EXCELENT
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
La botul calului la restaurantul Riff & Lounge Caracal
Ziua aceea fusese lungă şi obositoare. Plecaţi la ora şapte din Bucureşti am vizitat superba mănăstire Pantocrator (vezi impresii), catedrala sf. Alexandru din Alexandria (vezi impresii), muzeul Câmpiei Boianului (vezi impresii) şi satul neolitic (vezi impresii), mănăstirea Brâncoveni (vezi impresii) şi parcul Poroineanu, alocându-le unora o oră, altora numai jumătate, după caz. Distanţele între ele au fost mici dar oricum, numai urcat-coborât din autocar pentru mine a fost destul de obositor. Asa că se face că după ce ne-am plimbat aproape o oră prin parcul Poroineanu, pe la trei jumătate am ajuns rupţi de oboseală şi lihniţi de foame, la restaurantul de peste drum de parc Riff & Lounge. Cireaşa de pe colivă a reprezentat-o un ultim obiectiv pe care urma să-l vizităm după masa de prânz şi până la care am mai mers 65 km. L-am găsit închis aşa că la sfârşitul acestui review despre restaurant, vă voi scrie o frază şi voi pune trei poze despre acesta pentru că (nu) merită. Ne-am întors apoi în Bucureşti intrând prin Chitila.
Restaurantul Riff & Lounge este amplasat în Piaţa Victoriei no 35A, are salon şi terasa pe trotoar şi o vedere frumoasă spre parcul Poroineanu. Pe terasă erau separeuri cu mese de câte 6 persoane.Deşi eram la jumătatea lunii octombrie, la prânz era foarte cald aşa că ne-am aşezat pe terasă. Se practica autoservirea aşa că prietena cu care am fost, cu 25 de ani mai tânără decât mine s-a aşezat la coadă în salon si a comandat ce vroiam să mâncăm. Tot ea a adus comanda la masă dar veţi vedea că preţurile practicate au meritat efortul. În primul rând am servit câte o cafea ca să ne revenim.Din cauza foamei am mâncat mai mult decât deobicei: cafea ( 8 lei), ceafă de porc 250gr (23 lei), garnitură cartofi prăjiţi (10 lei), salată de varză (10 lei), tort cu măr şi bezea (18 lei), pâine, bere fără alcool (12 lei). Total 81 lei şi fiind autoservire nu am dat bacşiş. Toate au fost foarte bune sau ˝foamea e cel mai bun bucătar? ˝Preţurile au fost cu mult mai mici decât cele ştiute de mine în acea perioadă în alte locaţii, aşa că n-am mai gândit rău despre ghidul care a aranjat să mergem acolo. Toaleta era foarte curată şi ceva neobişnuit, avea o sală de aşteptare în care erau nişte fotolii de piele.
Am stat acolo vreo oră şi apoi am pornit cale de 65 km pe DN64 spre Scorniceşti să vedem casa natală a lui Ceauşescu. Nu muream de curiozitate dar era în program. Este o casă modestă de ţară. Am găsit-o închisă fiind proprietate privată a familiei Bărbulescu aşa că am făcut trei poze ale curţii şi a bustului de marmoră albă al dictatorului şi am plecat spre Bucureşti 160 km pe E81 ajungând acasă după nouă seara.
Revenind la restaurant, a fost foarte bine, gustos, curat, prezentabil şi ieftin, asta dacă acceptaţi să vă serviţi singuri.
Trimis de Michi in 30.05.24 17:03:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CARACAL.
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Mutat în rubrica "Unde mâncăm în Caracal?, CARACAL" (nou-creată pe sait)
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)