GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Restaurantul Hotelului Roata, Cavnic
In vacanta noastra la munte, am fost cazati aproape vis a vis de Hotel Roata, asa ca nici nu am mai stat pe ganduri unde sa mergem sa luam pranzul.
Interiorul restaurantului nu ne-a incantat in mod deosebit, inca de la intrare observand ca nu se maturase si ca gresia era cam murdara, dar nu vreau sa fiu rea, pentru ca noi fiind 5 familii cu 10 copii mici, e clar ca am facut putin deranj si galagie...
Am comandat pt felul 1 ciorbe si pt felul 2 carne de pui/ peste la gratar si cartofi piure (pt ca la bucatarie nu mai erau deloc cartofi prajiti sau aurii, cum scria in meniu).
Ciorba mea radauteana numai radauteana nu a fost :)) Dar mancabila. A fost mai degraba o ciorba cu carne de pui si putina urma de smantana si usturoi. Ne-am saturat si eu si baietelul meu pt ca farfuria a fost f mare. La felul 2 am primit un snitel care avea cascaval razuit deasupra (carnea din interior a fost facuta bine si putea fi foarte gustoasa daca nu predomina fustul oribil de ulei ars), cu cartofi piure (ma abtin sa mai comebtez si de piure...) si salata de castraveti (care defapt era un bol cu cateva bucati de castraveti curatati si nefeliati; sa nu mai spun ca nu aveau nici sare si nici urma de otet. Mi-am preparat deci singura salata, dar nu mi se pare corect nici macar sa nu primesti castravetii feliati cand comanzi salata).
Preturile nu au fost nici exagerate, dar nici mici. O ciorba costa 12 lei si un piept de pui la gratar 18 lei (fara garnitura).
Am fost singuri in restaurant si banuiesc ca la bucatarie nu au mai avut alte comenzi, dar asteptarea dupa ciorbe a fost enorm de lunga. Inteleg ca felul 2 a trebuit preparat dar ca sa astepti aproape o ora pt niste ciorbe mi s-a purut mult. Ca sa nu mai spun ca in timp ce serveam ciorba, restaurantul s-a umplut de un fum de la bucatarie ca nu se putea sta in interior.
Ne-am intors la cabana toti "parfumati".
Trimis de Mina12 in 28.01.20 17:59:35
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mina12); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 38&ridAnt=98615
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jan.2020 [Restaurant Hanul Lu Cobâlă [Budești]] Hanul lui Cobâlă — scris în 28.01.20 de Mina12 din ROGOZ DE BELIU [AR] - RECOMANDĂ
- Jan.2020 [Restaurant Hanul Lu Cobâlă [Budești]] Hanul lui Cobala — scris în 13.01.20 de alina35 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jan.2015 [Restaurant pensiunea Elisabeta] Revelion esuat la Pensiunea Elisabeta — scris în 08.01.15 de zial din BAIA MARE
- Aug.2012 [Restaurant hotel SuperSki Roata] Produse culinare delicioase - Restaurant Hotel Super Ski — scris în 22.05.13 de baby eyes din ORășTIE [HD] - RECOMANDĂ
- Feb.2009 [Restaurant hotel Roata] Restaurantul hotelului Roata (4 stele) — scris în 27.08.09 de gili din CLUJ - RECOMANDĂ