GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Pizzeria Sole d’Italia Bucuresti
Vineri, prima zi de weekend, sunt în Bucuresti cu treburi, a doua zi sâmbata particip la evenimentul Casiopeea în Parcul Tineretului. Despre acest eveniment am sa scriu separat, merita sa fie mai bine cunoscut datorita impactului social pe care îl are în comunitate.
Localul este plasat pe Soseaua Virtutii, vis-à-vis de complexul comercial Sir sau mai bine zis a côté de Roz Café.
Am vizitat aceasta pizzerie de doua ori, vineri seara si a doua zi la prânz. Sunt putin nedumerita în ceea ce priveste denumirea localului, la intrare scrie Sole d’Italia, pe chitanta primita scrie « White Sol ». De curând localul a fost renovat si inaugurarea oficiala va fi saptamâna viitoare pe 10 octombrie. La inaugurare se va stii care e numele corect!
Pe terasa copacul cel mare a fost taiat, a mai ramas ca amintire un ciot de trunchi, probabil va fi folosit la decor, luminite sau chestii agatate. Umbra copacului este înlocuita cu umbrelute pe la mese.
Fiecare masa are câte o paturica noua pentru serile racoroase, stiind ca pe terasa stau fumegatorii înraiti. Extremele terasei sunt decorate cu usi si ferestre fictive si verdeata artificiala.
În interior localul e spatios, în dreapta în colt este cuptorul cel nou pe amplasamentul celui vechi înconjurat de un blat îngust ca un arc de cerc, în partea frontala este un spatiu pe verticala unde sunt stivuite lemne sparte gata de pus în cuptor, dar nu! , aici e vorba doar de decor.
Lânga masa de lucru sunt stivuite platouri din lemn pe care se serveste pizza.
În capatul opus e barul. Centrul salii e decorat cu mese si scaune în culori vesele alb, bleu, galben.
Baia e moderna si curata.
Meniul e compus din pizza si bruschete, sper ca pe viitor sa fie mai diversificat, sa contina si alte produse din bucataria italiana.
Vineri seara am comandat doua pizza, una carnivora si cealalta capriciosa si doua limonade, una cu fructe de padure si cealalta cu fructul pasiunii. Limonadele au fost bune, dar una avea prea multa gheata si cealalta deloc dar era suficient de rece (cred ca am primit apa rece în loc de gheata, da stiu, sunt rautacioasa!).
Pizza buna, servirea buna, personal tânar, lasat tips. Total bon 91 lei.
A doua zi, la prânz, comanda a fost Bruschetta cu somon fumé cu crema de brânza si avocado, o pizza Quattre stagioni, limonade mango si fructe de padure si o bere ratacita.
Bruschettele au fost delicioase, pizza un pic cam arsa pe margine, probabil nu s-au obisnuit cu cuptorul cel nou.
Limonadele nu s-au putut bea, erau calde, din pacate gheata se terminase si s-a dus cineva sa cumpere… târziu a aparut si gheata, si am primit o cupa cu gheata la insistentele noastre. Deci zero tips! Total de plata tot 91 de lei.
Totusi nu a fost asa de rau facând o medie între cele doua vizite, dam o sansa personalului tânar, pizzerului care nu se zgârceste în a pune umplutura pe blat, si localului în sine, alaturi are o competitie serioasa Roz Café!
Trimis de Yolanda in 01.10.19 13:56:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
4 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Yolanda); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
4 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Este bine de știut, pentru o perioadă, până se pun lucrurile la punct, ne reorientăm.
@Yolanda: Bravo, i-ai făcut safteaua... aici pe AFA! Noi bucureștenii tot așteptam să se deschidă să vedem ce și cum cu locația asta. Astăzi am trecut și eu prin zonă și am văzut că s-a deschis iar tu ne spui că este ok.
Și n-ai dat un semn că ajungi prin zonă... poate ieșea de o întâlnire AFA! Dar am înțeles că ai fost la un eveniment.
Să vă fie de bine!
Toate cele bune.
@ANILU: multumesc de vizita si ecou.
Cu prima ocazie cand mai aterizez in Bucuresti, dau o strigare...
@lenti: multumesc de vizita si ecou.
Eu le urez succes!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Nov.2024 [Restaurant Casa Oamenilor de Știință / Casa Assan] Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinţă, de vizitat clădirea — scris în 19.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant E3 by Entourage] Restaurant: E3 by entourage, - excelent — scris în 09.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Un Poco Pizza Fresca] Poco Pizza - se putea și mai bine — scris în 07.11.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant La Copac] Sub dud La Copac — scris în 01.10.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Long Fong] Long Fong - Restaurant chinezesc în București — scris în 09.09.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Cafe Bar La Pod by Gogu Constantinescu] Nonagenari la restaurantul ˝La pod˝din parcul Carol — scris în 05.09.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Restaurant Cococerie] Cococeria – amintiri din copilărie — scris în 20.08.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ