GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
O nouă experiență: Carnivale food market
Începând cu sfârșitul lunii ianuarie a acestui an, grupul Fratelli a inaugurat în incinta clădirilor ridicate în locul fostei fabrici de pompe „Timpuri Noi” o nouă locație, ce cuprinde două unități diferite, dar având în comun o sală de servire a mesei - Biutiful Downtown și Carnivale food market.
Noi am ales-o pe cea de-a doua pentru a serba în familie un eveniment pe care călătoriile ne-au împiedicat să-l aniversăm la timpul cuvenit (bine, a fost el aniversat, dar nu și cu copiii);)
Așadar, Carnivale food market: un concept nou pentru România, un salon ce reunește mai multe firme (aici sunt prezente MEATic by Adi Hădean, Camionetta, Gattini Pasta, Japanos, Delicii pe Roți și în curând, Zaitoone. Fresh barul și Coffee Cornerul sunt operate de un alt sub-brand al Fratelli Grup, Fratellini Bistro) și aici noutatea vine din faptul că niciun preparat Carnivale Food Market nu va putea fi achiziționat cu cash, ci, la fel ca la festivaluri, clienții vor primi un card RFID pe care îl pot alimenta cu suma pe care estimează că o vor cheltui.
Carnivale Food Market este o continuare firească, permanentă, a festivalului anual Bucharest Street Food Carnival, ce reunește anual peste 100 de vendori de mâncare și băuturi, creând astfel un mix unic de gusturi (citat de pe net).
Ambianța este foarte plăcută, designul modern, cu multe elemente industriale (majoritatea vintage - mai știți când se suna la 081 pentru Pompieri?), dar și cu plante ce maschează perfect pereții nefinisați și tubulatura aparentă. Mesele și scaunele sunt parcă „adunate” de la mai multe cârciumi, dar asta e și ideea nu? În fine, după o tură a „vitrinielor”, eu m-am orientat spre MEATic (ale căror preparate slow-food, făcute cu ingrediente naturale, proaspete le cunoșteam deja încă de la vizita în localul din Oradea), la fel și iubi; restul unii sushi, alții pizza, alții... tot MEATic.
Poți să aștepți să fie gata comanda și s-o duci singur la masă, sau să vină cineva de la ei s-o aducă. Asta probabil dacă nu au încărcare prea mare.
Poate că nu e o varietate foarte mare de produse la fiecare stand, dar diversitatea tipurilor de bucătărie oferă o paletă largă de alegeri. Și pe deasupra, fiecare stand are diferite oferte pentru prânz și cină, sau pentru zile diferite din săptămână.
De pildă, cei de la MEATic aveau vineri seară un meniu tip „vino e tapas”.
Despre gust... ce să spun? o delectare a papilelor gustative, un adevărat deliciu! bine... nici prețul nu e chiar mic, dar în opinia mea, merită fiecare bănuț. Plus un mic purboar, lăsat în borcanul pentru tips (și pentru care mi s-a mulțumit frumos).
Dacă vreți ceva mai altfel, aici e locul unde trebuie să veniți!
Recomand călduros!
Trimis de Dragoș_MD in 23.03.19 19:08:58
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
6 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragoș_MD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
6 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@Dragos:
Să vă fie de bine!
Un concept interesant, total nou pentru mine și puțin mai neconvențional, de încercat.
Nu sunt convinsă că am înțeles exact cum decurg lucrurile, dar sunt sigură că nu aș rămâne nemâncată dacă ajung pe acolo .
Notele acordate de tine sunt o garanție suficientă că este totul ok.
@nicole33: săru' mâna!
Lucrurile merg așa: mergi la otobuzu' ăla pitic și galbin cu o sumă de bani (în mână sau pe card) și în schimb, primești un card (îi fac imediat o poză și ăstuia să știe lumea cum arată).
După care, mergi la orice dugheană din incintă și doar dai cu cardul pe un cititor după ce faci comanda. Primești în schimb ceea ce ai poftit, plus un bon fiscal.
La final, fie păstrezi cardul, fie mergi iar cu el la casierie și ți se restituie ce sumă a rămas nefolosită.
@Dragos: Interesant concept! Iar alegerea ta Adi Hădean e suuuper!
Hădean gătește bine! Eu știu doar două doamne care gătesc mai bine decât Hădean!
Poza cu sushi (P15) m-a pus în dificultate!
@Dragos:
Din poze și din descriere rezultă că e este muuult altfel decât suntem noi obișnuiți. De-aceea pun o întrebare: au căutare, cum era cu clientela la acea oră?
N-ai spus despre timpul de așteptare a comenzii. De unde știu că e gata - în cazul în care au încărcare prea mare - stau cu ochii pe standul unde se prepară și când văd că e gata, merg s-o iau?!
Știam că-ți place Adi Hădean, l-am și văzut la TV, după ce ți-am citit articolul cu papa bun, din Oradea.
Să vă fie de bine!
@doinafil: mai erau foarte puține mese libere pe partea lui Carnivale, iar la Biutiful doar dacă aveai rezervare (ceea ce nu am făcut, noi mergând acolo special pentru food market).
Comanda... cam stai cu ochii pe ei, sau la sushi de pildă au și platouri gata de servit - îl iei și mergi la masă. La pizza, durează relativ puțin, și am primit-o și pe aia la masă (doar că am uitat să-i fac poză, dar pot să declar că arăta excelent - stilul pizza napoletană). De la MEATic am primit comanda în vreo 5-7 minute (au tot ce le trebuie pregătit, durează practic cât montează farfuria). Pe unele le-am dus noi, pe altele unul din băieții de la ei.
Ca fapt divers, aveau și un somelier care recomanda ce tip de vin s-ar potrivi mâncării pe care o aleg clienții.
@Dragos:
Eeeeehei!!! Dacă aveau și somelier, înseamnă că locul este deosebit!
Mulțumesc pentru răspuns!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Nov.2024 [Restaurant Bellini Garden] Un nou și același restaurant „Bellini” — scris în 28.11.24 de doinafil din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant Casa Oamenilor de Știință / Casa Assan] Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinţă, de vizitat clădirea — scris în 19.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant E3 by Entourage] Restaurant: E3 by entourage, - excelent — scris în 09.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Un Poco Pizza Fresca] Poco Pizza - se putea și mai bine — scris în 07.11.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant La Copac] Sub dud La Copac — scris în 01.10.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Long Fong] Long Fong - Restaurant chinezesc în București — scris în 09.09.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Cafe Bar La Pod by Gogu Constantinescu] Nonagenari la restaurantul ˝La pod˝din parcul Carol — scris în 05.09.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ