatii sa vina sa castige un ban, usurand povara parintilor de ai tine in scoli.
Ne bucuram ca nu v-am dat de grinda, ar fi fost afectata structura terasei daca s-ar intampla acest lucru cu fiecare client. Punem tot sufletul in acesta terasa si facem tot ce e posibil ca cei care ne trec pragul ca poata servi mancare de buna calitate. Traim intr-o tara libera, decizia va apartie, unde sa va serviti masa.
@maria55: Chiar asta faceti, aruncati cu noroi fara sa stiti toate datele!!!
@Carla1234 - nu stiu datele, ceea ce stiu este ca posibil ca dvs. sa fi citit printre randuri pai eu tocmai v-am laudat, iar dvs. imi aruncati in fata ca v-as fi aruncat cu noroi!
Putina atentie va rog! Accept scuzele anticipat!
@maria55: Da, imi cer scuze, aveti dreptate!! A fost o reactie rapida, ca in urma articolului d-voastra ni sa pus emblema de o unitate cu mancare prosata, cu note ridicole in conditiile in care ne punem tot sufletul sa fiti multumiti!
@Carla1234 - tocmai despre asta era vorba in ecoul meu!
M-a surprins reactia dvs. si atat! Chestia cu scuzele, a venit asa... tot ca o reactie de moment si la mine!
Nu-i nicio problema, chiar va inteleg si asta pt ca EU va cunosc... se pare ca dvs., nu! Mai bine asa, pt ca cititorii ar putea crede ca sunt partinitoare, ori eu intodeauna am promovat Eforia, dar atunci cand a fost cazul am recunoscut neajunsurile!
Si asa ca o surpriza pt dvs., stiu ca @zapacitu va este client fidel de atunci, inca de atunci!! La Vila Amalia 100%... asa ca banuiesc ca si la terasa!!
Dupa atatia ani, atatea comentarii? Al meu Zapacit a facut putin misto de altcineva, nu de mancare. Mancarea a fost proaspata intotdeauna. Noi mancam la ora 11.30 si era luata direct de pe foc. Facea cel mic tumbe pana se racea.
Ce nu ne-a placut a fost atitudinea unor chelneri. I-am rugat sa ne raceasca putin ciorba pt cel mic si au zis ca nu se poate. La Paradox se putea. Luam doar ciorba pt ca cei mici nu puteau manca prea mult, si se uitau cam câş.
Dar in rest locatia superba, un pic lucrat la atitudine ("atunci"). Au trecut totusi aproape 2 ani de cand nu am mai fost la Eforie si la Amalia.
@ela75 - Stiu dragii mei prieteni! Tocmai de aceea am si intervenit! Stiu cat de multumiti ati fost, stiu ca ati revenit de mai multe ori, stiu ca celor mici le place plaja din Eforie si mai stiu si ca la Cocktail si Paradis se mananca foarte bine!
Articolul fiind din 2013, fara poze si prea multe amanunte, in schimb scris cu prea mult "naduf" ma face sa cred ca "eu vara nu dorm"... dar nici concurenta Pot sa spun asta?! Pot! Stiu cum, cat si in ce fel muncesc acesti oameni si fac referire la proprietari, nu la angajati, stiu ce servicii ofera si la Vila Amalia, vorbesc in cunostinta de cauza si bine ca este cineva care sa confirme asta... altfel nu le luam apararea in vreun fel!
Dar cand stiu ca sunt unii dintre cei mai buni, atunci da, intervin!
O inteleg si pe @Carla1234, probabil proprietara, dar daca s-ar tempera putin, ar fi mai bine pt toata lumea, zic eu!
Reactiile la suparare/nervi...nu duc nicaeri! Sunt suficienti turisti care au beneficiat de serviciile lor si care pot interveni, iata, cum ai facut si tu!
@maria55: Va multumesc inca o data pentru aprecieri si pentru ca ne sunt recunoacute meritele, dar cu toate astea, ne-ati facut "snapani"! Chiar daca titlul nu va apartine, el ne-a fost atribuit in urma articolelor dvs. Ca sa imi justific temperamentul si reactia mea dupa atata timp, este exact acest lucru, in dreptul denumirii terasei sta scris "mancare proasta"! Sper ca ne intelegeti reactia.
@Carla1234 - "ne-ati facut snapani"... cumva mie-mi puneti in carca articolul scris de acest @parnaubogdan?!
Pai va rog adresat-va lui, nu-mi reprosati mie... ca eu zau nu-mi asum cele scrise de userul acesta... mai ales ca nu intervine!! "Atribuit in urma articolelor dvs. "... pai din nou gresiti... ce l-am scris eu sau alt user care a intervenit prin ecouri?! Sau faceti referire la modul general, adica "site AFA?! Pai aici e liber sa spuna oricine ce parere are, a avut, despre o locatie, o statiune, un restaurant, etc., atat timp cat nu foloseste cuvinte murdare!
Mai apoi, cei care "au fost acolo", asa ca mine sau ca @ela75, de exemplu, pot interveni si combate cu argumente, sau pot fi de acord cu cel care a scris "de rau"!!
Ajung la concluzia ca rau e daca scrii "de rau", dar tot rau e si daca scrii "de bine"... pt ca atribuiti exact pe dos reprosurile!!!
Cred ca am sa va caut, si-mi voi permite sa va rapesc 5min din timpul dvs. pt a va lamuri odata pt totdeauna, ca Maria55, @Ela75 nu este una si aceeasi persoana cu cel care a scris articolul!! Va rog sa va rafuiti cu acesta, nu cu noi! Am incercat sa fiu obiectiva, impartiala, am scris purul adevar in ecourile mele, pt ca la fel cum va doare pe dvs., asa ma doare si pe mine nedreptatea! Dar se pare ca proverbul "bine faci, bine gasesti", aici nu-si are locul!!
Va doresc o vara buna, cu multi turisti, eu am sa recomand locatia si de acum incolo si am sa mananc tot la Cocktail... iar colegii de pe acest site au incredere in mine... am castigat-o in timp!!!
@Carla1234: Cum zice bine Maria55 nu noi v-am facut snapani. O doamna asa finuta sa se certe ce ce care ii iau apararea? Lumea citeste toate parerile nu doar una, si nu doar de pe un site. Parerea unuia nu inseamna tot. Pupici de la Valcea.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Aug.2024 [Pizzeria Albatros] Anul acesta, o dezamăgire - Pizzeria Albatros — scris în 20.08.24 de etinc3lle din TARGOVISTE - nu recomandă
- Jul.2024 [Restaurant Poarta Apelor] A doua oara nu ma mai prind de client — scris în 31.07.24 de Crisfilm din ROMANIA - nu recomandă
- Jul.2024 [Restaurant La Petre Pescarul] La Petre Pescarul - între bine și foarte bine — scris în 30.07.24 de Safta Radu din ROșIORI DE VEDE - RECOMANDĂ
- Jul.2022 [Autoservire Orizont] Mancare fara gust nu recomand — scris în 09.07.22 de ux125844 din CONSTANţA - nu recomandă
- Jun.2022 [Restaurant-terasă Coktail] Supraviețuitorul Cocktail — scris în 20.05.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 3 experiențe gastronomice bune în Eforie Sud — scris în 26.07.22 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 [Braseria Carlos & David] Terasă Carlos și David — scris în 23.07.21 de ux121169 din CALAFAT [DJ] - nu recomandă